Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Draadafsluiting zwart met bovenbuis

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen

Een draadomheining is dankzij de vele opties en de lage kostprijs een van de populairste types afsluitingen. Wij geven je een idee van de verschillende opties en hun prijzen.

Soorten draadafsluitingen en hun prijzen

Standaard draadomheining

De eenvoudigste en goedkoopste variant van alle draadomheiningen. Het enige wat je nodig hebt zijn palen en een draad. De palen worden in een betonnen voet verankerd voor extra stevigheid en daarna kan de draad ertegenaan. Dit type afsluiting is standaard 1 meter hoog, maar varianten van 1 meter 80 of 2 meter zijn ook populair.

Richtprijs per lopende meter inclusief btw en plaatsing: € 20 à € 30

Draadafsluiting zonder bovenbuis

Draadafsluiting met betonplaat

Wil je iets steviger? Dan is de draadafsluiting met betonplaat een goede optie. Deze herkenbare grijze platen van 30 à 40 cm zorgen voor een sterkere constructie. 

Richtprijs per lopende meter inclusief btw en plaatsing: € 25 à € 35

Draadafsluiting met betonplaat

Draadafsluiting met bovenbuis

Je kan je gewone draadafsluiting of eentje met een betonplaat combineren met een bovenbuis. Deze buis zorgt, net als de betonplaat, voor extra stevigheid. Ben je van plan om planten langs de afsluiting omhoog te laten groeien? Dan is dit misschien wel de beste keuze. De planten kunnen zich goed vasthechten en dankzij de betonplaat en de bovenbuis is je afsluiting voldoende stevigheid. 

Richtprijs per lopende meter inclusief plaatsing: € 30 à € 45

 

 

Draadafsluiting met bovenbuis

Draadpanelen

Draadpanelen bestaan eigenlijk niet uit echte draden. Het zijn harde platen waar je na plaatsing geen beweging meer in krijgt. Als je op zoek bent naar het sterkste type draadafsluiting, is dit je beste optie. 

Prijs per lopende meter inclusief btw en plaatsing: € 30 à € 45

Draadpanelen omheining

Offertes draadafsluiting

Aanvraag gedaan bij Casius voor graafwerken. Onmiddellijk in contact gekomen met drie vakmannen om offertes te vergelijken. Zeer tevreden!

Inneke de Waele

Op zoek naar een draadafsluiting maar heb je liever wat meer privacy? Plaats een zichtdoek! Deze afschermdoek komt meestal voor in het groen of zwart, maar andere kleuren kunnen ook. Geef dit mee aan de vakman en die neemt het zeker en vast op in zijn prijsofferte!

Offerte aanvragen

Recente opdrachten voor draafafsluitingen

woensdag 06 oktober 2021

Draadafsluiting zetten

Ons bos met vijver willen we graag afsluiten met schapendraad, aan de rand staan bomen. Meer dan 200 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Stekene
maandag 04 oktober 2021

Draadafsluiting plaatsen

Afbraak bestaande afsluiting Leveren en plaatsen afsluiting bestaande uit draadpanelen met betonplaat. Lengte van 31,5lm Hoogte van 1,8m 1 recht stuk


Tuinaanleg en -onderhoud Diest
maandag 04 oktober 2021

Draadafsluiting plaatsen met bovenbuis

Ik zou graag een draadafsluiting met bovenbuis laten plaatsen. Over een 25 lopende meter en qua hoogte 2m. Nu staat er een bekaertdraad van 1,2m hoog die weg gehaald moet worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Schilde
dinsdag 28 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag aan straatzijde een draadafsluiting laten plaatsen. Het is een 17 lopende meter Nu is de ondergrond gewoon gras en er staat geen omheining.


Tuinaanleg en -onderhoud Maaseik
maandag 27 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

Graag hadden we Bekaertdraad laten plaatsen zwart met betonplaten (hoogte 1,80m) in totaal voor 16 m lengte waarvan er een stuk van 6m van de oude omheining moet verplaatst (recuperatie) worden en aangesloten worden aan de nieuwe afsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Blaasveld
vrijdag 24 september 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een afsluiting in onze tuin willen plaatsen steenkorven: metalen draden met stenen gevuld. Afmeting : ± 7m breed en ± 1.80m hoog. (qua dikte 10/15cm) Desnoods tesamen met andere buren op onze verkaveling. Nu hebben wij een gewone draadafsluiting met betonnen platen


Tuinaanleg en -onderhoud Tisselt
dinsdag 21 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

30 meter draadafsluiting van 1.80 m hoog met betonplaat onderaan. Oude afsluiting halen we zelf weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
maandag 20 september 2021

Draadafsluiting vervangen door kunststof-schutting

Huidige afsluiting (bekaertdraad) met klimop moet vervangen worden door kunststof platen. 50 lopende meters


Tuinaanleg en -onderhoud Hamme (O-Vl)
maandag 20 september 2021

Composieten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen in composiet. Afmetingen van ongeveer 11 lopende meter, hoogte van1,5m. Te plaatsen op een bestaande betonnen plaat. Nu staat er nog een draadafsluiting die de vakmannen mogen wegnemen


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
dinsdag 14 september 2021

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis en betonplaten - 137 meter

Draadafsluiting met zwarte draad, bovenbuis en betonplaten plaatsen rondom het terrein. 137 meter lengte en een hoogte van 1m80. Nieuw te plaatsen, er hoeft geen oude omheining worden afgebroken.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
dinsdag 14 september 2021

Draadafsluiting zetten

Afbraak bestaande haag, plaatsen nieuwe draadafsluiting met anti-doorkijk afwerking, afwerken met anti-onkruid doek(?) en boomschors. 40 tal lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Riemst
dinsdag 14 september 2021

Middelhoge draadafsluiting plaatsen

Ik wil graag een middelhoge (1.1 of 1.2 m hoogte?) draadafsluiting tussen het perceel van mezelf en de buren laten voorzien, zodat mijn (middelgrote) hond er niet kan overspringen. Deze mag op korte afstand vóór een reeds bestaande omheining worden geplaatst. Deze is al wat verouderd en gehavend met hoogteverschil over de tuindiepte van +/- 70 lopende meter (naar 70 cm). Graag een voorstel inclusief boorgaten (palen) van palen, zonder onderboord in beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoevenen
woensdag 08 september 2021

Draadafsluiting realiseren

Graag informeren we naar de plaatsingsvoorwaarden van een omheining in zwarte draad (type op rol, buigzaam) met zwarte palen en onderaan een betonnen boordsteen op de scheiding lijn met de buren, die ook interesse hebben om verdere afsluiting in een soortgelijke uitvoering te realiseren. Betreft +/- 100 m² bij nieuwbouwwoning in uitvoering.


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
dinsdag 07 september 2021

Draadafsluiting met betonpalen plaatsen

Draadomheining met betonplaat tussen twee percelen van 21 meter Lang en 1,80 meter hoog in rechte lijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Kruis (Brugge)
donderdag 02 september 2021

Draadafsluiting plaatsen voor paarden

Ik had graag een paardenafsluiting van 140 meter met 2 liggers en een poort van 3 meter geplaatst. Er moet geen oude omheining worden verwijderd. De grond is van aarde en is plat. Voor de afsluiting dacht ik aan een draadafsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Anzegem
woensdag 01 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een omheining voor mijn weide laten plaatsen van ongeveer 90m lang en ongeveer 1m50 hoog. Deze dient voor schapen en paarden dus ik wil ook houten palen met ursus draad.


Tuinaanleg en -onderhoud Veurne
woensdag 01 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij wensen onze tuin af te omringen door een stevige draadafsluiting zodat we onze adoptiehond met een gerust hart kunnen loslaten in de tuin. Persoonlijk dachten we aan een hoogte van 1,50 meter. Ik schat dat onze tuin 16 à 20m² groot is. De grond is aarde en is plat.


Tuinaanleg en -onderhoud Harelbeke
woensdag 01 september 2021

Zwarte draadafsluiting in L-vorm plaatsen

Ik wil graag een zwarte draadafsluiting met lamellen plaatsen om inkijk te vermijden. Er hoeft geen oude omheining afgebroken te worden. Lengte van 35 meter en een hoogte van 1m80 in L-vorm te plaatsen (30 meter en 5 meter).


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
maandag 23 augustus 2021

Voortuin afbakenen in draadomheining

Graag willen we de voortuin laten afbakenen met een draadafsluiting ( hoogte 1.40 à 1.60), in totaal een 25 lopende meter, te plaatsen in graszoden. Er zou ook een poortje voorzien moeten worden langs de zijkant van de woning om de doorgang van voor- naar achtertuin minder laagdrempelig te maken. De breedte van de 'paadje' daar is 1.20 m, dus ofwel een breed draai-element te voorzien, ofwel een deur/poort met standaardafmeting, aansluitend op een vast paneel.


Tuinaanleg en -onderhoud Merelbeke
maandag 23 augustus 2021

Geluidswerend scheidingspaneel voor tuin

Wij zouden graag als we buiten zitten een geluidswerend scherm/paneel voorzien zodat de buren niet steeds alles in detail horen wat we tegen persoonlijke contacten te vertellen hebben. De draadafsluitingen die er staat met wat struiken ervoor, houden weinig tot geen geluid tegen. Liefst iets dat verplaatsbaar/plooibaar is, en biivoorbeeld zelfdragend in een hoekvorm geplaatst kan worden zodat je een beetje een gevoel van privacy krijgt. . Het belangrijkste is natuurlijk dat het toch de geluidsoverdracht sterk inperkt.


Tuinaanleg en -onderhoud Lebbeke
maandag 16 augustus 2021

Draadafsluiting plaatsen 500 lm

Ter afsluiting van wei en bosgrond, graag een draadafsluiting te plaatsen met een hoogte van circa 2 meter, inclusief bovenbuis. Betreft een plaatsing in grond/aarde, over een afstand van een 500 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Helchteren
maandag 16 augustus 2021

Draadafsluiting plaatsen

afsluiting weide voor paarden door middel van palen in kastanje en schrikdraad - meer dan 200 lopende meters.


Tuinaanleg en -onderhoud Lauwe
maandag 16 augustus 2021

Draadafsluiting plaatsen

Graag een bedrijf dat een draadafsluiting (hoogte circa 1.5 meter?) kan plaatsen, over een lengte van +/- 25 m: recht stuk = 15 m en dan twee stuks haaks erop van 5 m. Vroeger stond hier een haag, maar die was helemaal kapot dus die heb ik verwijderd. Plaatsing kan rechtstreeks in de aarde, van zodra het past in de planning van de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Brasschaat
maandag 16 augustus 2021

Draadafsluiting plaatsen in betonnen basis

Ik zou graag een draadafsluiting laten plaatsen over een 50 lopende meter met een hoogte van 180cm Nu staat er een gewone draad maar die moet weg Voor de nieuwe afsluiting had ik graag gehad dat die in beton gegoten werd.


Tuinaanleg en -onderhoud Huldenberg
maandag 09 augustus 2021

Betonschutting plaatsen bij aangrenzende tuinen

Bij 2 aangrenzende tuinen, achteraan betonschutting plaatsen van ongeveer 1,8 m hoogte. Aan de achterzijde van de twee hoveniers in beton, de zijkanten in een draadafsluiting met doek. Lengte 10,4m en aansluitend 11,4m voor 2de tuin. Decoratieve betonplaten enkelzijdig.


Tuinaanleg en -onderhoud Aartselaar
maandag 26 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

De tuin is ongeveer 40 lopende meter en we zijn op zoek naar draadafsluiting eventueel met betonplaat incl. vlechtdraad zodat deze gesloten is. Hoogte mag tot maximaal 1.80 meter. Momenteel staan er coniferen dubbeldik en deze willen we vervangen.


Tuinaanleg en -onderhoud Gellik
maandag 26 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Achtertuin heeft aan één zijde een haag. Hierachter zouden we een draadafsluiting willen laten plaatsen waar onze puppy/hond niet door kan. Tijdelijk is dit aan de stammen dichtgemaakt met een kippendraad. Er ligt namelijk een maisveld naast (met konijntjes ed, dus het zou wel eens aanleiding kunnen gegeven. Er zou voldoende ruimte zijn voor plaatsing, desnoods dunnen we de haag nog wat uit, ze staat momenteel vrij breed). Dit is een afstand van 50-tal meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Neerpelt
maandag 26 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij zouden graag draadomheining laten plaatsen: 2x lage draadafsluiting aan beide kanten van de woning, telkens met een poortje. Het gaat over een lengte van telkens 3 meter, hoogte nog te overleggen.


Tuinaanleg en -onderhoud Melle
maandag 19 juli 2021

Schutting plaatsen : hout, pvc of beton

Er staat momenteel een draadafsluiting, met 1 plaat in de grond en daar dan draad op. Dit op de scheidingslijn met de buren. Deze willen we laten vervangen door schuttingspanelen, afstand bedraagt ongeveer 10 m. We hopen dat de vakman ons kan adviseren naar materiaalkeuze toe: hout, pvc, beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
maandag 12 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een omheining laten plaatsen, liefst een draadomheining. Ongeveer een 40 lopende meter. Nu staat er een oude omheining die ik makkelijk zelf weg kan nemen


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
Offertes aanvragen