Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Draadafsluiting zwart met bovenbuis

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting plaatsen

Een draadomheining is dankzij de vele opties en de lage kostprijs een van de populairste types afsluitingen. Wij geven je een idee van de verschillende opties en hun prijzen.

Soorten draadafsluitingen en hun prijzen

Standaard draadomheining

De eenvoudigste en goedkoopste variant van alle draadomheiningen. Het enige wat je nodig hebt zijn palen en een draad. De palen worden in een betonnen voet verankerd voor extra stevigheid en daarna kan de draad ertegenaan. Dit type afsluiting is standaard 1 meter hoog, maar varianten van 1 meter 80 of 2 meter zijn ook populair.

Richtprijs per lopende meter inclusief btw en plaatsing: € 20 à € 30

Draadafsluiting zonder bovenbuis

Draadafsluiting met betonplaat

Wil je iets steviger? Dan is de draadafsluiting met betonplaat een goede optie. Deze herkenbare grijze platen van 30 à 40 cm zorgen voor een sterkere constructie. 

Richtprijs per lopende meter inclusief btw en plaatsing: € 25 à € 35

Draadafsluiting met betonplaat

Draadafsluiting met bovenbuis

Je kan je gewone draadafsluiting of eentje met een betonplaat combineren met een bovenbuis. Deze buis zorgt, net als de betonplaat, voor extra stevigheid. Ben je van plan om planten langs de afsluiting omhoog te laten groeien? Dan is dit misschien wel de beste keuze. De planten kunnen zich goed vasthechten en dankzij de betonplaat en de bovenbuis is je afsluiting voldoende stevigheid. 

Richtprijs per lopende meter inclusief plaatsing: € 30 à € 45

 

 

Draadafsluiting met bovenbuis

Draadpanelen

Draadpanelen bestaan eigenlijk niet uit echte draden. Het zijn harde platen waar je na plaatsing geen beweging meer in krijgt. Als je op zoek bent naar het sterkste type draadafsluiting, is dit je beste optie. 

Prijs per lopende meter inclusief btw en plaatsing: € 30 à € 45

Draadpanelen omheining

Offertes draadafsluiting

Aanvraag gedaan bij Casius voor graafwerken. Onmiddellijk in contact gekomen met drie vakmannen om offertes te vergelijken. Zeer tevreden!

Inneke de Waele

Op zoek naar een draadafsluiting maar heb je liever wat meer privacy? Plaats een zichtdoek! Deze afschermdoek komt meestal voor in het groen of zwart, maar andere kleuren kunnen ook. Geef dit mee aan de vakman en die neemt het zeker en vast op in zijn prijsofferte!

Offerte aanvragen

Recente opdrachten voor draafafsluitingen

maandag 19 juli 2021

Schutting plaatsen : hout, pvc of beton

Er staat momenteel een draadafsluiting, met 1 plaat in de grond en daar dan draad op. Dit op de scheidingslijn met de buren. Deze willen we laten vervangen door schuttingspanelen, afstand bedraagt ongeveer 10 m. We hopen dat de vakman ons kan adviseren naar materiaalkeuze toe: hout, pvc, beton.


Tuinaanleg en -onderhoud Grimbergen
maandag 12 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een omheining laten plaatsen, liefst een draadomheining. Ongeveer een 40 lopende meter. Nu staat er een oude omheining die ik makkelijk zelf weg kan nemen


Tuinaanleg en -onderhoud Zonhoven
maandag 12 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting willen plaatsen. Een gesloten draden tuinafsluiting ( kunststof mag ook). De oude is al weg. De breedte is 20 meter met een hoogte van 1m80


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
Offertes aanvragen