Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Steenkorven omheining rond tuin

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen

Informatie, prijzen en offertes op maat van erkende hoveniers voor het plaatsen van een afsluiting in steenkorven.

Steenkorven: informatie, prijzen en offertes op maat!

Een afsluiting in steen- of schanskorven is een van de duurdere opties. In principe kan je deze metalen constructies opvullen met tal van verschillende materialen zoals schors of natuursteen. Keuze genoeg, maar keien blijven de onbetwiste nummer één. Steenkorven zijn onderhoudsvriendelijk en passen in elk type tuin.

Maatwerk en steen- of schanskorven gaan hand in hand. De lengte van de omheining, de opvulling van de korven of de palen die alles overeind houden. Je kan het allemaal afstemmen op het uitzicht van jouw tuin. Je kan gaan voor palen in zink of hout of je kan de korven vullen met boomschors of een combinatie van verschillende keien. Tegenwoordig worden schanskorven steeds vaker gebruikt om structuur in de tuin te brengen, bijvoorbeeld in combinatie met bloembakken, tuinpaden of terrassen.

Steenkorven afsluiting

Wat kosten steenkorven als afsluiting?

Reken voor het plaatsen van steenkorven toch al snel op € 120 - € 160 per lopende meter. Die prijs kan uiteraard sterk schommelen. Het type materiaal waarmee je de korven opvult is bepalend voor de totaalprijs. Dat betekent dat je de kostprijs zelf in de hand hebt. Kiezen voor het goedkoopste materiaal kan een mindere kwaliteit betekenen, dus let daarmee op.

Naast de de prijs van het materiaal bepaalt tarief van de vakman mee de prijs. Je kan proberen op arbeidskosten te besparen door zelf te korven te vullen

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Gratis enkele offertes vergelijken?

Recente opdrachten steenkorven plaatsen

zondag 17 oktober 2021

Vervangen 2 toegangspoorten

Graag advies door vakman. Er staan nu twee poorten in staal. Graag willen we deze vernieuwen - in aluminium dachten we initieel, enerzijds door een manuele schuifpoort (voor remorques en mobilhome) en een geautomatiseerde dubbele draaipoort. Beide poorten zouden een breedte van +/- 4 m hebben - Het tussenliggende stuk zouden we liefst in steenkorven uitgevoerd zien. van 4m en een manuele van iets minder dan 4m Huidige lengte twee huidige poorten is 8 m


Tuinaanleg en -onderhoud Merchtem
zaterdag 16 oktober 2021

Steenkorven plaatesn

Steenkorf ter vervanging van een net verwijderde haag. Ondergrond is nog aarde, moet dus nog verstevigd worden met een betonplaat. Lengte: ca 10 m. Hoogte: 2 m. Gewenste kleur korf: donker gelakt. Breuksteen: zwart, basalt(?) De voorbereidende werken + plaatsen geraamte en levering breuksteen. Vullen met breuksteen doen we zelf.


Tuinaanleg en -onderhoud Hulshout
woensdag 06 oktober 2021

Steenkorven plaatsen

Steenkorven afsluiting van 5 meter tussen voetpad en voortuintje. Ongeveer 20 cm breed en 40 cm hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostende
dinsdag 05 oktober 2021

Steenkorven plaatsen met lavasteen in tuin

Wij willen graag een naturel roestkleurige mandwand gevuld met lavasteen. De muur wordt 20 m lang en 2 m hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Heverlee
woensdag 29 september 2021

Steenkorven zetten

We denken aan steenkorven voor afsluiting aan de voortuin van +/-1m hoog. We denken aan een soort geelachtige steen. Liefst onderhousvrij, en dit voor 17 lopende meter. Ondergrond is gewone grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
vrijdag 24 september 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een afsluiting in onze tuin willen plaatsen steenkorven: metalen draden met stenen gevuld. Afmeting : ± 7m breed en ± 1.80m hoog. (qua dikte 10/15cm) Desnoods tesamen met andere buren op onze verkaveling. Nu hebben wij een gewone draadafsluiting met betonnen platen


Tuinaanleg en -onderhoud Tisselt
dinsdag 10 augustus 2021

Lage steenkorven installeren

Ter vervanging van de haag zouden we graag een 15-tal meter steenkorven laten plaatsen , van beperkte hoogte +/- 30 cm . Dit in een bocht, ter afbakening van ons terrein, als aanrijbeveiliging - ter bescherming van de beplanting.


Tuinaanleg en -onderhoud Kampenhout
maandag 26 juli 2021

Voortuin afzetten met steenkorven

We willen in de voortuin graag een afsluiting laten plaatsen in steenkorven, langs het klinkerpad. er zal misschien (ifv gewicht) nog een verharding voorzien moeten worden? Het gaat over een 20-tal meters in totaal en liefst zou ik een beige kei willen hebben, want het is bij een huis in Spaanse stijl.


Tuinaanleg en -onderhoud Houthulst
dinsdag 20 juli 2021

Voortuin omheinen met steenkorven

Wij willen graag een afsluiting met muurkorven voor de voortuin laten plaatsen. Het zou 17 meter lang zijn en 60 á 70 cm hoog met een brievenbus erin, met keien. Momenteel staat er een muurtje dat zou moeten worden afgebroken


Tuinaanleg en -onderhoud Nieuwkerken-Waas
maandag 19 juli 2021

Tuin afzetten met steenkorven

Om de voortuin af te bakenen laten we graag steenkorven plaatsen ter vervanging van een haag. De haag zal ik zelf al verwijderen, zodat er makkelijk gewerkt kan worden. Afmetingen 0,80 x 0,30 x 8,50 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Maldegem
maandag 12 juli 2021

Tuinscheiding plaatsen met steenkorven

Ik zou graag een scheidingsmuur laten plaatsen met steenkorven. Lengte ongeveer 18 meter lang + graag 1m80 hoog. Nu staat er een houten omheining die ook nog weg zou moeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Eeklo
maandag 12 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Afsluiting terras appartement 1ste verdieping - opvulling lava i.v.m. het gewicht of zijn keien mogelijk - Moesten andere opvullingen nog mogelijk zijn mag de vakman dit zeker laten weten. 7 lopende meter Qua hoogte 160cm


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 05 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag 20lm steenkorven en 2m hoog laten plaatsen Opgevuld met zwarte basalt stenen. Geen hoeken. Nu staat er een haag maar die zal al verwijderd zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Ninove
maandag 05 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven plaatsen van 4 x 1m breed x 50cm hoog en 20cm diep Met een opvulling van breuksteen. Mijn oprit is gelegd met klinkers.


Tuinaanleg en -onderhoud Ternat
dinsdag 29 juni 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven laten plaatsen Ik zou het eventueel willen laten combineren met houten panelen. Het zou een 45lopende meter moeten zijn Qua hoogte liefst minstens 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Berendrecht
dinsdag 29 juni 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven laten plaatsen Steenkorven van 200 cm hoog op 17 cm breed, 50 meter lang met 3 hoeken van 90”, Liefst over bestaande heras draadafsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Haasdonk
maandag 28 juni 2021

Steenkorven plaatsen

Wij zouden graag steenkorven laten plaatsen Rechte wand van ongeveer een 25lopende meter en een hoogte 2 meter Op dit moment staat er niks qua omheining op de plaats


Tuinaanleg en -onderhoud Halen
maandag 28 juni 2021

Plaatsen van steenkorven - 80 meter aan omheining

Plaatsen van ca. 80m steenkorven 2m hoogte vulling met lavasteen en roestkleurige constructie. Steenkorven in hoek: stuk van 50 meter en stuk van 20 à 30 meter. Momenteel staat er een stuk kastanje-omheining en struiken (in afspraak weg te halen).


Tuinaanleg en -onderhoud Tremelo
maandag 21 juni 2021

Steenkorven plaatsen

Ik wil een afsluiting van 8 m lang en 1,20 m hoog laten plaatsen van steenkorven. Deze moeten, een metaalkleur hebben op opgevuld zijn met keien.


Tuinaanleg en -onderhoud Oostakker
maandag 21 juni 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou een scheidingsmuurtje willen laten plaatsen tussen mij en de buren aan de voorkant van het huis. Voor een lengte van ongeveer 4m lang en 1m hoog. Ik denk aan een metaalkleur met keien als invulling. Het huis loopt een beetje af.


Tuinaanleg en -onderhoud Mechelen
maandag 14 juni 2021

Steenkorven plaatsen met witte keien

Steenkorven plaatsen over een lengte van 12 a 15 meter met een hoogte van 70 cm hoog. Opvulling met witte keien en LED-verlichting indien mogelijk. Er dient geen oude omheining te worden verwijderd.


Tuinaanleg en -onderhoud Hamme (O-Vl)
maandag 14 juni 2021

Afsluiten doorgang dmv steenkorven 3 m

Permanente afsluiting te plaatsen in steenkorven, ter vervanging van de huidige versleten poort: lengte ongeveer 3 m, hoogte 1,70 m


Tuinaanleg en -onderhoud Walshoutem
maandag 07 juni 2021

Steenkorven plaatsen

4 steenkorven plaatsen: Hoogte 1m80 breedte 1m80. Ik woon in een rijhuis en er moeten rechts 2 steenkorven alsook links 2 steenkorven komen te staan.


Tuinaanleg en -onderhoud Vilvoorde
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag mijn omheining laten vernieuwen. Ik zou graag gaan van een haag naar een steenkorf Een steenkorfmuur van 5m lang 0.5m dik en 0.70m hoog Nu staat daar een haag maar die zou wegmoeten


Tuinaanleg en -onderhoud Heusden-Zolder
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag mijn afsluiting laten vernieuwen Ik heb nu een houten afsluiting maar ik zou graag steenkorven hebben als nieuwe afsluiting. Het is ongeveer een 20 lopende meter Qua hoogte wil ik graag de eene helft 120cm en de andere 180cm - rijhuis


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Kruis (Brugge)
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

steenkorven met stenen 1.80m hoog. Met breuksteen als opvulling. 9 lopende meter. Moet tegen een bestaande afsluiting komen in functie van zwembad.


Tuinaanleg en -onderhoud Dilsen
maandag 31 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven laten plaatsen. +- 5.50 lengte en 2.20m hoogte. Het liefst opvullen met breuksteen. Nu staan daar nog coniferen maar die ga ik nog uitdoen.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel
vrijdag 28 mei 2021

Plaatsen steenkorven oprit 20 m

Wíl graag 20 meter steenkorven laten plaatsen met een hoogte van 40 à 50 cm op de oprit, die schuin afhelt. Er zou ook een ingebouwde brievenbus voorzien mogen worden (hier zal de hoogte vanzelfsprekend aangepast moeten worden)


Tuinaanleg en -onderhoud Merksplas
maandag 24 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Momenteel is er een Bekaert afsluiting met doek in de tuin. Deze omheining zou weggenomen moeten worden. In de plaats zouden er steenkorven moeten geplaatst worden van 15,5 m lang en 33m lang. De steenkorven zouden 40 cm breed moeten zijn. Over een lengte van ongeveer 16 m zouden de steenkorven 1,40 m / 1,50 m hoog moeten zijn. Over de resterende lengte zouden de steenkorven 1,20 m hoog moeten zijn. Daarnaast moet er fundering geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Truiden
maandag 17 mei 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven laten plaatsen. Omheining vooraan de tuin, met aansluitend een poort Bij voorkeur 1m80 hoog (husky-proof) +/- 10lopende meter lang Breedte weten we niet wat vereist is bij korven van 1m80. Nu staan daar houten panelen. - die zijn onderaan al wat rot.


Tuinaanleg en -onderhoud Beerzel
Offertes aanvragen