Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Steenkorven omheining rond tuin

Steenkorven plaatsen

Informatie, prijzen en offertes op maat van erkende hoveniers voor het plaatsen van een afsluiting in steenkorven.

Steenkorven: informatie, prijzen en offertes op maat!

Een afsluiting in steen- of schanskorven is een van de duurdere opties. In principe kan je deze metalen constructies opvullen met tal van verschillende materialen zoals schors of natuursteen. Keuze genoeg, maar keien blijven de onbetwiste nummer één. Steenkorven zijn onderhoudsvriendelijk en passen in elk type tuin.

Maatwerk en steen- of schanskorven gaan hand in hand. De lengte van de omheining, de opvulling van de korven of de palen die alles overeind houden. Je kan het allemaal afstemmen op het uitzicht van jouw tuin. Je kan gaan voor palen in zink of hout of je kan de korven vullen met boomschors of een combinatie van verschillende keien. Tegenwoordig worden schanskorven steeds vaker gebruikt om structuur in de tuin te brengen, bijvoorbeeld in combinatie met bloembakken, tuinpaden of terrassen.

Steenkorven afsluiting

Wat kosten steenkorven als afsluiting?

Reken voor het plaatsen van steenkorven toch al snel op € 120 - € 160 per lopende meter. Die prijs kan uiteraard sterk schommelen. Het type materiaal waarmee je de korven opvult is bepalend voor de totaalprijs. Dat betekent dat je de kostprijs zelf in de hand hebt. Kiezen voor het goedkoopste materiaal kan een mindere kwaliteit betekenen, dus let daarmee op.

Naast de de prijs van het materiaal bepaalt tarief van de vakman mee de prijs. Je kan proberen op arbeidskosten te besparen door zelf te korven te vullen

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Gratis enkele offertes vergelijken?

Recente opdrachten steenkorven plaatsen

dinsdag 24 mei 2022

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven laten plaatsen. Lengte, 9,8 meter, breedte Max 15 cm, hoogte startend op 2 meter, aflopend naar 1 meter. Als opvulling had ik graag keien gehad.


Tuinaanleg en -onderhoud Ellikom
maandag 16 mei 2022

Afsluiting plaatsen

steenkorven afsluiting. ca 9 meter lang . 1.80 hoog. Laatste meter heeft hoek van ca 45 graden en is 1 meter hoog oplopend naar 1.80.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
dinsdag 10 mei 2022

Houten afsluiting vervangen door steenkorven

Ik heb een houten tuinafsluiting die moet afgebroken worden. En in de plaats moeten er steenkorven geplaatst worden over een lengte van ongeveer 10m met een hoogte van 1m10 of 1m. Graag steenkorven in metaalkleur met als vulling breuksteen.


Tuinaanleg en -onderhoud Eeklo
Offertes aanvragen