Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Steenkorven omheining rond tuin

Steenkorven plaatsen

Steenkorven plaatsen

Informatie, prijzen en offertes op maat van erkende hoveniers voor het plaatsen van een afsluiting in steenkorven.

Steenkorven: informatie, prijzen en offertes op maat!

Een afsluiting in steen- of schanskorven is een van de duurdere opties. In principe kan je deze metalen constructies opvullen met tal van verschillende materialen zoals schors of natuursteen. Keuze genoeg, maar keien blijven de onbetwiste nummer één. Steenkorven zijn onderhoudsvriendelijk en passen in elk type tuin.

Maatwerk en steen- of schanskorven gaan hand in hand. De lengte van de omheining, de opvulling van de korven of de palen die alles overeind houden. Je kan het allemaal afstemmen op het uitzicht van jouw tuin. Je kan gaan voor palen in zink of hout of je kan de korven vullen met boomschors of een combinatie van verschillende keien. Tegenwoordig worden schanskorven steeds vaker gebruikt om structuur in de tuin te brengen, bijvoorbeeld in combinatie met bloembakken, tuinpaden of terrassen.

Steenkorven afsluiting

Wat kosten steenkorven als afsluiting?

Reken voor het plaatsen van steenkorven toch al snel op € 120 - € 160 per lopende meter. Die prijs kan uiteraard sterk schommelen. Het type materiaal waarmee je de korven opvult is bepalend voor de totaalprijs. Dat betekent dat je de kostprijs zelf in de hand hebt. Kiezen voor het goedkoopste materiaal kan een mindere kwaliteit betekenen, dus let daarmee op.

Naast de de prijs van het materiaal bepaalt tarief van de vakman mee de prijs. Je kan proberen op arbeidskosten te besparen door zelf te korven te vullen

Offertes steenkorven aanvragen

Recente opdrachten

maandag 19 juli 2021

Tuin afzetten met steenkorven

Om de voortuin af te bakenen laten we graag steenkorven plaatsen ter vervanging van een haag. De haag zal ik zelf al verwijderen, zodat er makkelijk gewerkt kan worden. Afmetingen 0,80 x 0,30 x 8,50 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Maldegem
maandag 12 juli 2021

Tuinscheiding plaatsen met steenkorven

Ik zou graag een scheidingsmuur laten plaatsen met steenkorven. Lengte ongeveer 18 meter lang + graag 1m80 hoog. Nu staat er een houten omheining die ook nog weg zou moeten.


Tuinaanleg en -onderhoud Eeklo
maandag 12 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Afsluiting terras appartement 1ste verdieping - opvulling lava i.v.m. het gewicht of zijn keien mogelijk - Moesten andere opvullingen nog mogelijk zijn mag de vakman dit zeker laten weten. 7 lopende meter Qua hoogte 160cm


Tuinaanleg en -onderhoud Mol
maandag 05 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag 20lm steenkorven en 2m hoog laten plaatsen Opgevuld met zwarte basalt stenen. Geen hoeken. Nu staat er een haag maar die zal al verwijderd zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Ninove

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Offertes aanvragen