Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Verwarmingsketel hoog rendement

Hoogrendementsketel - Aarschot

Hoogrendementsketel - Aarschot

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Hoogrendementsketel in Aarschot?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende installateurs uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe verwarmingsketel nodig of zou je graag een vloerverwarming leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste chauffagist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Baal, Begijnendijk, Betekom, Gelrode, Langdorp, Messelbroek, Nieuwrode, Rillaar, Wezemaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende installateur.

Offertes voor hoogrendementsketel in Aarschot aanvragen

Recente aanvragen uit Aarschot

dinsdag 12 oktober 2021

Mazoutketel vervangen

Wij willen onze mazoutketel laten vervangen Hij is nu 30 jaar oud. We twijfelen tussen opnieuw een mazoutketel of een gasketel.


CV en verwarming Langdorp
donderdag 16 september 2021

Mazoutbrander herstellen of vervangen

Mazoutbrander van Viessman werkt nog maar is een tweetal jaar geleden afgekeurd. Graag wil ik deze of laten herstellen of laten vervangen door een nieuw apparaat. Te bekijken met de vakman wat de de mogelijkheden zijn. Graag ook informatie omtrent premies en dergelijke.


CV en verwarming Rillaar
dinsdag 29 juni 2021

Verwarming op gas aanleggen

Nieuwe verwarming aanleggen in een oude woning. Installatie op aardgas. Er moeten 6 verwarmingselementen worden geïnstalleerd, 3 beneden en 3 boven.


CV en verwarming Langdorp
zondag 30 mei 2021

Herstellen en herprogrammeren warmtepomp Duratech 18

Ondanks het recent vervangen van de drukschakelaar ( flow switch) blijft de warmtepomp (Duratech 18 , plaatsing anno 2015) draaien na stoppen van de circulatiepomp. Ik kan 'parameter 9 ' niet programmeren en vermoed dat dit komt omdat deze de circulatiepomp niet kan aansturen. Ik denk dat er bij installatie iets verkeerds is gelopen, maar weet niet wie de plaatsing uitgevoerd heeft. Het systeem werkt in ieder geval niet optimaal, dus graag een specialist met kennis van zaken.


CV en verwarming Rillaar
dinsdag 04 mei 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

Oude mazoutketel wordt vervangen door nieuwe verwarming op aardgas. Welke nieuwe manier van verwarming is de beste investering. Zonneboiler? Warmtepomp?... Er moeten 5 ruimtes verwarmd worden met radiatoren. Het betreft een ketel voor verwarming en warm water.


CV en verwarming Aarschot
zondag 14 februari 2021

Zonneboiler plaatsen

We overwegen een zonneboiler als energie besparende investering. We hebben reeds zonnepanelen. Nu hebben wij een rendementsketel, we zouden moeten bekijken of dat event. in combinatie met gaat


CV en verwarming Baal
zondag 02 augustus 2020

Airco plaatsen

Wij willen een airco plaatsen in de badkamer en de slaapkamer. Airco zelf is al aanwezig. Met buitenunit.


CV en verwarming Langdorp
zaterdag 11 april 2020

Zonneboiler plaatsen

De zonneboiler moet aangesloten worden op sanitair netwerk en voor een zwembad van 20000 liter Te gebruiken voor: Sanitair warm water, verwarming woning, verwarming zwembad Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Stookolie (mazout)


CV en verwarming Langdorp
dinsdag 22 oktober 2019

Verwarmingsketel op gas plaatsen

Huidige warmtepompinstallatie verbruikt te veel energie, dit is niet op te lossen met de huidige installatie. Hierdoor moet deze vervangen worden door een gascondensatie ketel. Vloerverwarming in het huis, Gas moet nog aangesloten worden aan het huis (ligt klaar aan de straat), schouw moet geinstalleerd worden.


CV en verwarming Baal
zondag 30 juni 2019

Airco in veranda plaatsen

Plaatsen airco voor veranda: koelen in zomer en verwarmen in winter.


CV en verwarming Aarschot
zaterdag 23 maart 2019

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler Plaatsing op zolder gekoppeld aan hr ketel voor cv en san warm water Dit om sanitair warm water te voorzien . Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Gas


CV en verwarming Langdorp
zaterdag 20 oktober 2018

Vloerverwarming leggen droog systeem op de chape

Renovatie van woonst die we gekocht hebben, willen kijken voor vloerverwarming van de drie verdiepen. We zijn nu bezig met de ontmanteling van de woonst.


CV en verwarming Aarschot
vrijdag 05 oktober 2018

Zonneboiler plaatsen

Bestaande situatie boiler op elektriciteit willen we vervangen door boiler op zonne-energie. Enkel voor sanitair warmwater 3 personen Te bespreken met vakman waar te plaatsen.


CV en verwarming Langdorp
donderdag 20 september 2018

Plaatsen van condensatieketel warm water en verwarming+aansluiten en thermostaat aanpassen

Bestaande verouderde mazoutketel en de boiler dienen vervangen te worden door een condensatieketel. Geen voorkeur voor een bepaald merk. Er moeten geen radiatoren geplaatst worden, enkel de condensatieketel. De thermostaat aanpassen.


CV en verwarming Begijnendijk
maandag 03 september 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Ik heb een mazout-installatie en ik wil overstappen naar een gasinstallatie. Ik heb thuis al een gaspijp geïnstalleerd en ben op zoek naar een professional om een nieuwe ketel te installeren. Ketel is aan te kopen samen met vakman.


CV en verwarming Baal
donderdag 16 augustus 2018

Gas condensatieketel plaatsen

De huidige gasketel (vaillant turbomax plus 363) zou vervangen moeten worden door een gas condensatieketel. Er is ook nazicht nodig op de bovenste verdieping (enkel in de badkamer loopt er water door de radiatoren).


CV en verwarming Begijnendijk
vrijdag 10 augustus 2018

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Een warmtepomp voor het verwarmen en koelen van een middelgroot huis en eventueel ook voor het warme water. Verwarming met mazout.


CV en verwarming Langdorp
vrijdag 27 juli 2018

Water - Water warmtepomp installeren in combinatie met huidige condensatieketel

Graag een water water warmtepomp installeren. op het ogenblik is er gasverwarming met een condensatie ketel en radiatoren. Het merk is een ACF , en er zijn 10 tal radiatoren. Dit is voor een open bebouwing. Oppervlakte huis is 260 m².


CV en verwarming Aarschot
woensdag 25 juli 2018

Lucht - Lucht warmtepomp installeren in combinatie met zonnepanelen voor een alleenstaand huis

Lucht lucht warmtepomp installeren dit is voor de beneden verdieping met een oppervlakte van 65 m² en inclusief de bovenverdieping 35 m². Het is een alleenstaande huis. Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid. Waarschijnlijk in combinatie met zonnepanelen.


CV en verwarming Langdorp
dinsdag 29 mei 2018

Airco plaatsen

Airco plaatsen in slaapkamer van ongeveer 5. 3m op 3. 3m. Woning is houtskeletbouw met platdak. Energiezuinig


CV en verwarming Aarschot
maandag 28 mei 2018

Airco plaatsen

Graag wil een aico plaatsen met buiten unit voorhet volgende : 1 slaapkamer op eerste verdieping (13m²) 1 zolderkamer op tweede verdieping. ( 20m²)


CV en verwarming Baal
vrijdag 02 maart 2018

Verwarmingsketel onderhouden

Onze Weishaupt hogerendements verwarmingsketel heeft een onderhoud nodig. Daarnaast maakt onze boiler regelmatig een piepend geluid.


CV en verwarming Betekom
maandag 05 februari 2018

Vervangen van oude gascondensatieketel naar een nieuwe ketel

Met aardgas. Vervangen van oude gas condensatieketel. Met aansluiting naar zonneboiler (nieuw/recent). Wat zijn de mogelijkheden van de thermostaten.


CV en verwarming Aarschot
vrijdag 26 januari 2018

Grond - Water warmtepomp installeren in een nieuwbouw

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair) Dit zou in combinatie zijn met zonnepanelen. Graag ook advies hieromtrent.


CV en verwarming Rillaar
woensdag 13 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Ketel haalt de norm van 90 % niet meer. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)


CV en verwarming Begijnendijk
vrijdag 10 november 2017

Complete CV installatie te plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij hebben een huis gekocht in Langdorp, gebouwd in 1979. Momenteel wordt deze woning verwarmd met elektriciteit. Wij willen een nieuwe verwarming installeren maar twijfelen tussen verwarming met gas of pellets of combinatie, zonneboiler.


CV en verwarming Langdorp
woensdag 25 oktober 2017

Pelletketel plaatsen

Zou graag de mazoutbrander vervangen door pellet brander. Beperkte ruimte dus vullen best handmatig. Eventueel ook water verwarmen met pellet brander.


CV en verwarming Aarschot
dinsdag 11 juli 2017

Complete CV installatie plaatsen met radiatoren

Op gelijkvloers is er voor living ruimte (30 m² / plafondhoogte 2,70 m) en eetplaats/keuken (35 m²/ plafondhoogte 3 m) vloerverwarming gekozen. Op het eerste verdiep: in twee slaapkamerruimtes van elk 15 m² telkens 1 radiator ( plafondhoogte 1e verdiep:2,70 m ). In de badkamer (6,5 m²) op 1e verdiep: 1 radiator. Op de dak verdieping (slaapkamer) wordt ook 1 radiator voorzien (50 m² nok hoogte 3,30 m)


CV en verwarming Aarschot
zaterdag 24 juni 2017

Warmtepomp plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor een warmtepomp te plaatsen. Mogelijkheden te bespreken met de vakman. Wij hebben vloerverwarming. We stoken momenteel op mazout.


CV en verwarming Betekom
vrijdag 09 juni 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande ketel (12 jaar oud) is afgekeurd wegens te hoge co meting (167) en te laag rendement (86,6) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas


CV en verwarming Nieuwrode

Hoogrendementsketel in jouw regio

Andere klussen in Aarschot

Offertes aanvragen