Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Verwarmingsketel hoog rendement

Hoogrendementsketel - Lommel

Hoogrendementsketel - Lommel

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Hoogrendementsketel in Lommel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende installateurs uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe verwarmingsketel nodig of zou je graag een vloerverwarming leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste chauffagist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achel, Hamont-Achel, Neerpelt, Overpelt, Sint-Huibrechts-Lille of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende installateur.

Offertes voor hoogrendementsketel in Lommel aanvragen

Recente aanvragen uit Lommel

maandag 04 oktober 2021

Verwarming op gas vervangen en vloerverwarming regelbaar maken

Onze verwarming van Viessman (vitodens 200) geeft storingen en Viessman technische dienst kan het niet oplossen. Wij willen daarom de ketel vervangen door een nieuwe. We dachten ook een Viessman maar staan open voor andere (kwalitatieve) alternatieven. Wij hebben 9 radiatoren en 70m² vloerverwarming. We willen graag ook een aparte regeling voor de vloerverwarming zodat die niet te warm wordt (aparte pompgroep van maken?). De boiler is nu aangesloten via losse pomp en zonder wisselklep. De vloerverwarming is rechtstreeks aan gesloten op het cv-circuit (wel met thermostatische kranen ertussen).


CV en verwarming Neerpelt
woensdag 22 september 2021

Herstellen of vervangen gasketel

Betreft gasketel Vaillant, installatie-jaar 2002, waar blijkbaar gedurende geruime tijd geen onderhoud op is uitgevoerd, en tevens de display niet meer werkt.Er werd me aangeraden om de installatie te vernieuwen, aangezien het kostenplaatje voor updaten/repareren/... van dezelfde grootorde zal zijn.


CV en verwarming Neerpelt
zondag 19 september 2021

Mazoutketel onderhouden

Onderhouden en kleine lekkage (water) herstellen van de mazoutketel.


CV en verwarming Neerpelt
woensdag 14 juli 2021

Nieuwe cv installatie plaatsen op aardgas

Oude mazout ketel vervangen en nieuwe gasketel plaatsen. Er ligt nog geen aardgas binnen dus volledig nieuwe installatie.


CV en verwarming Neerpelt
maandag 05 juli 2021

Geiser vervangen

Ik heb een geiser die moet vervangen worden. Ik heb een lek, er verdwijnt gas, vandaar dat die echt vervangen moet worden. Het is van het merk Vaillant Hij is van 1992


CV en verwarming Lommel
vrijdag 14 mei 2021

CV-ketel onderhouden

Het betreft een 2 jaarlijks onderhoud. Junkers gasketel.


CV en verwarming Neerpelt
dinsdag 04 mei 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Tot op heden staat er een atmosferische ketel met een schouw (doorstromer op gas met kleine boiler). Deze CV-ketel zou vervangen moeten worden een CV-ketel op gas voor warm water en verwarming. Er zal waarschijnlijk een dubbelwandige buis getrokken moeten worden door de schouw.


CV en verwarming Lommel
vrijdag 16 april 2021

Plaatsen condensatieketel

Vervanging Buderus gasketel (31 KW) door condensatieketel. De ketel staat op de 1ste verdieping (type vloerketel) en is afgekeurd, dus volgens de voorschriften dient deze vervangen te worden binnen de 3 maanden. Graag spoedig contact met specialist. Ik heb een zonneboiler installatie met een reservoir van 300 l.


CV en verwarming Hamont-Achel
donderdag 11 maart 2021

CV-ketel onderhouden

Mijn CV-ketel (merk:onbekend) zou onderhouden moeten worden. De brandstof waar mijn CV-ketel op werkt is stookolie (mazout). Graag had ik dus iemand gevonden die alles kan nakijken en daarbij de nodige herstellingen kan uitvoeren.


CV en verwarming Lommel
dinsdag 23 februari 2021

Cv-ketel mazout verwijderen en nieuwe plaatsen

Oude mazoutketel met boiler, een staande verwijderen en HR+mazoutketel met boiler plaatsen. Gezin 2 personen nu maar geschikt voor 4 personen plaatsen. Mogelijk om zonne-energie te benutten.


CV en verwarming Lommel
dinsdag 23 februari 2021

Verwarmingsketel vervangen

Verouderde mazoutketel vervangen door een nieuwe hoogrendementsketel op mazout. Andere optie is overschakelen op gas en een nieuwe gasketel.


CV en verwarming Lommel
woensdag 10 februari 2021

Lek in de vloerverwarming opsporen

Wij hebben een lek in onze vloerverwarming, dit zou moeten opgespoord en hersteld worden. Helaas hebben wij geen kruipkelder om te kijken wat het probleem zou kunnen zijn. De oppervlakte van onze vloerverwarming is meer als 100 m²


CV en verwarming Lommel
maandag 19 oktober 2020

Sanitair en verwarming plaatsen bij een renovatieproject

Wij zijn onze woning volledig aan het renoveren. We zoeken een vakman voor de plaatsing van een gasinstallatie, vloerverwarming, airconditioning en het vernieuwen van het volledige sanitair in de badkamer. Gelijkvloers voor vloerverwarming is toch zo een 100 m². Het gaat om een vrijstaande woning.


CV en verwarming Achel
dinsdag 16 juni 2020

Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie

We hebben een huis gekocht van 1951 en zoeken de volledige CV, sanitair en afvoeren te vernieuwen. Momenteel een installatie op mazout maar we willen overstappen naar aardgas. Vloerverwarming op het gelijkvloers bestaande uit inkom, woonkamer, keuken en berging. Op de eerste verdieping graag radiatoren en een ketel met doorstroming. Open bebouwing met 2 verdiepingen.


CV en verwarming Achel
woensdag 25 maart 2020

Gasleiding leggen van huidige ketel naar buiten

Wij willen een Unit zetten, deze unit heeft zijn eigen Doorstromer. We willen nu van onze bestaande condensketel een leiding naar deze Unit, ongeveer 7 meter.


CV en verwarming Overpelt
dinsdag 26 maart 2019

CV ketel vervangen

Vervanging bestaande cv ketel door nieuwe cv ketel.Verwarmingsketel te vervangen door condensatieketel.


CV en verwarming Lommel
vrijdag 22 maart 2019

lucht - water warmtepomp

Volume woning 895m³ Oppervlakte 270 m² . Warmtevraag volgens eerste EPB berekening 38000 MJ verwarming en 8000 MJ SWW Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het is voor een nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Het gaat om een vrijstaand gebouw


CV en verwarming Overpelt
vrijdag 08 maart 2019

Zonneboiler plaatsen

Vervangen van oude warmwaterinstallatie voor sanitair op mazout door zonneboiler eventueel aangevuld met warmtepomp. merk te bespreken met vakman.


CV en verwarming Overpelt
vrijdag 08 maart 2019

Zonneboiler plaatsen

Gezin van 4 personen, verwarming en warm water op gas, gasketel staat in de kelder, huis van 1983 Vrijstaande woning De zonneboiler plaatsen op dakpannen Huidige brandstof voor warmwaterproductie = gas


CV en verwarming Overpelt
zondag 17 februari 2019

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Nieuwbouwwoning met 205 m2 woonoppervlakte. Graag actieve koeling in de zomer. Ook vloerverwarming in de slaapkamers maar op een apart circuit.


CV en verwarming Neerpelt
dinsdag 05 februari 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Momenteel verwarming en water op mazout. Er komen zonnepanelen. Wil warm water appart van verwarming nu. Eventueel koelen van woonruimte en slaapkamer.


CV en verwarming Neerpelt
zondag 03 februari 2019

Onderhoud verwarmingsketel op mazout

De reiniging van de stookolie ketel en een onderhoudsbeurt.


CV en verwarming Lommel
woensdag 30 januari 2019

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe gasketel plaatsen


CV en verwarming Lommel
zaterdag 26 januari 2019

Hybride warmtepomp plaatsen

Ik zoek een warmte pomp op gas voor kleinschalige toepassing dus verwarming van woning inclusief sanitair warm water. Aansluiten op bestaande radiatoren. Renovatieproject: Halfopen bebouwing.


CV en verwarming Neerpelt
donderdag 17 januari 2019

Cv installatie aanpassen of uitbreiden

CV op aardgas aanwezig. Ik wil de radiatoren graag vervangen door vloerverwarming. In een woning, alles is gelijkvloers.


CV en verwarming Lommel
vrijdag 16 november 2018

Stookolieketel vervangen door aardgasketel

Ik zou graag mijn oude stookolie installatie vervangen door een gas- hoogrendementskete. Hierbij zoek ik een totaal pakket de afbraak van de huidige installatie, en de installatie van de nieuwe gasketel, de aankoop van de nieuwe installatie bij het zelfde bedrijf is wenselijk. Er ligt aardgas in de straat.


CV en verwarming Neerpelt
zondag 11 november 2018

Gaswandketel plaatsen en aansluiten

Er staat momenteel een mazoutketel in een ruimte van 1 vierkante meter. Men moet een gaswandketel hangen en aansluiten op bestaande leidingen.


CV en verwarming Overpelt
dinsdag 23 oktober 2018

Water - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw

Een warmte pomp installeren in een nieuwbouw woning van 230 m². Een water water warmtepomp. Verwarmen van de woning. Zien of het mogelijk is deze te installeren.


CV en verwarming Hamont-Achel
woensdag 03 oktober 2018

Oude ketel vervangen door gasketel Vaillant

Een oude mazoutketel vervangen en een gasketel plaatsen voorkeur naar Vaillant. Er moeten geen radiatoren geplaatst worden.


CV en verwarming Lommel
maandag 01 oktober 2018

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Een grond-water warmtepomp te installeren met een horizontaal buizennetwerk. Verwarmen en koelen van huis met een oppervlakte van 200 m². Momenteel verwarmen we met een mazoutketel.


CV en verwarming Neerpelt

Hoogrendementsketel in jouw regio

Andere klussen in Lommel

Offertes aanvragen