Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Klusjesman - Lommel

Klusjesman - Lommel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Klusjesman in Lommel?

Specifieke zin (cfr: Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren?) Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste X uit Lommel die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Achel, Hamont-Achel, Neerpelt, Overpelt, Sint-Huibrechts-Lille of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Lommel

Recente aanvragen uit Lommel

dinsdag 22 september 2020

Renovatie rioleringswerken

We zijn sinds enkele maanden eigenaar van een oude woning waarbij we vermoeden dat er heel wat renovatie nodig is aan de rioleringswerken. Momenteel is aan de achterzijde te zien dat vele leidingen boven de grond zitten. Nu is onze vraag of jullie ons kunnen helpen met de renovatie zodat alles terug werkt zoals het moet werken + alles in de grond verwerkt is.


Loodgieterij
vrijdag 04 september 2020

Muren en plafond herstellen

Doordat de voegen van de douche niet meer waterdicht blijken te zijn (er is al een lekdetectie gebeurd door iemand, aangesteld door de verzekering), hebben wij waterschade opgelopen in 2 muren en een stuk van een plafond. Zou iemand dit kunnen herstellen, het gaat over de 2 muren + plafond


Pleisterwerken
donderdag 03 september 2020

Muren en plafond herstellen na waterlek

Doordat de voegen van de douche niet meer waterdicht blijken te zijn hebben wij waterschade opgelopen in 2 muren en een stuk van een plafond. Het is vastgesteld waar het lek vandaan komt, nu moet het enkel nog gemaakt worden.


Pleisterwerken
Offertes vergelijken