Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Lichtstraat

Lichtstraat dak

Meer lichtinval door een lichtstraat te plaatsen?
Informatie, prijzen en offertes op maat vind je hier.

Lichtstraten

Een lichtstraat bestaat uit een frame waar meerdere kleine of grote ramen in zijn verwerkt. Op het frame kan je je inspiratie de vrije loop laten: Hout, kunststof of aluminium ... 't Is allemaal mogelijk. Glas blijft natuurlijk glas, maar ook hier heb je een uitgebreid aanbod. Zonwerend glas om voor koelte te zorgen, veiligheidsglas voor extra stevigheid of hoogrendementsglas voor een betere isolatie.

Lichtstraten kunnen het verschil maken in een ruimte die er anders kaal en donker uit ziet. Een visuele plus is leuk, maar het grootste voordeel blijft de enorme lichtinval en de extra ruimte die je lijkt te creëren. Een lichtstraat is mogelijk in zowel hellende als platte daken, maar het pijnpunt is vaak de prijs: lichtstraten zijn duurder dan dakramen.

Mogelijk in elk dak

Het maakt niet uit welk soort dak je hebt: een lichtstraat is altijd mogelijk. Zowel in hellende als in platte daken brengt een extra dosis daglicht dat je een ruimte tot leven wekt. 

Lichtstraten

Zoek je een vakman voor het plaatsen van je lichtstraat?

Voor de plaatsing en de montage van je lichtstraat kan je maar beter een erkend vakman inschakelen. Zo ben je zeker van een bevredigend en waterdicht resultaat. Bij Caius brengen we je snel, vrijblijvend en gratis in contact met enkele vakbedrijven uit jouw buurt. 

Wat kost een lichtstraat?

De kosten voor het plaatsen van je lichtstraat zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het materiaal, het type glas en de montagekosten zijn de belangrijkste. Gemiddeld mag je rekenen op een bedrag tussen de € 2.000 en € 5.000.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijkbare opdrachten

maandag 11 september 2023

Nieuwe dakkoepel plaatsen

We willen kijken wat de mogelijkheden zijn om meer licht te brengen in onze keuken/woonkamer. Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dakramen / dakkapel plaatsen Wat wil je laten plaatsen?: Dakraam / lichtkoepel in plat dak, Lichtstraat Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Oud-Turnhout
dinsdag 05 september 2023

Bestaande lichtstraat vervangen

Lichtstraat in pvc ( 1993) vervangen wegens vochtprobleem (condensatie) op spanplafond. Enkele jaren geleden nieuw glas gestoken en sindsdien vocht. Isolatiewaarde glas en kader te groot verschil?


Dakdekken en dakherstelling Willebroek
woensdag 30 augustus 2023

Lichtstraat dak

Dak in plexi vervangen door lichtstraat


Dakdekken en dakherstelling Burcht
Offertes aanvragen