Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lichtstraat

Lichtstraat dak

Meer lichtinval door een lichtstraat te plaatsen?
Informatie, prijzen en offertes op maat vind je hier.

Lichtstraten

Een lichtstraat bestaat uit een frame waar meerdere kleine of grote ramen in zijn verwerkt. Op het frame kan je je inspiratie de vrije loop laten: Hout, kunststof of aluminium ... 't Is allemaal mogelijk. Glas blijft natuurlijk glas, maar ook hier heb je een uitgebreid aanbod. Zonwerend glas om voor koelte te zorgen, veiligheidsglas voor extra stevigheid of hoogrendementsglas voor een betere isolatie.

Lichtstraten kunnen het verschil maken in een ruimte die er anders kaal en donker uit ziet. Een visuele plus is leuk, maar het grootste voordeel blijft de enorme lichtinval en de extra ruimte die je lijkt te creëren. Een lichtstraat is mogelijk in zowel hellende als platte daken, maar het pijnpunt is vaak de prijs: lichtstraten zijn duurder dan dakramen.

Mogelijk in elk dak

Het maakt niet uit welk soort dak je hebt: een lichtstraat is altijd mogelijk. Zowel in hellende als in platte daken brengt een extra dosis daglicht dat je een ruimte tot leven wekt. 

Lichtstraten

Zoek je een vakman voor het plaatsen van je lichtstraat?

Voor de plaatsing en de montage van je lichtstraat kan je maar beter een erkend vakman inschakelen. Zo ben je zeker van een bevredigend en waterdicht resultaat. Bij Caius brengen we je snel, vrijblijvend en gratis in contact met enkele vakbedrijven uit jouw buurt. 

Wat kost een lichtstraat?

De kosten voor het plaatsen van je lichtstraat zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het materiaal, het type glas en de montagekosten zijn de belangrijkste. Gemiddeld mag je rekenen op een bedrag tussen de € 2.000 en € 5.000.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijkbare opdrachten

donderdag 19 mei 2022

Dakramen vervangen

3 nieuwe dakramen met zonnewering en verduistering ter vervanging van oude. En nieuw glas op de lichtstraat ( 1 op 5m ).


Dakdekken en dakherstelling Schoten
dinsdag 03 mei 2022

Nieuwe lichtstraat in PVC plaatsen

We wensen in onze huidige woning de lichtstraat te vervangen gezien de oude niet goed isoleert. De lichtstraat meet 5m op 1m. Liefst terug een lichtstraat in PVC die goed isoleert.


Dakdekken en dakherstelling Kontich
woensdag 20 april 2022

Lichtstraat plaatsen in plat dak.

Ik heb een plat dak en ik ben op zoek naar een vakman die er een lichtstraat in glas in kan plaatsen van ongeveer 3m op 2m.


Dakdekken en dakherstelling Gistel
Offertes aanvragen