Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lichtstraat

Lichtstraat dak

Lichtstraat dak

Meer lichtinval door een lichtstraat te plaatsen?
Informatie, prijzen en offertes op maat vind je hier.

Lichtstraat laten plaatsen?

Een lichtstraat bestaat uit een frame waar meerdere kleine of grote ramen in zijn verwerkt. Op het frame kan je je inspiratie de vrije loop laten: Hout, kunststof of aluminium ... 't Is allemaal mogelijk. Glas blijft natuurlijk glas, maar ook hier heb je een uitgebreid aanbod. Zonwerend glas om voor koelte te zorgen, veiligheidsglas voor extra stevigheid of hoogrendementsglas voor een betere isolatie.

Lichtstraten kunnen het verschil maken in een ruimte die er anders kaal en donker uit ziet. Een visuele plus is leuk, maar het grootste voordeel blijft de enorme lichtinval en de extra ruimte die je lijkt te creëren. Pijnpunt is de prijs: lichtstraten zijn duurder dan dakramen.

Lichstraat living

Prijs van een lichtstraat?

De kosten voor het plaatsen van een lichtstraat zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het materiaal, het type glas en de montagekosten zijn de belangrijkste. Gemiddeld mag je rekenen op een bedrag tussen de € 2.000 en € 5.000.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijkbare opdrachten

zondag 17 oktober 2021

Dakkoepel vervangen

Graag een dakspecialist om de mogelijkheden te bekijken voor het vervangen van de huidige dakkoepel; Ik had een lek vastgesteld en bij nadere controle blijkt dat de draagconstructie ook aan vervanging toe is. Graag een plaatsbezoek om de mogelijkheden te bespreken. Betreft een bestaande lichtkoepel/lichtstraat (2 m 50 x 3 m 60) bestaande uit 5 elementen uit glas. aan de omranding is het loketlood losgekomen en het hout eronder is aan het rotten. De koepel ligt op het plat dak maar is zelf hellend. Platform is bereikbaar langs de achterzijde van de woning met een ladder en anders vanuit het raam in het bureau (gesitueerd op +1)


Dakdekken en dakherstelling Kontich
maandag 04 oktober 2021

Nieuwe dakkoepel plaatsen

We hebben onlangs een nieuwe woning gekocht. Er is een lichtstraat in onze woning maar uit polycarbonaat plaat. En we merken dat het soms wat lekt. Dit zouden we graag vervangen door een glazen lichtstraat. De binnen maat is 2,79m op 0,92m.


Dakdekken en dakherstelling Ekeren (Antwerpen)
Offertes aanvragen