Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Lichtstraat

Lichtstraat dak

Lichtstraat dak

Meer lichtinval door een lichtstraat te plaatsen?
Informatie, prijzen en offertes op maat vind je hier.

Lichtstraat laten plaatsen?

Een lichtstraat bestaat uit een frame waar meerdere kleine of grote ramen in zijn verwerkt. Op het frame kan je je inspiratie de vrije loop laten: Hout, kunststof of aluminium ... 't Is allemaal mogelijk. Glas blijft natuurlijk glas, maar ook hier heb je een uitgebreid aanbod. Zonwerend glas om voor koelte te zorgen, veiligheidsglas voor extra stevigheid of hoogrendementsglas voor een betere isolatie.

Lichtstraten kunnen het verschil maken in een ruimte die er anders kaal en donker uit ziet. Een visuele plus is leuk, maar het grootste voordeel blijft de enorme lichtinval en de extra ruimte die je lijkt te creëren. Pijnpunt is de prijs: lichtstraten zijn duurder dan dakramen.

Lichstraat living

Prijs van een lichtstraat?

De kosten voor het plaatsen van een lichtstraat zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het materiaal, het type glas en de montagekosten zijn de belangrijkste. Gemiddeld mag je rekenen op een bedrag tussen de € 2.000 en € 5.000.

Gratis offertes aanvragen

Vergelijkbare opdrachten

donderdag 15 juli 2021

Lichtkoepel herstellen en plat dak nakijken

Mijn lichtkoepel/ lichtstraat lekt, er komt water binnen bij hevige of lange regenbuien. Deze lichtkoepel werd in 2012 gebouwd bij renovatie. Plus nakijken plat dak op lekkage.


Dakdekken en dakherstelling Diest
woensdag 14 juli 2021

Nieuwe dakkoepel plaatsen

Vervangen of verhogen bestaande lichtstraat. Rechthoekig, ongeveer 3 m op 1m20 met helling van ongeveer 30°. Graag een nieuwe in hout of aluminium afwerking. Dakkoepel ligt op een plat dak, tegen de gevel van het huis aan.


Dakdekken en dakherstelling Tielrode
Offertes aanvragen