Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Daklichtopeningen

Daklichtopeningen

Daklichtopeningen

Een dakraam laten steken? Of toch liever een nieuwe lichtstraat?
Informatie, prijzen en offertes op maat.

Zonlicht is gratis dus kan je er maar beter zoveel mogelijk gebruik van maken, toch? Weg met lampadaires en lampen in alle hoeken. Binnen met het zonlicht!

Er zijn verschillende mogelijkheden om het zonlicht binnen te laten in jouw woning. Een dakraam is ongetwijfeld de populairste methode, maar ook een lichtstraat of een lichtkoepel kan een prachtig resultaat opleveren.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

zaterdag 18 september 2021

Dakraam installeren

Ik zoek iemand die een dakraam kan installeren (afmetingen: 78 x 98 cm) in een hellend leien dak. De opening dient ook nog te worden gemaakt. Werkhoogte +/- 3 meter, makkelijk bereikbaar langs de achterzijde van het gebouw.


Dakdekken en dakherstelling Destelbergen
dinsdag 14 september 2021

Dakraam installeren in metalen dak

Nieuw gebouw waar we een nieuw dakraam willen installeren op de bovenverdieping. Dak van metaal waar nog een opening moet worden gemaakt.


Dakdekken en dakherstelling Elsene
donderdag 09 september 2021

Dakraam plaatsen en gat maken in dak

Dakraam plaatsen op zolder met afmetingen van 120x100cm. Het gat moet nog gemaakt worden.


Dakdekken en dakherstelling Antwerpen
zaterdag 04 september 2021

Vervangen van pvc lichtkoepel door glazen lichtstraat

In onze woning hebben we een groot sfeervol gekleurd glas -dakraam'. Dit is langs de buitenzijde beschermd door een lichtkoepel. Jammer genoeg is deze in pvc, waardoor hij dus veel lawaai maakt wanneer het regent. We willen graag een oplossing en dachten aan het vervangen van de lichtkoepel door een glazen variant, een lichtstraat. Bedoeling is dat het raam aan de binnenzijde blijft zoals het is. Wel de bestaande koepel verwijderen en op de bestaande randen een lichtstraat plaatsen in aluminium met 3 glazen en afkitten


Dakdekken en dakherstelling Sint-Niklaas
Offertes aanvragen