Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Daklichtopeningen

Daklichtopeningen

Daklichtopeningen

Een dakraam laten steken? Of toch liever een nieuwe lichtstraat?
Informatie, prijzen en offertes op maat.

Zonlicht is gratis dus kan je er maar beter zoveel mogelijk gebruik van maken, toch? Weg met lampadaires en lampen in alle hoeken. Binnen met het zonlicht!

Er zijn verschillende mogelijkheden om het zonlicht binnen te laten in jouw woning. Een dakraam is ongetwijfeld de populairste methode, maar ook een lichtstraat of een lichtkoepel kan een prachtig resultaat opleveren.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

vrijdag 11 juni 2021

Renoveren pannendak (asbest) 75m²

Graag voorstel voor het renoveren van een pannendak van een halfopen bebouwing. In bijlage foto, zijaanzicht met afmetingen (bij benadering he). Breedte van het dak is ongeveer 660 cm. Werkzaamheden, inclusief: verwijderen asbestleien + installeren 2 x dakraam achteraan - dus de niet-straatkant (opening dienen nog te worden gemaakt). Adviseren of constructie (in goede staat, geen rot of vocht) zou moeten worden verstevigd ifv plaatsing zonnepanelen (op termijn) Afwerking inclusief daklijsten & goten.


Dakdekken en dakherstelling Lommel
vrijdag 04 juni 2021

Plaatsen dakraam

We wensen graag een vakman die een voorstel kan doen voor het plaatsen van een dakraam (type velux) van +/- 1x1 in onze nieuwe woning


Dakdekken en dakherstelling Loppem
donderdag 03 juni 2021

Renovatie van dakraam

Ik zoek iemand die de houten omkadering van Veluxen kan opknappen


Kozijnen, deuren en ramen Sint-Truiden
maandag 24 mei 2021

Vervangen van dakraam door Velux in pvc

Bestaand raam verwijderen en vervangen door een Velux dakraam. Graag een in pvc, de afmetingen zijn nog niet beslist. We neigen richting iets van 50 cm op 75 cm, maar dat staat dus nog niet vast. Hoe dan ook groter dan het oude raam, dus zal de dakbedekking en het gat ook moeten worden aangepast.


Kozijnen, deuren en ramen Wachtebeke
Offertes aanvragen