Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Daklichtopeningen

Daklichtopeningen

Daklichtopeningen

Een dakraam laten steken? Of toch liever een nieuwe lichtstraat?
Informatie, prijzen en offertes op maat.

Zonlicht is gratis dus kan je er maar beter zoveel mogelijk gebruik van maken, toch? Weg met lampadaires en lampen in alle hoeken. Binnen met het zonlicht!

Er zijn verschillende mogelijkheden om het zonlicht binnen te laten in jouw woning. Een dakraam is ongetwijfeld de populairste methode, maar ook een lichtstraat of een lichtkoepel kan een prachtig resultaat opleveren.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

donderdag 14 januari 2021

Dak Isoleren en eventueel vernieuwen

Wij hebben recent een huis gekocht in Mechelen, waarbij we het dak zouden willen isoleren en eventueel vernieuwen) Zoals wij verstaan hadden is het skelet van het dak in goede staat en de dakpannen ook. We zouden het echter degelijk willen isoleren volgens huidige en toekomstige normen. Ik had gelezen dat er eventueel aan het dak zelf gewerkt zou moeten worden om adequate isolatie te voorzien (plaatsen van een soort binnen/buiten dak) Tegelijkertijd zouden we de twee oude dakraampjes willen vervangen door nieuwere ramen (genre velux) Dit gaat over een hellend dak met dakpannen. (Eventueel met een extra schatting naar prijs toe om zonnepanelen te leggen)


Isolatie
maandag 11 januari 2021

Plaatsen 1 velux dakraam

Er moet een houten velux dakraam van 94 * 140 cm geplaatst worden. Er is nog geen opening voorzien, alles moet van 0 starten.


Dakdekken en dakherstelling
zondag 10 januari 2021

Installeren nieuwe dakramen

Ik heb een dakraam waarlangs water in de winter binnen druppelt. Ik zou in die ruimte mijn 2 dakramen willen vervangen naar dakramen die niet van hout zijn.


Dakdekken en dakherstelling
maandag 04 januari 2021

Nieuw dakraam / zolderraam plaatsen

Het venster die op de zolder zit is gebroken. Graag zou ik asap een volledig nieuw dakraam laten plaatsen. Het regent namelijk binnen. Afmeting van het raam is nu ongeveer 45cm op 55cm (niet nagemeten) het mag een standaard maat zijn die er komt


Kozijnen, deuren en ramen
Offertes aanvragen