Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Daklichtopeningen

Daklichtopeningen

Daklichtopeningen

Een dakraam laten steken? Of toch liever een nieuwe lichtstraat?
Informatie, prijzen en offertes op maat.

Zonlicht is gratis dus kan je er maar beter zoveel mogelijk gebruik van maken, toch? Weg met lampadaires en lampen in alle hoeken. Binnen met het zonlicht!

Er zijn verschillende mogelijkheden om het zonlicht binnen te laten in jouw woning. Een dakraam is ongetwijfeld de populairste methode, maar ook een lichtstraat of een lichtkoepel kan een prachtig resultaat opleveren.

Vraag gratis offertes

Recente opdrachten

zaterdag 03 april 2021

Dakraam plaatsen

Ik ben op zoek naar een wit dakraam met een zonnewering en muggengaas op maat. Het huidige model dat we hebben is een Velux met onderstaande afmetingen. Dit zijn wel enkel de afmetingen van de ruit zelf niet van de hele omlijsting. GGL 304 - 60.5cm breedte - 73cm lengte We hebben er hier ook al water door binnen.


Kozijnen, deuren en ramen
maandag 29 maart 2021

Hellend pannendak repareren

Betreft renoveren hellend dak - detailbeschrijving en fotomateriaal beschikbaar in bijlage oa: verwijderen en dichtmaken dakraam (velux) Aangeslepen en/of gebarsten passen thv kilgoten dienen te worden vervangen en bevestigd met RVS schroeven Pan type = Koramic Oude Pottelbergse pan 451 Rustiek Werkhoogte: betreft een woning met gelijkvloers en kamers onder het dak. Opgelet: - Uitvoering mag niet in onder aanneming uitgevoerd worden


Dakdekken en dakherstelling
zondag 21 maart 2021

Klein dakraam op zolder vervangen

Graag een dakvenster vervangen op zolder. Liefst Velux PVC (55 x 78). Het glas is kapot. Ofwel eventueel enkel het glas vervangen


Beglazing
dinsdag 16 maart 2021

Velux dakraam plaatsen

Graag zou ik een Velux dakraam willen plaatsen in onze woning, alsook de afwerking binnen moet op orde gesteld worden. Het dakraam dat we graag willen is het type GGU MK04 0066. Momenteel is er aan de binnenkant op die plek een afwerking in Gyproc, we zouden deze Gyproc dan ook willen laten afwerken op het nieuwe dakvenster. Er is tevens nog geen opening voorzien voor het dakraam, alles moet dus van scratch starten.


Kozijnen, deuren en ramen
Offertes aanvragen