Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Plat dak in epdm

Plat dak

Plat dak

Grote daken op hangars smeken om een afwerking met roofing of EPDM. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

Om een plat dak te bedekken heb je verschillende keuzes. De constructie van je dak en het aantal vierkante meter speelt een grote rol bij de materiaalkeuze, maar professionals zullen bijna altijd voor roofing of EPDM gaan. Moet je het hele platte dak vernieuwen of slechts een klein deel? Informeer je voldoende om het juiste type dakbedekking te kiezen!

Plat dak in epdm

EPDM

Lange levensduur en amper onderhoud? EPDM is een ideale keuze!

Roofing branden

Roofing/bitumen

Roofing is het materiaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bitumen Dak

EPDM of roofing ?

Beide populaire materialen maar toch een andere prijs. Lees er alles over.

Recente opdrachten voor platte daken

woensdag 09 juni 2021

Adviseren + aanvragen bouwvergunning dakterras

Wij wonen in een appartement (triplex) op de 1ste, 2de en 3de verdieping. Op het gelijkvloers woont iemand anders. Op het eerste verdiep en op het plat dak van onze onderbuur zouden we een dakterras willen voorzien. Maar daarvoor graag eerst expertise van een architect mbt constructie/stabiliteit dakconstructie en om een bouwvergunning aan te vragen.


Bouwtekening en ontwerp Gentbrugge
woensdag 09 juni 2021

Aanmaken dossier: plat dak uitbouw + werfopvolging

Wij zoeken een architect voor de opbouw van een plat dak van de uitbouw. Graag advies geven voor de werken, de plannen tekenen en dossier indienen/bouwvergunning aanvragen. Foto's zijn beschikbaar op vraag. Graag ook opvolging van de werken qua bouwstevigheid, conform uitvoeren werken. We zijn reeds in contact met een dakbedrijf hiervoor, maar zolang we geen architect hebben om dit administratief verder vorm te geven, kunnen we dit niet concretiseren.


Bouwtekening en ontwerp Lembeek
woensdag 09 juni 2021

Uitbekleden zijgevels - sandwichpanelen 160 m²

Betreft verhoogde rijwoning: graag de 2 zijgevels laten bekleden met sandwichpanelen. Naastgelegen woning zijn lager. De zijgevel aan 1 kant is reeds volledig geïsoleerd + bereikbaar via het plat dak van buur. Hier dus enkel sandwichpanelen te plaatsen ifv bescherming tegen regen. Andere zijgevel is niet geïsoleerd, is een kale snelbouwmuur. Dus hier geïsoleerde sandwichpanelen te voorzien. Buur heeft hellend dak dus mogelijkheden voor veilige plaatsing ter plaatse te bekijken. Totale oppervlakte bedraagt 160 m². Via een servitudeweg kan je grote materialen aanleveren: via de garage, langs de tuin tot aan het huis.


Gevel- en metselwerken Willebroek
Offertes aanvragen