Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Plat dak in epdm

Plat dak

Plat dak

Grote daken op hangars smeken om een afwerking met roofing of EPDM. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

Om een plat dak te bedekken heb je verschillende keuzes. De constructie van je dak en het aantal vierkante meter speelt een grote rol bij de materiaalkeuze, maar professionals zullen bijna altijd voor roofing of EPDM gaan. Moet je het hele platte dak vernieuwen of slechts een klein deel? Informeer je voldoende om het juiste type dakbedekking te kiezen!

Plat dak in epdm

EPDM

Lange levensduur en amper onderhoud? EPDM is een ideale keuze!

Roofing branden

Roofing/bitumen

Roofing is het materiaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bitumen Dak

EPDM of roofing ?

Beide populaire materialen maar toch een andere prijs. Lees er alles over.

Recente opdrachten voor platte daken

donderdag 14 januari 2021

Vocht en schimmelplekken herstellen

Door een lek op mijn plat dak met roofing is er binnenshuis schade ontstaan. Deze vochtplekken moeten hersteld worden. De oppervlakte die hersteld moet worden is 2 vierkante meter. Alsook zijn er barsten van 10 vierkante meter die hersteld moeten worden.


Vochtbehandeling
woensdag 13 januari 2021

Daklekkage herstellen

Het gaat om een klein plat dak (roofing). Ongeveer 4 op 3 meter. Het ligt op de tweede verdieping, dus ongeveer 6 tot 8 meter hoog. En is 15 tot 20 jaar oud. Toen werd het vernieuwd. We hebben nu in de hoek een waterlek. Telkens wanneer het behoorlijk regent. Bij inspectie vinden we het het waterlek niet. Enkele herstellingen met Rubson hebben niets opgeleverd.


Dakdekken en dakherstelling
woensdag 13 januari 2021

Daklekkage detecteren en herstellen

Bij heel harde slagregen horen wij gedruppel in de schouw. Deze is luid door heel de slaapkamer te horen. Dak is vernieuwd maar schouw is erbarmelijk afgewerkt. Lijkt wel waterdicht maar we weten niet hoe het water zich naar binnenwerkt. De schouw ligt tegen een muur van de buren, deze muur is met een cementsluier afgewerkt, hier zijn wel scheuren in te zien. Mijn gedacht gaat uit dat het water via deze scheuren zijn weg vind in onze schouw. Dit gaat over een plat dak met roofing.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes aanvragen