Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Plat dak in epdm

Plat dak

Plat dak

Grote daken op hangars smeken om een afwerking met roofing of EPDM. Ontdek de mogelijkheden op deze pagina.

Om een plat dak te bedekken heb je verschillende keuzes. De constructie van je dak en het aantal vierkante meter speelt een grote rol bij de materiaalkeuze, maar professionals zullen bijna altijd voor roofing of EPDM gaan. Moet je het hele platte dak vernieuwen of slechts een klein deel? Informeer je voldoende om het juiste type dakbedekking te kiezen!

Plat dak in epdm

EPDM

Lange levensduur en amper onderhoud? EPDM is een ideale keuze!

Roofing branden

Roofing/bitumen

Roofing is het materiaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bitumen Dak

EPDM of roofing ?

Beide populaire materialen maar toch een andere prijs. Lees er alles over.

Recente opdrachten voor platte daken

vrijdag 17 september 2021

Lichtstraat vervangen

De huidige lichtstraat aan de inkomhal zou vervangen moeten worden. Betreft 2 aparte 'panelen': 2,00 x 2,80 m & 2,00 x 2,40 m De huidige houten draagconstructie is rot en dringend aan vervanging toe, Werkhoogte 1e verdieping - +/- 5 m, stelling kan geplaatst worden aan de inkom. Alternatieve voorstellen zijn ook welkom, eventueel de opening van de lichtstraat verkleinen en rondom afwerken als 'plat dak'


Dakdekken en dakherstelling Temse
donderdag 16 september 2021

Puntdak vervangen door plat dak

Ik wil mijn puntdak vernieuwen en plat dak van maken zo dat ik een groot ruimte heb waar ik extra slaapkamers wil. Gaat om een grondoppervlakte van 45 m².


Dakdekken en dakherstelling Antwerpen
woensdag 15 september 2021

Ontwerpen van verdieping op achterbouw met plat dak.

Ik ben op zoek naar een architect voor advies en plannen voor de verhoging van een achterbouw, deze achterbouw is ongeveer 25m² groot. Momenteel is de achterbouw enkel gelijkvloers en voorzien van een plat dak, hij is gebouwd in 2005. Het is de bedoeling dat de extra verdieping zou aansluiten op de verdieping van het huis zelf om zo de achterste slaapkamer te vergroten. In eerste instantie gaat het om advies en opstellen van plannen.


Bouwtekening en ontwerp Pulderbos
Offertes aanvragen