Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Dakwerker

Plat dak renoveren - Dakwerken - Merelbeke

Plat dak renoveren - Dakwerken - Merelbeke

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Plat dak renoveren

Het zou gaan om EPMD te leggen om een plat dak + ongeveer 3,5mx10,00m die nu bedekt is met roofing. Er zit nu een dakkoepel in.


Dakdekker Merelbeke

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Merelbeke

Recente aanvragen uit Merelbeke

donderdag 13 januari 2022

Plat dak renoveren

Het zou gaan om EPMD te leggen om een plat dak + ongeveer 3,5mx10,00m die nu bedekt is met roofing. Er zit nu een dakkoepel in.


Dakdekken en dakherstelling Merelbeke
maandag 18 oktober 2021

Golfplaten op dak tuinhuis vervangen

Het huidige dak van ons tuinhuis, (destijds: 1980) groene onduline golfplaten, is tot op de draad versleten, en aan vervanging toe. Gezien klassieke golfplaten of dakpanplaten/trapeziumplaten zich naar ik lees vlot en snel laten plaatsen, lijkt me dat een geschikte optie Temeer omdat het tuinhuis half onder een taxus verscholen staat, zodat het snoeiwerk aan die ene kant het liefst tot een minimum beperkt kan worden. Het huidige onderdak, is op een paar plaatsen ook serieus aangetast door vocht, maar de vervanging ervan is op het eerste gezicht volgens mij niet direct noodzakelijk. Het is ongeveer 2x3m


Dakdekken en dakherstelling Merelbeke
vrijdag 03 september 2021

2 Veluxen plaatsen

We willen graag 2 dakramen plaatsen op zolder. Voor de afmetingen moet iemand langskomen. Het dak bestaat uit pannen en een onderdak. Verdere afwerking van de zolder gebeurt achteraf door ons. Het betreft een renovatieproject.


Kozijnen, deuren en ramen Zevergem
maandag 16 augustus 2021

Plat dak repareren: EPDM met lek

Het is een klein plat dak en er loopt ergens water binnen. Plat dak met EPDM van ongeveer 5 m². We zouden dat graag in zijn totaliteit laten vernieuwen zodanig dat we zeker geen last meer hebben van het binnen komend water.


Dakdekken en dakherstelling Merelbeke
maandag 05 juli 2021

Detecteren en oplossen lekkages (dak en leidingen)

In onze toonzaal hebben we op 2 plaatsen een lek. In het voorste gedeelte betreft het een probleem met de afwatering van het bovengelegen 'dak'terrasje. Hiervoor is eerder een dakwerker komen kijken om een herstelling uit te voeren, maar dit bleek geen definitieve oplossing. Het andere lek zou gelinkt zijn aan de waterleidingen/aansluitingen van de woning erboven. Graag een specialist die oorzaak van beide problemen kan finetunen én een passende oplossing kan voorstellen én uitvoeren. Onze voorkeur is om één contactpersoon te hebben.


Andere / klussen Oosterzele
zondag 28 maart 2021

Plat dak vernieuwen

plat dak waar nu roofing op ligt is los, graag een nieuwe dakbedekking plaatsen. materiaal is in overleg met de vakman. +/-20m² .


Dakdekken en dakherstelling Bottelare
vrijdag 26 maart 2021

Plaatsen blokhut Edelweis

Graag willen wij een blokhut Edelweis 415 x 385 cm van Makro laten plaatsen. Ook met dakgoten geplaatst. Betonvloer is reeds voorzien. Momenteel staat er een houten tuinhuis op, dat ik zelf zal afbreken.


Garage en carport Merelbeke
donderdag 11 februari 2021

Lekkend dak herstellen met schade in de muren

Insijpelend water in puntdak van een rijhuis dat moet worden hersteld. Schade zit binnenin de woning: bakstenen muur met pleister erop. Ik schat dat de vochtvlekken al 40 cm groot zijn.


Dakdekken en dakherstelling Merelbeke
woensdag 07 oktober 2020

Zinkplaatje herstellen op het dak

Er is een zinkplaatje losgekomen op de zijkant van het dak. Dit zou hersteld moeten worden.


Dakdekken en dakherstelling Merelbeke
woensdag 09 september 2020

Dakgoten herstellen of vervangen

Graag nazicht en eventueel indien nodig herstelling van bestaande dakgoten. Het is open bebouwing.


Dakdekken en dakherstelling Oosterzele
maandag 31 augustus 2020

Dakkapellen renoveren

We willen onze 2 dakkappellen renoveren zowel langs buiten als langs binnen. Wat houdt dit net in: - wanden buiten plaatsen met Rockpanel - isolatie plaatsen tussen de wanden (geluid- en warmtewerend) - langs binnen simpel afwerken met Gyproc. - afwerking. Onze ramen zijn net gerenoveerd dus hier hoeft niets aan te gebeuren.


Dakdekken en dakherstelling Merelbeke
zondag 16 augustus 2020

Ontwerp dakterras

Wij verhuizen van een huis met grote tuin naar een appartement. Om toch nog een tuingevoel te behouden zonder het vele werk eraan zouden wij voor het dakterras aan ons appartement een ontwerp willen laten maken. Het dakterras is 13m x 5m.


Bouwtekening en ontwerp Vurste
woensdag 13 mei 2020

Dak tuinhuisje vervangen

Dak tuinhuis van 4.5m x 3m vervangen. Momenteel bruine golfplaten waar gat in zit. Liefst geen plat dak.


Dakdekken en dakherstelling Merelbeke
vrijdag 17 april 2020

Serre glazen vervangen

Schade aan de serre waardoor alle matglazen dakramen moeten vervangen worden (10 stuks en 2 kiepramen). Het gaat om glazen van 64 cm breed en 1m44 hoog. Daarnaast ook 1 helder glazen wandglas van 64 cm op 1m45.


Beglazing Merelbeke
zondag 23 februari 2020

Dakkapel plaatsen

Ik heb een hellend dak maar is de ruimte is redelijk groot en ik zou er graag een volwaardige kamer van maken misschien door het plaatsen van een dakkapel.


Dakdekken en dakherstelling Merelbeke
Offertes aanvragen