Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Antwerpen

Dakwerken - Antwerpen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Antwerpen?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Antwerpen

Recente aanvragen uit Antwerpen

dinsdag 29 september 2020

Plat dak-/terrasraam installeren

Onder ons terras is er een ruimte. We wensen daar licht binnen te trekken zonder plaats te verliezen door een plat glas op ons terras waar je over kan stappen. We vragen ons juist af hoe dit juist zit met de draagkracht en dergelijke. Het glas zelf mag de even groot zijn als een tegel 60x60.


Dakdekken en dakherstelling
dinsdag 29 september 2020

Plafond terras herstellen

Het plafond van de terras moet hersteld worden. De oppervlakte is 3m op 1m30. Dit bevindt zich wel op de 10de verdieping van het gebouw. Het metaal moet ook behandeld worden.


Dakdekken en dakherstelling
dinsdag 29 september 2020

Vervangen regenpijp en reinigen dakgoot

Ik zoek een dakwerker voor het vervangen van een regenpijp aan de gevel, +- 6m hoog, alsook het reinigen van de dakgoot en deel van het dak (verwijderen klimplant).


Dakdekken en dakherstelling
Offertes vergelijken