Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Aalst

Dakwerken - Aalst

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Aalst?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aaigem, Affligem, Baardegem, Bambrugge, Bavegem, Burst, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe-Mere, Essene, Gijzegem, Haaltert, Heldergem, Herdersem, Hofstade (O-Vl), Iddergem, Kerksken, Lede, Letterhoutem, Liedekerke, Mazenzele, Meerbeke, Meldert (O-Vl), Mere, Moorsel, Nieuwerkerken (Aalst), Ninove, Okegem, Oordegem, Opwijk, Outer, Pamel, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Teralfene, Vlekkem, Vlierzele, Welle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Aalst

Recente aanvragen uit Aalst

maandag 02 augustus 2021

Leien dak repareren of vervangen wegens lekken

Er was een lek in het huis dat is aangegeven als waterschade. Dat is hersteld, maar toen bleek dat de roofing en de dakgoten op de garage ook versleten waren. Intussen zijn al die herstellingen uitgevoerd, maar zit ik nog met enkele lekken onder de leien van het dak. Als ik die zou afhalen, is er grote kans dat die breken. Vandaar reparatie indien mogelijk maar vermoedelijk ook vervangen van het dak. Oppervlakte ken ik niet uit het hoofd, het is een vrijstaande woning met een dak met 4 zijden.


Dakdekken en dakherstelling Denderleeuw
zondag 01 augustus 2021

Oud tuinhuis afbreken en nieuwe tuinhuis type Edelweis plaatsen

Op een plek waar momenteel een tuinhuis staat van 300 x 300 cm, wensen we een nieuw tuinhuis te plaatsen. Het nieuwe tuinhuis moet type Edelweis van 415 x 385 cm worden met een stalen dak. Het oude tuinhuis dient afgebroken te worden, en heeft een asbest dak. Het staat op een betonplaat, maar is verzakt, het is dus niet zeker of de bestaande betonplaat hergebruikt kan worden. Sowieso, zal er een uitbreiding moeten gebeuren, gezien het nieuwe tuinhuis groter is.


Garage en carport Aalst
woensdag 28 juli 2021

Dakterras aanleggen of roofing

Aanleggen dakterras op roofing met balustrade. Terras in composiet of tegels, te bekijken met de vakman. Er is momenteel enkel roofing op en betonnen dak op de eerste verdieping. Graag eerst nakijken of de roofing in goede staat is alvorens aanleg dakterras. Het gaat om een oppervlakte van 35 m².


Dakdekken en dakherstelling Lede
zondag 11 juli 2021

Architect nodig voor dakkapel

Ik zou graag de achterste schuine deel van de dak verhogen/rechtzetten door middel van een dakkapel. Gewenste breedte: als het kan gans de breedte = 8 meter.


Bouwtekening en ontwerp Ninove
maandag 05 juli 2021

Installeren lichtkoepel

Ik zoek iemand die een lichtkoepel kan installeren op mijn plat dak. De opening is aanwezig, maar afgedekt met vlak plaatmateriaal op dit moment. Maatvoering: ongeveer 2m x 1m


Dakdekken en dakherstelling Aalst
maandag 28 juni 2021

Plaatsing tuinhuis

Wij zouden graag ons tuinhuis laten plaatsen Tuinhuis Narvi 270 x 180 cm enkele deur + Er zou ook nog beton moeten gegoten worden + Incl dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Mazenzele
maandag 28 juni 2021

Dak in golfplaten vervangen

Er zou een klein dakje bij mij moeten vervangen worden. Het gaat om een dak in golfplaten met een oppervlakte van 3x5m ongeveer.


Dakdekken en dakherstelling Opwijk
maandag 21 juni 2021

Hellend dak repareren

De zijkanten van het dak zijn gelost (en 2 al gevallen). Boven op het dak liggen een aantal pannen niet goed.


Dakdekken en dakherstelling Letterhoutem
woensdag 16 juni 2021

Plaatsen nieuwe dakramen en vervangen gootstuk

Ik zoek een vakman in de buurt die 2 dakvensters Velux kan vervangen. Ik heb al nieuwe dakramen besteld. Ook een gootstuk moet worden vervangen.


Dakdekken en dakherstelling Liedekerke
maandag 14 juni 2021

Nieuwe dakkapel installeren

Nieuwe dakkapel van plaatsen op de eerste verdieping. Afwerking van het dak voorlopig met gewone dakpannen. Gewenste afmetingen: 6 a 7 meter. Afwerking in hout is een optie, maar andere voorstellen mogen ook.


Dakdekken en dakherstelling Haaltert
zaterdag 12 juni 2021

Beklinkerde ondergrond voorzien en Makro blokhut type Lounge monteren

Tuinhuis in elkaar te zetten, type Lounge 295 x 295 cm stalen dak met anti-condensdoek. Er zou een beklinkerde ondergrond zijn.


Garage en carport Opwijk
donderdag 10 juni 2021

Blokhut Makro plaatsen

Graag willen wij onze blokhut lounge 385 X 295 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Graag voorstel voor de installatie inclusief vloer en de dakgoten Ik zou graag ook nog een extra afdakje hebben eraan.


Tuinaanleg en -onderhoud Liedekerke
woensdag 02 juni 2021

Houten dakterras leggen

Graag vakbedrijf voor een houten terras in een duurzame en kwalitatieve houtsoort. Onderhoudsvriendelijk, en geen naden of blootliggende nagels Dikte en breedte planken: Lengte 4,10 x 1,10 en dit x 2 , Betonnen ondergrond met open afvoerkanaaltje aan de balustrade kant.


Terras Erpe-Mere
vrijdag 28 mei 2021

Plaatsen tuinhuis + betonnen ondergrond

Graag willen wij ons Tuinhuis Capri 295 x 295 cm met stalen dak laten plaatsen + voorzien van betonnen ondergrond.


Garage en carport Lede
maandag 17 mei 2021

Herstellen lek dakbedekking (poycarbonaat) van veranda

Er is een lek aan de dakplaten (polycarbonaat) van mijn veranda. Vorig jaar is het vernieuwd geweest, maar daar blijkt toch iets mislopen te zijn. Vakman in kwestie is al 2-maal langsgekomen om dit op te lossen, maar tevergeefs... Dus, graag een deskundige om dit probleem definitief vast te stellen en te verhelpen.


Dakdekken en dakherstelling Aalst
woensdag 12 mei 2021

Architect nodig voor aanbouw ipv veranda

We zijn dringend op zoek naar een architect voor een vergunningsaanvraag voor aanbouw ter vervanging van een veranda. Er zou een muur komen langs 1 kant (5m) en een schuifraam aan de andere kant (4m) + een plat dak met een dakvenster. De oude veranda is reeds afgebroken en we hadden al een aannemer gevonden om zo snel mogelijk te starten, maar blijkt nu dus dat we een vergunning nodig hebben en een architect moeten inschakelen.


Bouwtekening en ontwerp Gijzegem
vrijdag 07 mei 2021

Lek in platdak herstellen

Er zit een klein gaatje op platdak van de keuken, waar de afvoer is als het fel regent komt het in de keuken..


Dakdekken en dakherstelling Aalst
maandag 03 mei 2021

Plaatsen tuinhuis

Graag willen we een tuinhuis Tuinhuis Lara 445 x 295 cm uit Makro aankopen. De vloerplaat ligt er reeds in klinkers (4mx6m). Monteren + ophangen dakgoot.


Garage en carport Affligem
maandag 03 mei 2021

Dakgoot repareren

Er zijn kleine lekken in mijn dakgoot deze moeten worden gedicht. Mijn dakgoot is in totaal 20 meter.


Dakloodgieterij Ninove
maandag 26 april 2021

Dak in stro herstellen

Vernieuwen van onderdak en opnieuw stro erop plaatsen. De oppervlakte ervan is +/- 40 m² (het is een cirkel). De oude stro moet meegenomen worden.


Dakdekken en dakherstelling Opwijk
zaterdag 17 april 2021

Plaatsen van garage modern 325 x 535

Graag zouden wij de garage Modern 325 x 535cm met stalen dak op isolerende onderlaag willen aankopen bij Makro en wij zouden dit graag ook door jullie laten plaatsen. Hoe werkt dit concreet? Komt iemand dit zelf eens opmeten en wordt er aan de hand hiervan een offerte opgemaakt? Het is namelijk ook eerst nog nodig een betonnen ondergrond te voorzien en op deze plaats zit er ook een waterput.


Garage en carport Mere
maandag 05 april 2021

Reparatie hellend dak en plaatsing onderdak met leien

Een deel van het hellend dak moet gerepareerd worden. Er is geen onderdak aanwezig dus er moet een onderdak gelegd worden met nieuwe leien.


Dakdekken en dakherstelling Nieuwerkerken (Aalst)
maandag 05 april 2021

Dakgoot herstellen

Herstellen of vernieuwen zinken dakgoot aan voorzijde huis. Lengte ongeveer 11 a 12 meter. Eventueel ook voor achterzijde.


Dakloodgieterij Ninove
vrijdag 02 april 2021

Roofing branden op plat dak

Oude roofing van het plat dak vervangen door nieuwe roofing. Gaat om een oppervlakte van zo een 20 à 30 m².


Dakdekken en dakherstelling Erpe-Mere
dinsdag 30 maart 2021

2 ramen in een puntdak plaatsen

2 veluxen ramen link en rechts. Het is een puntdak dus aan allebei de kanten ramen. zodat er zon door kan. Het moet niet open gaan, enkel vensters zodat er licht binnen kan.


Dakdekken en dakherstelling Aalst
maandag 29 maart 2021

Hervoegen of vervangen ronde nokpannen

Ter hoogte van de nok zijn de ronde pannen aan het loskomen. Deze zijn geplakt met een cement, maar er vallen stukken naar beneden en dit komt helemaal los. Graag voorstel om deze opnieuw te voegen of degelijk te bevestigen, ofwel te verwijderen en een alternatieve uitvoering te voorzien. Betreft een dak in T-vorm van een bungalow met een verdieping onder de zolder, dus niet heel hoog gesitueerd. Graag zo spoedig mogelijk contact


Dakdekken en dakherstelling Nieuwerkerken (Aalst)
maandag 29 maart 2021

Hellend dak repareren

De voorkant van het dak zijn de dakpannen weggevlogen aan hoekwoning en moeten vervangen worden. De afmetingen weet ik niet. Ook willen we de rest van het dak laten nakijken.


Dakdekken en dakherstelling Erpe-Mere
vrijdag 26 maart 2021

Aanleggen dakterras op roofing (65 m²) met balustrade - composiet of tegels

Aanleggen en/of renovatie van een dakterras op roofing van 65 m², inclusief afbraak van het oude. Het gaat om een terras uit bankirai, bovenop roofing en op en betonnen dak op de eerset verdieping. Graag eerst nakijken of de roofing in goede staat is. Daarna een nieuw terras in composiet of eventueel tegels, daar zijn we nog niet helemaal aan uit. Er moet ook een balustrade worden voorzien rondom het terras.


Terras Ninove
woensdag 17 maart 2021

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis Luna 295 x 295 cm plus extensie 300 cm laten plaatsen door Makro. Ook betonnen ondergrond . De oppervlakte is 3 meter op 6 meter. voorzien plus vloer en dakgoten.


Garage en carport Ninove
donderdag 11 maart 2021

Blokhut plaatsen - afbreken en afbraak meenemen van oude tuinhuis

Plaatsing tuinhuis met plat dak te plaatsen en of jullie ook de afbraak van het oude tuinhuis doen en ook dit meenenem.


Garage en carport Hofstade (O-Vl)

Dakwerken in jouw regio

Offertes aanvragen