Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect en vergunning - Merelbeke

Architect en vergunning - Merelbeke

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect en vergunning in Merelbeke?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bottelare, Gijzenzele, Lemberge, Melsen, Moortsele, Oosterzele, Scheldewindeke, Vurste, Zevergem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect en vergunning in Merelbeke aanvragen

Recente aanvragen uit regio Merelbeke

zondag 16 augustus 2020

Ontwerp dakterras

Wij verhuizen van een huis met grote tuin naar een appartement. Om toch nog een tuingevoel te behouden zonder het vele werk eraan zouden wij voor het dakterras aan ons appartement een ontwerp willen laten maken. Het dakterras is 13m x 5m.


Bouwtekening en ontwerp
zaterdag 16 mei 2020

Stabiliteitsonderzoek bestaande funderingen

Graag een stabiliteitsonderzoek van de bestaande funderingen van gezinswoning. Men wil een nieuwe verdieping erop plaatsen. Het betreft ong. 30 lopende m.


Bouwtekening en ontwerp
maandag 10 februari 2020

Uitdiepen gedeelte kelder

Ik zou een gedeelte van de kelder willen uitdiepen met ongeveer 50 cm , om van deze ruimte een studie ruimte te maken. Kelder is 4 op 10 m en in ongeveer het midden een ruimte uitdiepen van 4 op 6 m. Ik maak me vooral zorgen over de stabiliteit = funderingen diep genoeg, grondwaterpeil niet te hoog. Dus eerst wil ik een stabiliteitsstudie en daarna als het mogelijk blijkt, firma voor uitdiepen en vloeren van de kelder.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes vergelijken