Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Leuven

Dakwerken - Leuven

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Leuven?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Leuven

Recente aanvragen uit Leuven

maandag 02 augustus 2021

Plat dak herstellen

Op zoek naar een dakdekker om mijn plat dak te herstellen. Bij hevige regenval regent het binnen.


Dakdekken en dakherstelling Bierbeek
woensdag 28 juli 2021

Oorzaak vaststellen en herstellen vocht op buitenmuur

In een studentenwoning is er een natte buitenmuur, op de verdieping onder het dak. Betreft sinds een goede maand een zichtbare 'vlek' van 1 m x 0.3 m op een tussenmuur tussen 2 gebouwen. Ik heb van de buren nog geen melding gekregen dat zij ook last zouden hebben. Graag een vakman die de oorzaak kan vinden en herstellen. Mogelijks het gevolg van lek in dakgoot / doorslaand vocht door slechte voegwerken.


Gevel- en metselwerken Leuven
maandag 26 juli 2021

Bouwvergunning aanvragen

Ik heb een architect nodig om een bouwvergunning aan te vragen - voor een aanbouw op de benedenverdieping - de uitbouw van het dak. 40m²


Bouwtekening en ontwerp Linden
zaterdag 24 juli 2021

Dakkapel plaatsen

Graag willen we een dakkapel laten plaatsen ter vervanging van velux in badkamer. werken in de badkamer zijn voorzien naar het einde van het jaar toe, dus als dit kort voorafgaand daaraan zou kunnen gerealiseerd worden, is dat ideaal; betreft een installatie in schuin dak ter hoogte van een 1ste verdieping. Richtafmetingen dakkapel 2,00 m lengte x 1,25 m hoogte


Dakdekken en dakherstelling Rotselaar
dinsdag 20 juli 2021

Herstellen pleisterwerk na waterschade

Wegens overmatige regen met als gevolg het overlopen van onze dakgoot heeft onze muur waterschade opgelopen. Aan de binnenzijde betreft het +- 10m² pleisterwerk die beschadigd is. Structureel is er geen schade. Wel willen we dit graag laten herstellen.


Vochtbehandeling Rotselaar
maandag 19 juli 2021

Oorzaak vaststellen en herstellen vocht op muur

In een studentenwoning is er een natte muur, op de verdieping onder het dak. Betreft sinds een goede maand een zichtbare 'vlek' van 1 m x 0.3 m op een tussenmuur tussen 2 gebouwen. Ik heb van de buren nog geen melding gekregen dat zij ook last zouden hebben. Graag een vakman die de oorzaak kan vinden en herstellen


Vochtbehandeling Leuven
maandag 12 juli 2021

Lekkend hellend dak herstellen

Dak lekt boven wc en moet hersteld worden. Er is ergens een lek maar waar exact weet niet niet. Het gaat om een hellend pannendak.


Dakdekken en dakherstelling Holsbeek
dinsdag 06 juli 2021

Roofing leggen

Roofing leggen: dakoppervlakte 85 m2. Enkel roofing leggen en afwerken.


Dakdekken en dakherstelling Tielt (Vl-Br)
donderdag 24 juni 2021

Dakkapel plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van 2 à 3 dakkapellen op het eerste verdiep van een hellend dak van dakpannen dat dateert uit 1987. Ik wil graag een van 2m breed, de andere iets minder maar ook rond 2m breed.


Dakdekken en dakherstelling Herent
zondag 20 juni 2021

Installeren balkonvenster velux cabrio

Ik wil graag een balkonvenster / dakterrasvenster laten plaatsen (type velux-cabrio - breedtemaat 2 meter) op zolder laten plaatsen. Plaatsing in hellend pannendak,binnenzijde van zolder is niet afgewerkt, er is enkel de houten dakstructuur dus.


Dakdekken en dakherstelling Bierbeek
zaterdag 19 juni 2021

Betonnen vloerplaat gieten

Graag willen we een betonnen vloerplaat laten gieten in de tuin. Hierop zouden we zelf een tuinhuis plaatsen (Modern 505 x 385 cm + stalen dak). De locatie is makkelijk bereikbaar via een dubbele garagepoort.


Terras Boutersem
maandag 14 juni 2021

Plat dak isoleren en afwerken met EPDM

Ik zou mijn plat dak willen laten isoleren en afwerken met EPDM, of volgens aanraden van de dakwerker. Ik denk dat het ongeveer 40 m² groot is.


Dakdekken en dakherstelling Boutersem
zondag 30 mei 2021

Renovatie dak tuinhuis

herstellingswerken aan dak tuinhuis, of nieuw dak tuinhuis.


Dakdekken en dakherstelling Boutersem
maandag 24 mei 2021

Herstellingswerken aan dak: nok cementeren, dakpannen vervangen en verandadak herstellen

Enkele werken aan het dak uitvoeren: - Dichtcementeren van de nok van het dak. Het cement komt naar beneden - Kuisen dakgoten en ontmossen - Vervanging transparante verandaplaten. Het gaat om 3 panelen van ongeveer 1m50 op 80 cm en een groot van 5 meter lang - Vervanging van enkele dakpannen van het bijgebouw


Dakdekken en dakherstelling Rotselaar
woensdag 19 mei 2021

Plaatsing lessenaar dakraam

Er zou een lessenaar raam in een bestaande dakopening geplaatst moeten worden van 206 cm op 172 cm. In bijlage vindt u een tekening van de huidige situatie.


Kozijnen, deuren en ramen Leuven
maandag 17 mei 2021

Reparatie van plat dak

Er is een lekkage op het plat dak. Dit zou hersteld moeten worden.


Dakdekken en dakherstelling Kessel-Lo
maandag 17 mei 2021

Herstellen lek + vochtprobleem

Bij zware regenval komt er water langs de dampkap bij ons naar binnen. Verder hebben we ook een vochtprobleem aan een muur op het eerste verdiep, vermoedelijk door een lek in het dak daarboven. Het dak boven het eerste verdiep kan bereikt worden via het dak boven het gelijkvloers (keuken).


Dakdekken en dakherstelling Herent
maandag 10 mei 2021

Dakgoot repareren

Bij een punt dak dienen de oversteken voor en achteraan vernieuwd te worden. Ook zinkwerk rond de schouw. Ik denk ongeveer 12m voor oversteken schouw weet ik niet.


Dakloodgieterij Linden
dinsdag 27 april 2021

Polycarbonaatplaten vervangen

Het betreft de beschadigde polycarbonaatplaten vervangen. Type plaat: helder. Dikte: 16 mm, breedte:125 cm, lengte: 300 cm. Aantal te vervagen platen: 4. Structuur zelf is in nog in orde.


Dakdekken en dakherstelling Erps-Kwerps
zondag 25 april 2021

Kunststof terras plaatsen op dakterras

Wij zouden graag een dakterras laten plaatsen op het eerste verdiep. Afmetingen bedragen 2,8x11,5m Liefst in kunststof.


Terras Tielt (Vl-Br)
zondag 25 april 2021

Architect voor aanvraag en berekening dakkapel plaatsen

Wij zoeken een architect om ons huis op te tekenen en draagvermogen uit te rekenen voor de plaatsing van een dakkapel. Ons huis is ongeveer 120m².


Bouwtekening en ontwerp Korbeek-Lo
woensdag 21 april 2021

Hellend dak repareren.

Het betreft een lek in het dak boven de zolder slaapkamer. We vinden het lek niet. Het lek is minder dan 1m², je ziet dit aan de binnenkant waar dat de balken nat geworden zijn. In het huis is er slechts 1 verdieping, er zijn veel mogelijkheden om op het dak te komen.


Dakdekken en dakherstelling Herent
maandag 12 april 2021

Hellend dak repareren

Graag zou ik een hellend dak laten repareren. Ik vermoed dat er een lek is in het dak aan de schouw en het lekt in de living. De oppervlakte is +- 100m².


Dakdekken en dakherstelling Blanden
maandag 12 april 2021

Herstellen aansluiting dakrand aan zijgevel

Een deel van de dakrand van de zijgevel is losgekomen. Het is uit het materiaal zink. Er is +/- 2 meter af.


Dakdekken en dakherstelling Wijgmaal (Vl-Br)
maandag 05 april 2021

Dakranden afwerken

Dakranden volledig afwerken. Is houten chalet waarbij het schuin dak niet afgewerkt is. Enkel dakranden, dak is geïsoleerd en ligt er goed bij. Materiaal: hout of pvc.


Dakdekken en dakherstelling Houwaart
maandag 05 april 2021

Plafond herstellen

Ik zou graag mijn plafond laten herstellen na waterschade Aan mijn dakkoepel zat er een lek waardoor bij harde regen en wind het water binnensijpelde en uit mijn plafond begon te lekken. Vorige week werd mijn dak gerepareerd, dus nu ben ik van plan op de schade aan mijn plafond te laten herstellen.


Pleisterwerken Kessel-Lo
zondag 04 april 2021

Vochtschade aan dak en muur herstellen

Beperkte water insijpeling via dak door verkeerde herstellingswerken aan schouw. De waterschade zit in muur en dak.


Vochtbehandeling Kessel-Lo
woensdag 31 maart 2021

Plaatsen bouwpakket tuinhuis

In mei wordt een nieuw tuinhuis geleverd. Ik zoek een vakman die dit tuinhuis kan plaatsen. Het gaat om blokhut Gardenas XL met lessenaarsdak: 360 cmx240 cm, nokhoogte 238 cm. (zie bijlage) Handleiding voor montage is beschikbaar. (zie bijlage). Klinkervloer van oud tuinhuis blijft behouden.


Garage en carport Kessel-Lo
vrijdag 26 maart 2021

Dakterras vernieuwen

Het betreft een renovatie van een dakterras van +- 10m². Momenteel ligt er een oud terras met houten planken met roofing. Ik had graag nog meer informatie over de materialen. Het is op de 3e verdieping.


Terras Kessel-Lo
maandag 22 maart 2021

Hellend dak repareren

Door de storm vorige week is het deel van het dak van ons hotel beschadigd. Het dak heeft een oppervlakte van 6m op 6m. Er is vanachter ook een lek dat gemaakt moet worden.


Dakdekken en dakherstelling Herent

Dakwerken in jouw regio

Offertes aanvragen