Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Tienen

Dakwerken - Tienen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Tienen?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Attenrode, Bost, Bunsbeek, Drieslinter, Glabbeek (Zuurbemde), Hoegaarden, Hoeleden, Kapellen (Vl-Br), Kerkom, Kersbeek-Miskom, Kumtich, Landen, Linter, Melkwezer, Neerlinter, Oplinter, Outgaarden, Overhespen, Overwinden, Roosbeek, Waasmont, Walshoutem, Wange, Willebringen, Wommersom of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Tienen

Recente aanvragen uit Tienen

donderdag 03 september 2020

Dak van de veranda vernieuwen

Door storm- en hagelschade is mijn verandadak aan vervanging toe. Het betreft polycarb. kanaalplaten, dubbelwandig, circa 16mm dik. Oppervlakte dak is circa 5,75m x 3,4m. Nu staan er 5 platen (circa 3,4m x 0,98m) en 1 plaat (circa 3,4m x 0,55m). Op zoek naar een dakwerker voor het oude dak te demonteren en af te voeren. Daarna nieuw dak plaatsen.


Dakdekken en dakherstelling
woensdag 26 augustus 2020

Lichtstraat vervangen of herstellen

Wij hebben een lek & bijkomend isolatieprobleem met een bestaande lichtstraat. Wij zouden graag willen horen wat de eventuele oplossingen kunnen zijn. Het gaat om een lichtstraat van 2m50 op 2 meter met enkel veiligheidsglas. Het materiaal van de omranding ken ik niet, maar ik vermoed dat daar het lek zit. Lichtstraat in een plat dak met roofing.


Dakdekken en dakherstelling
donderdag 20 augustus 2020

Architect nodig voor verbouwing

Ik ben opzoek naar een architect die mijn woning wil uittekenen, stabiliteit wil controleren. Ik ben ook opzoek naar advies voor het meeste uit mijn woning te halen. Het gaat om een totaalrenovatie. Ik zoek ook hulp voor aanvragen van verschillende nodige vergunningen. De woning heeft ong 120m² woonbare opp. 4 kamers waarvan ik 1 wil veranderen in een badkamer (2,5m op 2,5m) het dak wordt vernieuwd en ik zou een dakkapel willen zetten aan de tuinkant. Ook hier heb ik een vergunning nodig en ik moet weten of de structuur dit kan dragen.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes vergelijken