Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Elektriciteitswerken Kontich

Electriciteit vernieuwen - Elektriciteitswerken - Kontich

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Electriciteit vernieuwen

De elektriciteit in een een leegstaand huis is afgekeurd en zou volledig vernieuwd moeten worden.


Electricien Edegem

Offertes van erkende elektriciens in Kontich aanvragen

Recente aanvragen uit Kontich

woensdag 06 september 2023

Grote elektriciteitswerken

Huis van bouwjaar 1979 te renoveren. voorbereiden voor keuring en het verzwaren van de installatie. Nieuwe zekeringkast , mogelijk enkele nieuwe stopkontacten bij plaatsen of aanpassen in de keuken en badkamer. ( opmerking : badkamer en keuken worden volledig vernieuwd ) periode januari 2024. Is je installatie al voorbereid op een keuring?: Nee Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Elektriciteitskast plaatsen, Installatie gereed maken voor elektrische keuring Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen, Elektriciteitskeuring voor certificaat Om wat voor type project gaat het?: Renovatieproject


Elektriciteit Kontich
woensdag 21 juni 2023

Grote elektriciteitswerken

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie, Stopcontacten plaatsen, Installatie gereed maken voor elektrische keuring Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Renovatieproject


Elektriciteit Edegem
maandag 10 april 2023

Schemas en comform maken Elektriciteit

Binnenkort is er een keuring van de zinnepanelen, graag hadden we de elektriciteit ineens ook mee comform gemaakt . Er waren een aantal kleinere imbreuken. Aanvullen schema, start stop


Elektriciteit Kontich
maandag 05 december 2022

Thuisbatterij plaatsen

Ik beschik over een grote hoeveelheid zonnepanelen (48 stuks met totaal 14.080 Watt/piek), en een hoog elektriciteitsverbruik (geen gas aanwezig, en alles verwarmd met elektrische vuurtjes/elektrische vloerverwarming) Ik bekijk de optie's om eventueel te werken met een thuisbatterij. momenteel is er nog een terugdraaiende teller aanwezig, maar dit is een dag/nacht teller waardoor de zonnepanelen 's avonds niet kunnen gebruikt worden. ik zal vanaf januari ook over een laadpaal en full-electric wagen beschikken. voorlopig twijfel ik nog om nog 2j te wachten op de verplichte installatie van digitale meter, of toch reeds een batterij te plaatsen en van de premie te kunnen genieten. (tenslotte dalen de prijzen nog, en verbetert de kwaliteit van batterijen nog.


Elektriciteit Boechout
dinsdag 23 augustus 2022

Electriciteit vernieuwen

De elektriciteit in een een leegstaand huis is afgekeurd en zou volledig vernieuwd moeten worden.


Elektriciteit Edegem
donderdag 04 november 2021

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit voor onze keuken vernieuwen. Huis gekocht in 2018 met conform keuring van ocb. En we zouden dit ook graag laten nakijken.


Elektriciteit Kontich
maandag 20 september 2021

Elektriciteitswerken: verdeelkast, stopcontacten en kookvuur

Elektriciteitswerken: vervangen verdeelkast en herstellen fases aan vitrokeramisch kookvuur (slecht 1 kooplaat van 4 werkt) + enkele stopcontacten krijgen geen stroom.


Elektriciteit Lint
maandag 26 april 2021

Elektriciteitskeuring wegens verkoop

Ik wil mijn appartement verkopen. Hiervoor zou dus mijn elektriciteit moeten gekeurd worden en de EPC waarde zou ook moeten gemeten worden.


Elektriciteit Kontich
dinsdag 06 april 2021

Elektriciteitskeuring verzorgen

Elektriciteitskeuring en BPC keuring in het kader van een aankoop en verbouwing van een woning. Ik heb de keuring nodig voor latere bouw krediet aanvraag.


Elektriciteit Boechout
donderdag 23 mei 2019

Keuring en conform maken elektriciteit

Recent een nieuw huis gekocht in Hove. EPC waarde niet conform. Conform maken electriciteit. Woning : 120 m². en nog 1 verdieping.


Elektriciteit Hove
donderdag 07 juni 2018

Totale elektriciteit vernieuwen

Aangezien het een oude woning is, (1904) zou er alles moeten vervangen worden. De meter moet naar de kelder verplaatst worden. Er komen ook zonnepanelen op het dak te staan. Een deel is in de jaren 70 vernieuwd geweest. Het oudere gedeelte is nog met fonte draden,... Alles moet vernieuwd worden.Eandis reeds ter plaatse geweest. Ook domotica gewenst.


Elektriciteit Kontich
woensdag 19 april 2017

Aanpassen elektriciteit in ééngezinswoning

Elektrische installatie dient conform gemaakt worden. Rapport kan opgevraagd worden.


Elektriciteit Boechout
woensdag 01 maart 2017

Vernieuwen bestaande elektriciteit

Graag had ik een offerte laten opmaken voor de heraanleg van elektrische bedradingen in een huis dat dateert van 1964.


Elektriciteit Kontich
zondag 20 november 2016

Elektriciteitskringen uitbreiden in de keuken

We hebben momenteel slechts één kring voor de elektriciteit in de keuken. Gezien we onze keuken willen renoveren een een afwasmachine, heteluchtoven en microgolf willen plaatsen, zullen we meer kringen nodig hebben. Ik heb geen idee hoeveel kringen er doorgaans in een keuken voorzien worden. Het betreft een bestaande woning. We kunnen van de elektriciteitskast via het plafond in de garage in de keuken geraken. Dit is dezelfde muur. Er zal een diagonaal gat geboord moeten worden (tenzij betere alternatieven) van de garage tot in de keuken. Momenteel staat de oude keuken er nog en denken we een nieuwe indeling uit. Kabels kunnen in principe achter de kasten lopen, dus er hoeft niet in heel de keuken geslepen te worden. Kunnen we dit doen terwijl de oude keuken er nog staat?


Elektriciteit Edegem
vrijdag 15 april 2016

Diverse elektriciteitswerkjes uit te voeren

Led-verlichting 2x3 meters aansluiten bij wandkast, 2 stopcontacten aanleggen en een plafondlamp plaatsen.


Elektriciteit Edegem
Offertes aanvragen