Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Verlichting lampen

Verlichting aansluiten

Verlichting aansluiten

De juiste verlichting kan je woning transformeren en een heerlijke rust over je huis laten neerdalen. Casius gidst je langs info, prijslijsten en brengt je in contact met de erkende vakmensen uit je regio.

Verlichting plaatsen?

De wereld van verlichting heeft de laatste jaren een gigantische verandering doorgemaakt. Gloeilampen zijn nagenoeg verdwenen terwijl spaar- en ledlampen de nieuwe norm zijn. Naast de technologische evolutie gebruiken we licht op een andere manier gaan gebruiken. Functionele verlichting vullen we aan met accenten en sfeerverlichting.

Op zoek naar een vakman om je te helpen met jouw project? Vraag gratis offertes aan en ontdek de beste prijzen uit je regio.

Soorten lampen

LED lampen

Je kan eigenlijk niet meer om ledlampen heen. Ze zijn veel zuiniger, produceren amper warmte, zijn dankzij hun compacte vorm gemakkelijk te plaatsen en gaan met een beetje geluk je hele leven mee. Door et kille licht dat ze uitstraalden waren ze lang niet populair. Intussen is dit euvel verholpen en vind je een groot assortiment ledlampen met een heel warme kleur.

TL-lamp

Ook de overbekende tl-lampen zijn de laatste jaren geëvolueerd. Hoger rendement, energiezuiniger en smaller zodat ze beter passen bij modern design.

Wie voor tl-lampen gaat, gebruikt die best in een ruimte waar het licht een tijd aan moet blijven. De lamp onmiddellijk uitschakelen nadat je ze aanlegt, zorgt ervoor dat ze veel sneller verslijt.

Spaarlamp

Net als ledlampen verbruiken spaarlampen een pak minder stroom dan een traditionele lamp. Bovendien schijnen ze een heel warm licht uit. Het is dus niet verwonderlijk dat spaarlampen geweldig populair zijn. Net als bij tl-lampen moet je ook hier gaan opletten dat je een spaarlamp in een ruimte of plek zet waar het licht een tijd aan moet blijven. 

Wat is de prijs voor het aansluiten van verlichting?

De prijs van verlichting kan gigantisch schommelen. Je kan ledlampen kopen aan € 1, maar je kan er evengoed € 30 per stuk aanhangen. De kwaliteit van de lamp, het merk, al dan niet dimbaar licht, ... Het zijn allemaal factoren die de prijs sterk beïnvloeden.

Ben je op zoek naar een exacte prijs voor jouw project en wil je graag wat prijzen vergelijken? Vraag dan gratis offertes aan bij erkende vakmensen uit je buurt.

Offertes verlichting aansluiten

Soortgelijke opdrachten voor verlichting

dinsdag 05 oktober 2021

Elektrische installatie aanpassen

Onze elektriciteit zou moeten aangepast worden. Inbreuken schema's en plannen: Het eendraadsschema van de elektrische installatie is niet aanwezig op het ogenblik van de controle. - Het situatieplan van de elektrische installatie is niet aanwezig op het ogenblik van de controle. Inbreuken metingen: - De spreidingsweerstand van de aardverbinding van een huishoudelijke elektrische installatie moet kleiner zijn dan 100O. Voor spreidingsweerstanden groter dan 30O moeten aanvullende differentieelstroominrichtingen voorzien worden: 1 x max. 30mA voor het geheel van verlichtingsstroombanen, 1 x max.


Elektriciteit Kapellen (Antwerpen)
zondag 03 oktober 2021

Verlichting plaatsen

Defecten herstellen en nieuwe verlichting plaatsen. Het gaat over een aantal lichtpunten. Over het hele huis.


Elektriciteit Lot
donderdag 09 september 2021

Circuit opritverlichting loskoppelen van algemene circuit

Oude opritverlichting springt aan wanneer een auto onze oprit oprijdt. Deze verlichting is gekoppeld met de spots aan de voorzijde van het huis. Probleem is dat de verlichting aan de oprit kapot is. Ik wil ofwel alle verlichting weghalen op de oprit en dus dat elektrische circuit loskoppelen van de rest, ofwel de verlichting op de oprit herstellen/ vervangen.


Elektriciteit Sint-Eloois-Vijve
vrijdag 03 september 2021

Volledige renovatie elektriciteit

Ik wil graag schakelaars en verlichtingspunten plaatsen in een renovatieproject van mijn woning. Het gaat om een huis met verdieping en zolder. Keuringsverslag met gebreken is beschikbaar. Nieuwe zekeringskast en schema zijn ook nodig.


Elektriciteit Oostakker
donderdag 12 augustus 2021

Grote elektriciteitswerken: renovatie van de volledige installatie

Huis van 100 jaar oud van mijn ouders en de volledige elektriciteit is verouderd. Elke kamer heeft maar 1 stopcontact en 1 schakelaar voor verlichting. Meerdere zijn gewenst. Elektrisch plan en een nieuwe elektriciteitskast zijn ook nodig.


Elektriciteit Overijse
zondag 11 juli 2021

Dimmer plaatsen in zekeringskast

Er moet een dimmer geplaatst worden in de electrakast voor onze nieuwe tafelverlichting. Dan kunnen we hem vanaf de wand bedienen om hem te dimmen.


Elektriciteit Brugge
vrijdag 18 juni 2021

Diverse elektriciteitswerken

Kleinere elektrische werken / halve dag ongeveer Werk: Spots buiten verlichting Ral zwart: 8 stuks (aankoop + plaatsen) 1 centrale bewegingsmelder voordeur Reparatie stekkerdoos ( 2X) Doortrekken kabel (coax vervangen met utp (niet te bestellen/is er reeds)) 2 spots buitenverlichting Ral zwart boven vijver (aankoop + geplaatst...te boren in hout) 4 sierspots living (WIT idem als andere in de vide) aankoop + geplaatst Badkamer : 1 spot (boven douche) zilver voorstel waterdichte verlichting onderaan het bad (te bekijken) 1 luchtververser (connectie licht schakelaar) aankoop = plaatsen


Elektriciteit Dendermonde
dinsdag 15 juni 2021

Elektriciteit vernieuwen naar huidige standaard

Zoals de titel al zegt dient onze elektriciteit onder handen te worden genomen. Ze voldoet niet aan de huidige vereisten. Er is geen aarding en er is geen verliesstroomschakelaar. Ook hebben we nu elektrisch fornuis en oven. Wellicht is de leiding niet zwaar genoeg om alles tegelijk te kunnen gebruiken. Daarbij komt dat zekering hiervoor op meerdere stopcontacten is aangesloten, waaronder frigo, quooker, verlichting en de cv-ketel. Huidige installatie is van de jaren 70.


Elektriciteit Oostrozebeke
donderdag 27 mei 2021

Elektriciteit vernieuwen

Voor mijn nieuwe appartement wil ik de elektriciteitsinstallatie vernieuwen (nieuwe kast, schakelaars, verlichtingspunten, stopcontacten). Het is heel dringend omdat ik volgende week erin moet gaan.


Elektriciteit Gent
dinsdag 16 maart 2021

Grote elektriciteitswerken uitvoeren

Wij hebben recentelijk een oud huis gekocht waarin de elektriciteit is afgekeurd. Omdat we ons geld moeten investeren in een nieuwe aanbouw en nieuw dak kiezen we er liefst voor om de elektriciteit zoveel mogelijk zelf te doen. Een elektricien ( kennis) is reeds langs geweest voor zijn advies en heeft on toen vermeld dat de elektriciteitskast er nieuw uit zag, maar het is niet goed aangesloten. Alle bestaande elektriciteitskabels liggen echter op de muren en zijn aan vervanging toe. We zouden graag ons hele huis ( inclusief nieuwe aanbouw) voorzien van elektriciteit in de muren in plaats van erop. De woning is 3 verdiepen ( en een kelder) en heeft een totale oppervlakte van +-180m2. Er moeten schakelaars en verlichtingspunten plaatsen


Elektriciteit Sint-Amandsberg
zaterdag 13 maart 2021

Domintell systeem uitbreiden

Alleenstaande woning van 2012 met oppervlakte van 300 m² met al reeds geïnstalleerde Domintell systeem, enkel voor verlichting. Deze zou nog verder moeten worden uitgebreid inclusief installatie op de verwarming en ventilatie in het huis. We willen de verlichting in alle ruimtes aansluiten, ook de stopcontacten. En indien mogelijk ook besturing via een app in plaats van de display.


Elektriciteit Sint-Katherina-Lombeek
dinsdag 09 maart 2021

Elektriciteit te vernieuwen

Ik zoek een elektricien om een elektriciteitskast met verouderde zekeringen te vernieuwen, noodverlichting te voorzien en nadien de elektriciteit te laten keuren.


Elektriciteit Brussel
dinsdag 09 maart 2021

Elektriciteit nakijken

Voor een kunstwerk in een kerk zou de elektriciteit nagekeken moeten worden. Het kunstwerk is een lange donkere gang waar noodverlichting die door de toezichter aangezet kan worden (dit moet dus geplaatst worden) + noodverlichting die automatisch aan gaat indien stroom niet werkt van de eerste verlichting.


Elektriciteit Brugge
maandag 08 maart 2021

Elektrische klusjes

De schakelaars en verlichtingspunten plaatsen in een renovatieproject. Verdere info van hoeveelheid weet meneer nog niet, het is net aangekocht.


Elektriciteit Lovendegem
zaterdag 13 februari 2021

Elektriciteit leggen

Elektriciteitswerken op onze zolder, stopcontacten (ong.9) en verlichting en schakelaars plaatsen. Nieuwe bedrading, er ligt een hoofdkabel maar voor de rest nog niets. Dit is voor op de zolder.


Elektriciteit Geel
woensdag 10 februari 2021

Buitenverlichting herstellen

Ik heb sinds kort een probleem met de buitenverlichting. Wanneer ik deze na een lange tijd wou aanzetten gaf deze kortsluiting waardoor de elektriciteit uitviel en sindsdien doet de buitenverlichting het niet meer.


Elektriciteit Lokeren
maandag 08 februari 2021

Verlichting plaatsen

Electricien gevraagd voor het plaatsen van plafondverlichting badkamer en verlichting in de W.C.


Elektriciteit Blankenberge
maandag 01 februari 2021

Elektriciteit herstellen (domotica)

Bijplaatsen relais in de kast. Defecte buitenspot repareren. Domotica systeem, er is een tuinaannemer bezig met een vijver te plaatsen en ze willen hier verlichting etc. in. Hiervoor hebben ze extra relais nodig (4 in de domotica zelf en 2 rechtsstreeks).


Elektriciteit Halle
vrijdag 29 januari 2021

Lampen monteren in badkamer en brandalarmen monteren

Monteren van plafondlamp en herstellen van spotverlichting in een badkamermeubel + het monteren van een brandalarmen (reeds gekocht)


Elektriciteit Brussel
zondag 24 januari 2021

Conson concept 2000 - Aanpassing naar led verlichting

Aanpassing van onze huidige conson concept 2000 modules (halogeen dimmers) naar consonant concept 2000 modules voor led dimmers + interface voor aansturing via mobiele app.


Elektriciteit Berchem (Antwerpen)
zaterdag 07 november 2020

Verlichting buiten vernieuwen

de buitenverlichting onder de carport en buiten aan het huis moet vernieuwd, verbeterd worden


Elektriciteit Keerbergen
woensdag 28 oktober 2020

Verlichting garage plaatsen

Graag had ik nieuwe, meer en betere verlichting willen laten plaatsen in mijn garage in de vorm van enkele TL- lampen. Ik zou graag 1 a 3 nieuwe tl lampen willen plaatsen.


Elektriciteit Herent
dinsdag 20 oktober 2020

internetbekabeling en wijzigingen in huidige verlichting uitvoeren

Wij wensen internet met kabel in het hele huis, open bebouwing. Reeds kabel op eerste verdieping beschikbaar op 1 punt. Wij wensen aanpassing van 1 bewegingssensor buiten, wij wensen herstel van verlichting in keuken.


Elektriciteit Zedelgem
maandag 12 oktober 2020

Ophangen van een ledverlichting

Het is voor het plaatsen van een ledverlichting: living. Enkel voor het plaatsen, verlichting bezitten we al. plafonniere led. + mogelijks enkele elektriciteitswerkjes bij mijn familie.


Elektriciteit Gent
dinsdag 29 september 2020

Verlichting/elektriciteit vernieuwen

Ik ga mijn pleisterwerken opnieuw laten doen. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om te bekijken of de verlichting/elektriciteit in dezelfde beweging kan vernieuwd worden.


Elektriciteit Berchem (Antwerpen)
donderdag 10 september 2020

Electriciteitsproblemen herstellen

De elektriciteitsleidingen zijn verouderd, maar het huis moet binnen afzienbare tijd verkocht worden. Maar het circuit van de verlichting werkt niet meer. Hier moet het nodige gedaan worden zodat er terug licht is.


Elektriciteit Belsele
zaterdag 05 september 2020

Elektriciteit in tuinhuis plaatsen

Graag iemand die elektriciteit komt leggen mijn in tuinhuis met 4 stopcontacten + verlichting. Tuinhuis is afgewerkt op 6 oktober. Dus vanaf 7 oktober.


Elektriciteit Deurne
maandag 31 augustus 2020

Afwerken elektrische installatie

Dit moet er gebeuren in de woning: -installatie van extra stopcontacten aan de technische wand -Convectoren direct op de kast aansluiten (momenteel tijdelijke oplossing) -Installatie van Nest thermostaat (muur + zekeringkast) -afzuigsysteem WC installeren -Aansluiten dampkap -aansluiten extra verlichting met bewegingssensoren -vervanging stopcontact keuken -voorbereiding keuring elektriciteit: extra kabelgoten (vb aarding) + kabelgoot boven zekeringskast


Elektriciteit Gent
woensdag 12 augustus 2020

Eendraads- en situatie schema's + herstel kelderverlichting + elektriciteitsaansluiting terras

Bij de keuring door Vincotte zijn dus volgende inbreuken vastgesteld in ons appartement die moeten opgelost worden: - 1501: Eendraadsschema's van de installatie zijn te voorzien (art. 16, 268-269 AREI) - 1502: Situatieschema's van de installatie zijn te voorzien (art. 269 AREI) - 1505: de vermelding van de gegevens van de installateur, van de eigenaar en het adres van de installatie ontbreken op de schema's en de plannen. Daarnaast zouden we ook nog: - de elektriciteit willen laten doortrekken naar het dakterras (2 dubbele stopcontacten) - de verlichting in de kelder herstellen en deze aansluiten op onze privaat-circuit (deze werd in 2005 per ongeluk op het gemeenschappelijk net van het hele gebouw aangesloten)


Elektriciteit Brussel
maandag 03 augustus 2020

Elektricien voor aanpassingen verlichting en electriciteitskast

We hebben onze slaapkamer gerenoveerd en willen de verlichting in de slaapkamer laten installeren door een elektricien. In onze electriciteitskast wordt er gewerkt met modules van CONCEPT voor verlichting en dimmers. Aangezien we led verlichting, wensen te gebruiken en hiervoor nog geen concept modules aanwezig zijn, zoeken we een elektricien die dit in orde kan brengen.


Elektriciteit Berchem (Antwerpen)
woensdag 08 juli 2020

Plaatsen van verlichting

Plafondverlichting plaatsen. Graag opbouw ledverlichting maar andere suggesties zijn ook welkom.


Elektriciteit Hasselt
vrijdag 05 juni 2020

Elektriciteit plaatsen van tussenmeter in kelder

Ik zou graag een tussenmeter laten plaatsen in de kelder alsook nieuwe kabels aan bestaande lampen, stopcontacten, buitenverlichting naar de tussenmeter


Elektriciteit Zolder
donderdag 28 mei 2020

Doorlussen electriciteit en aansluiten verlichting

Stroom aftakken van lichtpunt in toilet via muur doorgelust naar berging om LED-lamp aan te sluiten. Er moet door muur geboord worden. Bedoeling is dat men licht in berging kan aandoen zonder dat licht in toilet aangaat en omgekeerd. In berging mag niet in muur geslepen worden om lichtschakelaar te bedienen, dus graag draadloos tussen lamp en schakelaar.


Elektriciteit Nieuwerkerken (Limburg)
donderdag 28 mei 2020

Volledige vernieuwing elektriciteit in gemeenschappelijke ruimtes

1. Vernieuwen bekabeling gemeenschappelijke ruimtes. 2. Vernieuwen verlichting gemeenschappelijke ruimtes. 3. Plaatsen van elektriciteitskast gemeenschappelijke ruimtes. Indien mogelijk - maar geen vereiste: 1. Plaatsen van een nieuw parlofoon systeem 6 appartementen. Binnenunit per appartement en nieuwe unit op voordeur. 2. Brandmeldingssysteem in gemeenschappelijke ruimtes.


Elektriciteit Beerse
donderdag 02 april 2020

Verlichting plaatsen

Er zouden in de keuken 4 spots of iets moderner moeten worden geplaatst. Verlichting in de slaapkamer, verlichting in de badkamer veranderen. En tuinverlichting. Alle kabels liggen al reeds klaar normaal gezien, alsook buiten zijn er al twee kabels aanwezig.


Elektriciteit Wilrijk
zondag 01 maart 2020

Elektriciteitswerken in de tuin uitvoeren

Er moet een kabel doorheen de tuin naar het tuinhuis getrokken worden om verlichting te voorzien. Langs het terras zelf willen we stopcontacten plaatsen en verlichting installeren. Welk type hebben we nog niet beslist.


Elektriciteit Opwijk
vrijdag 28 februari 2020

Storing verlichting herstellen

Er is een probleem met de verlichting (dimmers) in de woonkamer en badkamer. Verschillende ingebouwde spots werken niet meer. Wij willen dit laten herstellen en voor ons hoeft er zelfs geen dimmer-functie meer op de verlichting te zitten.


Elektriciteit Diepenbeek
maandag 17 februari 2020

Plaatsen van verlichting en bewegingsmelders

Plaatsen van verlichting en bewegingsmelders Steinel in residentiële woning.


Elektriciteit Brasschaat
maandag 10 februari 2020

Elektriciteit voorzien in ruwbouw woning

We hebben een ruwbouw appartement triplex dus met 2 verdiepen. Er ligt al een deel elektriciteit , maar nog geen zekeringskast, en ook nog niet doorgetrokken tot andere verdiepen , ruimtes . Alsook zouden we voor de verlichting nog elektriciteit moeten voorzien + extra stopcontacten enz.. Uiteraard moet de elektriciteit ook gekeurd worden.werken zijn voorzien binnen 4 a 5 maand.


Elektriciteit Kapelle-op-den-Bos
maandag 10 februari 2020

Kabel en verlichting herstellen na schade

Na het stormweer van afgelopen nacht is de electriciteitskabel van de buitenverlichting losgekomen van de gevel en hangt nu te slingeren. Klus: vernieuwen van de buitenverlichting + kabel vastmaken aan de gevel.


Elektriciteit Oostakker
dinsdag 14 januari 2020

Herstellen en vervolledigen elektriciteit

De elektriciteit is afgekeurd (keuringsattest beschikbaar) - Voor zover we al hebben kunnen zien zijn er stopcontacten en schakelaars maar de bestaande kast moet vervangen worden en er komen geen kabels toe. Ook moet er buitenverlichting aangelegd worden.


Elektriciteit Vorst (Kempen)
donderdag 19 december 2019

Veiligheidsverlichting plaatsen

Op advies van de brandweer plaatsing van 3 veiligheidsverlichtingen in kantoor. Plaatsing in een echnisch lokaal en boven de uitgangen.


Elektriciteit Wellen
zaterdag 16 november 2019

Elektriciteit conform maken + plaatsen verlichting

Wij hebben een huis gekocht waarvan de elektriciteit is afgekeurd. Dit zijn de inbreuken vastgesteld: R -I-1216 De continuïteit van de beschermingsgeleider(s) naar de aarde dient verzekerd te worden (art. 70.05 AREI). R -I-1501 Eendraadsschema('s) van de installatie is (zijn) te voorzien (art. 16, 268- 269 AREI). R -I-1502 Situatieschema('s) van de installatie is(zijn) te voorzien (art. 269 AREI). R -I-1210 Een demonteerbaar aansluitstuk (aardingsonderbreker) dient aangebracht te worden in de aardgeleider teneinde de meting van de verspreidingsweerstand mogelijk te maken (art. 28, 70.05 AREI). R -O-1062 Pictogram "levensgevaar"


Elektriciteit Ekeren (Antwerpen)
dinsdag 15 oktober 2019

Stroomverlies opsporen en verhelpen

Er zit zeer waarschijnlijk stroomverlies op het circuit van de verlichting van de badkamer en toilet. Telkens ik de stroomverbreker in de zekeringskast aanzet voor dat circuit aanzet, springt die na 2-tal minuten uit. Het gaat over een verlichtingscircuit, en enkel badkamer met toilet. De rest van de elektriciteit in het appartement functioneert prima.


Elektriciteit Zellik
woensdag 11 september 2019

Aantal kleinere elektriciteitswerken uitvoeren

2 stopcontacten plaatsen, buitenverlichting voorzien. Ook schema’s maken om keuring te laten doen.


Elektriciteit Herentals
zondag 01 september 2019

Elektriciteit aanleggen in het tuinhuis

Wij hadden graag elektriciteit in het tuinhuis. De sleuf is gegraven, de wachtbuis ligt erin. Nu nog aansluiten, 2 stopcontacten voorzien en een lichtschakelaar en verlichting plaatsen. Men zal de draad wel nog moeten verlengen.


Elektriciteit Olen
donderdag 22 augustus 2019

Electriciteitswerken uitvoeren bij renovatie

Leggen van electriciteitskabels voor stopkontakten en verlichting. Electriciteitsplan aanwezig.Stroomtoevoerkabels aanwezig in de kamer. Ook andere werken nadien (renovatieproces).


Elektriciteit Kortrijk
vrijdag 10 mei 2019

Badkamerverlichting aanbrengen en andere kleine verlichtingswerken

Badkamerverlichting aanbrengen. Ook de keukenverlichting afsluiten. Nakijken van aansluiting andere hoek voor de ijskast.


Elektriciteit Mortsel
dinsdag 30 april 2019

Electriciteitswerken uitvoeren

Er moeten leidingen bij en de kast vervangen worden plus nazicht. ook buitenverlichting van halogeen naar led en verlichting naar tuinhuis vervangen.


Elektriciteit Kruibeke
vrijdag 05 april 2019

Plaatsen verlichting

Plaatsen van extra plafondverlichting (spots in gyproc) en plaatsen van wandverlichting. Verschillende kamers.


Elektriciteit Berchem (Antwerpen)
Gratis offertes aanvragen