Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien controle

Elektriciteitswerken - Aalst

Elektriciteitswerken - Aalst

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Elektriciteitswerken in Aalst?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende elektriciens uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een elektrische installatie keuren of alles vernieuwen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie uit Aaigem, Affligem, Baardegem, Bambrugge, Bavegem, Burst, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe-Mere, Essene, Gijzegem, Haaltert, Heldergem, Herdersem, Hofstade (O-Vl), Iddergem, Kerksken, Lede, Letterhoutem, Liedekerke, Mazenzele, Meerbeke, Meldert (O-Vl), Mere, Moorsel, Nieuwerkerken (Aalst), Ninove, Okegem, Oordegem, Opwijk, Outer, Pamel, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Teralfene, Vlekkem, Vlierzele, Welle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes van erkende elektriciens in Aalst aanvragen

Recente aanvragen uit Aalst

donderdag 10 juni 2021

Renoveren elektrische installatie - woning 1950

De oude installatie werd afgekeurd, na expertise, eind 2015. Hiervan heb ik een gedetailleerd verslag dat ik zeker kan doormailen naar de vakman. Het betreft een halfopen gebouw, 2 bouwlagen, uit de jaren '50. Ik vermoed dat er sinds dan weinig aanpassingen aan elektriciteit gebeurd zijn. Deels is er aarding voorzien, maar daar zou verlies opzitten. De woning is verhuurd maar de installatie is wel echt aan vernieuwing toe. Liefst in opbouw.


Elektriciteit Opwijk
donderdag 27 mei 2021

Elektriciteit renoveren

Huis met bijgebouwen uit 1958 met niet-conforme elektriciteit. Renovatieproject om eventueel tot een smart home te komen. Ik word binnen de 3 maanden eigenaar


Elektriciteit Liedekerke
zaterdag 15 mei 2021

Elektriciteitskast plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. Nu zouden wij hier een elektriciteitskast moeten laten plaatsen. + alle elektriciteit.


Elektriciteit Lede
vrijdag 30 april 2021

Uitvoeren kleine elektriciteitswerken

Ik zoek een elektricien die redelijk snel kan komen om mijn nieuwe lamparmaturen te hangen : ik heb de lampen al salon, keuken (2) en gang. (4 armaturen) Bijkomende kleine werkjes: Mijn spotje in de badkamer moet geplaatst worden. Eerst moet de sensor weg en gewone schakeling voor aan en uit. De stopcontacten in de garage werken niet en moeten eens uitgemeten worden Het licht in het toilet werkt al 4 maanden niet meer.


Elektriciteit Affligem
maandag 08 maart 2021

Onderhoud aan elektriciteitsnet

Het is een bestaande woning met 3 slaapkamers, badkamer, living, keuken, veranda en gang moet de volledige woning voorzien worden van nieuwe elektriciteit en elektriciteitskast vernieuwen en keuren. Nieuwe elektriciteit beneden en boven. Het huis is +- 50 vierkante meter dit voor 2 verdiepen.


Elektriciteit Ninove
donderdag 07 januari 2021

Elektriciteit in nieuwbouw aanleggen

Voor onze nieuwbouw zijn we opzoek naar elektricien die ons volledige woning kan voorzien van elektriciteit.


Elektriciteit Opwijk
woensdag 30 december 2020

Elektriciteit op zolder aansluiten

Op mijn zolder moet elektriciteit aangesloten worden. Graag zou ik dit met de vakman bespreken


Elektriciteit Denderleeuw
zondag 22 november 2020

Elektriciteit vernieuwen in oudere woning

Onze elektriciteit is niet conform, dit zou nagekeken en vervangen moeten worden. Dit gaat dus over de volledige woning.


Elektriciteit Erpe-Mere
vrijdag 28 augustus 2020

Elektriciteitswerken en nieuwe afvoer keuken

Elektriciteitswerken: nieuwe stopcontacten steken en dergelijke. Dit allen voor de benedenverdieping. Nieuwe afvoer keuken.


Elektriciteit Aalst
dinsdag 25 augustus 2020

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Voor de verkoop van mijn woning dient de elektriciteit conform opgeleverd te worden. Bij voorgaande keuring was het ééndraadschame en het situatieschema onvolledig. Er bestaan reeds schema's van voorgaande keuringen die kunnen helpen bij het in kaart brengen.


Elektriciteit Aalst
zaterdag 11 juli 2020

Elektriciteit vernieuwen en keuren

Electriciteit vernieuwen en laten keuren. Momenteel afgekeurd attest.


Elektriciteit Burst
maandag 22 juni 2020

Elektriciteit conform maken

Electriciteit conform maken. Verslag beschikbaar.


Elektriciteit Denderhoutem
zaterdag 13 juni 2020

Keuring en opstellen ééndraadschema en situatieplan

Keuring elektriciteit en opstellen eendraadschema en situatieplan.


Elektriciteit Aalst
dinsdag 28 april 2020

Kabels op de zijkant woning verplaatsen

Mijn elektriciteit komt op de zijkant van het huis buiten maar moet vervangen worden want tegen die muur komt een nieuwe woning. Wat moet ik doen?, ben wel niet zeker of dit voor en elektriciteitsnet is of voor de kabeltelevisie (Telenet).


Elektriciteit Affligem
zondag 08 maart 2020

Elektriciteit aanpassen

Ik heb een nieuw keuken gekocht en ik wil de installatie aanpassen op de technische tekening


Elektriciteit Aalst
zondag 01 maart 2020

Elektriciteitswerken in de tuin uitvoeren

Er moet een kabel doorheen de tuin naar het tuinhuis getrokken worden om verlichting te voorzien. Langs het terras zelf willen we stopcontacten plaatsen en verlichting installeren. Welk type hebben we nog niet beslist.


Elektriciteit Opwijk
dinsdag 19 november 2019

Elektriciteit in orde brengen na keuring

Verlies gemeten op installatie bij keuring. We denken dat dit in het circuit van de kookplaat zit. ==> Goede isolatiewaarde bij uitschakelen beveiliging kookplaat in kast


Elektriciteit Mere
zaterdag 28 september 2019

Onderhouden boiler

Ik wil een onderhoud van mijn boiler laten doen, de verwarming werkt niet goed. Boiler op elektriciteit.


Elektriciteit Ninove
woensdag 21 augustus 2019

Vernieuwen van elektriciteit in oude woning

Leggen van aarding. Plaatsen van extra differentieel. Leggen van nieuwe kabels. Stopcontacten en schakelaars vernieuwen en extra bijzetten.


Elektriciteit Aalst
zaterdag 11 mei 2019

Elektriciteit conform maken

Een woning aangekocht waar de electriciteit niet conform is. Graag de nodige aanpassingen gedaan om dit in orde te brengen. ( attest in bijlage) In de keuken dienen twee stopcontacten verplaatst te worden en twee stopcontacten bij een bestaand stopcontact voorzien te worden. In de badkamer bijplaatsen van twee stopcontacten. Vervangen van 15 oude lichtschakelaars door een witte standaard schakelaar alsook 20 oude stopcontacten.


Elektriciteit Aalst
woensdag 19 december 2018

Elektriciteitsproblemen oplossen

In orde brengen elektriciteitskast en opsporen lek.


Elektriciteit Kerksken
maandag 26 november 2018

Elektriciteit conform maken

Ons elektriciteit is niet conform. Er zou een plan moeten gemaakt worden alsook,de benoemingen van elke zekering enz. Kan het papier doormailen van wat er allemaal mis mee is .


Elektriciteit Gijzegem
woensdag 21 november 2018

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor box

Wij hebben 2 kantelpoorten met een novotecnica motor. Werken niet meer na een elektriciteitspanne van Eandis. Een nieuwe motor /Electronica en installeren. We weten niet of de motor kapot of defect is. Te bekijken met de vakman wat er exact moet gebeuren.


Elektriciteit Sint-Lievens-Houtem
dinsdag 09 oktober 2018

Elektriciteit vernieuwen in huis en stopcontacten plaatsen

Renovatie elektriciteit van een deel van de woning, de elektriciteit is oud en moet vernieuwd worden. Er is niet veel in orde aan de elektriciteit, ook nieuwe stopcontacten plaatsen. Namelijk hal, living, eetplaats, 3 slaapkamers kelder en zolder.


Elektriciteit Sint-Lievens-Houtem
donderdag 04 oktober 2018

Inbreuken elektrische laagspanningsinstallatie repareren

Ik heb net een starterswoning (appartement) gekocht waarvan de elektrische installatie niet in orde blijkt te zijn en nog moet gekeurd worden. Herstellen van de elektriciteit.


Elektriciteit Aalst
donderdag 04 oktober 2018

Basis elektriciteit aansluiten

Elektriciteitskast plaatsen met de basis aansluitingen en voor aantal lichten en stopcontacten gelijk aan het aantal aanwezige kamers. 2 3fasige aansluitingen voor kookvuur/oven en een aansluiting voor gas en water puur voor een toilet en een douche


Elektriciteit Meldert (O-Vl)
donderdag 07 juni 2018

Keuring elektriciteit conform maken

Bij aankoop van woning werd een keuringsattest afgeleverd met enkele inbreuken. Graag had ik deze in orde laten brengen (oa schema's niet conform met de werkelijke situatie, probleem met de aardgeleider,..). Verder ook vervangen van 2 opbouwstopcontacten naar 3 inbouwstopcontacten in de slaapkamer (deze staan nu te dicht op elkaar waardoor het bed er niet tussen kan). Op een later tijdstip of tegelijkertijd met voorgaande werkzaamheden, ook installatie van verlichting in de badkamer op bovenverdieping. Deze is nu buiten gebruik en moet volledig gerenoveerd worden.


Elektriciteit Aalst
woensdag 21 februari 2018

Elektrische installatie conform maken

Nakijken aarding en elektriciteit conform maken volgens wetgeving.


Elektriciteit Sint-Lievens-Houtem
donderdag 30 november 2017

Elektriciteit vernieuwen

Vervangen elektriciteitskast, schakelaars , stopcontacten, aansluiting voor warmtepomp, voorzien aansluiting zonnepanelen. , badkamer, aanbouw met keuken. Woning is van 1974. Graag hadden wij een vakman ontvangen voor onze de elektische installatie in onze woning te vernieuwen.


Elektriciteit Erpe-Mere
dinsdag 17 oktober 2017

Zolder voorzien van elektriciteit

Wij zouden de zolder verder willen verbouwen. Maar daar is enkel een licht en geen andere elektriciteit. Ook zouden we graag al kabel/wachtbuis voorzien voor eventueel later zonnepanelen te plaatsen.


Elektriciteit Aalst

Elektriciteitswerken in jouw regio

Offertes aanvragen