Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker maakt maatwerk

Schrijnwerk - Aalst

Schrijnwerk - Aalst

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Schrijnwerk in Aalst?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schrijnwerkers uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aaigem, Affligem, Baardegem, Bambrugge, Bavegem, Burst, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe-Mere, Essene, Gijzegem, Haaltert, Heldergem, Herdersem, Hofstade (O-Vl), Iddergem, Kerksken, Lede, Letterhoutem, Liedekerke, Mazenzele, Meerbeke, Meldert (O-Vl), Mere, Moorsel, Nieuwerkerken (Aalst), Ninove, Okegem, Oordegem, Opwijk, Outer, Pamel, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Teralfene, Vlekkem, Vlierzele, Welle of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schrijnwerker.

Offertes voor schrijnwerk in Aalst aanvragen

Recente aanvragen uit Aalst

woensdag 12 augustus 2020

Trapleuning installeren in zwart metaal

Trapleuning plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping. Er is een draai van 90 graden (door bordes). Eenmaal bovenaan de trap is er nog een draai van 180 graden om de vides te beschermen. In die vide ook nog eens draai van 90 graden om daarna te bevestigen in de muur. Ik had graag een moderne leuning met zwarte kleur. Indien gewenst, kan ik een foto doorsturen om te verduidelijken.


Trappen
maandag 27 juli 2020

Houten trap bekleden met hout

Mijn trap is in heel goede staat, maar we hebben het tapijt verwijderd en er zijn lijmresten op de treden. Ik zou graag deze trap met hout laten bekleden, zodoende we deze kunnen schilderen in het wit. De leuningen zijn reeds helemaal afgewerkt in het wit. Er hoeft daar verder niets aan te gebeuren. De treden zijn 23cm x 67cm Hoogte van de trede : 18cm Aantal treden : 33


Trappen
woensdag 22 juli 2020

Trap bekleden met PVC

Oude houten trap met 4 stenen treden en 13 houten treden renoveren. Bekleden met PVC.


Trappen
Offertes vergelijken