Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect en vergunning - Aalst

Architect en vergunning - Aalst

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect en vergunning in Aalst?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aaigem, Affligem, Baardegem, Bambrugge, Bavegem, Burst, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe-Mere, Essene, Gijzegem, Haaltert, Heldergem, Herdersem, Hofstade (O-Vl), Iddergem, Kerksken, Lede, Letterhoutem, Liedekerke, Mazenzele, Meerbeke, Meldert (O-Vl), Mere, Moorsel, Nieuwerkerken (Aalst), Ninove, Okegem, Oordegem, Opwijk, Outer, Pamel, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Teralfene, Vlekkem, Vlierzele, Welle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect en vergunning in Aalst aanvragen

Recente aanvragen uit regio Aalst

zondag 25 juli 2021

Plannen opmaken nieuwbouw

Wij hebben iemand nodig om plannen uit te tekenen voor een nieuwbouwwoning. Dit zou over ongeveer 200m² gaan.


Bouwtekening en ontwerp Aalst
zondag 11 juli 2021

Architect nodig voor dakkapel

Ik zou graag de achterste schuine deel van de dak verhogen/rechtzetten door middel van een dakkapel. Gewenste breedte: als het kan gans de breedte = 8 meter.


Bouwtekening en ontwerp Ninove
woensdag 12 mei 2021

Architect nodig voor aanbouw ipv veranda

We zijn dringend op zoek naar een architect voor een vergunningsaanvraag voor aanbouw ter vervanging van een veranda. Er zou een muur komen langs 1 kant (5m) en een schuifraam aan de andere kant (4m) + een plat dak met een dakvenster. De oude veranda is reeds afgebroken en we hadden al een aannemer gevonden om zo snel mogelijk te starten, maar blijkt nu dus dat we een vergunning nodig hebben en een architect moeten inschakelen.


Bouwtekening en ontwerp Gijzegem
vrijdag 16 april 2021

Tekeningen/plannen voor verbouwing

Ik zou tekeningen moeten hebben voor de voorgevel openen + steunbalk over gans de lengte voor plaatsing garage + nieuwe inkom deur.


Bouwtekening en ontwerp Liedekerke
donderdag 15 april 2021

Plannen tekenen renovatie huis

Er zouden plannen getekend moeten worden voor een vergroting van een woning met een verdieping: ongeveer 6,5 m breed en 10 m lang. De leefruimte/living moet achteraan komen met zicht op de tuin en de weide.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwerkerken (Aalst)
donderdag 25 maart 2021

Architect nodig voor nieuwbouw: container woning

Ik zou een architect willen die me wilt bij staan met het bouwen van een container woning. Het zou gaan om een 6x12m bouwen Ik zou graag 4 containers willen De bouwgrond heb ik al


Bouwtekening en ontwerp Oordegem
maandag 08 maart 2021

Plan voorgevel voor garage

Een architect die ons kan helpen om een plan te tekenen voor onze voorgevel waar we een garagepoort willen plaatsen.


Bouwtekening en ontwerp Erembodegem
donderdag 04 maart 2021

Architect voor vergunning bijgebouw

Voor een terras op de bovenverdiep zodanig dat er een vergunning kan opgesteld worden en naar de gemeente bezorgd worden.


Bouwtekening en ontwerp Aalst
maandag 01 maart 2021

plan maken voor renovatie rijtjeswoning

Architect gezocht voor tekenen van plannen voor uitbreiding (achterbouw) van een rijtjeswoning en renovatie van de bestaande woning.


Bouwtekening en ontwerp Aalst
woensdag 30 december 2020

Plan tekenen en dossier opstellen voor aanvraag bouwvergunning

Ik zoek een architect die voor mij een plan zal tekenen om mijn aanvraag tot bouwvergunning te steunen en renovatiewerken.


Bouwtekening en ontwerp Oordegem
dinsdag 29 december 2020

Badkamer/garage/wasruimte/sportruimte ontwerpen

Op zoek naar een architect voor onze badkamer en een garage/wasruimte/sportruimte


Bouwtekening en ontwerp Nieuwerkerken (Aalst)
woensdag 19 augustus 2020

Aanvraag bouwvergunning

Ik zou graag een bouwvergunning aanvragen voor de renovatie (met crepi) en isolatie van de gevels van mijn woning evenals de isolatie met een onderdak en vervanging van de dakpannen.


Bouwtekening en ontwerp Erembodegem
donderdag 16 april 2020

Indienen melding aanbouw

Ik wil graag een melding voorbereiden bij stad Aalst voor een kleine aanbouw van een 12-15m². Het gaat om een houten structuur, dakbedekking met dakvenster, en met vooraan een glasraam. Doel daarbij is de huidige leefruimte uit te breiden tot op dezelfde hoogte als de buren en op dezelfde hoogte als de al bestaande aanbouw; voor deze melding zou een architect nodig zijn om ze te kunnen indienen, weinig werk ter voorbereiding nodig aangezien meeste als gedaan is door onszelf i.s.m aannemer


Bouwtekening en ontwerp Aalst
donderdag 06 februari 2020

Architect voor een verbouwing

Ik wil een ontwerp voor het verbouwen van de bovenverdieping (in het dak) alsook voor het dak. Eventueel met de vraag of het mogelijk is en wat de prijs zou zijn voor het veranderen van de dakconstructie (achteraan ook een dakkapel). Ook hulp nodig voor de aanvraag van vergunningen. Oppervlakte is ongeveer 6x9m


Bouwtekening en ontwerp Ninove
zondag 29 december 2019

Plan tekenen van bestaand bijgebouw voor regularisatieaanvraag

Plannen van bestaande achterbouw die gezet is in 1982 zijn fout. Ik heb hiervan een plan, echter hebben de bouwheren in die tijd 2x zoveel gebouwd: een uitbouw van lengte 5m op breedte 4m is eigenlijk 10m lengte en 4m breedte. Hierdoor is deze niet wettig vergund en moet ik dit in orde brengen wil ik mijn garage zetten later. Daarnaast staat er ook een veranda die zonder aanvraag is gezet.


Bouwtekening en ontwerp Moorsel
woensdag 04 december 2019

Bestemmingswijziging winkel regulariseren

Het indienen van een regularisatie voor een bestemmingswijziging van een winkel. Dit voor lichtreclame, een verbouwde zolder,...


Bouwtekening en ontwerp Aalst
vrijdag 13 september 2019

Plan en vergunning aanvragen voor renovatie

Ik wil een plan laten maken voor het renoveren van het achterste deel van de aanbouw op de benedenverdieping in een rijwoning. Nu is dit een stal/bergruimte van vroeger met golfplaten op. Dit moet een plat dak worden met roofing aan de achterkant van het huis geplaatst worden op een plat dak. De achterwand zou vervangen worden door een grote glaswand/schuifraam en de rest van de wanden zou in houtstructuur zijn. Hier moet een dossier voor opgemaakt worden om de vergunning aan te vragen. Ruimte is 4,30 m breed en 4 m diep.


Bouwtekening en ontwerp Aalst
zondag 04 augustus 2019

Ontwerp bijgebouw in de tuin

Wij zijn op zoek naar een architect voor het ontwerp van een landelijk bijgebouw in de tuin van max. 40 vierkante meter. Wij zijn niet van plan om snel te starten met de werken maar willen goed op voorhand een plan hebben waarover we kunnen nadenken en indien nodig nog kunnen aanpassen. Bijbouw in de tuin van 40 m²


Bouwtekening en ontwerp Moorsel
maandag 10 juni 2019

Plannen transformatie zolder en renovatie badkamer

Graag hadden we de zolder van 20 m² naar een kamer veranderd. Plaatsen van een vaste trap en renovatie van de badkamer op ander niveau.


Bouwtekening en ontwerp Aalst
woensdag 24 april 2019

Tekenen plan zadeldak

Wij hebben hulp nodig van een architect voor het uittekenen van een plan zadeldak alsook voor het aanvragen van de vergunning . Betreft renovatiewoning.


Bouwtekening en ontwerp Nieuwerkerken (Aalst)
zondag 03 maart 2019

Regularisatie dakterras

Ik heb mijn plat dak omgevormd tot dakterras en dit dient nu door architect geregulariseerd te worden.


Bouwtekening en ontwerp Moorsel
dinsdag 21 augustus 2018

Tekenen van plan woning

Ik zoek iemand die een plan kan maken van mijn huis voor een renovatieproject. Plan op te maken voor binnenhuisarchitecte.


Bouwtekening en ontwerp Aalst
zaterdag 28 juli 2018

Plannen opstellen voor verbouwing

Wij hebben momenteel een volledig gestripte vrijstaande woning (gelijkvloers met zolderverdieping) en zouden een architect nodig hebben voor advies i.v.m. de indeling, mogelijkheden, eventuele vergunningen. Zodanig dat wij stap voor stap tot een geheel kunnen komen.


Bouwtekening en ontwerp Hofstade (O-Vl)
zondag 08 juli 2018

Tekeningen voor aanbouw

Ik wil een garage aanbouwen tegen de woning. In de bijlage in het fluo de bestaande garage de word afgebroken door de verkopers. Ik zou op de zelfde plaats een nieuwe plaatsen maar dan 12 meter diepte met voor en achter een poort van 3 meter op 3 meter.


Bouwtekening en ontwerp Vlierzele
dinsdag 29 mei 2018

Plan opmaken door architect

Ik wil een ontwerp laten maken om een uitbreiding te doen van onze woning. Het betreft een gesloten bebouwing, maar achter het gebouw is een doorgang van 3m breed tussen onze gevel en deze van de buren. Deze zouden we over een lengte van 10m willen toe maken om zo de living te vergroten (enkel 1 verdieping). Hiervoor zou de buitenmuur, waarin een groot venster zit, moeten opengemaakt worden zodat het één grote ruimte wordt. Het idee is om dit als een soort veranda aan te bouwen.


Bouwtekening en ontwerp Oordegem
dinsdag 15 mei 2018

Deel van de woning verbouwen met fotostudio

Een architect voor plannen te tekenen, verbouwing, raam insteken, poutrel. Graag wens ik de berging tot een salon (leefruimte) en op verdiep een fotostudio verbouwen. Nieuw dak plaatsen. Raam insteken.


Bouwtekening en ontwerp Meldert (O-Vl)
dinsdag 27 maart 2018

Uitbreiding woonvolume en regularisatie

Ik wil mijn bouwvolume op het verdiep uitbreiden met ongeveer 4 meter op 6 meter breed. Ook een regularisatie van een bouwovertreding door de vorige eigenaar (hij heeft het dak vernieuwd zonder bouwaanvraag)


Bouwtekening en ontwerp Aalst
woensdag 07 maart 2018

Tekeningen nodig voor afbraakwerken

Slopen aanbouw en uitbreiding door nieuwbouw van in totaal ongeveer 50m². Betreft nieuwe keuken, badkamer, slaapkamer en zolder met zadeldak


Bouwtekening en ontwerp Bambrugge
maandag 05 februari 2018

Vertaling plannen naar bouwaanvraag

Ik zoek iemand die de bouwaanvraag kan verzorgen voor wijzigingen in ons nieuwe huis. Uitgaande van mijn plannen wil ik samenzitten om het één en ander te gaan bekijken en te bespreken. Bestaande aanbouw fundering en muren deels hergebruiken. Bouwknooppunten en muurdiktes..


Bouwtekening en ontwerp Sint-Lievens-Houtem
donderdag 21 december 2017

Architecten Brussel

Ik ben op zoek naar een tweetalige architect NL-FR voor het bouwen van een HOB.


Bouwtekening en ontwerp Affligem

Architect en vergunning in jouw regio

Offertes aanvragen