Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras in hout of tegels aanlegen

Terras aanleggen

Terras aanleggen

Op zoek naar een specialist die een nieuw terras kan aanleggen? Tijd om het huidige terras op te knappen? Casius bezorgt je alles wat je nodig hebt.

Soorten, prijzen en offertes op maat voor jouw terras

Multifunctionele plekken om te genieten van de zon, een barbecue aan te steken of rustig een boek te lezen. Een terras is het sluitstuk van jouw tuin, dus is het de moeite om doordachte keuzes te maken. Waar moet je terras precies komen? Waar heb ik het meeste zon? Is er niet te veel schaduw van bomen in de buurt?

Zoek je een geschikte vakman uit jouw regio om je verder te helpen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Terras aanleggen tuin

Houten terras

Een houten terras in ipé, padouk of toch liever thermowood? Laat je inspireren!

Terras composiet aanleggen tuin

Composiet terras

Een terras dat de beste eigenschappen van hout en kunststof combineert? Composiet!

Terras tegels tuin aanleggen

Terras in tegels

Keramische-, beton- of toch liever natuursteentegels? Wij helpen je de beste keuze te maken!

Terras of oprit in klinkers

Terras in klinkers

Kan je niet kiezen tussen kei- of betonklinkers? Wij zetten alle opties voor jou op een rijtje!

Terras oprit kasseien aanleggen

Terras in kasseien

Niet enkel voor opritten en tuinpaden maar ook voor het terras een populaire keuze! 

Offertes voor het terras?

Offertes voor het terras?

Gebruik onze GRATIS dienst en vergelijk meerdere offertes van erkende vakmannen uit de buurt.

Wat zijn de prijzen voor een nieuw terras?

De kostprijs hangt af van een aantal factoren. Het materiaal waar je voor kiest is een belangrijke. In onderstaande tabel vind je enkele richtprijzen. Die zijn inclusief btw en plaatsing door een erkende vakman.

Soort terras Richtprijs per vierkante meter
Houten terras €50 - €150
Composiet terras €80 - €120
Terras in tegels €50 - €140
Terras in klinkers €35 - €75
Terras in kasseien €45 - €75

Recente opdrachten voor terrassen

zondag 27 september 2020

Dak vernieuwen

Aan mijn rijhuis is er achteraan een aanbouw (keuken, toilet en wasruimte) met plat dak. Dit dak dient vernieuwd te worden. Er kan gebruik gemaakt worden van de rondom bestaande muren voor de opbouw van het nieuwe dak. De afbraakwerken van het oude dak doe ik zelf de dag voor opbouw van het nieuwe dak. U kunt dus starten vanop het naakte muurwerk. Grootte van het dak: breedte huis = 5,3 m x lengte keuken = 3 m. Plus aansluitend (zelfde dak) het toilet en de wasruimte van 3 m breedte en 2 m lang. U moet zich de vorm van het dak dus voorstellen als bijna een vierkant van 5,3 m op 5 m waar er aan de linkerkant een stuk uitgehaald werd van 2 op 2 m. In het dak wens ik een koepel of velux venster (voldoende isolerend, eventueel elektrisch) met een grootte van bij (benadering) +/- 1 op 1 m andere voorstellen welkom indien een betere prijs kwaliteit verhouding. Bijkomend een schouw voor de dampkap en natuurlijk de afvoer van het water (dakgoot,regenpijp). Ik wens een nieuw dak dat voldoende afloop heeft, maar toch beloopbaar blijft. Ik stel mij een inclinatie van een 10-tal cm op 3m voor. Beloopbaar: naar mogelijkheid zal er in een later stadium een dakterras aangelegd worden. Het Isoleren en de afwerking van binnenuit doe ik later zelf. U kunt u ook graag zelf een beeld vormen van de uit te voeren werken, afspraak liefst na 1800 uur of op zaterdag of zondag.


Dakdekken en dakherstelling
zaterdag 26 september 2020

Renovatie terras

Mijn terras moet gerenoveerd worden, er zijn gezakte tegels die eventueel hergebruikt kunnen worden. Of een volledige nieuwe terras is ook een mogelijkheid. De oppervlakte bedraagt 15m².


Terras
zaterdag 26 september 2020

Uitbreiden zekeringskast

i.v.m geplande plaatsing jacuzzi moeten er in de bestaande zekeringskast op het terras drie zekeringen bijgeplaats worden. Ook voorbereiding voor energiemeters voor de jacuzzi. tevens twee stopcontacten bijplaatsen op terras.


Elektriciteit
Offertes vergelijken