Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Composiet terras aanleggen in tuin

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen

Informatie, prijzen en prijsoffertes van de beste vakmannen uit de buurt voor het vernieuwen of aanleggen van een terras in composiet.

Composiet terras: Voor- en nadelen, prijzen en offertes op maat

Composiet is een duurzaam materiaal dat bestaat uit een mix van hout en kunststof. Het is niet alleen populair om terrassen aan te leggen, maar het wordt ook vaak gebruikt als gevelbekleding of afsluiting in composiet. Het aanbod aan kleuren, motieven en afwerkingen is enorm. Vaak is een terras uit composiet amper te onderscheiden van een houten variant.

Op zoek naar een expert om jouw terras in composiet aan te leggen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit jouw regio.

De voor- en nadelen van een terras in composiet

Voordelen van een terras in composiet

  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Vochtbestendig
  • Geen splintervorming

Nadelen van een terras in composiet

  • Duurder dan houten terrasplanken
  • Krassen zijn moeilijk weg te krijgen

Wat is de prijs van een terras in composiet?

Voor het plaatsen van een composiet terras door een erkend vakman mag je rekenen op een € 80 à € 120 per vierkante meter. De kostprijs is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en het uurtarief van de vakman.

Vraag gratis jouw offertes aan

Recente opdrachten voor terrassen

donderdag 22 juli 2021

Composiet terras plaatsen in stadstuin

Kleine stadstuin waar gras niet schijnt te gedijen. Daarom wil ik er een composiet terras van maken. Ongeveer 36 m². Er ligt een oud terras in klinkers, het nieuwe terras mag daarnaast worden geplaatst op dezelfde hoogte.


Terras Mechelen
donderdag 22 juli 2021

Regelmatig tuinonderhoud uitvoeren

Ik zoek een tuinman die 1 x in de maand de tuin van mijn moeder kan onderhouden. Gras maaien, onkruid verdelgen, terras opkuisen, struiken en bomen snoeien. Tuin van ongeveer 20 op 10 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Hamme (O-Vl)
donderdag 22 juli 2021

Tuinschutting plaatsen

Houten schutting van 21 lopende meters met horizontale thermowood planken (tand en groef) met betonplaten en betonpalen antraciet. Daarnaast is er ook nog 1 poort nodig zodat we langs achter via de schutting de tuin kunnen betreden. Deze dient 100x200 cm te zijn incl. beslag. De hoogte van de schutting zou dus overal op 200cm komen met uitzondering van de eerste 4 lopende meters waarbij de schutting rond de 240cm hoog zou moeten zijn. Het terras is daar hoger gelegen. De schutting loopt in U-vorm en heeft dus ook 2 hoeken nodig.


Tuinaanleg en -onderhoud Rumst
Offertes aanvragen