Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Composiet terras aanleggen in tuin

Composiet terras aanleggen

Composiet terras aanleggen

Informatie, prijzen en prijsoffertes van de beste vakmannen uit de buurt voor het vernieuwen of aanleggen van een terras in composiet.

Composiet terras: Voor- en nadelen, prijzen en offertes op maat

Composiet is een duurzaam materiaal dat bestaat uit een mix van hout en kunststof. Het is niet alleen populair om terrassen aan te leggen, maar het wordt ook vaak gebruikt als gevelbekleding of afsluiting in composiet. Het aanbod aan kleuren, motieven en afwerkingen is enorm. Vaak is een terras uit composiet amper te onderscheiden van een houten variant.

Op zoek naar een expert om jouw terras in composiet aan te leggen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en vraag gratis offertes aan bij vakmensen uit jouw regio.

De voor- en nadelen van een terras in composiet

Voordelen van een terras in composiet

  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Vochtbestendig
  • Geen splintervorming

Nadelen van een terras in composiet

  • Duurder dan houten terrasplanken
  • Krassen zijn moeilijk weg te krijgen

Wat is de prijs van een terras in composiet?

Voor het plaatsen van een composiet terras door een erkend vakman mag je rekenen op een € 80 à € 120 per vierkante meter. De kostprijs is sterk afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en het uurtarief van de vakman.

Vraag gratis jouw offertes aan

Opdrachten composiet terras aanleggen

zondag 10 oktober 2021

Composiet terras aanleggen

Ik zou graag een composiet terras laten plaatsen op een stuk van ongeveer 4m x 6m. Nu staat er een houten terras. Ook zouden er keerwanden geplaatst moeten worden.


Terras Vossem
maandag 04 oktober 2021

Composiet terras plaatsen en houten terras herstellen

Herstelling huidige terras + plaatsen van een composiet terras langszij. Nieuwe, composieten terras zou ongeveer een 26m² moeten zijn, het houten terras dat te herstellen is, is ongeveer 13m²


Terras Vilvoorde
maandag 27 september 2021

Composiet terras plaatsen voor en achteraan

Aanleg WPC terrasplanken terras met een oppervlakte van 50 m². Ik zou een rood-/bruinachtige kleur willen. (Merbou) Het moet kleurvast zijn en lijken op hout. Vooraan is er ook een terrasje van 10m²


Terras Hever
donderdag 23 september 2021

Composiet dakterras kantoorgebouw

Een terras aanleggen in hardhout of composietplanken op een plat dak van een kantoorgebouw. Dakterras op 1e verdiep achteraan te voorzien (gevel 8m.) Dak in roofing, helt af in twee richtingen L/R. Afmetingen 6600 * 3500 mm. Aansluitend klein stuk aan toegangsdeur van ± 1600*950 mm.


Terras Anderlecht
zaterdag 18 september 2021

Aanleggen composiet terras

Ik zou graag een terras laten aanleggen. Terras is 4m x 3m. Aankoop en vervoer van materiaal, afbreken huidig houten terras. Afval wegvoeren en nieuw terras in composiet plaatsen.


Terras Gent
vrijdag 17 september 2021

Terras in hout of composiet plaatsen

Terras van 15 m² in hout of composiet leggen in tuin waar momenteel gazon is.


Terras Hoevenen
maandag 06 september 2021

Houtcomposiet terras plaatsen

Ik zoek iemand die een houtcomposiet terras kan aanleggen 21 m². Er hoeft geen oud terras te worden uitgebroken


Terras Merksplas
woensdag 25 augustus 2021

Houten dakterras vervangen door composiet of ander hout

Bestaand terras in bankirai vervangen door een andere houtsoort of composiet. Graag een afwerking zonder de ribbels naar boven (egaal vlak). Oppervlakte van 10 op 2 meter op een dakterras.


Terras Herentals
zaterdag 21 augustus 2021

Verhoogd terras creëren in composiet

Ik heb reeds een kasseiterras in de achtertuiin, en wens dit nu uit te breiden met aansluitend een platformpje ernaast in composiet (afmetingen 4.30 * 4.30 ) bedoeling is dus dat er een hoogteverschil van een 15-20 -tal cm tussen beide terrasdelen bekomen en behouden wordt. Zo is er ook geen belemmering om een stabilisé te voorzien ter versteviging van de ondergrond voor een stabiele constructie/montage van het plateau-terras. Plaatsingslocatie is makkelijk toegankelijk .


Terras Erps-Kwerps
donderdag 19 augustus 2021

Composiet terras plaatsen

Plaatsen van composiet terras op een ondergrond van beton. Twee stukken met een trapje: ong 6 m² + 12 m².


Terras Lennik
woensdag 11 augustus 2021

Composiet dakterras plaatsen

Ik zou graag een dakterras laten plaatsen. Oppervlakte is ongeveer 7,5 x 8 meter. Nu ligt er roofing op het dak.


Terras Antwerpen
zaterdag 07 augustus 2021

Terras uitbreiden met composiet of thermowood

Voor het plaatsen van een hottub zou ik ons terras met +/-7 m² willen uitbreiden. Ik wil het onderhoudsvriendelijk willen houden, dus thermowood of composiet lijkt de opties. Het gazon helt wat naar beneden, dus er moet iets van constructie worden geplaatst.


Terras Kerksken
zaterdag 24 juli 2021

Terras en gevel in composiet realiseren

Graag willen we aan de 'binnenplaats' een terras laten aanleggen in composiet (oppervlakte l x b: 6 x 4 m) en eveneens een muur laten afwerken in hetzelfde materiaal. Het is de gevel van het magazijn van de buren, l x h : 6 x 5 m, bij benadering. Doorgang via de woonkamer. Momenteel is er 'tuin' voorzien, het is te zeggen: initieel wilden we kunstgras laten leggen, dus het zand was al aangeleverd, maar ik heb me bedacht - ifv onderhoud. Dus het zand zal terug verwijderd moeten worden, vermoed ik om een verharding te voorzien alvorens het terras te installeren.


Terras Kluisbergen
donderdag 22 juli 2021

Composiet terras plaatsen in stadstuin

Kleine stadstuin waar gras niet schijnt te gedijen. Daarom wil ik er een composiet terras van maken. Ongeveer 36 m². Er ligt een oud terras in klinkers, het nieuwe terras mag daarnaast worden geplaatst op dezelfde hoogte.


Terras Mechelen
donderdag 22 juli 2021

Appartementsterras ophogen en afwerken in composiet

Graag een klein terras (6,50 m²) heraanleggen in composietplanken, of een ander materiaal dat niet te snel hinder ondervindt van de weersomstandigheden. Het hoogteverschil tussen het appartement en de buitenstap naar het terras is ongeveer 30cm. Graag zou ik hebben dat het terras gelijk komt te liggen met het vloerniveau binnen het appartement.


Terras Antwerpen
dinsdag 06 juli 2021

Composiet terras aanleggen

Wij zouden graag ons terras laten aanleggen, liefst in composiet. In totaal ongeveer een 25m² Langs de ene kant is er nu aarde waar een grasmat op ligt en aan de andere kant liggen er plastieken tegels.


Terras De Pinte
woensdag 23 juni 2021

Composiet dakterras realiseren

Op het dakterras aan een loft ( niveau: 4e verdieping!!) dient een terras in composiet geplaatst te worden van 40 m². Dus sowieso is er een toegangsbadge nodig en bij uitvoering zal dit met een ladderlift moeten worden gerealiseerd.


Terras Antwerpen
zondag 23 mei 2021

Composiet terras uitbreiden

Ik zou mijn huidig terras uitbreiden. Op het extra stuk staat nu beplanting. + met aansluitend plateau in composiet terrasplanken 3,5m x 2,5m De rest van het terras zijn tegels maar dat moet zo behouden worden.


Terras Heusden-Zolder
zaterdag 22 mei 2021

Houten terras vernieuwen

Ik zou graag mijn terras laten vervangen. Vernieuwen van terras in bankirai of composietplanken. Nu ligt er bankirai op. Van mij mag dat terug hetzelfde materiaal zijn maar de vakman mag ook iets anders aanraden. - Zolang het maar een duurzaam materiaal is Het terras is 42m²


Terras Harelbeke
dinsdag 18 mei 2021

Aanleggen 2 composieten terrassen (15m²) met balustrade

Voor onze nieuw aangekochte chalet (nog in opbouw - geplande oplevering 18/6/20201) in het vakantiedomein Molenzijdse Heide zouden we graag een terras in composiet laten plaatsen. Afmetingen 5 x 3 , rondom voorzien van een balustrade - uitvoering in antraciet. Onze buurman wenst graag een exact soortgelijke uitvoering, dus de werken kunnen tegelijkertijd uitgevoerd worden. Betreft plaatsing op een vlak grasterrein, dus nodige versteviging te voorzien om een goede, duurzame plaatsing te garanderen . Uitvoering graag zsm na overdracht chalets (eind juni)


Terras Merksplas
zondag 16 mei 2021

Houten dakterras vernieuwen

Ik zou graag een nieuwe terrasbedekking willen laten plaatsen in hout of composiet met aansluitend een bank en plantenbak op mijn dakterras. tussen 10 en 50 m²


Terras Deurne
zondag 16 mei 2021

Composiet terras aanleggen

Het is een bel-etage dus terras is voor 1ste verdieping. Er liggen nu houten planken en zou deze graag vervangen door composiet. 9,5m². Vooraan klein terras van ongeveer 2,5m², en dit zou ook gedaan mogen worden.


Terras Liedekerke
zondag 16 mei 2021

Composiet terras aanleggen

Wij zouden graag een terrasje aanleggen inclusief afvoergoot voor regenwater. Graag composiet, maar andere opties kunnen ook. +/-10m²


Terras Sint-Niklaas
vrijdag 14 mei 2021

Dakterras vervangen

Terras op 3e verdieping appartement. De huidige terrasplanken/balken dienen vervangen te worden. Waarschijnlijk door composiet vlonderplanken. Maar ben hier nog niet zeker van. Grootte 16m². Balustrade is bevestigd op terras. (die zou ook vervangen mogen worden.)


Terras Eine
dinsdag 04 mei 2021

Plaatsing vloer en planken rondom zwembad

Er moet een vloer en composieten planken gelegd worden rondom het zwembad. De oppervlakte is 60m².


Terras Beverlo
zaterdag 01 mei 2021

Composiet terras plaatsen

Terras rond een zwembad in composiet op een hoogte van 70cm. Ongeveer 15m². Er moet niets afgebroken worden er staat enkel een zwembad. Het zwembad is half ingegraven.


Terras Stekene
donderdag 29 april 2021

Afbreken oudeterras en composiet terras aanleggen

Afbreken bestaand bankirai terras en aanleggen nieuw terras in composiet. De oppervlakte ervan +/- 35 m2


Terras Antwerpen
woensdag 28 april 2021

Houten terras op tweede verdieping renoveren

Op de tweede verdieping van ons rijhuis ligt een klein, houten terras van ongeveer 6 à 8 m². Oude planken zijn volledig kapot en we willen alles graag vernieuwen. Nieuwe terras mag opnieuw uit hout zijn of eventueel ook composiet.


Terras Antwerpen
zaterdag 24 april 2021

Composiet/ houten terras plaatsen

Wij willen een houten dek/ terras waar we na verloop van tijd een hottub in kunnen verwerken. Oppervlakte van ongeveer 16m²


Terras Kuringen
zaterdag 24 april 2021

Composiet terras plaatsen

We willen graag ons huidig hardhouten terras vervangen door composietplanken omwille van rot en vooral ook trekken en torderen. We zijn op zoek naar een gespecialiseerde aannemer hiervoor. Ongeveer 26m² Vierkante vorm met loopbrug eraan. Liefst massieve composiet.


Terras Tremelo
Offertes aanvragen