Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras in hout of tegels aanlegen

Terras aanleggen - Brussel

Terras aanleggen - Brussel

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Terras aanleggen in Brussel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Brussel die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anderlecht, Asse, Auderghem, Beersel, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Borchtlombeek, Brussegem, Bruxelles, Dilbeek, Drogenbos, Elsene, Etterbeek, Evere, Forest, Gaasbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Ixelles, Jette, Kobbegem, Koekelberg, Kortenberg, Kraainem, Lennik, Linkebeek, Meise, Molenbeek-Saint-Jean, Nederokkerzeel, Nossegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudergem, Relegem, Rhode-Saint-Genese, Roosdaal, Ruisbroek (Vl-Br), Saint-Gilles, Schaarbeek, Schaerbeek, Schepdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Steenokkerzeel, Sterrebeek, Strijtem, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Uccle, Ukkel, Vlezenbeek, Vorst, Vorst (Kempen), Wambeek, Watermaal-Bosvoorde, Watermael-Boitsfort, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre, Zaventem, Zellik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Brussel

maandag 05 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag steenkorven plaatsen van 4 x 1m breed x 50cm hoog en 20cm diep Met een opvulling van breuksteen. Mijn oprit is gelegd met klinkers.


Tuinaanleg en -onderhoud Ternat
dinsdag 29 juni 2021

Elektrische toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een elektrische schuifpoort willen er is een opening van +/- 8m Liefst een poort van 1,80m hoog. Graag een metalen poort in zwarte kleur. Als het mogelijk is zou ik graag ook een afstandsbediening hebben. Er moet niets worden weggehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Steenokkerzeel
maandag 28 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen over een 60 lopende meter Nu staan er sparren maar die moeten weg. Liefst betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)


Tuinaanleg en -onderhoud Meise
vrijdag 25 juni 2021

Tuin heraanleggen en terras plaatsen

Ik zoek iemand om de bestaande gazon van ca. 50m² te verwijderen, de tuin te egaliseren en nieuwe grasmatten te leggen. + terras aanleggen (tegels : 100 op 50 cm), tegels ter plekke. 11 m² in totaal. Oud terras hebben we er reeds uitgehaald.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Woluwe
maandag 21 juni 2021

Tuin onderhouden

Ik ben op zoek naar tuinman om de tuin twee maal per jaar te onderhouden. De tuin is 100 à 150 m² groot. Ter vergelijking: in het verleden deed een team van 2 personen ongeveer een halve dag over het werk. Onder andere: onkruid verwijderen, hagen scheren, planten snoeien, gras afrijden, verharding schoonmaken,... allerlei


Tuinaanleg en -onderhoud Ukkel
maandag 21 juni 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij zijn op zoek naar een schuifpoort om ons terrein af te sluiten. Er zijn denk ik verschillende mogelijkheden waar de poort te plaatsen. We denken aan een breedte van 300cm. + liefst metaal qua materiaal + Elektrisch


Tuinaanleg en -onderhoud Wezembeek-Oppem
maandag 21 juni 2021

plaatsen BPC-panelen

Graag een vakman die 4 x BPC (bamboo plastic composite) schuttingspanelen kan plaatsen op ons buitenterras (bankirai)ifv zichtbescherming . Paneelafmeting: 180 cm op 180cm . Speciaal verzoek: graag een kattenluik voorzien in één van de panelen. betreft een rijwoning, maar -op afspraak- eventueel kan via de buurman worden overeengekomen om langs zijn tuin passage te voorzien op moment van plaatsing


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Leeuw
maandag 07 juni 2021

Afsluiten voortuin - combi van draad- en betonpanelen - 50 m

Op zoek naar een tuinaannemer die de klimophaag kan verwijderen en vervangen door betonnen afsluiting (+/- 19 m). Opgelet, de klimop zit helemaal geweven in een afspanning, dus klimop én afspanning te verwijderen :D Voor de resterende afstand (+/- 27 m) graag draadafsluiting/gaas te plaatsen. Werken in de voortuin, dus makkelijk toegankelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Steenokkerzeel
maandag 31 mei 2021

Toegangspoort plaatsen - schuifpoort

Ik heb een oprit van 18m waar ik een toegangspoort wil installeren. Probleem is dat de 2 poorten niet even lang kunnen zijn. Aan de ene kant is ze 3/4m en aan de andere kant is ze 7m ongeveer. Ze moeten ook zeker 180cm hoog zijn + Dit moeten dus 2 schuifpoorten zijn


Tuinaanleg en -onderhoud Groot-Bijgaarden
vrijdag 28 mei 2021

Draadafsluiting plaatsen

We zoeken een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat om een afsluiting te maken tussen 2 tuinen. De afsluting is L-vormig (54m x 6m)


Tuinaanleg en -onderhoud Brussel
vrijdag 21 mei 2021

Tuinhuis Cottage 295 x 760 cm plaatsen

Wij zouden graag het laten plaatsen van het Tuinhuis Cottage 295 x 760 cm. Er ligt al een betonnen ondervloer. + Dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Dilbeek
dinsdag 18 mei 2021

Montage blokhut metaal 295x295

Er zou een metalen tuinhuis van 295 cm op 295 cm geplaatst moeten worden. De fundering is al aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Anderlecht
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe omheining laten plaatsen Nu staan er betonnen panelen met betonnen palen maar enkele zijn kapot gegaan. betonafsluiting rondom onze tuin 1/3de in volle hoogte (4 panelen op elkaar) en 2/3de van de afsluiting op halve hoogte (2 panelen op elkaar) met draadafsluiting erboven. De diepte van de tuin is 20m en de breedte is 5/6m Dus het zou gaan om 2x 20m + 6m


Tuinaanleg en -onderhoud Wemmel
woensdag 05 mei 2021

Tuin onderhouden

De hagen en struiken zouden gesnoeid moeten worden. Daarnaast zou de buxus gesproeid moeten worden tegen buxus motten. Bovendien zouden de paden gesproeid moeten worden tegen onkruid. De tuin is 13 are. Er is ook een boom omgewaaid en deze boom zou weggehaald moeten worden. Ten slotte mogen er nieuwe planten geplant worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Meise
woensdag 28 april 2021

Houten terras bouwen

Achteraan in onze tuin willen we een houten terras laten bouwen van ongeveer 20-25 m2. Er moet niets afgebroken worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Dilbeek
donderdag 22 april 2021

Voortuin aanleggen

Ik zoek een partij om onze voortuin aan te leggen volgens reeds bestaand plan. Het gaat hier vooral over beplanting (grassen, struiken en 3 bomen). Daarnaast wil ik ook een RVS rand als scheiding met de keitjes-zone. De voortuin heeft een oppervlakte van 90m².


Tuinaanleg en -onderhoud Ternat
maandag 19 april 2021

Toegangspoort plaatsen + afsluiting

Ik zou graag een poort laten plaatsen + afsluiting. Plaatsen elektrische schuifpoort en afsluiting over de gehele lengte. straatkant 8.5m, qua hoogte nog geen idee. Het zou iets dicht moeten zijn ivm privacy De poort zou 3x3,5m moeten zijn ongeveer. Er staan ook nog betonpalen nu maar die moeten nog weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Leeuw
maandag 19 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Voor wat meer privacy wensen we 1 kant van onze tuin af te sluiten door betonplaten met een houtmotief. De afstand is ongeveer 10 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Nossegem
maandag 12 april 2021

Metalen afsluiting plaatsen

Ik zou graag een metalen afsluiting laten plaatsen Het is ongeveer 38lm (er zijn 2 hoeken in) Qua hoogte ong 2m Er zouden 2 poortjes in moeten 1 poortje - 1,5mx2m 1 poort - 8,5x2m (schuifpoort)


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Leeuw
maandag 05 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Scheiding tussen oprit en dubbele garage. Liefst iets in kunststof waar je toch nog kan doorzien. Het zou gaan over 9lm en 1,8m max. Nu staat daar niks.


Tuinaanleg en -onderhoud Zellik
maandag 05 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Het betreft een tuinafsluiting om inkijk te verminderen van andere buren, het huis wordt verkocht na overlijden. Momenteel is er een betonnen afsluiting is er al van de buren maar niet hoog genoeg. De lengte van de afsluiting is 6m en een hoogte van 1m80. Eventueel zou de buur dat dan ook willen doen.


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
dinsdag 30 maart 2021

Terras aanleggen

Terras aanleg oppervlakte is 164 m2 >>> alleen grond op dit moment grond nivelleren voor het terras (+ tuin ?) De oude(draad) moet weggehaald worden en een nieuwe geplaatst. Nieuwe afsluiting moet een zwarte draad zijn 2 meter hoog en +/- 20m(lengte) met er tussen zwarte paaltjes.


Tuinaanleg en -onderhoud Asse
zondag 28 maart 2021

Heraanleggen tuin

Heraanleg ommuurde stadstuin van ca. 60m2. Bestaand terras, klimhuisje en beukenhaag moeten weggehaald (en meegenomen graag) worden, nieuw terras met groenstrook aangelegd worden. Houten terras met trap moet vervangen worden. De grond is niet erg vruchtbaar en zit nog vol bouwpuin(voor de planten). Verlichting en stroom is aangelegd, maar een aantal contactpunten niet aangesloten. Alle kabels moeten nog gecontroleerd worden. Graag gedetailleerde offerte (met eventuele plantvoorstellen of aanpassingen) inclusief planten en materialen.


Tuinaanleg en -onderhoud Brussel
zondag 28 maart 2021

Inzaaien gazon 200 m ²

Betreft het inzaaien van gazon, oppervlakte van 200m² Liefst eind april of begin mei uit te voeren - ifv rioleringswerken en gunstigste zaaiperiode 19 april worden hier rioleringswerken uitgevoerd, waarbij dus de hele tuin zal omgespit zijn. Vakbedrijf rioleringswerken staat ervoor open om -op advies van tuinspecialist- al zoveel mogelijk "zaaiklaar" te leggen. Eventueel zal tuinaannemer nog een aantal voorbereidende werken moeten uitvoeren, maar dit kunnen we hopelijk mooi op elkaar afstemmen, zodat niemand dubbel werk moet doen


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Genesius-Rode
maandag 22 maart 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Een afsluiting die geluidswerende panelen bevat buiten in hout of houtlook. hoogte ervan is 2 m en lengte er van is 5 m momenteel staat een haag en dit gaan we er zelf wegdoen


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
maandag 22 maart 2021

Betonnen tuinafsluiting zetten

Voortuin voor spelende kleine kinderen. 1meter20 hoog en +5 meter lang. Graag met versteviging (soort buis) bovenaan. dradenomheining met paaltjes er tussen en ook een paal boevenop.


Tuinaanleg en -onderhoud Ganshoren
donderdag 18 maart 2021

Herstelling Poort + omheining

Een tijd geleden heeft iemand de peiler van mijn poort beschadigd. Nu ben ik op zoek naar een hersteller. De poort is 1,5m


Tuinaanleg en -onderhoud Meise
dinsdag 09 maart 2021

Garage Modern plaatsen

Ik zou graag mijn Garage Modern met stalen dak en anti-condensdook willen plaatsen (met optioneel een regenafvoer) De oppervlakte van het tuinhuis is 325 x 535cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Katherina-Lombeek
vrijdag 05 maart 2021

Plaatsen Metalen tuinhuis

Graag willen we een metalen tuinhuisVA 600x300x230cm met enkele en dubbele deur laten plaatsen in de tuin van een school. Ook zouden we een betonnen ondergrond willen laten gieten.


Tuinaanleg en -onderhoud Brussel
dinsdag 23 februari 2021

Draadafsluiting zetten

Afsluiting met bovenbuis zwart 1m60 bovengronds 10m lang.


Tuinaanleg en -onderhoud Lennik

Terras aanleggen in jouw regio

Offertes aanvragen