Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker maakt maatwerk

Schrijnwerk - Brussel

Schrijnwerk - Brussel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Schrijnwerk in Brussel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schrijnwerkers uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anderlecht, Asse, Auderghem, Beersel, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Borchtlombeek, Brussegem, Bruxelles, Dilbeek, Drogenbos, Elsene, Etterbeek, Evere, Forest, Gaasbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Ixelles, Jette, Kobbegem, Koekelberg, Kortenberg, Kraainem, Lennik, Linkebeek, Meise, Molenbeek-Saint-Jean, Nederokkerzeel, Nossegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudergem, Relegem, Rhode-Saint-Genese, Roosdaal, Ruisbroek (Vl-Br), Saint-Gilles, Schaarbeek, Schaerbeek, Schepdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Steenokkerzeel, Sterrebeek, Strijtem, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Uccle, Ukkel, Vlezenbeek, Vorst, Vorst (Kempen), Wambeek, Watermaal-Bosvoorde, Watermael-Boitsfort, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre, Zaventem, Zellik of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schrijnwerker.

Offertes voor schrijnwerk in Brussel aanvragen

Recente aanvragen uit Brussel

woensdag 21 april 2021

Houten trap naar verdieping plaatsen

Houten trap met een 6 à 7 tal treden. Het is tussen het 1 ste en 2 de verdiep.


Trappen Ternat
dinsdag 06 april 2021

Vaste trap naar zolder plaatsen

Uitschuifbare zoldertrap verwijderen en een nieuwe, vaste trap in de plaats. Het gat naar de zolder is er al, graag een trap plaatsen uit hout of ander degelijk materiaal. Het gaat om een enkele verdieping, maar er is niet veel plaats om de trap te installeren.


Trappen Rhode-Saint-Genese
maandag 29 maart 2021

Betontrap storten

We willen graag een nieuwe buitentrap laten plaatsen, momenteel is er al een buitentrap, maar we wensen een andere look, momenteel hebben we een trap die draait en we zouden graag een rechte trap hebben met een platform. Materiaal mag in beton. hoogte is 2 meter breedte is 1m30 We willen 12 langere treden.


Trappen Borchtlombeek
dinsdag 23 maart 2021

Herstelling van ijzeren balustrades

Wij zoeken een ijzerwerker/ferronnier die onze balustrades kan herstellen. Het betreft een oud balkon met ijzeren ballustrades die los hangen. Het liefst zou ik ze willen herstellen en zoniet vervangen. Het zijn 3 balkons van een breedte van 3m en hoogte van 1m.


Trappen Schaarbeek
dinsdag 23 maart 2021

Zwevende trap laten plaatsen

Een trap in mijn nieuwbouw(prefab woning) laten plaatsen. Ik zou graag een zwevende trap willen. materiaal ga ik nog bespreken met de vakman. de hoogte van de trap is 2 m 80 en de breedte 1 meter.


Trappen Vorst (Kempen)
zaterdag 06 maart 2021

Vaste houten trap naar de zolder plaatsen

Ik zou graag een vaste trap naar de zolder willen plaatsen, momenteel is er alreeds een plooitrap aanwezig die ik graag wil veranderen naar een vaste houten trap. Ik zou graag in samenspraak met de vakman willen bespreken of we beter een vaste of een draaitrap plaatsen. Er zijn nog geen tekeningen voorzien van de trap, tevens zou ik dit ook in samenspraak met de vakman willen bespreken.


Trappen Dilbeek
zaterdag 27 februari 2021

Betontrap storten

Ik zou graag een betontrap storten in onze woning. Dit zou gaan over een rechte trap met 17 treden, de chape is recent gegoten dus de werken kunnen al uitgevoerd worden.


Trappen Anderlecht
dinsdag 16 februari 2021

Houten trap plaatsen

We willen een veilige vaste trap naar zolder met hek. Nu is dat nog een valtrap + De opening moet ook verplaatst worden


Trappen Asse
zaterdag 06 februari 2021

Trap naar zolder plaatsen en nadien mogelijks renoveren

Graag willen wij een vaste trap naar de zolder zetten en dit liefst in het hout. Er is op dit moment een uitklapbare trap aanwezig. Op de zolder hadden we graag 2 slaapkamers en eventueel een doucheruimte. In eerste instantie dus enkel de trap, daarna de renovatie (binnen een 6-tal maanden).


Trappen Zaventem
dinsdag 19 januari 2021

Betontrap storten

Voor een totaalrenovatie zijn wij op zoek naar een betonnen trap, om nadien te laten bekleden in pu gietvloer. Breedte trap 1250mm x hoogte 2750mm. Deze komt van het gelijkvloers naar het 1e verdiep, maar eronder is een keldertrap. Qua aantal treden zou ik dit graag bespreken met de vakman.


Trappen Lennik
maandag 18 januari 2021

Gepolierde trap plaatsen

Betontrap plaatsen in een oudherenhuis. Deze moet ter plaatse worden gemaakt, u kan er niet binnen met machines en dergelijke. Deze trap moet ook gepolierd worden dus geen ruw beton.


Trappen Tervuren
vrijdag 11 december 2020

Trap renoveren/ nieuwe trap plaatsen

Ik zoek iemand die een bestaande houten trap met kwartslag kan vernieuwen . Trap komt nu uit in de slaapkamer van de zoon en wil deze nu op de overloop laten uitkomen. Dit gaat over een houten trap met 13 treden, graag zou ik met de vakman bespreken hoe we dit zo optimaal kunnen aanpakken.


Trappen Asse
woensdag 09 december 2020

Houten trap plaatsen

Wij willen graag een steektrap plaatsen met een breedte van 60 cm om wille van de ruimte om binnen te komen via de voordeur. Nu bestaande trap 87cm en 15 treden naar bovenverdieping. Balustrade moet ook geplaatst worden. Er zijn nog geen plannen uitgetekend, dit zou ik graag met de vakman bespreken.


Trappen Wambeek
dinsdag 01 december 2020

Plaatsen zoldertrap

Wij zouden graag een zoldertrap laten plaatsen. Er is al een opening in het plafond, met een luikje.


Trappen Sterrebeek
donderdag 26 november 2020

Composieten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een composieten tuinafsluiting met alu palen willen plaatsen. Dit gaat over 50 lopende meter met een hoogte van ongeveer 2 meter. De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman


Trappen Kortenberg
zondag 11 oktober 2020

Zandstralen van trap en deuren

Wij hadden graag een trap en 7 binnendeuren laten zandstralen. De trap telt 14 treden.


Trappen Tervuren
vrijdag 02 oktober 2020

Oude buitentrap vernieuwen

Ik zoek een vakman die deze trap kan vernieuwen en mij kan adviseren wat de beste oplossing is.


Trappen Vorst
donderdag 30 juli 2020

Vaste houten zoldertrap met 1 draai plaatsen

Vaste houten zoldertrap met 1 draai plaatsen. Het betreft een hoogte van 2.55m.


Trappen Zaventem
zaterdag 11 juli 2020

Beuken trap behandelen met olie

Beuken trap van ong. 16 treden in nieuwbouwwoning behandelen met olie. Graag grijze tint.


Trappen Borchtlombeek
maandag 06 juli 2020

Houten trap plaatsen

Graag zouden we een vaste trap willen plaatsen naar de zolder ipv huidige uitschuifbare trap (12 treden) Het gat gaat wel moeten verplaatst worden. Betonen zoldervloer.


Trappen Dilbeek
dinsdag 30 juni 2020

Houten trap op maat maken

Ik wens graag een gesloten trap vanuit het verdiep naar zolder te leggen met de optie om kasten/opslagruimte te voorzien alsook afsluiting van de zolder.


Trappen Tervuren
zondag 31 mei 2020

Houten trap plaatsen

De huidige trap moet volledig verwijderd worden. De zijkant van de trap is een muur en deze moet ook bekleed worden met houten panelen. 20 tal treden. De muur is 1,5m hoog die moet bekleed worden.


Trappen Sint-Genesius-Rode
maandag 25 mei 2020

Plafondgat maken en nieuwe trap installeren

Trapgat maken. Nieuwe trap installeren naar zolder. Momenteel metalen uitklap trap, maar niet echt handig. Vrij weinig plaats om te werken.


Trappen Dilbeek
donderdag 30 april 2020

Trap bekleden

De huidige trap is in marmer en heeft 16 treden. Deze zijn 94 cm breed, 26,5 diep, hoogte 15-16 cm. Aan onze trap zijn er ook plinten, deze wensen we te behouden. We willen daar graag overzet treden op plaatsen. Er is ook een plateautje van +/- 1m x 1m dat mee aangepakt moet worden. We zouden graag duurzaam materiaal willen en liefst geen tapijt.


Trappen Kortenberg
donderdag 30 april 2020

Trap met hout bekleden massief hout

nieuwbouw woning met betonnen kwartdraai trap. rechterkant zijn muren. linkerzijde is open, zijkant trap is reeds deels bepleisterd en onderzijde eveneens bepleisterd.


Trappen Wambeek
donderdag 30 april 2020

Trap bekleden met HPL hout structuur

Onze houten trap bestaat uit 16 treden en we zouden graag de traptreden en de zijkanten willen laten bekleden met een soort HPL hout structuur. Andere optie is om de treden te schilderen/oliën en de zijkant met hout te bezetten. Daarnaast moet er een stuk inox balustrade (+/-1,5m) bijkomen bij een bestaande inox trapbalustrade.


Trappen Sint-Katherina-Lombeek
vrijdag 20 maart 2020

Trap met hout bekleden

Trap is reeds gezandstraald (lagtapijt op vroeger) maar erna blank belopen dus er zijn al wat plekken op ondertussen. Het is een beuken trap met 2 kleine bochten en in totaal 15 treden. Er is een klein platform tussen aan de benedenkant (wc toegang).


Trappen Dilbeek
zondag 15 maart 2020

Trap met hout bekleden

Bestaande betontrap bekleden met hout het gaat om 16 treden en een platform van 1,8 m op 1 m evenals een nieuwe balustrade trapleuning.


Trappen Sint-Pieters-Leeuw
donderdag 20 februari 2020

Betonnen trap afwerken in hout

Bestaande betonnen trap van ong. 14 treden uitwerken in hout. Alles is te bespreken met vakman, zoals soort hout, trapneuzen,...


Trappen Meise
maandag 17 februari 2020

Betontrap bekleden

Wij zoeken iemand om onze betonnentrap te bekleden die bestaat uit 21 treden. De bekleding die we wensen is hout of natuursteen. Hier zijn we nog niet 100% uit.


Trappen Vorst (Kempen)
Offertes aanvragen