Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin - Brussel

Tuin - Brussel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Tuin in Brussel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Brussel die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anderlecht, Asse, Auderghem, Beersel, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Borchtlombeek, Brussegem, Bruxelles, Dilbeek, Drogenbos, Elsene, Etterbeek, Evere, Forest, Gaasbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Ixelles, Jette, Kobbegem, Koekelberg, Kortenberg, Kraainem, Lennik, Linkebeek, Meise, Molenbeek-Saint-Jean, Nederokkerzeel, Nossegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudergem, Relegem, Rhode-Saint-Genese, Roosdaal, Ruisbroek (Vl-Br), Saint-Gilles, Schaarbeek, Schaerbeek, Schepdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Steenokkerzeel, Sterrebeek, Strijtem, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Uccle, Ukkel, Vlezenbeek, Vorst, Vorst (Kempen), Wambeek, Watermaal-Bosvoorde, Watermael-Boitsfort, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre, Zaventem, Zellik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Brussel

maandag 07 juni 2021

Afsluiten voortuin - combi van draad- en betonpanelen - 50 m

Op zoek naar een tuinaannemer die de klimophaag kan verwijderen en vervangen door betonnen afsluiting (+/- 19 m). Opgelet, de klimop zit helemaal geweven in een afspanning, dus klimop én afspanning te verwijderen :D Voor de resterende afstand (+/- 27 m) graag draadafsluiting/gaas te plaatsen. Werken in de voortuin, dus makkelijk toegankelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Steenokkerzeel
maandag 31 mei 2021

Toegangspoort plaatsen - schuifpoort

Ik heb een oprit van 18m waar ik een toegangspoort wil installeren. Probleem is dat de 2 poorten niet even lang kunnen zijn. Aan de ene kant is ze 3/4m en aan de andere kant is ze 7m ongeveer. Ze moeten ook zeker 180cm hoog zijn + Dit moeten dus 2 schuifpoorten zijn


Tuinaanleg en -onderhoud Groot-Bijgaarden
vrijdag 28 mei 2021

Draadafsluiting plaatsen

We zoeken een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat om een afsluiting te maken tussen 2 tuinen. De afsluting is L-vormig (54m x 6m)


Tuinaanleg en -onderhoud Brussel
vrijdag 21 mei 2021

Tuinhuis Cottage 295 x 760 cm plaatsen

Wij zouden graag het laten plaatsen van het Tuinhuis Cottage 295 x 760 cm. Er ligt al een betonnen ondervloer. + Dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Dilbeek
dinsdag 18 mei 2021

Montage blokhut metaal 295x295

Er zou een metalen tuinhuis van 295 cm op 295 cm geplaatst moeten worden. De fundering is al aanwezig.


Tuinaanleg en -onderhoud Anderlecht
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe omheining laten plaatsen Nu staan er betonnen panelen met betonnen palen maar enkele zijn kapot gegaan. betonafsluiting rondom onze tuin 1/3de in volle hoogte (4 panelen op elkaar) en 2/3de van de afsluiting op halve hoogte (2 panelen op elkaar) met draadafsluiting erboven. De diepte van de tuin is 20m en de breedte is 5/6m Dus het zou gaan om 2x 20m + 6m


Tuinaanleg en -onderhoud Wemmel
woensdag 05 mei 2021

Tuin onderhouden

De hagen en struiken zouden gesnoeid moeten worden. Daarnaast zou de buxus gesproeid moeten worden tegen buxus motten. Bovendien zouden de paden gesproeid moeten worden tegen onkruid. De tuin is 13 are. Er is ook een boom omgewaaid en deze boom zou weggehaald moeten worden. Ten slotte mogen er nieuwe planten geplant worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Meise
woensdag 28 april 2021

Houten terras bouwen

Achteraan in onze tuin willen we een houten terras laten bouwen van ongeveer 20-25 m2. Er moet niets afgebroken worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Dilbeek
donderdag 22 april 2021

Voortuin aanleggen

Ik zoek een partij om onze voortuin aan te leggen volgens reeds bestaand plan. Het gaat hier vooral over beplanting (grassen, struiken en 3 bomen). Daarnaast wil ik ook een RVS rand als scheiding met de keitjes-zone. De voortuin heeft een oppervlakte van 90m².


Tuinaanleg en -onderhoud Ternat
maandag 19 april 2021

Toegangspoort plaatsen + afsluiting

Ik zou graag een poort laten plaatsen + afsluiting. Plaatsen elektrische schuifpoort en afsluiting over de gehele lengte. straatkant 8.5m, qua hoogte nog geen idee. Het zou iets dicht moeten zijn ivm privacy De poort zou 3x3,5m moeten zijn ongeveer. Er staan ook nog betonpalen nu maar die moeten nog weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Leeuw
maandag 19 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Voor wat meer privacy wensen we 1 kant van onze tuin af te sluiten door betonplaten met een houtmotief. De afstand is ongeveer 10 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Nossegem
maandag 12 april 2021

Metalen afsluiting plaatsen

Ik zou graag een metalen afsluiting laten plaatsen Het is ongeveer 38lm (er zijn 2 hoeken in) Qua hoogte ong 2m Er zouden 2 poortjes in moeten 1 poortje - 1,5mx2m 1 poort - 8,5x2m (schuifpoort)


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pieters-Leeuw
maandag 05 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Scheiding tussen oprit en dubbele garage. Liefst iets in kunststof waar je toch nog kan doorzien. Het zou gaan over 9lm en 1,8m max. Nu staat daar niks.


Tuinaanleg en -onderhoud Zellik
maandag 05 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Het betreft een tuinafsluiting om inkijk te verminderen van andere buren, het huis wordt verkocht na overlijden. Momenteel is er een betonnen afsluiting is er al van de buren maar niet hoog genoeg. De lengte van de afsluiting is 6m en een hoogte van 1m80. Eventueel zou de buur dat dan ook willen doen.


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
dinsdag 30 maart 2021

Terras aanleggen

Terras aanleg oppervlakte is 164 m2 >>> alleen grond op dit moment grond nivelleren voor het terras (+ tuin ?) De oude(draad) moet weggehaald worden en een nieuwe geplaatst. Nieuwe afsluiting moet een zwarte draad zijn 2 meter hoog en +/- 20m(lengte) met er tussen zwarte paaltjes.


Tuinaanleg en -onderhoud Asse
zondag 28 maart 2021

Heraanleggen tuin

Heraanleg ommuurde stadstuin van ca. 60m2. Bestaand terras, klimhuisje en beukenhaag moeten weggehaald (en meegenomen graag) worden, nieuw terras met groenstrook aangelegd worden. Houten terras met trap moet vervangen worden. De grond is niet erg vruchtbaar en zit nog vol bouwpuin(voor de planten). Verlichting en stroom is aangelegd, maar een aantal contactpunten niet aangesloten. Alle kabels moeten nog gecontroleerd worden. Graag gedetailleerde offerte (met eventuele plantvoorstellen of aanpassingen) inclusief planten en materialen.


Tuinaanleg en -onderhoud Brussel
zondag 28 maart 2021

Inzaaien gazon 200 m ²

Betreft het inzaaien van gazon, oppervlakte van 200m² Liefst eind april of begin mei uit te voeren - ifv rioleringswerken en gunstigste zaaiperiode 19 april worden hier rioleringswerken uitgevoerd, waarbij dus de hele tuin zal omgespit zijn. Vakbedrijf rioleringswerken staat ervoor open om -op advies van tuinspecialist- al zoveel mogelijk "zaaiklaar" te leggen. Eventueel zal tuinaannemer nog een aantal voorbereidende werken moeten uitvoeren, maar dit kunnen we hopelijk mooi op elkaar afstemmen, zodat niemand dubbel werk moet doen


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Genesius-Rode
maandag 22 maart 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Een afsluiting die geluidswerende panelen bevat buiten in hout of houtlook. hoogte ervan is 2 m en lengte er van is 5 m momenteel staat een haag en dit gaan we er zelf wegdoen


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
maandag 22 maart 2021

Betonnen tuinafsluiting zetten

Voortuin voor spelende kleine kinderen. 1meter20 hoog en +5 meter lang. Graag met versteviging (soort buis) bovenaan. dradenomheining met paaltjes er tussen en ook een paal boevenop.


Tuinaanleg en -onderhoud Ganshoren
donderdag 18 maart 2021

Herstelling Poort + omheining

Een tijd geleden heeft iemand de peiler van mijn poort beschadigd. Nu ben ik op zoek naar een hersteller. De poort is 1,5m


Tuinaanleg en -onderhoud Meise
dinsdag 09 maart 2021

Garage Modern plaatsen

Ik zou graag mijn Garage Modern met stalen dak en anti-condensdook willen plaatsen (met optioneel een regenafvoer) De oppervlakte van het tuinhuis is 325 x 535cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Katherina-Lombeek
vrijdag 05 maart 2021

Plaatsen Metalen tuinhuis

Graag willen we een metalen tuinhuisVA 600x300x230cm met enkele en dubbele deur laten plaatsen in de tuin van een school. Ook zouden we een betonnen ondergrond willen laten gieten.


Tuinaanleg en -onderhoud Brussel
dinsdag 23 februari 2021

Draadafsluiting zetten

Afsluiting met bovenbuis zwart 1m60 bovengronds 10m lang.


Tuinaanleg en -onderhoud Lennik
dinsdag 16 februari 2021

Betonnen afsluiting zetten

Betonplatenmuur van 10,5m afsluiting tussen buren laten plaatsen. Graag betonplaten zonder structuur (egale betonlook), betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...)


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
zondag 14 februari 2021

Draadafsluiting plaatsen

Wij wensen onze weide te omheinen met schapendraad en kastanje palen. De totale lengte bedraagt ongeveer 265 meter. De weide ligt in landbouwgebied tussen de velden er staat nog geen andere omheining.


Tuinaanleg en -onderhoud Steenokkerzeel
vrijdag 12 februari 2021

Herraanleggen tuin

Aanleg klein terras (+/- 25m²) + vernieuwen gras (+/- 70m²) + heraanleg voortuin (+/- 25m²). Klinkers zijn al voorzien, er ligt nog geen beton. Het is voor het verlengen van een terras dat er al ligt.


Tuinaanleg en -onderhoud Steenokkerzeel
dinsdag 26 januari 2021

Tuin - parking heraanleggen

Uit te voeren werken : - Verwijderen & afvoeren van de huidige omheining in hout (9m³0) - Verwijderen & afvoeren van houten schutsels (2m) - Verwijderen & afvoeren van een paar struiken - Verwijderen & afvoeren van houten bilzen - Plaatsen van nieuwe omheining (L: 6m80, H: 1m80) met poortje (L: 1m, H:1m80) Aanleggen van parkeerplaatsen - Verwijderen & afvoeren van muurtje (H:2m50, L: 2m50) - Verplaatsen van bestaande aarding naar muur woonst (nu bevestigd aan muurtje) - Herbevestigen van 2 kabels aan muur woonst - Verwijderen & afvoeren van bestaande klinkers (L: 7m80, B: 4m50) - Afgraven van huidige verharding & afvoeren toplaag (asfalt, grind) (L: 7m80, B: 6m50) - Aanleg van parkeerplaatsen met klinkers op funderingslaag (L: 7m80, B: 6m50), aflopend van nieuwe omheining tot straatsteen.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Katherina-Lombeek
zondag 24 januari 2021

Herstellen betonpalen

Nav stormschade zijn er 3 of 4 betonpalen gebroken doordat onze geburen tegen mijn afsluiting houten panelen hebben geplaats en de wind hierin is geslagen. Ongeveer 10lm


Tuinaanleg en -onderhoud Borchtlombeek
vrijdag 22 januari 2021

Steenkorven plaatsen

Er moet voor 15 lopende meter steenkorven geplaatst worden met een hoogte van ongeveer 2meter en een dikte van 20cm Ik heb interesse in metaalkleur (verzinkt roestrij metaal) De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Katherina-Lombeek
vrijdag 22 januari 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een draadafsluiting willen plaatsen met bovenbuis zonder betonplaat. In totaal moet er ongeveer 25 lopende meter geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Zaventem
Offertes aanvragen