Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras in hout of tegels aanlegen

Terras aanleggen - Aalst

Terras aanleggen - Aalst

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Terras aanleggen in Aalst?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Aalst die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aaigem, Affligem, Baardegem, Bambrugge, Bavegem, Burst, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe-Mere, Essene, Gijzegem, Haaltert, Heldergem, Herdersem, Hofstade (O-Vl), Iddergem, Kerksken, Lede, Letterhoutem, Liedekerke, Mazenzele, Meerbeke, Meldert (O-Vl), Mere, Moorsel, Nieuwerkerken (Aalst), Ninove, Okegem, Oordegem, Opwijk, Outer, Pamel, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Teralfene, Vlekkem, Vlierzele, Welle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Aalst

maandag 12 juli 2021

Betonnen omheining plaatsen

Wederzijds van onze woning staat sparrenhaag. Die moeten weg en we willen ofwel betonplaten met structuur plaatsen, ofwel een composieten omheining. het gaat om 2 keer 4 meter ongeveer, hoogte van 1k80


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
zondag 11 juli 2021

Onderhoud van een grote tuin

Verwilderde tuin met klein vijvertje strippen. De oppervlakte van de vijvertje is +/-3 m2 De oppervlakte van de tuin is 180m2. Deze moet opgekuist worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Erembodegem
dinsdag 06 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen op voetwegel

Graag een afsluiting te voorzien tussen 2 percelen waar vroeger een voetwegel liep. Grond bestaat dus uit aarde, dolomiet, grind,... Afstand bedraagt ongeveer een 55 meter. Momenteel is er een 'tijdelijke' afsluiting voorzien, maar die zou ik vooraf verwijderen. We zijn in contact met een landmeter om de exacte locatie van de afsluiting te bepalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Lede
maandag 05 juli 2021

Steenkorven plaatsen

Ik zou graag 20lm steenkorven en 2m hoog laten plaatsen Opgevuld met zwarte basalt stenen. Geen hoeken. Nu staat er een haag maar die zal al verwijderd zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Ninove
maandag 28 juni 2021

Plaatsing tuinhuis

Wij zouden graag ons tuinhuis laten plaatsen Tuinhuis Narvi 270 x 180 cm enkele deur + Er zou ook nog beton moeten gegoten worden + Incl dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Mazenzele
maandag 28 juni 2021

Verwijderen bestaande muren en funderingen en betonpanelen

Graag tuinafsluiting plaatsen betonpanelen enkelzijdig met structuur voorzien. Werken aan een rijhuis, maar momenteel makkelijk bereikbaar via de buren want daar ligt het open wegens werken. ZIJKANT TUIN - afbraak van tuinmuur 2 meter hoog en 1,5 meter lang - 1 tuinmuur metselen, 2 meter hoog, 4 meter lang - tuinafsluiting betonplaten met structuur, 2 meter hoog, lengte ongeveer 25 meter ACHTERGRENS TUIN - verwijderen 3 meter funderingen van oude verwijderde tuinmuur - tuinafsluiting betonplaten met structuur, 2 meter hoog, lengte ongeveer 6 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Liedekerke
donderdag 24 juni 2021

Keerwanden plaatsen in tuin

Ik wil graag klassieke keerwanden plaatsen in mijn tuin. Het gaat om een lengte van 7m en een hoogte van 1m. Het gaat om een nieuwbouwproject. De bodem is louter aarde.


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
maandag 21 juni 2021

Omheining plaatsen beton met houtnerfstructuur

Ik wens graag een betonnen afsluiting te laten plaatsen - sierbeton : houtstructuur bij voorkeur. Inplanting aan de rand van de tuin, over een afstand van ongeveer 10 meter. Langs de achterzijde is dit makkelijk bereikbaar. Uitvoering zou binnen een aantal weken kunnen voorzien worden , want momenteel is de pelouse aan het groeien.


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
maandag 14 juni 2021

Beton tuinafsluiting / schutting

Herstellen van 4 à 8 meter betonafsluiting met een hoogte van 2 meter. Afsluiting volledig in beton (palen + panelen).


Tuinaanleg en -onderhoud Ninove
maandag 14 juni 2021

Plaatsen betonafsluiting achtertuin - 22 m

De plaats waar de afscheiding (breedte 22 m op hoogte 1.8 à 2.0 m) voorzien mag worden, is reeds vrij gemaakt: planten en onkruid worden verwijderd. Graag wens ik een gewoon egale uitvoering van betonpanelen-palen te voorzien. Vakman kan via de garage langs een deur makkelijk naar de tuin en moet dus niet door de woning. Maar dit betekent dus ook dat al het materiaal ongeveer een 20-tal m zal moeten gedragen worden: afstand van garagedeur naar achterzijde tuin.


Tuinaanleg en -onderhoud Haaltert
maandag 14 juni 2021

Nieuwe tuinschutting plaatsen

Ik wens graag een tuinafsluiting in kunststof pvc te laten plaatsen, : 28 m x 1.5 hoogte. Voorkeur voor beuk, en graag zien we ook buxus en klimop als alternatief. Vanzelfsprekend staan we ook open voor extra tips of advies van de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Bavegem
donderdag 10 juni 2021

Blokhut Makro plaatsen

Graag willen wij onze blokhut lounge 385 X 295 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Graag voorstel voor de installatie inclusief vloer en de dakgoten Ik zou graag ook nog een extra afdakje hebben eraan.


Tuinaanleg en -onderhoud Liedekerke
dinsdag 08 juni 2021

Houten tuinafsluiting met betonpalen plaatsen

Vervangen van oude tuinafsluiting (beton+draad) door nieuwe tuinafsluiting (beton palen met houten planken). Het gaat om 8 lopende meter, hoogte liefst 180cm.


Tuinaanleg en -onderhoud Heldergem
vrijdag 04 juni 2021

Uitfrezen en verwijderen boomstronken

Ik heb recent een aantal bomen uit de tuin geveld, maar zoek nog een specialist om de boomstronken te verwijderen en de bijhorende wortels - 2 grote ijsgaten (50cm) en een paar kleine (10/15 cm) - Deze zou ik willen laten uitfrezen (boomstronk vermalen tot max. 40 cm onder de grond) Het is makkelijk bereikbaar via oprit, maar ik woon in een smalle steeg, dus met een camion zal je er niet geraken. Een camionette of remorque is wel perfect haalbaar.


Tuinaanleg en -onderhoud Kerksken
dinsdag 01 juni 2021

Vervangen tuinschutting (beton) door uitvoering in kunststof

Ik zoek iemand die een bestaande tuinmuur kan afbreken, afvoeren en vervangen door een kunsttof-uitvoering. Er is een niveauverschil tussen beide tuinen dus er moet waarschijnlijk wat grondwerk uitgevoerd worden. Inplanting is bereikbaar via een weggetje langs de achterzijde van de tuin, hoewel niet toegankelijk met een wagen. De tuinmuur (gedeelde omheining) moet liefst vervangen worden door een kunststof uitvoering (grijs). De lengte van het te vervangen gedeelte is ongeveer 11m.


Tuinaanleg en -onderhoud Opwijk
maandag 31 mei 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag bamboe laten bevestigen grote bamboe op mat bevestigen aan bestaande draadafsluiting. Er is achter ons nog gebouwd en die zitten een beetje hoger dan ons, vandaar dat ik graag iets wil hebben tegen de privacy. De vakman mag zelf ook andere voorstellen doen. Eerst de achterkant en dat is een 10 lopende meter. Achteraf dan ook nog de zijkanten


Tuinaanleg en -onderhoud Lede
maandag 31 mei 2021

Installeren houten toegangspoort (automatisch)

Graag wensen we een houten toegangspoort (draaiend, 2 vleugels 3 mB x 2mH) te laten plaatsen, geautomatiseerd en van op afstand te bedienen. Verharding voor de bevestiging van steunpilaren zou aanwezig zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Welle
donderdag 27 mei 2021

Tuin aanleggen

Vakman voor het leveren van L - profielen aan beek. De breedte van het perceel bedraagt 6 meter. Alsook materiaal dat er zou in verwerkt moeten zijn, nl. 250 kg droogbeton en drukplaat van 2 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Welle
dinsdag 25 mei 2021

Bomen vellen

6 bomen(40 diameter) vellen en verhakselen


Tuinaanleg en -onderhoud Denderleeuw
maandag 24 mei 2021

Zichtdoek aanbrengen aan bestaande omheining

Bestaande omheining afwerken met een zichtdoek (zwart/groen). Het gaat om een lengte van ongeveer 18 meter en een hoogte van 1m50.


Tuinaanleg en -onderhoud Denderleeuw
zaterdag 22 mei 2021

Verticulteren tuin 800 m²

Ik zoek een tuinman om onze tuin te verticulteren (+/- 800 m²). In het voorjaar zijn de planten reeds gesnoeid, maar ze zouden binnenkort toch nog eens mogen bijgewerkt worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Opwijk
zondag 16 mei 2021

Uitfrezen van boom en tuinonderhoud

Wij zouden graag een tuinonderhoud laten doen. + Uitfrezen van één boomstronk


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
zaterdag 15 mei 2021

Aanleggen terras/tuin (2 are) volgens ontwerp, incl. vijver

Het gaat om een nieuw aan te leggen terrasgedeelte. Afmetingen: 6,70 m lang( de breedte van het huis) op ongeveer 3 meter m. we hadden graag arduin beton klinkers. De grond is niet bewerkt en ligt erbij zoals de aannemer hem achtergelaten heeft. Aansluitend op het terras zouden we een vijver willen van 6,70 x 1,5 m ( 80 cm diep) Er moet dus ook een oversteekplaats of brug voorzien worden van het terras naar de tuin. De overgang van terras naar tuin is dus over een bruggetje over de "waterpartij" dat beide delen met elkaar verbindt. Het totale terrein bedraagt een 2-tal are en is omheind. Details van ontwerp bezorg ik graag aan de vakspecialist.


Tuinaanleg en -onderhoud Aalst
dinsdag 11 mei 2021

Houten afsluiting plaatsen

Houten omheining plaatsen. Ongeveer 8 meter breed en 1,80 meter hoog


Tuinaanleg en -onderhoud Erpe-Mere
maandag 26 april 2021

Plaatsing van houten omheining

Er zou een thermowood afsluiting van 10 meter lang en 1m 60 hoog (indien dit niet mogelijk is mag het ook 1 m 80 zijn) geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Opwijk
dinsdag 20 april 2021

Toegangspoort plaatsen

Ik zou graag een schuifpoort laten plaatsen: Graag elektrisch. Qua materiaal weet ik zeker dat we geen hout willen. De lengte weet ik niet.


Tuinaanleg en -onderhoud Opwijk
maandag 19 april 2021

Betonnen tuinafsluiting laten plaatsen

Tuinafsluiting plaatsen in de voortuin. Ik zou graag een betonnen tuinafsluiting willen. De hoogte ervan zal +/- 1m80 en de breedte +/- 15m. Er moet niets worden afgebroken.


Tuinaanleg en -onderhoud Aalst
maandag 12 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een omheining laten plaatsen aan onze kant van de scheiding. Het zou gaan om een 28tal lm. Wij zouden graag betonplaten hebben. Qua hoogte zou het ongeveer een 1,90m moeten zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Hofstade (O-Vl)
maandag 12 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Afsluiting van de tuin met betonpalen en 2 betonplaten met daarboven houten planken. Omheining vormt een hoek. Tussen de 25 en 30 lopend meters.


Tuinaanleg en -onderhoud Welle
maandag 05 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Graag zou ik een betonnen tuinafsluiting laten plaatsen om de oprit af te bakenen. Er moet 12m geplaatst worden en een hoogte van 2m. Graag de platen met sierbeton met tekening.


Tuinaanleg en -onderhoud Bambrugge

Terras aanleggen in jouw regio

Offertes aanvragen