Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect en vergunning - Brussel

Architect en vergunning - Brussel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect en vergunning in Brussel?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Anderlecht, Asse, Auderghem, Beersel, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Borchtlombeek, Brussegem, Bruxelles, Dilbeek, Drogenbos, Elsene, Etterbeek, Evere, Forest, Gaasbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Ixelles, Jette, Kobbegem, Koekelberg, Kortenberg, Kraainem, Lennik, Linkebeek, Meise, Molenbeek-Saint-Jean, Nederokkerzeel, Nossegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudergem, Relegem, Rhode-Saint-Genese, Roosdaal, Ruisbroek (Vl-Br), Saint-Gilles, Schaarbeek, Schaerbeek, Schepdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Steenokkerzeel, Sterrebeek, Strijtem, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Uccle, Ukkel, Vlezenbeek, Vorst, Vorst (Kempen), Wambeek, Watermaal-Bosvoorde, Watermael-Boitsfort, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre, Zaventem, Zellik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect en vergunning in Brussel aanvragen

Recente aanvragen uit regio Brussel

maandag 07 september 2020

Architect voor opvolging verbouwing

Ik ben van plan een duplex aanbouw te zetten aan mijn woning. Ik heb hiervoor reeds plannen laten teken alsmede een vergunning bekomen en een aannemer aangesteld. Nu is door omstandigheden mijn huidige architect niet bij machte de opvolging van de werken te doen en had ik dus graag een andere architect met deze taak belast.


Bouwtekening en ontwerp
maandag 17 augustus 2020

Verbouwen van een zolder

Wij zijn eigenaar van een bungalowwoning gebouwd in 1978. Momenteel is enkel de gelijkvloers ingericht en de zolder niet. Om de zolder zelf in te richten is dit momenteel niet mogelijk aangezien het dak en de gebinten zo gebouwd zijn dat deze het plafond van de gelijkvloers omhooghouden. De woning is ook een type prefab in betonnen wanden. Dit wil zeggen dat wij geen enkele dragende binnenmuur hebben en dat het dak enkel steunt op de buitenmuren en 2 kolommen binnenshuis. Omdat wij deze in de toekomst toch als slaapkamers + badkamer zouden willen inrichten, zijn wij momenteel de verschillende mogelijkheden op de markt aan het bekijken. Om hier echter verder mee te kunnen gaan, zouden wij graag weten wat de draagkracht van onze buitenmuren is, en wat de mogelijkheden zijn (plaatsten


Bouwtekening en ontwerp
donderdag 30 juli 2020

Meldingen indienen voor renovatie achterbouw

Meldingen indienen. Achterbouw zou opgetrokken worden met grote ramen en 2 poutrels. Plan reeds aanwezig en berekeningen zijn gedaan door ingenieursbureau.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes vergelijken