Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras in hout of tegels aanlegen

Terras aanleggen

Terras aanleggen

Op zoek naar een specialist die een nieuw terras kan aanleggen? Tijd om het huidige terras op te knappen? Casius bezorgt je alles wat je nodig hebt.

Soorten, prijzen en offertes op maat voor jouw terras

Multifunctionele plekken om te genieten van de zon, een barbecue aan te steken of rustig een boek te lezen. Een terras is het sluitstuk van jouw tuin, dus is het de moeite om doordachte keuzes te maken. Waar moet je terras precies komen? Waar heb ik het meeste zon? Is er niet te veel schaduw van bomen in de buurt?

Zoek je een geschikte vakman uit jouw regio om je verder te helpen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Tuin

Houten terras

Een houten terras in ipé, padouk of toch liever thermowood? Laat je inspireren!

Terras composiet aanleggen tuin

Composiet terras

Een terras dat de beste eigenschappen van hout en kunststof combineert? Composiet!

Terras tegels tuin aanleggen

Terras in tegels

Keramische-, beton- of toch liever natuursteentegels? Wij helpen je de beste keuze te maken!

Houten zwevend terras

Zwevend terras

Een terras dat zweeft door het gebruik van kunststoffen tegeldragers of houten balken.

Terras oprit kasseien aanleggen

Terras in kasseien

Niet enkel voor opritten en tuinpaden maar ook voor het terras een populaire keuze! 

Dakterras

Dakterras aanleggen

Woon je in de stad? Creëer je eigen tuin op je dak

Wat zijn de prijzen voor een nieuw terras?

De kostprijs hangt af van een aantal factoren. Het materiaal waar je voor kiest is een belangrijke. In onderstaande tabel vind je enkele richtprijzen. Die zijn inclusief btw en plaatsing door een erkende vakman.

Soort terras Richtprijs per vierkante meter
Houten terras €50 - €150
Composiet terras €80 - €120
Terras in tegels €50 - €140
Terras in klinkers €35 - €75
Terras in kasseien €45 - €75

Recente opdrachten terras aanleggen

vrijdag 14 januari 2022

Houten terrassen plaatsen over verschillende horecavestigingen

Voor de bouw van restaurants in Vlaanderen zijn we op zoek naar verhoogd terras in Padouk. Momenteel staan er 4 projecten klaar voor uitvoering. Antwerpen, Gent, Leuven en Mechelen. Allemaal tussen de 20 - 50 m².


Terras Aarschot
maandag 18 oktober 2021

Houten dakterras renoveren

Twee bestaande (van elkaar afgescheiden) bankirai-terrassen (2 × 35m²) op plat roofingdak te verwijderen en te vervangen, bij voorkeur terug door een 'houtvariant' - te bespreken met de vakman


Terras Tremelo
donderdag 07 oktober 2021

Terras(sen) behandelen

Ik zoek een firma die kan analyseren hoe het met de terrassen aan het appartementsgebouw gesteld is en dit wegens vochtplekken.


Terras Diest
woensdag 08 september 2021

Houten terrassen plaatsen

Vervangen van bestaande terrassen. Stabilisé vernieuwen of vervangen. Plaatsen van 3 terrassen: 4,50 m x 4,40 m, 3,00 m x 2,30 m en 3,00 m x 0,70 m. Materiaal: grenen planken.


Terras Kessel-Lo
dinsdag 07 september 2021

Herstelling terrassen

Ik zou graag onze terrassen laten herstellen. Het zijn 2 terrassen van ongeveer 2x5m. Het zijn terrassen van een appartement.


Terras Gent
maandag 30 augustus 2021

Twee terrassen met balustrades opnieuw aanleggen

Ik wil graag mijn terras laten vernieuwen. Het gaat om twee terrassen van 9 meter op 2. Momenteel terrassen in tegels en dat willen we behouden. Type tegel nog niet beslist. Balustrades zijn gemaakt uit metaal/ inox.


Terras Lokeren
woensdag 25 augustus 2021

Houten terrassen leggen

Vervangen van volledig terrassen rond woning volgens bestaand plan. Momenteel in bankirai 40 jaar oud. Liefst hout en tegels Ongeveer een 200m²


Terras Grez-Doiceau
dinsdag 18 mei 2021

Aanleggen 2 composieten terrassen (15m²) met balustrade

Voor onze nieuw aangekochte chalet (nog in opbouw - geplande oplevering 18/6/20201) in het vakantiedomein Molenzijdse Heide zouden we graag een terras in composiet laten plaatsen. Afmetingen 5 x 3 , rondom voorzien van een balustrade - uitvoering in antraciet. Onze buurman wenst graag een exact soortgelijke uitvoering, dus de werken kunnen tegelijkertijd uitgevoerd worden. Betreft plaatsing op een vlak grasterrein, dus nodige versteviging te voorzien om een goede, duurzame plaatsing te garanderen . Uitvoering graag zsm na overdracht chalets (eind juni)


Terras Merksplas
zaterdag 15 mei 2021

Terrassen plaatsen

Het betreft 2 rij huizen die elk een terras willen. Het betreft 2 rijhuizen die naast elkaar staan. Allebei 7,5m breed. Ze zouden graag elk een terras hebben van 4m breed. Qua materiaal hebben we nog niet echt een idee, dus de vakman mag zeker wat voorstellen doen.


Terras Leefdaal
zaterdag 17 april 2021

Creëren 2 dakterrassen (+/- 55m²)

Wij hebben 2 platte daken (afmetingen ongeveer 5 x 5 m + 7 x 4 m), met een hoogteverschil tussen beiden. Graag wil ik van allebei een dakterras laten maken, en het hoogteverschil overbruggen door een ladder/trap/...? Daken zijn enkel toegankelijk via het raam in de slaapkamer, dus het materiaal voor de dakterrassen zal ook langs deze weg moeten aangeleverd worden. Ik ben tevens wel aan het informeren om dit raam te laten vergroten naar een deur, dus afhankelijk van planning en mogelijkheden, zou hte kunnen dat deze opening al vergroot zou zijn. Graag plaatsbezoek om na te gaan wàt mogelijk is, en aan welke voorwaarden. Ik weet dat het 2 stevige daken zijn, maar verder heb ik geen idee of er nog aan andere vereisten zijn om de platformen te transformeren tot dakterrassen.


Terras Blankenberge
woensdag 07 april 2021

Houten dakterrassen plaatsen

Zouden graag 2 dakterrassen willen plaatsen op plate daken: in totaal 50 a 60 m².


Terras Boechout
zaterdag 03 april 2021

Twee terrassen aanleggen

2 terrassen aanleggen - 1 terras bovenop bestaand klinkerterras (12 m x 4 m) - 1 nieuw terras op aarden ondergrond ( 10 m x 5 m)


Terras Tildonk
zondag 14 maart 2021

Houten terras aanleggen

Heraanleggen van de bovenste planken (tropisch hardhout) + bij buurman een balk steken voor steun daar de terrassen in verbinding bij elkaar staan. Het gaat over 16,28m².


Terras Hoboken (Antwerpen)
donderdag 18 februari 2021

Dak herstellen en twee nieuwe dakterrassen leggen

Wegens waterlekkage in appartementsgebouw moet mijn dakterras uitgebroken worden en dak moet hersteld worden. Voor de heraanleg dakterras +- 25m² (300x750). Mijn buurvrouw ook 25m² terras, en ikzelf zouden bij 1 aannemer samen werken laten uitvoeren.


Terras Deurne
dinsdag 26 januari 2021

Houten terras aanleggen

Ik zou graag een hardhouten terras aanleggen van 51 vierkante meter. Er moet slechts voor 30 vierkante meter fundering voorzien worden. Voor de overige 21vierkante meter is dit niet nodig. Dit omdat wij 2 aparte terrassen naar een geheel willen vormen. Deze opties zou ik graag in overleg met de vakman bespreken.


Terras Hever
zondag 01 november 2020

Terrassen betegelen

We hebben 3 terrassen, samen 11m², afgewerkt met soort derbigum maar niet egaal , we willen een egale afwerking met tegels of gelijkaardig alternatief. + Afloop aanleggen die beter is dan de huidige, want degene die we nu hebben moet weg.


Terras Sint-Genesius-Rode
maandag 19 oktober 2020

Terras aanleggen + omheining plaatsen

Wij zouden graag een terras laten aanleggen en een ander terras laten verstevigen. Van de veranda naar de tuin zijn er trede's waarop ik graag het houten terras zou laten plaatsen (ongeveer een 150m²) Er is ook nog een tweede terras waarop nog beton moet gegoten worden. + er moet een omheining komen rond de terrassen


Terras Schoten
woensdag 14 oktober 2020

Siergrind aanleggen

Er moet siergrind aangelegd worden op mijn oprit van 3m breed 50m lang en achter de garages 7m breed en ongeveer 25 m lang in grind spit + 2 terrassen van 30m²


Terras Zoersel
donderdag 08 oktober 2020

Kunststof terras plaatsen

2 Terrassen in composiethout moeten geplaatst worden + een scheidingswand moet geplaatst worden in mat glas op de 2de verdieping van een appartementsgebouw: lengte 7 m breedte 1m De totaalopp die geplaatst moet worden is dus 7 vierkante meter. De balustrades moeten ook opnieuw geplaatst worden, alsook de roofing moet aangelegd worden.


Terras Gent
zondag 20 september 2020

Aanleg 2 terrassen

Ik zou graag 2 terrassen laten plaatsen 6x5m 6x6m


Terras Duffel
dinsdag 25 augustus 2020

Terras betegelen

Keramiek tegels op tegeldragers voor 3 terrassen op het derde verdiep ( met lift ) 1- 3,00m x 3,77m hoogte 15/16 cm 2- 1,35m x 1,87m hoogte 9/12cm 3- 1,35m x 1,87m hoogte 12cm te plaatsen op roofing ondergrond.


Terras Zwijnaarde
donderdag 21 mei 2020

Houten terrassen plaatsen

Ik zou graag 2 teraasen aanleggen. Momenteel heb ik twee vierkanten van ieder 4m². Er ligt boomschors en er staan enkele grassen gepland. Liefst in bankirai.


Terras Londerzeel
maandag 18 mei 2020

Terrassen heraanleggen

Onze terrastegels zijn voor een groot deel gescheurd en we willen ons terras vervangen. Dit is 47m² groot. Daarnaast hebben we onder onze inkom een tegelvloer op chappe liggen waarvan ook de tegels kapot zijn. Ook daar willen we een printbeton. De opp is 12m². Naast deze beide terrassen hebben willen we een tuinhuis plaatsen op een nog te gieten betonvloer van 32m².


Terras Beveren-Waas
dinsdag 28 april 2020

Houten terrassen leggen

2 terrassen in tropisch hout. 1 op het gelijkvloers van 25 m2, momenteel liggen er tegels en zand en 2 putjes die weggewerkt moeten worden + 1 op de 1ste verdieping van +-18m2 op het dak.


Terras Antwerpen
dinsdag 28 april 2020

Betonrot herstellen terrassen

De terrassen dienen hersteld te worden van betonrot. 3 gebouwen van 6 appartementen (4 tal terrassen per gebouw).


Terras Aartselaar
maandag 27 april 2020

Herleggen van terras in composiet

Wij zouden graag het terras dat nu uit hout bestaat heraanleggen in composiet. Dit moet in hetzelfde kleur zij als alle andere terrassen. De afmetingen zijn 2x8m ongeveer.


Terras Oostduinkerke
maandag 30 maart 2020

Twee terrassen betonneren

Er zouden 2 terrassen moeten gebetonneerd en gepolierd worden van elks 15m² en 20 cm dik.


Terras Merksem
Offertes aanvragen