Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tuinman

Betaalbare tuinman? Prijzen en offertes

Op zoek naar een betaalbare tuinman? Of benieuwd naar de prijzen voor het plaatsen van een terras, afsluiting of nieuwe oprit? Casius loodst je naar de beste lokale tuinman.

Betaalbare tuinman nodig?

Wat is de prijs van een goede tuinman? Of je nu een tuinman inhuurt voor onderhoud of voor het aanleggen van een tuin voor je nieuwbouw, de prijs is en blijft de belangrijkste factor. Dit wil niet zeggen dat het altijd een verstandige keuze is om zonder nadenken voor een goedkope tuinman te kiezen. Vergelijk meerdere prijsoffertes om zo een concreet beeld de krijgen van van de kosten van een hovenier of tuinman. 

Tuinman prijs

Hoeveel kost een tuinman nu echt? Het tarief van de tuinman hangt af van zijn ervaring, gebruik van materiaal en de werkuren dat hij aanrekent. Zo zal een ecologische tuinman vaak meer uren besteden en zal de offerte vaak duurder zijn dan een "doorsnee" hovenier. Voor het inhuren van een erkende tuinman betaal je gemiddeld € 30 tot € 50 euro per uur.

Tip: Vergelijk gratis prijsoffertes en kies zo de beste lokale vakman!

Meer informatie over prijzen van specifieke werken in de tuin? Lees door en klik door op een van onze topics.

Terras in hout of tegels aanlegen

Wat doet een tuinman?

Tijd om een nieuw terras te plaatsen? Of ben je op zoek naar een professionele tuinaannemer om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren? Bij Casius brengen we je gratis en vrijblijvend in contact met de beste hoveniers in de regio. Liever eerst wat meer informatie voor je contact opneemt met een tuinman? Klik door op een van de volgende tuinwerken en laat je inspireren!

Liever meteen een aantal offertes vergelijken? Vul het groene formulier in en ontvang een aantal vrijblijvende offertes voor jouw tuinwerken.

Offertes tuinman aanvragen

We deden al een drietal keer beroep op Casius en waren telkens heel tevreden. Snelle reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten van Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon doen!

Frieda Ringoet

Recente opdrachten voor tuinwerken

vrijdag 31 maart 2023

Houten tuinafsluiting / schutting

We hadden graag wat info gehad rond houten tuinafsluiting. We hadden graag wat info ontvangen rond mogelijkheden en prijs. Deze afscheiding zou met buren samen geplaatst worden. Hierdoor wensen eerst graag wat info om dan verder te overleggen. Kan eventueel ook door ons zelf geplaatst worden. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout


Tuinaanleg en -onderhoud Bikschote
vrijdag 31 maart 2023

Draadafsluiting

Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: meer dan 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en -onderhoud Bovekerke
vrijdag 31 maart 2023

Tuinonderhoud

Op welke basis moet het onderhoud gebeuren?: op frequente basis Welke werken moeten gebeuren?: groot algemeen tuinonderhoud Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en -onderhoud Berg (Limburg)
Offertes tuinmannen aanvragen