Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Tuinman

Betaalbare tuinman? Prijzen en offertes

Op zoek naar een betaalbare tuinman? Of benieuwd naar de prijzen voor het plaatsen van een terras, afsluiting of nieuwe oprit? Casius loodst je naar de beste lokale tuinman.

Betaalbare tuinman nodig?

Wat is de prijs van een goede tuinman? Of je nu een tuinman inhuurt voor onderhoud of voor het aanleggen van een tuin voor je nieuwbouw, de prijs is en blijft de belangrijkste factor. Dit wil niet zeggen dat het altijd een verstandige keuze is om zonder nadenken voor een goedkope tuinman te kiezen. Vergelijk meerdere prijsoffertes om zo een concreet beeld de krijgen van van de kosten van een hovenier of tuinman. 

Tuinman prijs

Hoeveel kost een tuinman nu echt? Het tarief van de tuinman hangt af van zijn ervaring, gebruik van materiaal en de werkuren dat hij aanrekent. Zo zal een ecologische tuinman vaak meer uren besteden en zal de offerte vaak duurder zijn dan een "doorsnee" hovenier. Voor het inhuren van een erkende tuinman betaal je gemiddeld € 30 tot € 50 euro per uur.

Tip: Vergelijk gratis prijsoffertes en kies zo de beste lokale vakman!

Meer informatie over prijzen van specifieke werken in de tuin? Lees door en klik door op een van onze topics.

Terras in hout of tegels aanlegen

Wat doet een tuinman?

Tijd om een nieuw terras te plaatsen? Of ben je op zoek naar een professionele tuinaannemer om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren? Bij Casius brengen we je gratis en vrijblijvend in contact met de beste hoveniers in de regio. Liever eerst wat meer informatie voor je contact opneemt met een tuinman? Klik door op een van de volgende tuinwerken en laat je inspireren!

Liever meteen een aantal offertes vergelijken? Vul het groene formulier in en ontvang een aantal vrijblijvende offertes voor jouw tuinwerken.

Offertes tuinman aanvragen

We deden al een drietal keer beroep op Casius en waren telkens heel tevreden. Snelle reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten van Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon doen!

Frieda Ringoet

Recente opdrachten voor tuinwerken

donderdag 21 september 2023

Overkapping plaatsen

Ik ben op zoek wie mijn overkapping kan plaatsen


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
donderdag 21 september 2023

Tuinaanleg

grote huismuur vrij van planten maken


Tuinaanleg en -onderhoud Koekelberg
woensdag 20 september 2023

Tuinafsluiting plaatsen

Draadafsliuting met buis bovenaan +zichrafsluiting. 25m.


Tuinaanleg en -onderhoud Tielen
Offertes tuinmannen aanvragen