Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tuinman

Betaalbare tuinman? Prijzen en offertes

Op zoek naar een betaalbare tuinman? Of benieuwd naar de prijzen voor het plaatsen van een terras, afsluiting of nieuwe oprit? Casius loodst je naar de beste lokale tuinman.

Betaalbare tuinman nodig?

Wat is de prijs van een goede tuinman? Of je nu een tuinman inhuurt voor onderhoud of voor het aanleggen van een tuin voor je nieuwbouw, de prijs is en blijft de belangrijkste factor. Dit wil niet zeggen dat het altijd een verstandige keuze is om zonder nadenken voor een goedkope tuinman te kiezen. Vergelijk meerdere prijsoffertes om zo een concreet beeld de krijgen van wat een tuiman gemiddeld kost.

Tuinman prijs

Hoeveel kost een tuinman nu echt? Het tarief van de tuinman hangt af van zijn ervaring, gebruik van materiaal en de werkuren dat hij aanrekent. Zo zal een ecologische tuinman vaak meer uren besteden en zal de offerte vaak duurder zijn dan een "doorsnee" hovenier. Voor het inhuren van een erkende tuinman betaal je gemiddeld € 30 tot € 50 euro per uur.

Tip: Vergelijk gratis prijsoffertes en kies zo de beste lokale vakman!

Meer informatie over prijzen van specifieke werken in de tuin? Lees door en klik door op een van onze topics.

Terras in hout of tegels aanlegen

Wat doet een tuinman?

Tijd om een nieuw terras te plaatsen? Of ben je op zoek naar een professionele tuinaannemer om regelmatig tuinonderhoud uit te voeren? Bij Casius brengen we je gratis en vrijblijvend in contact met de beste hoveniers in de regio. Liever eerst wat meer informatie voor je contact opneemt met een tuinman? Klik door op een van de volgende tuinwerken en laat je inspireren!

Liever meteen een aantal offertes vergelijken? Vul het groene formulier in en ontvang een aantal vrijblijvende offertes voor jouw tuinwerken.

Offertes tuinman aanvragen

We deden al een drietal keer beroep op Casius en waren telkens heel tevreden. Snelle reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten van Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon doen!

Frieda Ringoet

Recente opdrachten voor tuinwerken

donderdag 30 juni 2022

Uitgraven + afvoeren slechte grond voor aanleg zwemvijver

Uitgraven van een zwemvijver of een bio-pool. Indien mogelijk graag 3 verschillende opties: 1. Voor het uitgraven put van 5m breedte en 10 m lengte en 1,8m diep + afvoeren slechte grond 2. Voor het ontwerp en bouwen van een zwemvijver 3. Voor het ontwerpen en bouwen van een bio-zwembad zie ook plan in bijlage, de ligging en de maat van de zwemvijver op het plan is wel niet up-to-date,wij willen naar een zwemvijver van 9m lang en 3,5m diepte


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
donderdag 30 juni 2022

Steenkorven plaatsen

Wij zouden graag steenkorven laten plaatsen De maten zijn 8,3 lang - 2m hoogte en 20cm dikte. Het is in een L vorm


Tuinaanleg en -onderhoud Lanaken
donderdag 30 juni 2022

Petanquebaan aanleggen

Ik wil een petanquebaan aanleggen in mijn mijn. De tuin loopt af naar achter, dus er moet ge-egaliseerd worden en eventueel keerwanden geplaatst worden. De standaardafmetingen van een petanquebaan, er is een stuk beschikbaar van 8 op 20m.


Tuinaanleg en -onderhoud Zegelsem
Offertes tuinmannen aanvragen