Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Totaalrenovatie Brussel

Stabiliseren van een tuinmuur - Totaalrenovatie - Brussel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Stabiliseren van een tuinmuur

Ik zoek een vakman om een tuinmuur te stabiliseren. Fissuur die doorheen jaren is ontstaan , maar de laatste maanden duidelijk vergroot. Tot 2-3cm op sommige plaatsen. Volgens een vriend-metser zouden er best 3 horizontale metalen pinnen geplaatst worden over 2 m breedte , langs beide kanten vd muur.


Aannemer Brussel

Offertes totaalrenovatie in Brussel aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Brussel

maandag 20 juni 2022

Stabiliseren van een tuinmuur

Ik zoek een vakman om een tuinmuur te stabiliseren. Fissuur die doorheen jaren is ontstaan , maar de laatste maanden duidelijk vergroot. Tot 2-3cm op sommige plaatsen. Volgens een vriend-metser zouden er best 3 horizontale metalen pinnen geplaatst worden over 2 m breedte , langs beide kanten vd muur.


Renovatie Brussel
zondag 22 mei 2022

Vernieuwen van verschillende vloeren in appartement + kleine renovatie badkamer

Ik wil wat renovatiewerk doen in mijn appartement gelegen op de 3e verdieping. Ik wil dat de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd. Betegelen van de keuken Houten vloer van salon en slaapkamer Renovatie van de badkamer. tegels op de vloer en glazen deur installeren


Renovatie Brussel
zaterdag 07 mei 2022

Woning met twee verdiepingen compleet renoveren

We zijn op zoek naar een aannemer om ons huis met 2 verdiepingen volledig te renoveren. Dus alles van elektriciteit, verwarming, vloer, etc. Alles moet volledig gerenoveerd worden.


Renovatie Jette
vrijdag 29 april 2022

Renovatie van aanbouw.

Aan de achterkant van ons huis is er een aanbouw, die wij graag zouden laten afbreken en opnieuw zetten. De bedoeling zou zijn om daar een nieuwe constructie op te zetten met een leefveranda. De woonruimte, keuken en leefveranda zouden 1 grote ruimte blijven zoals reeds het geval is. Er moet ook een draagmuur opengebroken worden. We zoeken een aannemer die deze werken kan uitvoeren.


Renovatie Jette
woensdag 13 april 2022

Renovatie van een beschermde woning

Grote villa dient volledig gerenoveerd worden. Nieuwe cv en radiatoren met slimme thermostaat. Isolatie en dubbel glas. Gevel herstellen en de badkamer renoveren. Opgelet, het is een beschermd gebouw waar beperkingen aan zijn verbonden.


Renovatie Vorst
maandag 21 maart 2022

Renovatie van appartement

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een kleine renovatie in een appartement. De achtergevel moet opengebroken worden om van een balkon naar een raam te gaan. De ramen moeten vervangen worden. Er is een niveauverschil in de vloer. Een gedeelte daarvan zou verhoogd en opnieuw geïsoleerd moeten worden. En afgewerkt met linoleum of marmoleum. De oppervlakte is ongeveer 1,4m op 4m.


Renovatie Vorst
maandag 14 maart 2022

Complete renovatie woning

Ik ben op zoek naar een aannemer voor renovatiewerken in mijn huis. Er moet een volledig nieuw dak komen, eventueel met zonnepanelen en een thuisbatterij en de zolder moet volledig ingericht worden met een douche. Er moeten nieuwe trappen komen en eventueel de huidige trap van de gelijkvloers ook vervangen. Nieuwe trappen huidige trap gelijkvloers vervangen. De buitengevels moeten geïsoleerd worden. En de badkamer moet volledig hernieuwd worden met een nieuwe wc.


Renovatie Asse
maandag 07 maart 2022

Waterschade aan plafond en muren

Wij bezitten een appartement op de bovenste verdieping van een appartementsgebouw. Tijdens het stormweer van twee weken geleden is de roofing van het dak ernstig beschadigd, en is er heel veel water door het plafond en langs de muren naar beneden gekomen. We willen dus heel graag de schade binnen herstellen. Voornamelijk stuckwerk, schilderen, eventueel de parket,...


Renovatie Brussel
dinsdag 08 februari 2022

Renovatiewerken in appartement uitvoeren

Wij wonen op een appartement op de eerste verdieping en willen het verbinden met dat ernaast door op 3 plaatsen gaten in de muren te slaan. Gezien het om steunmuren gaat, dienen we via een architecte nu vrijdag een verbouwingsvergunning bij de gemeente Ukkel in. (duurt 4 tot 6 maanden ) We kunnen uiteraard reeds starten met de werken - alles behalve de gaten in de muren. Wat verlangen wij van de aannemer: het naakt zetten van de woning, de toegangen naar het andere appartement maken, pleisterwerk, hier en daar wat metselwerk.


Renovatie Ukkel
woensdag 29 december 2021

Herenhuis renoveren

Ik zoek een vakman voor verschillende renovatiewerken in een oud herenhuis. Zo moet men de ramen van de veranda vernieuwen, een plat dak met lichtstraat plaatsen. In de keuken moet een gietvloer komen. Hiernaast moet men ook de zolder extra isoleren, de elektriciteit conform maken en een ruimte omvormen tot badkamer met toilet en douche.


Renovatie Vorst
woensdag 24 november 2021

Algemene verbouwingswerken uit te voeren

Ik zoek een aannemer voor meerdere werken in bestaande woning: - nieuwe schuifdeur (hoogte: 2,211m, breedte: 3,174m) - rode baksteenmuur langs binnen behandelen (oppervlakte muur: 24,6m2) - algemene opfriswerken - nieuwe vloer in garage (chappe of beton?) (43,7m²) - waterdicht maken van achtergevel: +/-10m2 (er zitten paar scheuren in)


Renovatie Vorst
maandag 01 november 2021

Totaal renovatie van huis + plaatsen bijbouw

Wij zouden graag een totale renovatie van ons rijhuis willen laten doen en een nieuwe aanbouw plaatsen. Oppervlakte te bouwen ongeveer 150 m².


Renovatie Itterbeek
donderdag 21 oktober 2021

Terrassen appartementsgebouw renoveren

Ik zoek een aannemer die de terrassen kan renoveren van een appartementsgebouw van vier verdiepen. Het gaat om 3 terrassen (op 1ste, 2de en 3de) van ongeveer 3 à 4 vierkante meter en ook de oprit op het gelijkvloers. Deze zijn van beton en erbovenop ligt een tegel. Het gebouw dateert van 1960.


Renovatie Sint-Jans-Molenbeek
woensdag 13 oktober 2021

Herstelling betonrot betonbalk voorgevel

Op zoek naar een specialist voor de betonherstelling van de balk aan onze voorgevel. Het gaat om betonrot.


Renovatie Meise
dinsdag 28 september 2021

Renoveren en vernieuwen van bovenverdieping

Wij zouden graag renoveren in ons huis op de bovenverdieping. Nieuwe badkamer (16m²)+ nieuwe verwarming installatie, afbreken van 3 schoorstenen, nieuwe binnenmuren plaatsen met cyproplaten met isolatie, plaatsen van nieuwe binnendeuren, pleisterwerken, nieuwe plafonds met spots,...


Renovatie Brussel
Offertes aanvragen