Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dakwerken - Hasselt

Dakwerken - Hasselt

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Dakwerken in Hasselt?

Zoek je een goede dakwerker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakwerkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Sint-Lambrechts-Herk, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Hasselt

Recente aanvragen uit Hasselt

maandag 26 juli 2021

Metalen tuinhuis Regent plaatsen met ondergrond

Graag willen wij ons metalen tuinhuis regent 300 x 292cm laten plaatsen. Er dient ook nog een ondergrond voor zien te worden + dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
maandag 26 juli 2021

Blokhut Makro type Lounge plaatsen

Tuinhuis Lounge 295 x 295 cm stalen dak met anti-condensdoek. Plaatsen en afbreken oud tuinhuis. Betonnen fundering ligt er al.


Garage en carport Kuringen
maandag 19 juli 2021

Lek in puntdak herstellen en andere kleine herstellingen aan het dak

Het regent binnen op de 2de verdieping. Het gaat om een appartement onder een puntdak. Dakwerker gezocht om de nodige herstelling te maken. Er zijn ook herstellingswerken nodig aan de dakgoten, en over de schouw zou een rooster moeten komen


Dakdekken en dakherstelling Hasselt
maandag 19 juli 2021

Hellend dak repareren

Door extreme regenval hebben wij insijpeling gehad via de leien dakpannen. We zoeken een vakman voor het dak na te kijken en indien nodig te repareren.


Dakdekken en dakherstelling Kermt
donderdag 15 juli 2021

Nieuwe dakkoepel plaatsen

Ipv de lichtkoepel op het plat dak willen we een dakvenster met verduistering indien mogelijk. Oppervlakte ongeveer 1m op 1m.


Dakdekken en dakherstelling Zonhoven
dinsdag 06 juli 2021

Roofing tuinhuis dak vernieuwen

Tuinhuis dak lekt. Dient nieuwe roofing op geplaatst te worden. Dak bestaat uit 2 vlakken van telkens 273x415 cm. Eveneens moet de houten dakrand dan vervangen worden door nieuwe planken of iets anders dat hiervoor kan dienen. Zie bijgevoegde foto.


Dakdekken en dakherstelling Diepenbeek
vrijdag 02 juli 2021

Tuinhuis Lyon plaatsen

Wij zouden graag de Lyon tuinhuis willen bestellen. Wij zoeken iemand die deze kan plaatsen bij levering. Inclusief ondergrond en dakgoten De Groote van het tuinhuis is 4 meter op 3 meter. De ondergrond moet even groot zijn als het tuinhuis zelf.


Garage en carport Bilzen
donderdag 01 juli 2021

Dak corniches vernieuwen

Zink binnen in de bak is ok, enkel de bakken zijn aan vernieuwing toe, deze zijn al van 1968. Zink er in is jaar of 10 vernieuwd. Bakken vernieuwen in trespa, kunststof of hout.


Dakdekken en dakherstelling Herk-de-Stad
dinsdag 29 juni 2021

Schoorstenen renoveren: verven + lood vervangen

3 schoorstenen renoveren, in totaal ca. 8 m2: afbladderende verf verwijderen, loszittende stukjes verwijderen en opnieuw bijvoegen, opnieuw verven met ademende waterdichte verf, lood vervangen.


Dakdekken en dakherstelling Sint-Lambrechts-Herk
maandag 14 juni 2021

Dakgoot vernieuwen met EPDM

EPDM plaatsen in betonnen dakgoot die nu bekleed is met zink. Het gaat om ongeveer 10 lopende meter.


Dakdekken en dakherstelling Diepenbeek
maandag 24 mei 2021

Zinken dakgoot repareren of vervangen

Het gaat om het verbindingsstuk tussen de verticale dakgoot op het derde verdiep van een appartement en de horizontale goot aan dakzijde. Daar lekt nu al geruime tijd water uit dat al in de gevel begint te dringen. Het gaat om een zinken dakgoot. Ofwel herstellen van de hele goot, ofwel enkel het tussenstuk.


Dakloodgieterij Hasselt
maandag 24 mei 2021

Dakgoot aansluiten op de riolering

Wij zouden graag onze dakgoot laten aansluiten aan riolering. De dakgoot is ongeveer 6 à 7 lopende meter lang. Het water loopt nu gewoon in de tuin. We hebben ook gemerkt dat er een niveauverschil is in de grond. Het is een bungalow huis.


Dakdekken en dakherstelling Bilzen
dinsdag 11 mei 2021

Plat dak repareren

Wij hebben stormschade geleden (niet recent) en willen graag ons dak laten herstellen. Wij hadden hiervoor schade aan het dak. Het is een plat dak (10j oud) "Plastieken" panelen langs de zijkant zijn eraf gewaaid. Het dak is 10x10m ongeveer


Dakdekken en dakherstelling Herk-de-Stad
zondag 09 mei 2021

Plaatsing blokhut

Wij zouden graag mijn tuinhuis plaatsen. Het tuinhuis is 4 meter op 6 meter. De Houtstapelplaats 140 x 194 cm staal dak. De betonnen ondervloer moet groter zijn. Er moet niets afgebroken worden.


Garage en carport Lummen
zondag 02 mei 2021

Blokhut plaatsen

Vakman om tuinhuis Lounge 485 x 295 met stalen dak met anticondensdoek te laten plaatsen. Inclusief het gieten van de beton.


Garage en carport Kermt
zondag 25 april 2021

Vergunning en plannen opmaken voor renovatie achterbouw + garages

Wij gaan onze achterbouw verbouwen en hebben hier momenteel nog een puntdak, deze gaat een plat dak worden. Ook willen wij onze garages vergroten zodat er een wagen in kan. Daarom zijn we op zoek naar een architect om een vergunning aan te vragen en om eventuele plannen op te stellen.


Bouwtekening en ontwerp Diepenbeek
vrijdag 09 april 2021

Installeren 4-tal dakramen, incl rolluik en vliegenwering

Wij willen wij graag 2 dakramen in de badkamer vervangen (+/-20 jaar oud) en ook 1 of 2 extra dakramen laten plaatsen in de gang. Afmetingen nog bepalen in overleg met vakman. Ons dak is een schuin dak met dakpannen (geen zonnepanelen in de weg). Aan de binnenkant zijn er isolatie platen. De nieuwe ramen moeten met dubbel- of driedubbel glas zijn en met een rolluik aan de buitenkant evenals een vliegenraam. Liefst geen houten uitvoering, maar iets onderhoudsvrij, en liefst ook een (alternatief) voorstel met dakramen van het merk Roto. Plaatsing graag voor de zomer, dus zsm iemand ter plaatse om op te meten en de mogelijkheden te bekijken.


Kozijnen, deuren en ramen Zonhoven
dinsdag 06 april 2021

6 nieuwe dakramen plaatsen

Graag had ik 6 veluxen ramen vervangen op een appartement met een schuin dak.


Dakdekken en dakherstelling Zonhoven
woensdag 31 maart 2021

Schoorsteenkap vervangen

Ik zou graag eens de schoorsteen laten nakijken en mijn schoorsteenkap laten vervangen omdat de schouw nu niet goed trekt.


Dakdekken en dakherstelling Diepenbeek
zaterdag 20 maart 2021

Dak vernieuwen 70 m²

Ik zou graag mijn volledig zadeldak met dakpannen willen vernieuwen. Tevens zou er langs één zijde kantpannen moeten komen. Alsook zou ik graag met de vakman in kwestie bespreken over hoe we dakvensters in het dak kunnen plaatsen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 60-70 vierkante meter.


Dakdekken en dakherstelling Hasselt
zondag 07 maart 2021

Enkele kleine daken vernieuwen met geïsoleerde golfplaten

Voor mijn garage zou ik graag mijn dak vernieuwen, dit gaat over een hellend dak met golfplaten. De golfplaten zouden eerst weggehaald moeten worden omdat er asbest in zit. Eenmaal dit in orde is zou ik terug geisoleerde golfplaten willen aanleggen. De oppervlakte van dit dak is ongeveer 30 vierkante meter. Alsook zou ik op mijn 2 paardenboxen nog een dak op willen plaatsen. Dit zou terug met geisoleerde golfplaten moeten aangelegd worden. Momenteel ligt er nog geen dak op de paardenboxen. De oppervlakte van de paardenboxen is 10.5 vierkante per paardenbox.


Dakdekken en dakherstelling Kermt
zondag 07 maart 2021

Blokhut plaatsen

Graag jullie prijs voor het plaatsen van Tuinhuis Meribel 4m x 250 cm zonder vloer en zonder dakgoten aub. Er moet geen betonplaat meer gezet worden enkel voetjes. (die kan ik zelf halen als ik de hoogte weet) Momenteel is dit betegeld. Het tuinhuis is reeds besteld.


Garage en carport Zonhoven
zaterdag 20 februari 2021

Dak vernieuwen tuinhuis

Ik zou graag mijn dak vernieuwen van mijn tuinhuis, dit gaat over een plat dak met roofing. Het dak zou helemaal opnieuw aangelegd moeten worden, de totaalopp van het dak is ongeveer 7 vierkante meter. Alsook zouden de dakgoten opnieuw geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Bilzen
donderdag 18 februari 2021

EPDM aanbrengen op plat dak tuinhuis

Dakwerker gezocht om een volledig plat dak(epdm) op mijn nieuw tuinhuis te leggen. Het tuinhuis is 5 op 3 meter. De tuin is tevens makkelijk te bereiken.


Dakdekken en dakherstelling Heusden-Zolder
woensdag 17 februari 2021

Grotere klussen in de tuin uitvoeren

Moddertegels leggen voor +-200m2. Knotwilgen snoeien. Plaatsen afsluitingen paardenwei, een afgesloten cirkel, hiervan moet de helft nog aangelegd worden +- diameter 12. Dakgoten proper maken.


Tuinaanleg en -onderhoud Hasselt
vrijdag 12 februari 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut cottage 295/385cm of 1 maat groter van de makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te voorzien. Alsook zou de vloer en dakgoot geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Kortessem
vrijdag 12 februari 2021

Daklek: plat dak uit EPDM en een zinken dak met verschillende lekken

2 verschillende daken die lekken. Ene is een plat dak uit EPDM waar het op één specifieke plek lekt. Er dreigt al schade te vormen in de houten latten eronder. Andere dak is er een uit zink met opstaande randen waar het op verschillende plekken lekt. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten, ik gok 30 m² of zo. Het dak is al 20 jaar oud.Lekken in plat dak uit EPDM: schade binnen in. op een plek herstelt worden.


Dakdekken en dakherstelling Kuringen
dinsdag 09 februari 2021

Lichtstraat plaatsen

Ik wil graag een lichtstraat laten plaatsen. In de keuken. Een plat dak. Ong. 1m x 1,5m


Dakdekken en dakherstelling Hasselt
maandag 08 februari 2021

Plannen voor renovatie rijwoning

Een architect voor een rijwoning te verbouwen van een totaalopp van 165m2 Het herindelen van ruimtes, isoleren, leggen van elektriciteit, gasleidingen en waterleidingen, vernieuwen keuken en badkamer Afhankelijk van de kostprijs hiervan wordt ook dak vernieuwd, twee slaapkamers op eerste verdiep vernieuwd


Renovatie Hasselt
zondag 31 januari 2021

Blokhut Cube plaatsen

Wij zouden graag onze blokhut laten plaatsen. Bokhut cube 400x324. Ondergrond is al klaar. Dakgoten ook plaatsen.


Garage en carport Diepenbeek

Dakwerken in jouw regio

Offertes aanvragen