Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Gevel

Gevelspecialist in de regio gezocht?

Vergelijk de beste gevelspecialisten

Tijd voor een complete gevelrenovatie? Of moet men enkel nieuwe gevebekleding plaatsen? Bij Casius helpen we je graag verder. Zo vonden al meer dan 250.000 particulieren hun ideale vakman via onze gratis dienst. Bij een gevelspecialist kan je terecht voor deze werkzaamheden: 

Zoek je een professionele gevelspecialist in de regio? Vul het onderstaande formulier in en wij bezorgen je een aantal vrijblijvende offertes op maat.

Offertes gevelspecialist aanvragen

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een 3-tal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik geen kat ken. "Op den vreemden" is Casius.be een superhandige doorverwijzingstool.

Mario Dobbelaere

Recente opdrachten gevelspecialist

donderdag 01 december 2022

Houten gevelbekleding voor houtskeletbouw

Bekleding van een reeds geplaatste houtskeletopbouw + mee bekleden van aansluitende carport. Voorkeur voor afwerking in hout, maar we staan open voor tips.


Gevel- en metselwerken Oostkamp
woensdag 30 november 2022

Herstellen gevelbekleding

Herstellen bekleding stacaravan na lichte brand. Vervangen van een 4/tal horizontale planchetten ( reeds op voorraad ) en 4 verticale planchetten.


Gevel- en metselwerken Wenduine
dinsdag 29 november 2022

Gevels isoleren en bekleden

We zijn op zoek naar een vakman die onze spouwmuren kan isoleren en de gevels kan bekleden. Op dit moment zijn de gevels bekleed met leien, maar die zouden verwijderd moeten worden en vervangen moeten worden door een modernere gevelbekleding. Het gaat om een totale oppervlakte van 150m² ongeveer.


Isolatie Weerde
woensdag 23 november 2022

Gevelbekleding van gevels vervangen

Op dit moment zijn de puntgevel en zij- en voorgevel bekleed met houten latten (wit) en aangezien wij onze ramen gaan vervangen, willen wij de bekleding op dezelfde moment aanpakken. Minstens 50 m², maar de exacte oppervlakte valt nog na te meten


Gevel- en metselwerken Waasmunster
maandag 21 november 2022

Zijgevels afwerken

Zijgevelbekleding zonder ramen en een puntdak. Afwerking sidings. Graag een minimumwaarde van de isolatie om premies te kunnen aan vragen.


Gevel- en metselwerken Sint-Kruis (Brugge)
donderdag 17 november 2022

Gevel bekleden

Ik zou graag de gevel van ons huis willen bekleden met een houten gevelbekleding. Isolatie hangt er al. De oppervlakte is ongeveer 80m².


Gevel- en metselwerken Oostkamp
dinsdag 15 november 2022

Gevelbekleding voor containerunit

Buitenkant container unit bekleden. het gaat om 6x3 meter. Voorkeur voor een PVC of composieten afwerking, maar in principe staan we open voor elke bekleding.


Gevel- en metselwerken Halmaal
maandag 14 november 2022

Plaatsen gevelbekleding in vezelcementplaten Equitone

Plaatsen van het lattenwerk voor een geventileerde gevel te bekleden met Equitone Tectiva TE20 platen. De gevel zelf is reeds geïsoleerd met 20 cm isolatie (2 lagen geschrankt) en afgewerkt met onderdakdoek. Ongeveer 30 m2


Gevel- en metselwerken Mazenzele
maandag 14 november 2022

Kunststof gevelbekleding + isolatie

Gevel / buitenmuren isoleren langs de buitenzijde en afwerken met een PVC gevelbekleding. Het gaat om 30 m².


Gevel- en metselwerken Sint-Job-in-'t-Goor
maandag 14 november 2022

Gevels isoleren en bekleden

We zouden graag onze gevels willen laten isoleren en bekleden. Het gaat om 3 gevels. Ik had graag een composiet gevelbekleding gehad. De oppervlaktes kunnen we later nog meedelen.


Isolatie Hooglede
Offertes aanvragen