Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Gevel

Gevelspecialist in de regio gezocht?

Vergelijk de beste gevelspecialisten

Tijd voor een complete gevelrenovatie? Of moet men enkel nieuwe gevebekleding plaatsen? Bij Casius helpen we je graag verder. Zo vonden al meer dan 250.000 particulieren hun ideale vakman via onze gratis dienst. Bij een gevelspecialist kan je terecht voor deze werkzaamheden: 

Zoek je een professionele gevelspecialist in de regio? Vul het onderstaande formulier in en wij bezorgen je een aantal vrijblijvende offertes op maat.

Offertes gevelspecialist aanvragen

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een 3-tal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik geen kat ken. "Op den vreemden" is Casius.be een superhandige doorverwijzingstool.

Mario Dobbelaere

Recente opdrachten gevelspecialist

zaterdag 25 juni 2022

Metalen gevelbekleding plaatsen

bekleding van zijgevel waarop steeds zon valt en ook regenkant, alsook dakkozijn in zelfde materiaal. Zwart met enige vorm van reliëf.


Gevel- en metselwerken Meise
zondag 19 juni 2022

Gevelbekleding plaatsen

Ik zoek iemand voor de bekleding van de gevels van een nieuwbouw. Voor de zijgevels zijn het leien, de voor en achtergevel is in hout.


Gevel- en metselwerken Baasrode
dinsdag 07 juni 2022

Kunststof gevelbekleding

Ik wil mijn gevel opnieuw laten bekleden. Bestaande houten planchetten vervangen in composiet planchetten. De oppervlakte is ongeveer 30m².


Gevel- en metselwerken Linter
woensdag 01 juni 2022

Metalen gevelbekleding

We zoeken een vakman voor het bekleden van de gevel van onze winkel in aluminiumplaat. De gevel is 5m hoog en 3m lang ongeveer.


Gevel- en metselwerken Maasmechelen
maandag 30 mei 2022

Herstellen gevelbekleding na stormschade

Aan de gevel van een appartementsgebouw (3 appartementen) is de gevelbekleding beschadigd door de storm. Graag willen we de gevelbekleding laten herstellen (vernieuwen) op de 3 verdiepingen (zie foto's in bijlage). Het zijn een soort houten platen.


Gevel- en metselwerken Brugge
donderdag 19 mei 2022

Vezelcement gevelbekleding

Wegens aantasting gevelstenen en voegwerk woning 1967: extra gevelbekleding gewenst met vezelcementleien. Enkel eerste verdiep + zolderverdiep (gevel gelijkvloers wordt gekaleid), enkel voorgevel, achtergevel en 1 zijgevel (andere zijgevel is wachtmuur). Graag leien 40x27cm, halfsteensverband (zichtbaar 40x11 cm). Totale oppervlakte te bekleden gevelvlakken 64 m2 (aftrok 6 ramen reeds gebeurd). Goed toegankelijk, via stelling of hoogtewerker


Gevel- en metselwerken Tielt
donderdag 19 mei 2022

Houten gevelbekleding plaatsen

Ik zou graag mijn zijgevel willen laten bekleden met muurpanelen. Door bijvoorbeeld sidings, ypriside panelen,... Het gaat om een groot oppervlak. De diepte is ongeveer 13m en het is een huis met 2 verdiepen.


Gevel- en metselwerken Halle
donderdag 12 mei 2022

PVC gevelbekleding met isolatie.

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn zijgevel kan isoleren en bekleden met PVC sidings. Ik ken de oppervlakte niet van buiten maar het is meer dan 50m².


Isolatie Burcht
maandag 18 april 2022

Afbraak oude gevelbekleding en herstelwerk dakrand.

Na de stormschade zijn een paar mankementen naar boven gekomen in dakrand en gevelbekleding (oude leien). De eerste optie is om de gevelbekleding af te breken en de dakrand in zink te herstelllen. Het gaat om een gevel van ongeveer 60m².


Gevel- en metselwerken Kuurne
zaterdag 16 april 2022

Bekleden van zijgevel in kunststof

Ik wil de zijkant van mijn gevel laten bekleden door een vakman. Graag een kunststafgevelbekleding. Ik heb geen idee van de oppervlakte.


Gevel- en metselwerken Boutersem
Offertes aanvragen