Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker

Schrijnwerker in de buurt?

Schrijnwerker in de buurt?

Professionele schrijnwerker gezocht?

Ga je renoveren en zoek je een schrijnwerker voor nieuwe ramen en deuren? Of wil je eindelijk die kast op maat onder de trap laten maken? Bij Casius brengen we al meer dan 20 jaar particulieren in contact met de beste lokale vakmannen. Zo vonden al ruim 250.000 mensen een geschikte vakman. Bij een schrijnwerker of timmerman kan je terecht voor volgende schrijnwerken: 

Graag meteen aantal prijsoffertes van schrijnwerkers dicht bij huis? Vul het groene formulier in en wij bezorgen je 3 vrijblijvende offertes.

Offertes schrijnwerker aanvragen

Recent ontvangen opdrachten

dinsdag 12 januari 2021

Vensterbanken plaatsen

4 vensterbanken binnen, volledige installatie. Appartement op de 2de verdieping


Timmerwerken
maandag 04 januari 2021

Vernieuwen balustrade dakterras

Vakman voor het vernieuwen van de balustrade van ons dakterras, ongeveer een 48m², gelegen op een 3de verdieping. Het liefst is de balustrade uit 'hout', maar ook andere ideeën zijn welkom, zolang het maar volledig dichtgemaakt is, de wind volledig kan tegenhouden en we zeker geen zicht hebben op de achterliggende garageboxen en uiteraard geen te hoog prijskaartje heeft.


Timmerwerken
woensdag 30 december 2020

Kasten op maat maken

3 slaapkamers opmeten en elk 1 zijde te voorzien van ingebouwde kasten die de volledige muur innemen. Tevens dient de achterzijde te voorzien van geluidabsorberend materiaal zodat we minder last hebben van lawaai van de buren.


Timmerwerken
Offertes aanvagen