Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker

Schrijnwerker in de buurt?

Schrijnwerker in de buurt?

Professionele schrijnwerker gezocht?

Ga je renoveren en zoek je een schrijnwerker voor nieuwe ramen en deuren? Of wil je eindelijk die kast op maat onder de trap laten maken? Bij Casius brengen we al meer dan 20 jaar particulieren in contact met de beste lokale vakmannen. Zo vonden al ruim 250.000 mensen een geschikte vakman. Bij een schrijnwerker of timmerman kan je terecht voor volgende schrijnwerken: 

Graag meteen aantal prijsoffertes van schrijnwerkers dicht bij huis? Vul het groene formulier in en wij bezorgen je 3 vrijblijvende offertes.

Offertes schrijnwerker aanvragen

Recent ontvangen opdrachten

woensdag 09 juni 2021

Realiseren inbouwkast-op-maat - wandbreedte 4 m

Graag een ingebouwd kast-op maat ter uitwerking van de schouwmantel - zie document in bijlage voor details en voorbeeld. Ik dacht aan een overschilderbare uitvoering, dus ik vermoed dat dit uit mdf-plaat wordt gemaakt. Betreft maatwerk gelijkvloers van een rijwoning. Betreft een ingebouwde tv kast over de volledige muur


Timmerwerken Merelbeke
dinsdag 08 juni 2021

Realiseren bureau/kast-meubel op maat

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een bureau annex kast op maat kan maken. Dit zou voor in de slaapkamer zijn. ik dacht aan een plank (lichtgekleurd hout) van 2,5 à 3 meter, maar dan iets hoger geplaatst als normaal, zodat er aansluitend mee een kledingrek in kan worden gemaakt. Aangezien ik zelf geen meubelmaker ben, graag extra advies van de specialist.


Timmerwerken Kontich
zaterdag 05 juni 2021

Plaatsen spanplafond

Graag zou ik in mijn badkamer een spanplafond willen plaatsen.4 m²


Timmerwerken Brussel
Offertes aanvagen