Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker

Schrijnwerker in de buurt?

Schrijnwerker in de buurt?

Professionele schrijnwerker gezocht?

Ga je renoveren en zoek je een schrijnwerker voor nieuwe ramen en deuren? Of wil je eindelijk die kast op maat onder de trap laten maken? Bij Casius brengen we al meer dan 20 jaar particulieren in contact met de beste lokale vakmannen. Zo vonden al ruim 250.000 mensen een geschikte vakman. Bij een schrijnwerker of timmerman kan je terecht voor volgende schrijnwerken: 

Graag meteen aantal prijsoffertes van schrijnwerkers dicht bij huis? Vul het groene formulier in en wij bezorgen je 3 vrijblijvende offertes.

Offertes schrijnwerker aanvragen

Recent ontvangen opdrachten

zondag 28 maart 2021

Bureautafel op maat laten maken

Ik ben op zoek naar een vakman, die een kwalitatieve bureautafel kan maken uit hoogwaardig materiaal. Het is 1m50 breed en 75cm hoog en 75cm diepte. Het materiaal is in overleg.


Timmerwerken
zondag 28 maart 2021

Verhodg terras aanleggen

Verhoogd terras aanleggen met balustrade van ongeveer 20m² net voor onze stacaravan. We denken aan een hoogte van 50 - 55 cm met eventueel een trap erbij. Materiaalkeuze valt op hout, maar type hout is nog niet beslist. Graag enkele voorstellen indien mogelijk.


Timmerwerken
vrijdag 26 maart 2021

Plaatsen 3 houten brandwerende deuren + vervangen keldertrap

Er dienen drie branddeuren geplaatst als voordeuren van drie appartementen - plaatsing op gelijkvloers, 1e en 2e verdieping , plaatsing te voorzien door gecertifieerd plaatser. Deuren op maat, want betreft een authentiek pand - meer info beschikbaar. Fotomateriaal is beschikbaar om al een eerste situatieschets te voorzien. Effectief ter plaatse opmeten is na afspraak met de verschillende eigenaars van de panden mogelijk. Graag ook voorstel om de keldertrap te vervangen, betreft een basic recht model, met 10 treden + bordes, trapbreedte 56 cm, balustrade dient niet te worden voorzien Verschillende treden verpulveren en/of zijn aangetast door het vocht in de kelder.


Timmerwerken
Offertes aanvagen