Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Schrijnwerkerij

Schrijnwerkerij gezocht?

Zoek je een schrijnwerkerij in jouw regio? Hier vind je de snelste weg naar een ervaren vakman!

Ervaren schrijnwerkerij gezocht?

Ga je renoveren en zoek je een schrijnwerkerij voor nieuwe ramen en deuren? Of wil je eindelijk voor je interieur die kast op maat onder de trap laten maken? Iemand die volledige maatwerk keukens bouwt of een vakman voor houten trappen?

Bij Casius brengen we al meer dan 20 jaar particulieren in contact met de beste lokale vakmannen. Zo vonden al ruim 250.000 mensen een geschikte vakman. Bij een schrijnwerkerij kan je terecht voor volgende schrijnwerken: 

Graag meteen aantal prijsoffertes van schrijnwerkers dicht bij huis? Vul het groene formulier in en wij bezorgen je 3 vrijblijvende offertes.

Vind snel een ervaren en erkende schrijnwerkerij

Een schrijnwerkerij betekent puur vakmanschap. Zowel schrijnwerk binnen als buiten is pas goed als het perfect wordt gedaan. Alleen zo heb je lang plezier van het werk van de schrijnwerkerij. Ervaring is daarom heel belangrijk! En daarom vraag je best via Casius offertes aan. Wij vragen van al onze erkende vakmannen referenties op van realisaties bij hun klanten. Zo ben je altijd zeker dat je via ons een schrijnwerker in de buurt vindt die topwerk aflevert.  

Casius: de snelste weg naar een schrijnwerkerij die topwerk aflevert!

Erkend vakwerk

Offertes schrijnwerkerij aanvragen

Recente opdrachten voor schrijnwerker

vrijdag 22 september 2023

Branddeuren plaatsen

In het ontmoetingscentrum van de gemeente Herenthout is een brandweerrondgang geweest hier zijn enkele opmerkingen gekomen. Wij dienen enkele branddeuren te voorzien en deze zouden zo spoedig mogelijk geplaatst moeten worden


Timmerwerken Herenthout
donderdag 21 september 2023

Dressings

Hallo! Wij zoeken een inmaakdressing met afmetingen 378bx60dx268h tussen twee muren. We zien de afwerking graag in simpel wit, met deurtjes. In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Berchem (Antwerpen)
donderdag 21 september 2023

Op maat gemaakte branddeuren (ter vervanging van bestaande)

Voor een café en zaal dienen we 2 bestaande (op maat gemaakte) branddeuren te vervangen, aangezien de zegel weg en/of onleesbaar is. Daarbovenop moet er 1 gewone deur (op maat) vervangen worden door een brandwerende deur.


Timmerwerken Weerde
Offertes aanvagen