Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Poutrel Aanbouwen

Ruwbouw - Leuven

Ruwbouw - Leuven

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Ruwbouw in Leuven?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit Leuven

vrijdag 12 februari 2021

Livingsuitbreiding voorzien

Wij zouden onze keuken ongeveer anderhalve meter willen verlengen en aan de zijkant van onze woning op de gelijkvloers een woondeel willen bijbouwen, dit woondeel zou grenzen aan de bestaande living en eetruimte en is ongeveer 5m in lengte. Graag wil ik bespreken met de vakman hoe we dit project het best kunnen aanpakken.


Renovatie Kessel-Lo
dinsdag 09 februari 2021

brandwerende deur plaatsen

Er branddeuren geplaatst worden en gekeurd kunnen worden indien mogelijk. Beide deuren zijn voor de keuken. Het is voor in de keuken van een appartementsgebouw. Het gebouw in gebruik. 2 Vlakke deuren in hout / plaatmateriaal, deurkader / paneeldeur met volle panelen of glas.


Renovatie Leuven
woensdag 30 september 2020

Renovation of a house (draagmuren/normale muren verwijderen)

It should not be urgent to start the project but at least we want a visit and estimation of cost as soon as possible to include it in our budget for the bank loan. The plan of the house is attached. We want to remove as many walls as possible on the ground floor. The walls mentioned with the red circle. We want to know which walls are not possible.


Renovatie Linden
vrijdag 31 januari 2020

Balkon met betonrot renoveren

Op ons balkon is er betonrot zichtbaar waardoor er barsten en stukken losgekomen zijn de veroeste metalen staven zijn zichtbaar. Ons balkon meet 250 op 77 cm. Dit zou moeten gerenoveerd worden .Er zou ook een nieuwe balustrade op moeten.


Renovatie Erps-Kwerps
maandag 06 januari 2020

Vrijstaande woning renoveren

Ik ben op zoek naar een aannemer om een vrijstaande woning te renoveren. Alle ramen vervangen door drie dubbel hoog rendementsglas Alle buitendeuren vervangen: 1 tuindeur in 3 delen, 2 normale buitendeuren en 2 voordeuren. Alle kozijnen vervangen. Moet in hout of kunststof afgewerkt zijn. Alle spouwmuren isoleren, het dak isoleren en de elektriciteit conform maken. De vloer isoleren en vloerverwarming plaatsen in heel de woning.


Renovatie Houwaart
zondag 22 december 2019

Bijgebouw renoveren

Volledige renovatie van bijgebouw van 30 m² in L vorm. 1 verdiep hoog met licht hellend dak. Licht hellend dak kan worden omgevormd naar plat dak met epdm. Golfplaten moeten worden vervangen door volwaardig dak met isolatie en dampscherm. Bestaande muren met crêpi en isolatie moeten worden vervangen door betere isolatie met waterkering. Raamkozijnen moeten correct en vakkundig worden herplaatst. De schoorsteen van de ketel moet vakkundig door het dak worden geplaatst. 1 deur, 3 kleine ramen en 1 schuifraam zijn reeds aanwezig.


Renovatie Wijgmaal (Vl-Br)
maandag 09 december 2019

Balkon met betonrot renoveren en nieuwe balustrade plaatsen

Op ons balkon is er betonrot zichtbaar waardoor er barsten en stukken losgekomen zijn de veroeste metalen staven zijn zichtbaar. Ons balkon meet 250 op 77 cm. Dit zou moeten gerenoveerd worden .Er zou ook een nieuwe balustrade op moeten.


Renovatie Erps-Kwerps
maandag 09 december 2019

Herstelling muur en vloer na waterschade in de kelder

Recent hebben we waterschade gehad in onze kelder, door een lek in de waterleiding. De kelder heeft twee kleine kamers die ondergelopen waren. De vloer was behandeld met een soort van verf, die nu afgebladerd is. Vloer hoeft niet uitgebroken te worden, maar schade dus nog op te meten. Nadien had ik graag opnieuw een verflaag op de stenen gezet, als dat mogelijk is.


Renovatie Kessel-Lo
woensdag 11 september 2019

Huis renoveren

Er moeten in mijn huis enkele renovatiewerken worden gedaan: Enkele muren uitbreken, ook zeker één poutrel te plaatsen na verwijdering. Badkamer en keuken volledig te vernieuwen. Zolderruimte afwerken tot praktijkruimte met douche.


Renovatie Kessel-Lo
zondag 08 september 2019

Herstellen betonrot achtergevel

Aan de achtergevel van ons rijhuis is er betonrot zichtbaar boven 3 ramen. De betonnen balken vertonen barsten en op sommige plaatsen zijn er stukken losgekomen waardoor er verroeste metalen staven zichtbaar zijn. Het zijn 2 ramen van +/- 1,5 meter breed en 1 raam van +/- 0,5 meter breed.


Renovatie Leuven
dinsdag 11 juni 2019

Verwijderen steunmuren en steunbalken plaatsen

Voor onze renovatie zouden wij enkele muren moeten verwijderen en steunbalken moeten laten plaatsen. Het betreft dus 2 volledige muren, 1 stuk muur om een dubbele deur te plaatsen en 1 buitenmuur waar momenteel 1 klein en 1 groot raam instaat, dat 1 volledig raam moet worden.


Renovatie Linden
vrijdag 17 mei 2019

Kelder opnieuw metselen en verstevigen

In mijn gemetselde, gewelfde kelder van 12 m² zijn de voegen aan het uitslijten en zijn een aantal stenen verzakt. Ook is een houten balk die ingewerkt is deels vermolmd en moet deze vervangen worden. Ook de verticale houten balken moeten vervangen worden. Ik zou deze kelder willen laten hermetselen en verstevigen.


Renovatie Leuven
woensdag 01 mei 2019

Bungalow renoveren

Het pand is van rond de jaren 1965 en alles op de begane grond is te renoveren. Het gaat om een bungalow van 15 op 15 meter.


Renovatie Kessel-Lo
woensdag 17 april 2019

Herstellen vensterbank en plafond in kantoor

Op ons kantoor druppelt het water soms binnen bij zware regen bij een van onze ramen. We weten niet meteen wat de oorzaak is, er is ondertussen ook een scheur ontstaan in het plafond. We zoeken een vakman die de oorzaak kan bepalen voor onze verzekeringsmaatschappij, maar ook om de schade aan het venstertablet en plafond te herstellen.


Renovatie Leuven
woensdag 13 maart 2019

Betonrot behandelen

Het plafond in onze kelder heeft last van betonrot. We zouden dit willen laten behandelen en renoveren.


Renovatie Wilsele
dinsdag 08 januari 2019

Herstellen muren, plafond en vloer en bad herplaatsen

We hebben lekkage vanuit onze badkamer (voegnaad badkuip) met als gevolg dat de houten vloer onder de badkamer beschadigd is en het plafond in de woonkamer, muren in de woonkamer en muren in onze hal voorzien zijn van lekkage plekken.


Renovatie Binkom
dinsdag 08 januari 2019

Opening naar kruipzolder maken + luik

De kruipzolder in ons huis (bj 1996) is niet toegankelijk. Graag zou ik de mogelijkheden bekijken om in de gang onder de kruipzolder een opening te laten maken naar de kruipzolder toe , en vervolgens af te laten werken met een luik met uitschuifbare of uitklapbare trap als dit mogelijk is. Gyprocplafond met houten keeper.


Renovatie Rotselaar
zaterdag 08 december 2018

Huis renoveren na brandschade

Wij hebben recentelijk een kleine brand gehad in ons huis. We hadden dit graag zo spoedig mogelijk terug in goede staat gebracht. Er is behoorlijk wat schade, vooral aan de elektriciteitsinstallatie, verwarming en de badkamer.


Renovatie Leuven
dinsdag 13 november 2018

Uitbreken steunmuur en plaatsen steunbalk

Uitbreken van vroegere buitenmuur en het plaatsen van een steunbalk.Tussen living en keuken. Lengte = meer als 4 meter.


Renovatie Veltem-Beisem
vrijdag 05 oktober 2018

Kelder renoveren tot leefruimte

Kelderverdieping van 30 m² helemaal te renoveren en af te werken tot volwaardige leefruimte. Het gaat om een totaalproject dus muren, isolatie, vloeren, afwerking. Afbraak kunnen we deels zelf doen.


Renovatie Leuven
donderdag 30 augustus 2018

Kelder renoveren

De kelder van ons huis (bouwjaar ergens in de jaren '30) is vrij vochtig (voornamelijk condensatievocht denk ik, de zomer bvb is veel vochtiger dan de winter) en dat heeft de betonnen welfsels en vooral de stalen balken erin met de jaren aangetast. We zijn op zoek naar een offerte: 1) (prioritair) om de betonrot in het kelderplafond professioneel te herstellen (herstellen van schade en bewapening te vrijwaren van verder roesten) 2) mogelijke oplossingen om de kelder minder vochtig te maken. De kelder hoeft geen leefruimte te worden maar als de toestellen en welfsels minder aangetast worden door het vocht zijn we al blij. Kelder : 4 x 4,5= 18m².


Renovatie Kessel-Lo
dinsdag 28 augustus 2018

Renovatie woning

Enkele muren slopen en vloertegels uitbreken ,isoleren en chappen. In totaal 3 muren uitbreken en poutrellen steken. Vloer uitbreken in living en keuken , opnieuw chappen, isoleren.


Renovatie Herent
vrijdag 22 juni 2018

Tuinhuis bekleden met thermowood, vloer afwerken ramen en deur insteken

Bestaand tuinhuis 5 x 2. 5 x 2. 5 bekleden met thermowood en van binnen osb + isoleren en 2 ramen en 1 deur in pvc erin plaatsen. Betonnen boordsteen rondom geheel plaatsen. Er moeten nog twee ramen en een deur in. Vloer afwerken.


Renovatie Wilsele
donderdag 21 juni 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Verwijderen van houten planchetten. Isoleren van dak (via plafond) en afwerken met gyproc. Electriciteit vernieuwen in 3 kamers en overloop. Aanleggen van riolering onder oprit van huis naar straat. 3 plafonds te isoleren.


Renovatie Rotselaar
donderdag 14 juni 2018

Opfrissen van een appartement voor verhuur

De WC moet vernieuwd, de leiding en ook de vloer aldaar in de wc ruimte. . In de keuken moet een nieuwe boiler komen. Het slot van de deur werkt niet meer. Boven het bad moet een nieuwe wand.


Renovatie Leuven
dinsdag 12 juni 2018

Vervallen schuur afbreken

Afbreken van asbest golfdak en afvoeren ervan. Alsook puin afvoeren,oa betonnen platen van de wanden en metalan golfplaten. Gootte van de schuur 80m²


Renovatie Korbeek-Lo
zaterdag 31 maart 2018

Dakterras en terrassen vernieuwen

Terras op platdak - vernieuwen roofing en nieuw bankirai terras aanleggen, uitslijpen oude bakstenen en vernieuwen/opvoegen. Ook twee andere terrassen in blauwe steen de voegen uitslijpen en opnieuw invoegen. Ook metselwerk om muurtje te verhogen en plaatsen blauwe steen.


Renovatie Oud-Heverlee
zaterdag 24 maart 2018

Totaal renoveren van rijwoning

Ik wil een rijhuis totaal laten renoveren.


Renovatie Leuven
woensdag 14 maart 2018

Achterbouw afwerken en zolder inrichten

Er moet een hele achterbouw worden afgewerkt. Staat in ruwbouw. Afgewerkt worden om later te vrehuren als studio. badkamer, keuken, sanitaair, elektriciteit, verwarming. Ook de kamers onder de zolder moeten worden afgewerkt.Alles is geisoleerd en kinderkamer af te werken. Nieuwe ijzeren trap en nog enkele klussen in de badkamer.


Renovatie Wijgmaal (Vl-Br)
dinsdag 30 januari 2018

Balkon renoveren

Klein betegeld balkon vertoont verbrokkeling, zowel van tegels, die naar beneden vielen als van de voorkant en zijkanten. Bovendien is de sierbekleding gelost en gedeeltelijk beschadigd. De balustrade is nog vrij goed, doch de aanhechting aan de vloer komt los en de grote bouten in de aanhechting zijn verroest. Waarschijnlijk is ook betonherstelling nodig. Het om een terras van ongeveer 2 op 1 m.


Renovatie Kessel-Lo

Ruwbouw in jouw regio

Offertes aanvragen