Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker maakt maatwerk

Schrijnwerk - Oostende

Schrijnwerk - Oostende

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Schrijnwerk in Oostende?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schrijnwerkers uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bredene, De Haan, Eernegem, Gistel, Klemskerke, Leffinge, Lombardsijde, Middelkerke, Oudenburg, Roksem, Snaaskerke, Stene, Vlissegem, Zandvoorde (Oostende) of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schrijnwerker.

Offertes voor schrijnwerk in Oostende aanvragen

Recente aanvragen uit Oostende

zondag 11 april 2021

Installeren vaste trap naar zolder

Betreft installeren van vaste houten trap naar de zolder. Er is nu zo'n klein luikje met een uitklapbare trap, dit zou een vaste trap moeten worden. De opening zal vergroot moeten worden. Mijn buren hebben dit ook laten doen. De klaptrap nu komt uit op een kleine landing tussen 2 kamers, en bedoeling is dat deze zal uitkomen in 1 van de kamers. Dat betekent wel een beetje plaatsverlies, maar de ruimte is groot genoeg daarvoor. Mocht de vakman in kwestie ook een voorstel kunnen doen voor de afwerkingsmogelijkheden van de zolder, is dit zeker welkom. Het dak is reeds geïsoleerd, maar is niet verder afgewerkt.


Trappen Oostende
vrijdag 12 maart 2021

Betontrap storten

Ik zou graag een betontrap willen storten. Deze trap komt op de gelijkvloers naar de eerste verdieping in een nieuwbouw woning. Er is een kwartdraai nodig onderaan naar rechts. De breedte van de trap zou 90cm zijn en een lengte van 315cm. De hoogte bedraagt 288cm.


Trappen Middelkerke
maandag 08 maart 2021

Betontrap storten

beton trap in nieuwbouw van gelijkvloers naar eerste verdiep. + met kwartdraai links onderaan 2,45m is het hoogteverschil


Trappen Middelkerke
vrijdag 25 december 2020

Trapleuning plaatsen

Er zat op de trap een houten leuning met stijlen in de trap en op die plaats zouden we een nieuwe trapleuning willen hebben. Moet wel stevig zijn voor de kinderen is zeer belangrijk. Liefst terug in het hout indien mogelijk.


Trappen Gistel
donderdag 24 december 2020

Betontrap storten

Nieuwbouwproject, Ik zou graag de 2 trappen in onze nieuwbouw laten zetten. Van 0 naar 1: draaitrap met 2 rechte treden, dan 4 draaitreden, dan weer recht. 17 treden in totaal. Van 1 naar 2: 5 draaitreden, 11 rechte treden.


Trappen Middelkerke
zondag 29 november 2020

Trappen renoveren

Ik zou graag mijn trappen laten renoveren. 31 treden - 3 gesloten trap delen - incl voorbereiding. Meer dan 100m² bekleden + ik zou ze graag laten bekleden.


Trappen Middelkerke
donderdag 05 maart 2020

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Ik wil graag een nieuwe houten trap (L-trap) laten plaatsen en zoldergat vergroten in beton (beton 10 en met potten geplaatst) nu: 60x80.


Trappen Lombardsijde
vrijdag 22 november 2019

Balustrade herstellen van een balkon

Op zoek naar een vakman om werken uit te voeren aan de balustrade van het balkon van een appartement. De opening moekt dichtgemaakt worden zodat het veilig is voor kinderen.


Trappen Oostende
zondag 17 november 2019

Betonnen trap bekleden in hout

Onze betonnen trap moet bekleed worden in hout. 17 treden. Beton is niet opgeschuurd of effen. (nieuwbouw)


Trappen Oostende
woensdag 16 oktober 2019

Trapgat te maken en vaste trap naar zolder steken

Wij zouden graag een vaste trap plaatsen naar onze zolder. Op dit moment zit er een trapluik. Er zou dus een nieuw trapopening moeten gemaakt worden en de vloer op de zolder is in beton.


Trappen Oudenburg
maandag 30 september 2019

Nieuwe metalen trap plaatsen en toegang aanpassen

Uitbreken houten trap en nieuwe plaatsen in metaal met toegang zolder alsook ruimte creëren voor inkom,met de nodige bijhorende afwerkings werken door aanpassing van de trap


Trappen Oostende
vrijdag 06 september 2019

Trapleuning plaatsen

Plaatsen v/e trapleuning i/d gemeenschappelijke trapzaal vanaf de 1ste verdieping tot aan de 3e verdieping.


Trappen Middelkerke
dinsdag 06 augustus 2019

Houten trap plaatsen naar zolder

Open trap van 1ste verdiep naar zolder. Zeer beperkte ruimte. Nieuwe trap moet idem zijn aan onze bestaande trap, namelijk in rubberwood . Opening zal ook verplaatst worden. Rubberwood trap. Enkel trap plaatsen.


Trappen Gistel
dinsdag 06 augustus 2019

Vervangen van bestaande trap

Betreft vervangen van bestaande oude trap in pastorie woning. Graag beuk of eik uitvoering. Trap bestaat uit 4 rechte deeltrappen deel 1 : 14treden deel 2 : 6 treden Deel 3 : 10 treden Deel 4 : 7 treden. 3 tussen platformen 2m² + 2m² + 4m². Leuning niet nodig type trap betreft recht met gesloten achterzijde. Mogelijkheid tot openlaten van deel 2 3 & 4 bestaat. Onderste deel 1 dient gesloten te zijn omdat onder de trap de gang naar de kelder zit.


Trappen Oudenburg
woensdag 15 mei 2019

Trapbekleding plaatsen in HPL / CPL / laminaat

Renovatie van trap, eventueel traplopers plaatsen Bekleden van trap met hout


Trappen Oostende
donderdag 04 april 2019

Houten trap plaatsen

Het betreft een vaste zoldertrap in massief hout,beuk, es of rubberwood met een kwartdraai bovenaan ,rechts staat er een muur daar kan een eenvoudige leuning komen ,links is het open ,de trap moet voorzien zijn van stootborden


Trappen Gistel
maandag 01 april 2019

Vaste trap naar zolder plaatsen

We hebben een zoldertrap maar zouden graag een vaste trap willen plaatsen. Er zal iets verderop een nieuwe opening moeten komen om de trap te bevestigen.


Trappen Oostende
zondag 27 januari 2019

Zandstralen of luchtgommen van houten trappen

Ik wil graag 40 treden met armleuning en spalken luchtgommen. 40 treden met armleuning en spalken.


Trappen Oostende
dinsdag 15 januari 2019

Houten trap plaatsen

Geoliede rubberwood trap plaatsen. Z treden, kwartslag onderaan, + leuning i. Nieuwbouw.


Trappen Middelkerke
woensdag 26 december 2018

Nieuwe keldertrap plaatsen

Nieuwe keldertrap steken ter vervanging oude die kapot is. Aantal tredne van trap :12 Oude molenaarstrap te vervangen.


Trappen Oostende
zondag 23 december 2018

Trap bekleden met tapijt

Houten trap met overloop in het midden. 16 treden van 65 cm breed en 18,5 cm hoog en 23,5 cm diep.. De overloop is 86 cm op 153 cm. De onderste trede is 78,5 cm breed, met de voet van de balustrade ingewerkt. Oude trapbekleding is reeds verwijderd.


Trappen Bredene
dinsdag 04 december 2018

Balustrade in aluminium plaatsen

Ik wil een balustrade in aluminium op mijn terras plaatsen. Het terras is ongeveer 2 m lang en het kijkt naar binnen op de tuin van mijn buren. In onze gebouw het terras is op het gelijkvloer, maar het is toch over de tuin van de buren.


Trappen Oostende
dinsdag 20 november 2018

Wenteltrap bekleden met tapijt 35 treden

Wenteltrap , 2 verdiepingen, samen 35 treden zowel bovenkant als onderkant trap moeten bekleed worden. Vorig tapijt is eraf gehaald, maar nog bijgehouden, om eventueel als patroon gebruikt te kunnen worden bij het snijden van het nieuw tapijt.


Trappen Oostende
maandag 05 november 2018

Houten trap plaatsen

Wij willen een trap dat in de woonkamer naar boven gaat , tegen een muur aan , een lichte halve draai onderaan naar rechts ! Breedte max 074 , hoogte 293 , diepte bovenaan 224 ! Leuning nodig aan de muurzijde ! Geoon een nieuwe trap in ouder woning.


Trappen Bredene
donderdag 01 november 2018

Houten draaitrap naar zolder plaatsen

Wij hadden graag een vaste draaitrap geplaatst naar de zolder. Vaste houten rechte trap met 2 treden die 45 graden draaien. Trapopening moet men ook aanpassen. De uitklapbare trap die er nu zit zou weg moeten en het luik toegemaakt worden.


Trappen Bredene
woensdag 05 september 2018

Verplaatsen van een trapgat en een stabiele trap plaatsen

Een trapgat op zolder moet verplaatst worden om het praktisch te kunnen indelen van de kinderkamers. Daar moet dan een stabiele trap heen leiden, aansluitend op de trap op het eerste verdiep. plus een een nieuwe vaste trap met leuning plaatsen


Trappen Oostende
woensdag 29 augustus 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar tweede verdieping

Er moet een trap vervangen worden van gelijkvloers naar tweede verdieping. Mogelijks ook de gaten vergroten in de vloeren, afhankelijk van de afmetingen van de nieuwe. Oude houten trap moet eruit.


Trappen Oostende
woensdag 08 augustus 2018

Aluminium balustrade op balkon plaatsen

Klein balkon op de derde verdieping, is omgeven door een metalen omheining met horizontale buizen. Kat zou er nog altijd door kunnen vallen. Soort metaalgaas in zelfde kleur (aluminium) aanbrengen waar hij niet onderdoor kan komen. Hoogte is minder belangrijk: ca 70 cm.


Trappen Oostende
woensdag 01 augustus 2018

Plaatsen van zoldertrap

Plaatsen van zoldertrap. Nieuwe zoldertrap staat reeds klaar en moet opgehangen worden.


Trappen Bredene
dinsdag 31 juli 2018

Houten keldertrap renoveren

Houten trap herstellen door betonrot van gelijkvloers naar de kelder. Is volledig losgekomen. Er zijn ongeveer 10 traptreden.


Trappen Oostende

Schrijnwerk in jouw regio

Offertes aanvragen