Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker maakt maatwerk

Schrijnwerk - Gent

Schrijnwerk - Gent

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Schrijnwerk in Gent?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schrijnwerkers uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schrijnwerker.

Offertes voor schrijnwerk in Gent aanvragen

Recente aanvragen uit Gent

vrijdag 25 september 2020

Plaatsen balustrade bij 2 balkons

Wij zouden graag 2 balustrades kan plaatsen in degelijk materiaal. Materiaal dat tegen de regen kan en tegelijk ook niet roest In bijlage foto van de huidige staat van de balkons. Er zijn reeds tegels aangekocht die geplaatst moeten worden maar eerst moet er een nieuwe balustrade geplaatst worden. 90cmx4,20m *2


Trappen
maandag 21 september 2020

Trap bekleden

Houten trap met 16 treden, kwartdraai. Ook vernieuwing leuning en balustrade. Materiaal: overzettreden en ervoor zorgen dat de kraken uit de trap weg zijn.


Trappen
dinsdag 07 juli 2020

Houten trap plaatsen

We hebben de zolder omgebouwd tot een bovenverdieping, maar er is nog geen trap naar boven. Dat zou een vaste trap moeten worden. Een houten trap, de vakman mag ons zeker suggesties aanraden. onderaan moet er een hoek inzitten.


Trappen
Offertes vergelijken