Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker maakt maatwerk

Schrijnwerk - Nieuwpoort

Schrijnwerk - Nieuwpoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Schrijnwerk in Nieuwpoort?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schrijnwerkers uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Adinkerke, De Panne, Koksijde, Mannekensvere, Oostduinkerke, Veurne, Westende, Wulpen of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schrijnwerker.

Offertes voor schrijnwerk in Nieuwpoort aanvragen

Recente aanvragen uit Nieuwpoort

maandag 21 september 2020

Trap herstellen

Ik heb het gehad met die krakende trap, ik zoek hiervoor een oplossing. 15 treden


Trappen
zondag 12 januari 2020

Houten trap bekleden

Ik heb een trap van 14 treden (2 treden, dan een plateautje en dan nog eens 12 treden). Ik zou graag de treden laden bekleden, alsook de zijkant van de trap als het plateautje. Trap bestaat uit hout en qua bekleding denk ik aan HPL / CPL / laminaat.


Trappen
donderdag 09 januari 2020

Traprenovatie

Ik zou graag mijn trap in een nieuw kleedje stoppen. Er zijn hier een daar brokken af, op de ene plaats hangt er nog verf en op de andere niet, en hij is ook niet meer overal stevig. Het betreft 2 treden, dan een klein plateautje en dan nog eens 14 treden. Ook de zijkanten zouden moeten bekleed worden. Mijn laminaat boven is grijsachtig. Ik zou graag hebben dat mijn trap daarbij past.


Trappen
Offertes vergelijken