Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin - Sint-Niklaas

Tuin - Sint-Niklaas

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Tuin in Sint-Niklaas?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Sint-Niklaas die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Belsele, Kemzeke, Nieuwkerken-Waas, Sinaai-Waas, Sint-Pauwels, Stekene, Waasmunster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Sint-Niklaas

woensdag 21 juli 2021

Voortuin aanleggen met grind en enkele siergrassen

Aanleg van een voortuin met grind en siergras. Ongeveer 150 vierkante meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
maandag 12 juli 2021

Draadafsluiting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting willen plaatsen. Een gesloten draden tuinafsluiting ( kunststof mag ook). De oude is al weg. De breedte is 20 meter met een hoogte van 1m80


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
maandag 21 juni 2021

Kunststof tuinschutting plaatsen

Tuinafsluiting: graag een onderhoudsvriendelijke schutting (kunststof /pvc/... od) plaatsen voor een afstand van 25 m. Gesloten bebouwing, maar makkelijk toegankelijk via een doorgang, je kan onder de woning rijden.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
maandag 31 mei 2021

Plaatsen draadafsluiting met privacy-lamellen 100 m

Voor mijn nieuwbouwwoning gelegen te Nieuwkerken-Waas, informeer ik graag naar het plaatsen van een afsluiting met Bekaertdraad (zwart) inclusief betonplaat. Het gaat om 2 stukken afsluitingen van +/-18 m (rechtlopend). Bij voorkeur met privacy-lamellen die door de draad geweven worden. Oplevering is voorzien in de periode oktober/november. Er zijn nog 3 aangrenzende nieuwbouwwoningen, en we wensen allemaal een uniforme omheining te laten voorzien, dus in totaal zou het plaatsing van een 100-tal meter betreffen, verdeeld over de verschillende percelen.


Tuinaanleg en -onderhoud Nieuwkerken-Waas
maandag 31 mei 2021

Beton tuinafsluiting zetten

Het gaat om 55 meter aan betonnen afsluiten, waarvan reeds de structuur staat. De vorige eigenaars van het huis hadden reeds betonnen palen met onderaan 1 betonnen plaat en daarboven hout. wij hadden dat hout graag zien veranderen in beton met een hout of steen structuur. Het gaat in totaal om 31 panelen met over het algemeen dezelfde maten. Er zijn wel een paar kortere buitenmaten voor enkele panelen. in de hoogte moet er 2m opgevuld worden met betonpanelen.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
woensdag 26 mei 2021

Hoge boom snoeien

Takken van één boom snoeien: ik denk zelfs zo'n 20 meter hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
zaterdag 22 mei 2021

Grondwerken, tuin egaliseren en tuin afsluiting

Ik zoek een professionele tuinman die een volledige tuin (400 m2) onderhanden kan nemen. De tuin grenst aan een gracht (de zijkanten moeten opgehoogd worden) + plaatsen houten schutting in de gracht om het afkalven tegen te gaan. Plaatsing tuinafsluiting daarna en tuin terug egaliseren. Naast het huis en voortuin aanleggen met grint.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe omheining laten plaatsen. Nu staat daar een draad met een haag ervoor. De nieuwe omheining zou op de plaatsen van de draad moeten komen. Ongeveer 35lm en qua hoogte graag 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Waasmunster
maandag 19 april 2021

Toegangspoort plaatsen in hout

Ik zou graag een manuele draaipoort met 2 vleugels laten plaatsen. Doorgang is ongeveer 3,4 m en de hoogte van de poort mag 1m75 zijn. Graag poort met horizontale houten panelen met ongeveer 1cm tussen.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
maandag 05 april 2021

Houten terrasafsluiting zetten

Door de storm van midden maart is de afscheiding van mijn terras weggewaaid. De afscheiding was in polycarbonaat platen maar mijn terras is in bankirai en ook een deel van de afsluiting is reeds in bankirai. Mijn vraag is om de oude afsluiting te vervangen door banirai afsluiting. Het gaat over een lengte van 5m en een hoogte van 1m . Het terras ligt op het eerste verdiep . Er kan bevestigd worden aan één kant aan de scheidingsmuur . Aan de andere kant kan er eventueel bevestigd worden aan de reeds bestaande afscheiding .


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
maandag 15 maart 2021

Draadafsluiting zetten

3 aanpalende (+ hoekstuk van 3.40 m) stukken grond afsluiten. Er worden 3 hoekpalen voorzien en verder houten palen van 8 cm om de 3 m voorzien van schapendraad waar onderaan geen kippen doorkunnen. Type Betafence Ursus of spandraden.


Tuinaanleg en -onderhoud Nieuwkerken-Waas
zaterdag 20 februari 2021

Onderhoudsvrije schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting plaatsen, de totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 50 lopende meter. Qua materiaalkeuze zou ik de opties graag bespreken, echter gaat mijn voorkeur wel uit naar een onderhoudsvrije omheining. De tuin is tevens makkelijk te bereiken door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Stekene
zondag 14 februari 2021

Tuinhuis Makro plaatsen zonder ondergrond

Graag willen wij een tuinhuis laten plaatsen van Makro. Het betreft Tuinhuis Lounge (295x295cm). Er is reeds een betegelde vloer aanwezig waarop het tuinhuis gezet kan worden. Enkel de plaatsing van het tuinhuis moet dus gebeuren.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
zaterdag 06 februari 2021

Betonnen afsluiting zetten

Deze zou moeten komen op het einde van onze tuin die grenst met een grote parking met een beek tussen. En zou 15m moeten zijn. Betonplaten zonder structuur (egale betonlook)


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
donderdag 04 februari 2021

Betonnen afsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen tuinafsluiting willen plaatsen. De totaallengte die geplaatst moet worden is ongeveer 50 lopende meter, waarvan de laatste 12 meter gewoon beton mag zijn omdat we achteraan met een Carport zitten. Ik heb interesse in betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...). De tuin is tevens makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Pauwels
maandag 01 februari 2021

Gepolierde betonplaat leggen

We zouden graag in de tuin, gepolierde beton met afmeting 4 op 8,5m - 15cm hoog hebben Waarvan 5cm boven de grond en 10cm onder de grond (nog uit te graven).


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
dinsdag 12 januari 2021

Aluminium poort plaatsen

Poort die de kant naast ons huis afsluit. Deze moet ongeveer 4m breed zijn. Qua hoogte moet dat ongeveer 1,5m of 1,8m zijn. Poort moet de volledige breedte van de oprit beslaan, geen bijkomend hekwerk ertussen. + geen doorkijk Hij zei elektrisch moeten zijn Draaipoort met twee vleugels Liefst aluminium qua materiaal


Tuinaanleg en -onderhoud Waasmunster
zaterdag 12 december 2020

Vrijstaande poort / toegangspoort plaatsen

Uitbreken van huidige tuinpoort en plaatsing van nieuwe metalen poort met houten invulling. Graag snelle plaatsing. Draaipoort met enkele vleugel


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
zondag 29 november 2020

Draadafsluiting plaatsen

Ik wil graag een draadomheining laten plaatsen. Nu staat er zo goed als geen omheining. Het zou gaan om een 100 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
donderdag 26 november 2020

Betonnen afsluiting plaatsen

Er moet een betonnen afsluiting geplaatst worden met een lengte van 28 meter met een hoogte van ongeveer 2 meter. De omheining moet komen langs de bestaande omheining. De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Stekene
zondag 22 november 2020

Tuinafsluiting zetten

Ik wil graag een betonnen / draad/ composieten /... afsluiting laten plaatsen. Materiaal moeten we nog kiezen. Tuin is 52 lang en 20 breed. Te bekijken hoeveel we juist gaan afsluiten. Er staat momenteel een haag die we zullen verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud Waasmunster
vrijdag 13 november 2020

Tuinhuis plaatsen

Ik zou graag mijn tuinhuis willen plaatsen op een reeds verharde ondergrond. De ondergrond is in granieten terrastegels. Afmetingen aan te kopen tuinhuisje: Hoogte: 2m20 Diepte: 2m30 Lengte: 3m20


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
zondag 08 november 2020

Houten afsluiting plaatsen

Recreatiegrond in Stekene. Graag zou ik een houten afsluiting hebben met tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout, betonpalen met daartussen houten panelen of planken Er zou ongeveer een 30 lopende meter moeten geplaatst worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Stekene
vrijdag 06 november 2020

Nieuwe deur tuinhuis + enkele rotte planken vervangen

Ik zoek iemand die een aantal herstellingen kan uitvoeren aan ons tuinhuis (nieuwe deur, plaatsen glasraam vervangen, roofing op dak nakijken,....) Alles moet dus nagekeken en proper hersteld worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
zondag 04 oktober 2020

Tuinhuis monteren

Beste, wij willen graag een (makro) tuinhuis zetten van ongeveer 3 op 2,5m. + betonnen ondergrond + dakgoot


Tuinaanleg en -onderhoud Sinaai-Waas
woensdag 30 september 2020

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze Cottage blokhut laten plaatsen. Wij zouden graag prijs inclusief gieten van betonnen ondergrond, dakgoten en blokhut.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
donderdag 24 september 2020

Betonnen afsluiting zetten

Betonnen tuinafscheiding met Romeinse cottage steenstructuur in gebroken wit. 1 rechte zijde van 2m hoog en 19m lang. Staat geen haag of afsluiting nu.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
vrijdag 18 september 2020

Draadpanelen plaatsen in plaats van haag

ik zou mijn haag willen uitdoen en een draadpaneel plaatsen van 80 a 90 cm hoogte . De lengte die geplaatst moet worden is tussen de 14-15 meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Niklaas
woensdag 09 september 2020

Draadomheining herstellen/vernieuwen na stormschade

Ik heb schade na een windvlaag. Bekaert draad -palen + schokdraad moet ook herstelt of vernieuwd worden. Ongeveer 15 lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Stekene
woensdag 09 september 2020

Plaatsen tuinafsluiting straatkant

Afsluiting opgebouwd uit steenkorven. Lengte 11 meter hoogte 120cm/130 cm. Eerst rooien van bestaande haag. - 11m, hoogte 160cm


Tuinaanleg en -onderhoud Kemzeke

Tuin in jouw regio

Offertes aanvragen