Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin - Gent

Tuin - Gent

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Tuin in Gent?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Gent die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gent

zondag 18 juli 2021

Verwilderde tuin opknappen

Ik zoek een tuinier om een verwilderde tuin mee op te ruimen. Betreft oa grote bamboe, struiken, ..


Tuinaanleg en -onderhoud Mariakerke
donderdag 08 juli 2021

Betonnen omheining met structuur plaatsen

Plaatsen van een betonafsluiting van ongeveer 20 meter in recht stuk met een hoogte van 2 meter. Er moet geen omheining worden weggehaald, omheining moet in zandgrond worden geplaatst.


Tuinaanleg en -onderhoud Lochristi
dinsdag 15 juni 2021

Gazon heraanleggen met grasmatten

Het bestaande grasperk vervangen door grasmatten. Oppervlakte van 220 a 225 vierkante meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Mariakerke
dinsdag 15 juni 2021

Tuin heraanleggen + oprit in kasseien

Oprit heraanleggen met een oppervlakte van 18 meter op 25 meter. Daarnaast een extra laan naar de achtertuin van een extra 28 x 4 meter. Graag een oprit in kasseien. Daarnaast willen we de volledige tuin van 1600 m² oppervlakte ook heraanleggen. We zoeken dus iemand die volledige tuinen onder handen kan nemen.


Tuinaanleg en -onderhoud Merendree
maandag 07 juni 2021

Draadafsluiting plaatsen met betonplaat

Wij zouden graag een afsluiting laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 50 lopende meter zwarte geweven draadafsluiting voorzien van enkele spandraden. Hoogte van 2m met palen met een diameter van 60mm in betonfundering, incl. bovenbuis.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
maandag 07 juni 2021

Plaatsen afsluiting betonpanelen

We zouden graag betonplaten met een dubbelzijdige bedrukking wensen. Zo snel mogelijk te plaatsen tussen onze tuin en die van de buurman, voor augustus! De afstand is ongeveer een 10.5 m. Er staat nu een gemetste muur, maar die gaan we afbreken, want die begint helemaal scheef te staan. Het betreft een rijwoning, maar aangezien wij zelf aan het verbouwen zijn, is onze voorgevel open (momenteel) zodat de doorgang iets makkelijker is als bij een gewone deur.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Amandsberg
maandag 07 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Het plaatsen van 24 m tuinafsluiting met betonpalen en houten platen 180-180 ertussen. uitgraven kleine betonafsluiting met draad 24 m op de plek waar de afsluiting komt.


Tuinaanleg en -onderhoud Melle
dinsdag 01 juni 2021

Tuin heraanleggen

Afbraak oud tuinhuis van 2 op 2,6 meter, uitbraak oude lage tuinmuren, weghalen beton en steenpuin en uitbraak oud pad van +- 8 meter. Verwijderen van groenafval en aanleg van pad van terras naar tuinhuis in Engelse breuktegels (stapstenen over een afstand van +/- 23m). Hermetsen tuinmuren afgewerkt met blauwsteen deksteen en herstel blauwsteen op bestaande muur.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
dinsdag 01 juni 2021

Tuin aanleggen : nivelleren, planten aanleggen en grasmatten

Naar aanleg zwembad, is mijn tuin verwoest. Ik zou ongeveer 40m² gras (grasmatten) laten plaatsen. Ernaast nog andere zaken, zoals planten van haag, en andere planten. De grond moet genivelleerd worden. De planten moeten gepland worden, daar moet ook nog schors gelegd worden


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
zaterdag 29 mei 2021

Herbetegelen terras (18m)

We willen ons terras (ongeveer 18 m²) laten herbetegelen. Dus graag de bestaande tegels uit te breken en te vervangen door nieuwe die weliswaar zoveel mogelijk de bestaande tegels benaderen qua uitzicht. Zie foto. Deze landelijke, nostalgische stijl leunt mooi aan bij de stijl van de woning, en - iets verderop- ook ons 2e terras in in deze tegel gelegd, dus we houden het graag uniform. Inplanting makkelijk toegankelijk


Tuinaanleg en -onderhoud Landegem
zaterdag 22 mei 2021

Plaatsen van een serre Star Victoria

Graag wil ik een serre Star Victoria, groen, 162 x 236cm laten plaatsen + inclusief de verharde ondergrond en vasthechting in de grond


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
maandag 17 mei 2021

Toegangspoort plaatsen inclusief automatisatie

Ik wil een poort in metaal afgewerkt met hout verticale latjes niet te ver uit elkaar zodat schuin zicht privacy biedt. + Graag elektrisch De breedte van de oprit is 6m. Ik zou opteren voor een schuifpoort


Tuinaanleg en -onderhoud Drongen
vrijdag 14 mei 2021

Tuin opnieuw aanleggen

Graag nieuw gras aanleggen. Het oude gazon verwijderen, de ondergrond egaal leggen en nieuwe graszoden erop leggen. De tuin is ongeveer 100-120m².


Tuinaanleg en -onderhoud Lochristi
maandag 10 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

13 lopende meter afsluiting tussen 2 aanpalende tuinen (buren) Graag verschillende opties voor zowel afwerking hout- als steenstructuur in beton. - Uitstraling natuurlijk hout (beige of bruin) zonder vlechtstructuur en zonder boogafwerking bovenaan - Afwerking 'Firenze' of 'Rustique' stenen (dus kleine stenen) voor steenlook indien mogelijk. Qua hoogte 180cm Uit 1 plaat zou er onderaan een stuk moeten gesneden worden omdat een boom heel dicht bij de scheidingslijn staat en we deze graag zouden behouden (dus wortels en stam ontzien). (deze boom staat op ongeveer 4m van het beginpunt en is 50 cm dik)


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
maandag 03 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Af te breken muur over 13 meter lang en 7 m 70 lang en vervangen door betonplaten met structuur. Met een lente van 12 meter en 2 meter hoogte.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
zondag 02 mei 2021

Kunstgras plaatsen

Er moet kunstgras geplaatst worden. Dat zou gaan om een +/- 40m². Nu ligt er Bankirai als terras en dat kunstgras mag er eigenlijk gewoon opkomen. Er moet niet afgebroken worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Aalter
woensdag 28 april 2021

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut, Lara 445 x 295 cm laten plaatsen. Eveneens een beton gieten + vloer + dakgoten.


Tuinaanleg en -onderhoud De Pinte
maandag 26 april 2021

Blokhut plaatsen van Makro zonder betonvloer

Graag willen wij een blokhut cambridge 385cm×295cm met extensie plaatsen. Een betonnen vloer ligt er reeds. + Dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Destelbergen
maandag 26 april 2021

Bamboe verwijderen in tuin van rijhuis

Wij zouden graag onze bamboe laten verwijderen uit de tuin van een rijhuis dat we verhuren De buren hebben onlangs geklaagd over de bamboe. Het gaat om 6 lopende met bamboe ongeveer


Tuinaanleg en -onderhoud Melle
zondag 25 april 2021

Tuinman voor snoeien, onkruid verwijderen

Haag snoeien , gras en kanten snoeien, onkruid verwijderen. En alles moet meegnomen worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
maandag 19 april 2021

Afsluiting betonpanelen - beperkte bewegingruimte

Vakman gezocht voor het plaatsen van een afsluiting betonpanelen, afmetingen 6,5 m x 2 m, in rechte lijn. Sobere, egale panelen. Enig minpuntje: er staat reeds een haag, en de schutting moet tussen de haag en de lage betonnen schutting van de buren. Ik vermoed dat er toch wel voldoende bewegingsruimte is voor het plaatsen, een halve meter ongeveer... Constructie moet evenwel zelfstandig staan, binnen de grenzen van mijn perceel, bevestigd door landmeter. De omheining mag dus niét aanleunen tegen de bestaande schutting. Goedkeuring van stedenbouw


Tuinaanleg en -onderhoud Wondelgem
dinsdag 06 april 2021

Tuin aanleggen

We zouden graag onze tuin aanleggen. We hebben hierbij een tuin van 6mx22,5m (135m²)op het einde hebben we een poortje. Er is reeds een aangewezen plaats voor een tuinhuis van 2,5m breedte op 3,0m diepte. We zouden hieraan ook graag nog een afdak voor fietsen willen maken. Een padje van de achterpoort naar de achterdeur van ons huis is een vereiste. We willen graag een groot terras waar we een lounge, een eetplaats en een barbeque op kunnen plaatsen. De omheining is reeds aanwezig: links is er een volledig houten omheining, aangrenzend aan een openbaar voetgangerspad. De omheining staat op brede betonblokken. Rechts (gedeeld met de buren) is er een gedeeltelijk houten en gedeeltelijk draden omheining waarachter. Deze omheining staat op een onopvallende betonplaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Gent
maandag 05 april 2021

Houten omheining plaatsen

Op de grens met de buren hadden we graag een afscheiding voorzien om de privacy te bewaren. De lengte van de afscheiding bedraagt 14 meter. We zijn op zoek naar een onderhoudsvriendelijke oplossing die toch een natuurlijke uitstraling heeft, bijvoorbeeld hotwood.


Tuinaanleg en -onderhoud Lovendegem
donderdag 18 maart 2021

Blokhut plaatsen.

Graag willen wij onze blokhut cottage 295x385 van Makro inclusief een aantal extra opties laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij willen dus de installatie inc vloer en inclusief de dakgoten. De tuin is tevens makkelijk te bereiken door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Laarne
maandag 15 maart 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een betonnen tuinafsluiting laten plaatsen. Er is reeds een stuk afgesloten en de rest moet nog gedaan worden. Tussen de buur en mij is er een hoogteverschil van +- 50 cm. Er moet 50m aflsuiting geplaatst worden. Ik wil enkel het hoogteverschil tegengaan, dus enkel een betonnen plaat daar.


Tuinaanleg en -onderhoud Sint-Martens-Latem
zaterdag 13 maart 2021

Tuinhuis modern 415 op 295 cm plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis modern laten plaatsen van 415 op 295 CM. We hebben alreeds een betonnen ondergrond, echter zijn de afmetingen hiervan 3 x 4meter. Graag advies gehad van de vakman over hoe groot de betonnen ondergrond moet zijn, want de betonnen ondergrond zou ik zelf gieten.


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge
dinsdag 09 maart 2021

Plaatsen Domeo 4 tuinhuis

Wij willen onze blokhut Domeo 4 laten plaatsen door iemand die reeds ervaring heeft met dit model. Pas zetten van cementstenen/tegeldragers, bouwen van blokhut, leggen van epdm op het dak (moet nog besteld worden).


Tuinaanleg en -onderhoud Laarne
woensdag 24 februari 2021

Nieuwe aarde en gras aanleggen.

Ik zoek een tuinaannemer die nieuwe aarde kan aanleveren en die vlak klaarleggen om in te zaaien. Het oppervlakte van het stuk is ca 165m2 en er moet +- 20 cm aarde op komen.


Tuinaanleg en -onderhoud Vinderhoute
dinsdag 23 februari 2021

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis Luna 295 x 295 + extensie 200 cm plaatsen. Ondergrond zijn gravelsteentjes.


Tuinaanleg en -onderhoud Melle
vrijdag 19 februari 2021

Tuinhuis plaatsen

Graag zouden wij een tuinhuis zoals de Cube (300x300 of 300x200) laten plaatsen, inclusief een vloer. Hiervoor zou er ook een betonnen ondergrond moeten gegoten worden. Er staat een tuinhuis nu maar de fundering is niet goed (moet vervangen worden).


Tuinaanleg en -onderhoud Gentbrugge

Tuin in jouw regio

Offertes aanvragen