Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin - Antwerpen

Tuin - Antwerpen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Tuin in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Antwerpen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Antwerpen

maandag 07 juni 2021

Betonnen scheidingsmuur plaatsen

Wij zouden graag een scheidingsmuur op een perceelgrens tussen ons en de buren, volledig uit beton. Afmetingen van 18 lopende meter en hoogte 180cm. Nu staat er nog draad en die zouden de vakmannen mogen weghalen indien mogelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
maandag 07 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag mijn tuin willen omkaderen met betonnen platen de pijlers bestaan reeds enkel de tussen platen ontbreken er is nu draad voorzien die het onkruid en de wildgroei tegen houden van bijliggende buurtuinen zodoende ik afgezonderd zit de tuin is in een verbouwde omgeving ( huis naast huis) verder wil ik ook licht laten renoveren in de tuin. Het is ongeveer 8m + 7m.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 31 mei 2021

PVC tuinafsluiting / schutting

Plaatsen van tuinschermen voor onze tuin, graag stevige draadpanelen. We hebben 2 keer 32 meter nodig in de diepte en een stuk van 6 meter aan de achterzijde van de tuin. Liefst panelen van minimum 1,65m en maximum 1,80m hoog. Oude omheining kunnen we zelf weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 31 mei 2021

Vervangen betonnen tuinschutting door composiet - 12m

Graag willen we de bestaande afsluiting laten verwijderen (betonpanelen) en vervangen door een tuinschutting in composiet. Afstand is een 12-tal meter. We wensen advies en de vergelijking qua voor- en nadelen in vergelijking met een uitvoering in houten tuinpanelen, liefst onderhoudsvriendelijk. Om de tuin te bereiken moet er door de woning gegaan worden, dit kan via de garage, maar er is wel een smalle doorgang waarlangs het moet.


Tuinaanleg en -onderhoud Borsbeek (Antwerpen)
maandag 24 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. De nieuwe moet met hout look zijn. De omheining zou ongeveer 30 lopende meter. Ik zou graag qua hoogte tot 220cm gaan


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
dinsdag 18 mei 2021

Plaatsen houten schutting

Wij zouden graag een volledig dichte houten schutting willen plaatsen met zware palen en onderaan een betonplaat - totale lengte is 17m.


Tuinaanleg en -onderhoud Brasschaat
maandag 17 mei 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een tuinafsluiting plaatsen Aan één zijde van onze tuin, ongeveer 24lopende meter zouden wij graag een afscherming laten plaatsen + betonpalen met daartussen houten tuinschermen Graag 1,8m hoog Nu staat daar een draadomheining. Die zal tegelijk moeten weggehaald worden aangezien wij een hond hebben.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 17 mei 2021

Plaatsen tuinafsluiting betonpanelen met houtstructuur 17m

We willen een deel van onze tuin afsluiten met betonplaten met aan 1 kant met houtstructuur, graag in grijze tint. Momenteel straat er een afsluiting met draad die we willen vervangen, we zouden deze zelf al verwijdreen om een vlotte plaatsing te voorzien. Het gaat over een lengte van 17.5 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Ekeren (Antwerpen)
maandag 17 mei 2021

Nieuwe composieten omheining plaatsen

Vervangen oude houten tuinschermen door een wpc-composiet variant. Het gaat om schermen van (idealiter) 180 op 180 centimeter over een lengte van 20 meter. Oude omheining halen we zelf weg wpc composiet 180 op 180 tuin heeft diepte van 20 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
dinsdag 11 mei 2021

Blokhut cottage plaatsen

Wij zouden graag ons tuinhuisje cottage laten plaatsen van Makro: cottage pvc 315 x 355. Er ligt al een betonplaat. + dakgoten plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Kapellen (Antwerpen)
maandag 10 mei 2021

Composiet afsluiting plaatsen

25m tuinafsluiting geplaatst voor een stenen muur, liefst met verlichting ingewerkt. Kleur zwart. Composiet afsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilrijk
maandag 03 mei 2021

Afsluiting plaatsen

Wij zouden graag een draadafsluiting laten plaatsen. Wij willen een stuk niet en een stuk wel, dus de totale lm weet ik nog niet. Ik wil graag iets met betonnen platen. Of houten panelen. Het is wel meer dan 50lm.


Tuinaanleg en -onderhoud Ranst
maandag 03 mei 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe omheining laten plaatsen 5lm terrasafsluiting in sierbetonplaat of hout, liefst 170/180cm hoogte Nu staat daar een draad maar die zal al weg zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
maandag 03 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Graag willen we de tuin laten omheinen met betonplaten. Als vulling overweeg ik voor de betonnen afsluiting met betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Er moet +- 26 meter geplaatst worden. Graag een hoogte van +- 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Ekeren (Antwerpen)
zaterdag 01 mei 2021

Vervangen betonnen afsluiting (30 m )

Refaire la clôture du jardin 10 m sur 20 m - en béton. L'ancienne clôture devra-t-également être enlevée par les soins du professionnel. Betonnen afsluiting vervangen (10 + 20 m ) de oude omheining dient te worden verwijderd door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
dinsdag 27 april 2021

Blokhut plaatsen van Makro inclusief betonplaat

Graag willen wij onze Tuinhuis (Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm) laten plaatsen. Hier zou ook een betonnen vloer voor moeten voorzien. + dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
dinsdag 27 april 2021

Tuinhuis herstellen - dak, roofing en vloer

Bij Makro aangekocht tuinhuis herstellen. dak, roofing en vloer vernieuwen. (schade door zware vallende boomtak) 3,5m x 3,5m


Tuinaanleg en -onderhoud Mortsel
dinsdag 27 april 2021

Blokhut plaatsen van makro - model Cottage

Ik zou graag mijn blokhut laten plaatsen. 2,5m x 2,95m + 2,5m Het is de blokhut cottage. Er liggen al klinkers als ondergrond.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 26 april 2021

Blokhut plaatsen + vorige afbreken

Wij zouden graag ons tuinhuis vervangen. Het zou gaan om de blokhut Latina 3.20 X 2.05 m. + houten vloer. Ook dient het oude tuinhuis afgebroken te worden en de afval meegenomen.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
maandag 26 april 2021

Bamboewortels verwijderen

Ik zoek een vakman die de bamboewortels uit mijn tuin kan verwijderen. De stengels zijn reeds afgesneden. Het gaat om een bamboesoort met dunne stengels. Oppervlakte ongeveer 7 vierkante meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilrijk
maandag 26 april 2021

Betonnen tuinafsluiting plaatsen

De huidige, oude muur van betonnen panelen moet worden verwijderd wegens scheef gezakt en gebarsten - moet worden vervangen door een nieuwe. Het zou een 10tal lopende meter zijn - Liefst terug een betonnen afsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilrijk
maandag 26 april 2021

Composiete afsluiting plaatsen

Wij zouden graag houtcomposiet tuinscherm plaatsen lengte van 11m60 Qua hoogte graag 1,8m Nu staat er iets van omheining maar die zou moeten blijven staan. (Betonnen muur)


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
maandag 19 april 2021

Nieuwe tuinhuis plaatsen en oude tuinhuis afbreken en afvoeren

Graag willen wij een tuinhuis 320x205 cm met vloer en dakgoten en stopcontact van Makro laten plaatsen. Er is reeds een betonnen vloer aanwezig en elektriciteit; bekabeling aanwezig. Het oude tuinhuis 310x205cm moet nog afgebroken worden en laten afvoeren.


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
maandag 19 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag mijn tuinafsluiting willen laten vernieuwen naast de spoorweg. Zou graag willen weten wat men mogelijk heden zijn. Vermits nu de schutting helemaal zijn krom getrokken! De oude moet worden verwijderd, graag een nieuwe omheining in pvc. De breedte moet +/-5m30 en de hoogte moet 1m80.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 12 april 2021

Tuinmuur vervangen

Wij zouden graag de scheidingsmuur tussen ons en de buren vervangen. De muur moet dus afgebroken worden. Qua materiaal zouden wij graag gevlochten beukenhout. - nu zijn dat betonplaten en dat is een 1,8m hoog. Het is ongeveer een 20lm.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 29 maart 2021

Tuin verhogen met teelaarde

Tuin moet worden verhoogd met +/- 40 cm teelaarde. Tuin bereikbaar van op straat via garage die loopt van straat tot tuin... +- 100 m2 Tuin moet worden gelijk getrokken met het terras.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilrijk
maandag 22 maart 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Een scheiding tussen 2 tuinen over een lengte van ongeveer 14 meter, 1,80 meter hoog. Met het materiaal composiet of beton. Er moet ook nog een omheining (draad) afgebroken worden dakpannen moeten uit de grond.


Tuinaanleg en -onderhoud Ekeren (Antwerpen)
maandag 15 maart 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen.

Het betreft een stadstuin. Bestaande muur in baksteen is aan het scheefzakken; moet dus afgebroken worden. We willen die vervangen door een betonplaten afsluiting. De lengte is een kleine 6 mtr en een hoogte van 2m30. Voor af- en aanvoer moet alles door het huis.


Tuinaanleg en -onderhoud Berchem (Antwerpen)
maandag 15 maart 2021

PVC tuinafsluiting plaatsing

Een kerkplein gelegen te Antwerpen dient afgesloten te worden voor een eredienst op 4 april. De is afgesloten aan de straat met 3 grote bogen en deze bogen zouden dichtgemaakt moeten worden. De lengte van de bogen aan de straat zijn 25 m lang en de hoogte ongeveer 4 m. Eventueel een zeil of dergelijke.


Tuinaanleg en -onderhoud Antwerpen
maandag 15 maart 2021

Draadafsluiting plaatsen

Het gaat over de scheiding tussen 2 tuintjes van een appartement. Er moet een lengte van 5m geplaatst worden en de hoogte tot op borsthoogte. Qua materiaal moet het uniform zijn met de rest en dit is een zwarte draad aan buizen.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
Offertes aanvragen