Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Offerte elektriciteit

Offerte elektriciteit nodig?

Casius is al 20 jaar de snelste weg naar de beste vakman!

Erkend Vakwerk

Ontvang tot 3 gratis offertes van erkende vakbedrijven uit je buurt en bespaar tot 20%!

Zoek jij een offerte voor elektriciteitswerken?

Ben je op zoek naar een bekwame elektricien? Dan zit je hier goed. Zowel als je bouw- of verbouwplannen hebt of als er andere kleine werken dienen te gebeuren vind je via Casius altijd de vakman die je zoekt. Je kan ons netwerk inschakelen om de beste prijs te krijgen voor vakwerk.

Casius: een netwerk van de beste vakbedrijven!

Waarom een beroep doen op Casius voor een offerte voor je elektriciteit? Dat is eenvoudig! Bij Casius kan je gratis en vrijblijvend tot 3 offertes ontvangen van de beste vakmannen uit je buurt. Zo kan je makkelijk prijzen en diensten vergelijken en zo de beste deal sluiten. 

Waarom de beste elektriciens?

Niet elke vakman kan zomaar samenwerken met Casius. Wij checken altijd of een vakman voldoet aan ons keurmerk voor 'erkend vakwerk'. Dat kan enkel als:

  • Het bedrijf financieel gezond is
  • Ervaring kan bewijzen: wij bellen zelf klanten op om te vragen hoe de samenwerking is verlopen.
  • Wij checken elk bedrijf ook op klantentevredenheid en communicatie.

Dankzij deze drie garanties ben je zeker dat je via Casius een elektricien vindt die zijn stiel kent. Offerte elektriciteit nodig? Dan zit je perfect bij Casius!

Voor welke elektriciteitswerken kan ik hier een offerte aanvragen?

Je kan via Casius offertes opvragen voor alle soorten algemene elektriciteitswerken. Een offerte elektriciteit kan je onder meer aanvragen voor:

Elektricien offerte

Elektriciteit leggen of kleinere werken laten uitvoeren

Bij Casius helpen we je aan de beste vakman voor elke klus. Of het nu gaat een complete elektrische installatie of het plaatsen van een stopcontact, voor elke job kan je gratis offertes vragen via Casius. Altijd kan je rekenen op ons erkend vakwerk!

Offerte elektriciteit aanvragen

Recente offertes voor elektriciteitswerken

donderdag 21 september 2023

Laadoplossing plaatsen voor mijn EV in ondergrondse parkeergarage

Laadpunt te plaatsen in de ondergrondse parkeergarage van een appartementsblok. Elektriciteitsmeter bevind zich ook in de garage, afstand tot laadpunt is ongeveer 20m. De zekeringkast daarentegen bevind zich in het appartement op de eerste verdieping.


Elektriciteit Herentals
woensdag 20 september 2023

Grote elektriciteitswerken

Volledig huis heeft nog oude elektriciteit sinds de jaren '60. Er is nog geen aarding aanwezig. De buizen etc moeten ook vernieuwd worden aangezien deze nog van metaal zijn. Nieuwe elektriciteitskast moet dus ook geplaatst worden. Digitale meter van fluvius is al geïnstalleerd Welke grote aanpassingen moeten er gebeuren? : Compleet nieuwe elektrische installatie, Elektriciteitskast plaatsen Welke werken wil je laten uitvoeren?: Nieuwe elektrische installatie of grote aanpassingen Om wat voor type project gaat het?: Project in afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


Elektriciteit Herentals
woensdag 20 september 2023

Electriciteitswerken: herbalanseren na omzetting naar 3-fazige electriciteits-installatie

De 1-fazige electriciteits-aansluiting van ons woonhuis gaat omgezet worden naar een 3-fazige. Hierna moet de aansluiting van de installatie aangepast worden zodat niet alle belasting gebeurt op 1-faze, maar netjes verdeeld is over de 3 fazen. Bijkomende info: - De aanvraag voor omzetting werd net ingediend bij Fluvius. - Ons huis is van gemiddelde grootte en is 30 jaar oud. Klein extraatje: plaatsing/aansluiting opbouw stopcontact in buurt van zekering-kast.


Elektriciteit Korbeek-Lo
Offertes aanvragen