Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
pvc gevelbekleding

Gevelbekleding PVC

Een gevel bekleden in PVC of metaal geeft jouw woning een moderne look. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en vraag gratis offertes aan bij onze erkende vakmannen.

Gevelbekleding in PVC of metaal

PVC - of polyvinylchloride voor de quizzers onder ons - is een vrij recent materiaal om een gevel te bedekken. Platen voor een PVC gevelbekleding zijn licht, gemakkelijk te verwerken en te monteren en dus ideaal voor maatwerk. Je kan de panelen op verschillende manieren aan elkaar monteren, waardoor je een uniek effect kan creëren voor jouw woning.

Liever geen gevelbekleding pvc kunststof? Dan kan je ook kiezen voor een bekleding in metaal. Ben je nog op zoek naar extra uitleg, dan kan je rustig verder scrollen op deze pagina.

Ben je op zoek naar een vakman om de mogelijkheden te overlopen? Vraag dan snel jouw gratis offertes aan.

Wat zijn de voordelen van PVC gevelbekleding?

Een gevelbedekking uit PVC is een bewuste keuze. Sommige mensen houden niet van de kunststof en gaan liever voor een bedekking in metaal. Beide materialen hebben enkele opvallende voordelen.

PVC

  • Hitte- en vochtbestendig
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Lange levensduur

Metaal

  • Veel keuze qua afwerking
  • Weersbestendig
  • Geen schilderwerk of coating nodig

Ik deed aanvraag en Casius belde me die dag nog op. Ze lieten me weten dat ze op zoek gingen naar vakmannen in mijn regio. Twee dagen later kreeg ik een mail met de gegevens van 3 vakmannen. De vakman waar ik mij het beste bij voelde gaf mij ook een goede offerte. Ik ben blij met het eindresultaat en ook de prijs was zeker in orde.

Peter van Besien

Gevelbekleding PVC of metaal, wat kost dat?

De hamvraag: wat kost zo'n gevelbekleding? Prijzen verschillen altijd afhankelijk van het oppervlak en de gekozen afwerking. Voor een gevelbekleding in PVC of metaal mag je rekenen op prijs van € 90 - € 125 per vierkante meter. Elke vakman heeft zijn eigen tarief, dus dit blijft een richtprijs.

Vraag gratis offertes aan

Recente opdrachten gevelbekleding pvc

woensdag 20 september 2023

Kunststof gevelbekleding

Vervanging op achterbouw/garage van houten gevelbekleding door potdeksel kunststof schroten in antraciet kleur. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/0ac53d99-984a-4c62-82ea-a2640459781b/assets Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: PVC gevelbekleding Wil je ook direct je gevel isoleren?: Nee Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Kessenich
woensdag 13 september 2023

Metalen gevelbekleding

Wij zoeken een aannemer die de gevelbekleding voor een klein appartementsgebouw kan uitvoeren in plaatmateriaal. Dit kan metaal, PVC of composiet zijn. Dit betreft +- 300m2. Het gebouw bevindt zich in Vilvoorde. Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Metalen gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs buiten (incl. nieuwe gevelbekleding) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Vilvoorde
maandag 11 september 2023

Kunststof gevelbekleding

BesteGraag offerte voor zij-gevelrenovatie/isolatie met sandwichpanelen.Oppervlakte van 175 m2.Voor verdere vragen kan u mij telefonisch: Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Metalen gevelbekleding, PVC gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs buiten (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Ninove
Offertes aanvragen