Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
pvc gevelbekleding

Gevelbekleding PVC

Een gevel bekleden in PVC of metaal geeft jouw woning een moderne look. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en vraag gratis offertes aan bij onze erkende vakmannen.

Gevelbekleding in PVC of metaal

PVC - of polyvinylchloride voor de quizzers onder ons - is een vrij recent materiaal om een gevel te bedekken. Platen voor een PVC gevelbekleding zijn licht, gemakkelijk te verwerken en te monteren en dus ideaal voor maatwerk. Je kan de panelen op verschillende manieren aan elkaar monteren, waardoor je een uniek effect kan creëren voor jouw woning.

Liever geen gevelbekleding pvc kunststof? Dan kan je ook kiezen voor een bekleding in metaal. Ben je nog op zoek naar extra uitleg, dan kan je rustig verder scrollen op deze pagina.

Ben je op zoek naar een vakman om de mogelijkheden te overlopen? Vraag dan snel jouw gratis offertes aan.

Wat zijn de voordelen van PVC gevelbekleding?

Een gevelbedekking uit PVC is een bewuste keuze. Sommige mensen houden niet van de kunststof en gaan liever voor een bedekking in metaal. Beide materialen hebben enkele opvallende voordelen.

PVC

  • Hitte- en vochtbestendig
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Lange levensduur

Metaal

  • Veel keuze qua afwerking
  • Weersbestendig
  • Geen schilderwerk of coating nodig

Ik deed aanvraag en Casius belde me die dag nog op. Ze lieten me weten dat ze op zoek gingen naar vakmannen in mijn regio. Twee dagen later kreeg ik een mail met de gegevens van 3 vakmannen. De vakman waar ik mij het beste bij voelde gaf mij ook een goede offerte. Ik ben blij met het eindresultaat en ook de prijs was zeker in orde.

Peter van Besien

Gevelbekleding PVC of metaal, wat kost dat?

De hamvraag: wat kost zo'n gevelbekleding? Prijzen verschillen altijd afhankelijk van het oppervlak en de gekozen afwerking. Voor een gevelbekleding in PVC of metaal mag je rekenen op prijs van € 90 - € 125 per vierkante meter. Elke vakman heeft zijn eigen tarief, dus dit blijft een richtprijs.

Vraag gratis offertes aan

Recente opdrachten gevelbekleding pvc

maandag 27 maart 2023

Kunststof gevelbekleding

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: PVC gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs buiten (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Ruisbroek (Antwerpen)
vrijdag 24 maart 2023

Kunststof gevelbekleding

Wij hebben drie topgevels in ceder planken die aan vervanging toe zijn, de onderkant is steen en de bovenkant zijn cederplanken. De oppervlakte kennen wij niet, niet te groot en te hoog, platte bouw met zolder die niet kan bewoond worden. Graag zouden wij pvc plaatsen om niet meer te moeten schilderen. Dank bij voorbaat, Maurice en Anne-Marie Decoster-Van Roosebeke. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: PVC gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Spouwmuur isoleren, Gevel isoleren langs buiten (incl. nieuwe gevelbekleding), Gevel isoleren langs binnen (verlijmen of voorzetwanden) Wil je ook direct je gevel isoleren?: Ja Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Welk type werken moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerken Varsenare
vrijdag 24 maart 2023

Kunststof gevelbekleding

Beste het is een muur waar de regen tegenkom en is binnen vochtig en wil dat het vocht weg uit huis gaat en komt tot boven op de kamer. Dus dit is wel een oplossing toch. Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: PVC gevelbekleding Wil je de muren ook laten isoleren?: Ja / misschien Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren?: Meer dan 100 m²


Gevel- en metselwerken Halmaal
Offertes aanvragen