Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
pvc gevelbekleding

Gevelbekleding PVC

Een gevel bekleden in PVC of metaal geeft jouw woning een moderne look. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en vraag gratis offertes aan bij onze erkende vakmannen.

Gevelbekleding in PVC of metaal

PVC - of polyvinylchloride voor de quizzers onder ons - is een vrij recent materiaal om een gevel te bedekken. Platen voor een PVC gevelbekleding zijn licht, gemakkelijk te verwerken en te monteren en dus ideaal voor maatwerk. Je kan de panelen op verschillende manieren aan elkaar monteren, waardoor je een uniek effect kan creëren voor jouw woning.

Liever geen gevelbekleding pvc kunststof? Dan kan je ook kiezen voor een bekleding in metaal. Ben je nog op zoek naar extra uitleg, dan kan je rustig verder scrollen op deze pagina.

Ben je op zoek naar een vakman om de mogelijkheden te overlopen? Vraag dan snel jouw gratis offertes aan.

Wat zijn de voordelen van PVC gevelbekleding?

Een gevelbedekking uit PVC is een bewuste keuze. Sommige mensen houden niet van de kunststof en gaan liever voor een bedekking in metaal. Beide materialen hebben enkele opvallende voordelen.

PVC

  • Hitte- en vochtbestendig
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Lange levensduur

Metaal

  • Veel keuze qua afwerking
  • Weersbestendig
  • Geen schilderwerk of coating nodig

Ik deed aanvraag en Casius belde me die dag nog op. Ze lieten me weten dat ze op zoek gingen naar vakmannen in mijn regio. Twee dagen later kreeg ik een mail met de gegevens van 3 vakmannen. De vakman waar ik mij het beste bij voelde gaf mij ook een goede offerte. Ik ben blij met het eindresultaat en ook de prijs was zeker in orde.

Peter van Besien

Gevelbekleding PVC of metaal, wat kost dat?

De hamvraag: wat kost zo'n gevelbekleding? Prijzen verschillen altijd afhankelijk van het oppervlak en de gekozen afwerking. Voor een gevelbekleding in PVC of metaal mag je rekenen op prijs van € 90 - € 125 per vierkante meter. Elke vakman heeft zijn eigen tarief, dus dit blijft een richtprijs.

Vraag gratis offertes aan

Recente opdrachten gevelbekleding pvc

dinsdag 29 november 2022

Gevel isoleren en bekleden

Ik zou graag onze gevel willen laten isoleren en bekleden. Bekleden met latten en PVC lamellen met verluchting. De oppervlakte is ongeveer 25m².


Gevel- en metselwerken Sint-Katelijne-Waver
maandag 28 november 2022

Gevels isoleren en bekleden

We hebben een houtbouw met 2 gevels die we graag zouden willen laten isoleren en bekleden. Met PVC latten. De oppervlakte is ongeveer 60m².


Gevel- en metselwerken Torhout
woensdag 23 november 2022

Wachtgevel isoleren en bekleden

We hebben een wachtgevel die we graag zouden willen laten isoleren en bekleden met PVC panelen. De oppervlakte is ongeveer 100m².


Gevel- en metselwerken Ruisbroek (Antwerpen)
Offertes aanvragen