Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
pvc gevelbekleding

Gevelbekleding PVC

Een gevel bekleden in PVC of metaal geeft jouw woning een moderne look. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en vraag gratis offertes aan bij onze erkende vakmannen.

Gevelbekleding in PVC of metaal

PVC - of polyvinylchloride voor de quizzers onder ons - is een vrij recent materiaal om een gevel te bedekken. Platen voor een PVC gevelbekleding zijn licht, gemakkelijk te verwerken en te monteren en dus ideaal voor maatwerk. Je kan de panelen op verschillende manieren aan elkaar monteren, waardoor je een uniek effect kan creëren voor jouw woning.

Liever geen gevelbekleding pvc kunststof? Dan kan je ook kiezen voor een bekleding in metaal. Ben je nog op zoek naar extra uitleg, dan kan je rustig verder scrollen op deze pagina.

Ben je op zoek naar een vakman om de mogelijkheden te overlopen? Vraag dan snel jouw gratis offertes aan.

Wat zijn de voordelen van PVC gevelbekleding?

Een gevelbedekking uit PVC is een bewuste keuze. Sommige mensen houden niet van de kunststof en gaan liever voor een bedekking in metaal. Beide materialen hebben enkele opvallende voordelen.

PVC

  • Hitte- en vochtbestendig
  • Weinig tot geen onderhoud
  • Lange levensduur

Metaal

  • Veel keuze qua afwerking
  • Weersbestendig
  • Geen schilderwerk of coating nodig

Ik deed aanvraag en Casius belde me die dag nog op. Ze lieten me weten dat ze op zoek gingen naar vakmannen in mijn regio. Twee dagen later kreeg ik een mail met de gegevens van 3 vakmannen. De vakman waar ik mij het beste bij voelde gaf mij ook een goede offerte. Ik ben blij met het eindresultaat en ook de prijs was zeker in orde.

Peter van Besien

Gevelbekleding PVC of metaal, wat kost dat?

De hamvraag: wat kost zo'n gevelbekleding? Prijzen verschillen altijd afhankelijk van het oppervlak en de gekozen afwerking. Voor een gevelbekleding in PVC of metaal mag je rekenen op prijs van € 90 - € 125 per vierkante meter. Elke vakman heeft zijn eigen tarief, dus dit blijft een richtprijs.

Vraag gratis offertes aan

Recente opdrachten gevelbekleding pvc

woensdag 18 mei 2022

Zijmuur bekleden

Ik heb een zijmuur die ik graag zou willen laten bekleden met PVC of kunststofplaten. De muur is 3m op 3m.


Gevel- en metselwerken Kapellen (Antwerpen)
donderdag 14 april 2022

Kunststof gevelbekleding voor Chalet.

Ik zou graag mijn houten chalet volledig rond om willen laten bekleden door een vakman. Ik had graag een kunststofgevelbekleding gehad in PVC of composiet. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 100 m².


Gevel- en metselwerken Essen
maandag 28 maart 2022

Buitengevel renovatie met kunststof bekleding

Ik ben op zoek naar een vakman voor de renovatie van een buitengevel. De kroonlijsten (van voor en van achteren) zijn bekleed in houten panelen en ik zou deze graag in kunststof hebben. 2 zijgevels zijn in slechte staat en zouden indien mogelijk bedekt moeten worden met pvc onder de nok. de gevels zijn 7 a 8m breed en gaan over in een hoek.


Gevel- en metselwerken Hever
Offertes aanvragen