Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken - Leuven

Pleisterwerken - Leuven

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Pleisterwerken in Leuven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel bezetten met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende bezetter.

Offertes voor pleisterwerken in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit Leuven

zondag 04 juli 2021

Afwerken van muren en plafond met gyproc

Ik zoek een vakman om in de bergruimte (gelijkvloers gesitueerd) bij 2 muren een voorzetwand in gyproc te plaatsen (met isolatie). De muren hebben een oppervlakte van ongeveer 8m² (dus 16m² in totaal). Daarnaast zouden we in dezelfde ruimte (garage/berging) het plafond willen laten afwerken zodat het wat mooier oogt. Momenteel is het beton, dus graag ook hier geïsoleerde gyproc-platen voorzien. Oppervlakte is ongeveer 6,5m².


Pleisterwerken Kessel-Lo
dinsdag 22 juni 2021

Bepleisteren muren en plafonds bungalow

Wij zijn op zoek naar een stukadoor die ons huis kan komen stukken. We hebben net een woning gekocht (oppervlakte 140 m²) en willen graag de plafonds en een groot deel van de binnenmuren laten stukken. Het betreft een grote woonruimte en 3 slaapkamers - afhankelijk van de renovatiewerken en ingrepen van de elektricien zal er eventueel ook een gedeelte in keuken en/of badkamer moeten worden bepleisterd. Deze zijn momenteel volledig betegeld en we hopen daarvan zoveel mogelijk te kunnen behouden, dus dat zou vrij beperkt zijn. Momenteel is er nog een vochtkwestie, die zal worden opgelost. De hele maand augustus staan er allerlei renovatie- en kluswerken ingepland, en nadien (liefst vanaf begin september) zouden we graag beroep doen op een stukadoor voor een mooie afwerking van onze muren.


Pleisterwerken Meensel-Kiezegem
maandag 03 mei 2021

Aanbrengen crépi 50m² op PIR-isolatieplaten

Wij hebben een klein bungalowtje met 2 bakstenen muren en 2 houten muren die afgewerkt waren met eternitplaten. De eternitplaten hebben we er zelf afgehaald en het geheel geïsoleerd met PIR-platen - 100 mm - 5.45 rd Wij zouden als afwerking graag crépi hierop laten aanbrengen. Graag voorstel voor het bepleisteren van 2 x ongeveer 25 m2 van de gevel. Breedte is ongeveer 12 meter, hoogte 2m65. Planning ifv beschikbaarheid vakman


Pleisterwerken Veltem-Beisem
maandag 05 april 2021

Plafond herstellen

Ik zou graag mijn plafond laten herstellen na waterschade Aan mijn dakkoepel zat er een lek waardoor bij harde regen en wind het water binnensijpelde en uit mijn plafond begon te lekken. Vorige week werd mijn dak gerepareerd, dus nu ben ik van plan op de schade aan mijn plafond te laten herstellen.


Pleisterwerken Kessel-Lo
woensdag 07 oktober 2020

Pleisteren deuropeningen

Ik wil 3 glazen binnendeuren (1dubbele & 2enkele laten plaatsen. Daarvoor moeten de houten omlijstingen weg & moeten de deuropeningen opnieuw bepleisterd worden.


Pleisterwerken Leuven
maandag 27 juli 2020

Muren bepleisteren

Muren bepleisteren. Oud pleisterwerk reeds verwijderd, ondergrond is momenteel metselwerk. Graag glad en strak bepleisteren. Het betreft een opp. van ong. 65m².


Pleisterwerken Herent
vrijdag 10 juli 2020

Opnieuw schilderen en bepleisteren van woning na waterschade

Door een lek is de muur aangetast, deze zou opnieuw geschilderd en bepleisterd moeten worden. Qua oppervlakte is er nog niet een idee, de kleur van de woning moet behouden worden.


Pleisterwerken Tielt (Vl-Br)
woensdag 01 juli 2020

Schilderklaar maken van muren en plafond

Plafond en muren van keuken egaliseren. Schilderklaarmaken. Keuken is 4,5 op 5 m.


Pleisterwerken Everberg
vrijdag 06 maart 2020

Cementbepleistering aanbrengen achtergevel

Ons hele huis is geïsoleerd buiten de achtergevel van het huis. Het zou fijn zijn om die ook te laten isoleren en af te werken. In principe maakt het niet uit met welk materiaal de achtergevel afgewerkt wordt: zolang het duurzaam is. Tussen 10 en 50 m²


Pleisterwerken Leuven
zaterdag 22 februari 2020

Kleine oppervlakte herbepleisteren

Wij willen losgekomen pleister laten herstellen in een slaapkamer. Graag rondom loszittende pleister verder afsteken en vervolgens het geheel opnieuw pleisteren voor zo een halve vierkante meter. Daarnaast eveneens afwerken van pleister in kelderhal voor zo een 2 m².


Pleisterwerken Herent
woensdag 19 februari 2020

Plaatsen van bijkomende scheidingswand

Bijplaatsen van scheidingswand van 2.2m x 2.6m+ 2 dubbele stopcontacten. Schilderen keuken van 5m x 5m en behangen eetplaats van 5m x 5m.


Pleisterwerken Kessel-Lo
donderdag 23 januari 2020

Plafond herstellen na waterschade

Plafond is nat doordat bovenbuur water en cement gebruikte om vloer te herstellen en chape te leggen. Alles liep binnen in het handelspand op de gelijkvloers. Plafond is van gyproc, maar de oppervlakte ken ik niet vanbuiten.


Pleisterwerken Leuven
zondag 10 november 2019

Crepi aan gevel aanbrengen

Nieuwbouw waarvan ruwbouw aan de gang is. Muur is al geïsoleerd waarop crepi komt. Stuk van gevel te bekleden met crepi. Oppervlakte : 30 m²


Pleisterwerken Holsbeek
dinsdag 05 november 2019

Herstellen van muren na waterschade

door een lek aan de douche, welke een jaar en half geleden hersteld, werd, heb ik nog steeds grote schade aan de muren. Betreft een huurhuis, waarbij de eigenaar een offerte wilt alvorens de schade te laten herstellen. Daar de eigenaar echter na 1 jaar en half nog geen enkele aannemer heeft gecontacteerd, zal dit via de advocaat geregeld worden en hebben wij een offerte nodig om de herstelling te laten uitvoeren.


Pleisterwerken Erps-Kwerps
dinsdag 08 oktober 2019

Uitvoeren pleisterwerken

Het zinken dak bestaat uit twee hellende daken waarin twee dakramen zitten. Omwille van lekkages wens ik mijn muren te herstellen die vochtplekken bevatten. In het ene dak zit een dakraam waar er een gat in zit. Dat zou ook hersteld moeten worden.


Pleisterwerken Pellenberg
zondag 22 september 2019

Bepleisteren zolderkamer

Zolderverdieping bepleisteren ongeveer 100m². Gyproc wanden zijn juist geplaatst


Pleisterwerken Leefdaal
dinsdag 17 september 2019

Cementbepleistering plaatsen

Cementeren van buitenmuren van gerenoveerd gebouw + muur met dikke deklaag. Metselwerk: baksteen + betonsteen Volume: 53,56 x 2,78 = 148,90 m2


Pleisterwerken Sint-Joris-Winge
zaterdag 31 augustus 2019

Bijgebouw bepleisteren

Zou de muren willen laten bepleisteren van een bijgebouw. Het gaat over een oppervlakte van 50 m².


Pleisterwerken Wespelaar
vrijdag 14 juni 2019

Complete woning bepleisteren

Alles zou bij mij moeten geplakt worden. Het gaat om 2 badkamers, 2 livingen, keuken,2 slaapkamers, gang en mijn 2 betonnen trappen. Ook overal de plafonds te doen, liefst met spuitpleister werken.


Pleisterwerken Binkom
woensdag 29 mei 2019

Volledige woning bezetten

Volledige woning bezetten, gelijksvloers en 1e verdiep. Ondergrond zijn Ytongblokken. Openbebouwing 9m x3m grondoppervlakte


Pleisterwerken Lovenjoel
vrijdag 24 mei 2019

Tuinmuur bepleisteren

Ik wil de tuinmuur terug bepleisteren vooraleer te schilderen. Hoogte 170 cm breedte 4 meter.


Pleisterwerken Everberg
woensdag 15 mei 2019

Muur rond nieuwe geplaatste voordeur herstellen

Wij hebben onze oude voordeur eruit laten halen en een nieuwe voordeur laten plaatsen. Daardoor is de muur rond de deur flink beschadigd. Dit zou moeten hersteld worden zodat je niet meer ziet dat de voordeur is vervangen.


Pleisterwerken Rotselaar
dinsdag 07 mei 2019

Crepi herstellen / opfrissen

Voorgevel crepi (geel/rood) van ongeveer 5jaar, onderaan beschadigd door wagen ('s aangereden). Wens te laten herstellen en eventueel een opfrissing (?). Anti lek onder ramen is ook nodig.


Pleisterwerken Kessel-Lo
maandag 18 maart 2019

Bepleisteren van onderste deel muur

Pleisteren van onderste deel muur van wc en muur in de garage. Totaal oppervlakte ongeveer 17 m2.


Pleisterwerken Leuven
zondag 17 maart 2019

Bepleisteren van 3 appartementen

Graag bepleistering van de muren voor een totaaloppervlakte van ongeveer 320 m2. waarvan de ramen niet moeten uitgeplakt worden. De gyproc muren en plafonds zullen na de bepleistering geplaatst worden.


Pleisterwerken Pellenberg
maandag 25 februari 2019

Crepi plaatsen en isoleren

Boven het buiten-portaal ligt een slaapkamer en ze hadden het graag wat warmer aan de voeten. Een buiten-isolatieschil voor het ganse huis zien ze niet zitten. Aangezien ik geen expert ben in deze zaak, laat ik het liever aan jullie over. Het betreft een plafond van 224 x 164 cm. Er is nu een bepleistering op dat plafond. Deze look zouden ze achteraf terug willen hebben. Er is mogelijkheid om 16 cm te zakken / te isoleren. In het midden moet terug een verlichtingsarmatuur komen.


Pleisterwerken Pellenberg
zondag 18 november 2018

Herstellen gat plafond in café

Een deeltje van het plafond is naar beneden gevallen na een waterlek in een buis erboven. Dit lek is al gerepareerd maar het plafond zou terug toegemaakt moeten worden. Het gat in de plafond is 2 meter op 1 meter.


Pleisterwerken Leuven
dinsdag 04 september 2018

Muur van 26m² bepleisteren

Pleisterwerken voor een muur van 26m². Het gaat over een muur in de living


Pleisterwerken Wilsele
zaterdag 01 september 2018

Herstellen plafond na waterschade

Door lekkage in dak zijn er barstjes in de verf, en scheurtje (5 cm) in plafond met lichte doorzakking binnen oppervlakte van +/- 1m².


Pleisterwerken Leuven
donderdag 26 juli 2018

Stuccen van traphal herenhuis

Hele traphal van een herenhuis te stuccen. Oppervlakte kan ik niet inschatten, het gaat om 4 verdiepingen en ook niet alle muren op elke verdieping moeten worden gedaan.


Pleisterwerken Leuven

Pleisterwerken in jouw regio

Offertes aanvragen