Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken - Leuven

Pleisterwerken - Leuven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Pleisterwerken in Leuven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel bezetten met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende bezetter.

Offertes voor pleisterwerken in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit Leuven

maandag 03 mei 2021

Aanbrengen crépi 50m² op PIR-isolatieplaten

Wij hebben een klein bungalowtje met 2 bakstenen muren en 2 houten muren die afgewerkt waren met eternitplaten. De eternitplaten hebben we er zelf afgehaald en het geheel geïsoleerd met PIR-platen - 100 mm - 5.45 rd Wij zouden als afwerking graag crépi hierop laten aanbrengen. Graag voorstel voor het bepleisteren van 2 x ongeveer 25 m2 van de gevel. Breedte is ongeveer 12 meter, hoogte 2m65. Planning ifv beschikbaarheid vakman


Pleisterwerken Veltem-Beisem
maandag 05 april 2021

Plafond herstellen

Ik zou graag mijn plafond laten herstellen na waterschade Aan mijn dakkoepel zat er een lek waardoor bij harde regen en wind het water binnensijpelde en uit mijn plafond begon te lekken. Vorige week werd mijn dak gerepareerd, dus nu ben ik van plan op de schade aan mijn plafond te laten herstellen.


Pleisterwerken Kessel-Lo
woensdag 07 oktober 2020

Pleisteren deuropeningen

Ik wil 3 glazen binnendeuren (1dubbele & 2enkele laten plaatsen. Daarvoor moeten de houten omlijstingen weg & moeten de deuropeningen opnieuw bepleisterd worden.


Pleisterwerken Leuven
maandag 27 juli 2020

Muren bepleisteren

Muren bepleisteren. Oud pleisterwerk reeds verwijderd, ondergrond is momenteel metselwerk. Graag glad en strak bepleisteren. Het betreft een opp. van ong. 65m².


Pleisterwerken Herent
vrijdag 10 juli 2020

Opnieuw schilderen en bepleisteren van woning na waterschade

Door een lek is de muur aangetast, deze zou opnieuw geschilderd en bepleisterd moeten worden. Qua oppervlakte is er nog niet een idee, de kleur van de woning moet behouden worden.


Pleisterwerken Tielt (Vl-Br)
vrijdag 06 maart 2020

Cementbepleistering aanbrengen achtergevel

Ons hele huis is geïsoleerd buiten de achtergevel van het huis. Het zou fijn zijn om die ook te laten isoleren en af te werken. In principe maakt het niet uit met welk materiaal de achtergevel afgewerkt wordt: zolang het duurzaam is. Tussen 10 en 50 m²


Pleisterwerken Leuven
zaterdag 22 februari 2020

Kleine oppervlakte herbepleisteren

Wij willen losgekomen pleister laten herstellen in een slaapkamer. Graag rondom loszittende pleister verder afsteken en vervolgens het geheel opnieuw pleisteren voor zo een halve vierkante meter. Daarnaast eveneens afwerken van pleister in kelderhal voor zo een 2 m².


Pleisterwerken Herent
woensdag 19 februari 2020

Plaatsen van bijkomende scheidingswand

Bijplaatsen van scheidingswand van 2.2m x 2.6m+ 2 dubbele stopcontacten. Schilderen keuken van 5m x 5m en behangen eetplaats van 5m x 5m.


Pleisterwerken Kessel-Lo
donderdag 23 januari 2020

Plafond herstellen na waterschade

Plafond is nat doordat bovenbuur water en cement gebruikte om vloer te herstellen en chape te leggen. Alles liep binnen in het handelspand op de gelijkvloers. Plafond is van gyproc, maar de oppervlakte ken ik niet vanbuiten.


Pleisterwerken Leuven
zondag 10 november 2019

Crepi aan gevel aanbrengen

Nieuwbouw waarvan ruwbouw aan de gang is. Muur is al geïsoleerd waarop crepi komt. Stuk van gevel te bekleden met crepi. Oppervlakte : 30 m²


Pleisterwerken Holsbeek
dinsdag 05 november 2019

Herstellen van muren na waterschade

door een lek aan de douche, welke een jaar en half geleden hersteld, werd, heb ik nog steeds grote schade aan de muren. Betreft een huurhuis, waarbij de eigenaar een offerte wilt alvorens de schade te laten herstellen. Daar de eigenaar echter na 1 jaar en half nog geen enkele aannemer heeft gecontacteerd, zal dit via de advocaat geregeld worden en hebben wij een offerte nodig om de herstelling te laten uitvoeren.


Pleisterwerken Erps-Kwerps
dinsdag 08 oktober 2019

Uitvoeren pleisterwerken

Het zinken dak bestaat uit twee hellende daken waarin twee dakramen zitten. Omwille van lekkages wens ik mijn muren te herstellen die vochtplekken bevatten. In het ene dak zit een dakraam waar er een gat in zit. Dat zou ook hersteld moeten worden.


Pleisterwerken Pellenberg
zondag 22 september 2019

Bepleisteren zolderkamer

Zolderverdieping bepleisteren ongeveer 100m². Gyproc wanden zijn juist geplaatst


Pleisterwerken Leefdaal
dinsdag 17 september 2019

Cementbepleistering plaatsen

Cementeren van buitenmuren van gerenoveerd gebouw + muur met dikke deklaag. Metselwerk: baksteen + betonsteen Volume: 53,56 x 2,78 = 148,90 m2


Pleisterwerken Sint-Joris-Winge
zaterdag 31 augustus 2019

Bijgebouw bepleisteren

Zou de muren willen laten bepleisteren van een bijgebouw. Het gaat over een oppervlakte van 50 m².


Pleisterwerken Wespelaar
Offertes aanvragen