Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Leuven

Verwarming - Leuven

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Verwarming in Leuven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende installateurs uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe verwarmingsketel nodig of zou je graag een vloerverwarming leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste chauffagist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende installateur.

Offertes voor verwarming in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit Leuven

dinsdag 20 juli 2021

Installeren van warmtepomp lucht-lucht

Verandering van accumulatieverwarming naar een warmtepomp volgens lucht-lucht-principe ( energiebesparend ) Betreft aanpassingswerken tijdens de renovatie van een vrijstaande woning .


CV en verwarming Herent
donderdag 15 juli 2021

Accumulatieverwarming installeren

Dimplex VFMI40C verwarming plaatsen. Verwarming is reeds aangekocht, enkel opbouw en aansluiting. Thermostaat en dagstroomelement zijn ook voorzien. (dag/nachttarief)


CV en verwarming Leuven
woensdag 14 juli 2021

Verwarmingsketel vervangen en extra boiler plaatsen

Vervangen cv ketel op gas. Er moet ook extra boiler van 150 liter worden geplaatst. Deze extra ketel indirect gestookt via de cv ketel en ook met optie voor warmtewisselaar om ook in de zomer elektriciteit te genereren.


CV en verwarming Wespelaar
zaterdag 03 juli 2021

Warmtepomp lucht-lucht plaatsen

Wij stoken elektrisch, met accumulatieverwarming en willen deze vervangen Eventueel door een warmtepomp, moest de vakman iets anders aanraden zijn wij ook zeker bereidt te luisteren.


CV en verwarming Leefdaal
maandag 28 juni 2021

CV-ketels aardgas onderhouden en naar huidige wetgeving aanpassen

Voor een appartementsgebouw met vijf mede eigenaars in Herent wensen wij een voorstel te ontvangen om de stookplaats aan te passen aan de huidig geldende wetgeving. Gebouw van 20 jaar oud.


CV en verwarming Veltem-Beisem
dinsdag 22 juni 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

CV ketel en radiatoren, indien nodig, te vervangen. Op mazout momenteel, maar ik wens over te schakelen naar aardgas. Aardgas ter beschikking in de straat, dus normaal gezien kan dit geregeld worden.


CV en verwarming Bertem
vrijdag 30 april 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Graag wil ik een nieuwe CV ketel laten plaatsen. Ik heb geen voorkeur van merk. De ketel werkt op gas. De cv ketel is voor warm water en verwarming.


CV en verwarming Rotselaar
maandag 26 april 2021

Nieuwe CV-ketel op gas plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe cv condensatieketel laten plaatsen. Nu hangt er nog een oude van '96. De oude die er nu hangt is van Radsonn. (gasketel)


CV en verwarming Wilsele
woensdag 14 april 2021

Plaatsing radiator en buizen herleggen

In de badkamer zou er een nieuwe radiator geplaatst moeten worden. Daarnaast moeten de verwarmingsbuizen ingekort en op een andere plaats gelegd worden. De centrale verwarming is met mazout.


CV en verwarming Leuven
maandag 05 april 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

Centrale elektrische verwarming moet vervangen worden door een gas ketel en radiatoren. Het hele huis moet verwarmd worden (ongeveer 5 ruimtes), ketel enkel voor verwarming huis en niet voor sanitair.


CV en verwarming Kessel-Lo
zondag 21 maart 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Het betreft Wandgasketel 25Kw met een Flexibele afvoerbuis moet vervangen worden. De luchtaanvoer via schouw is nodig omdat er geen onderverluchting is. Er moet een nieuwe condensatieketel op gas komen. Momenteel hebben we een Vaillent.


CV en verwarming Kessel-Lo
vrijdag 12 maart 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Nieuwe gascondenstatieketel installeren - ik ben eigenaar van het huis


CV en verwarming Rotselaar
woensdag 10 maart 2021

Cv-ketel op mazout herstellen

Momenteel heb ik een CV-kete die op stookolie (mazout) werkt. Echter heb ik een probleem met de brander, graag had ik iemand gevonden die alles kan nakijken en daarbij de nodige herstellingen aanbrengt


CV en verwarming Tildonk
vrijdag 05 maart 2021

Kraan repareren van mijn CV-ketel

De kraan van mijn cv-ketel (gas) kan niet meer open of dicht gedraaid worden. Graag zou ik dit willen herstellen.


CV en verwarming Bierbeek
dinsdag 02 maart 2021

Cv-ketel mazout vervangen

Ketel moet vervangen worden, is nu mazout ketel, overwegen eventueel gas (er is geen aansluiting in huis). Er zit nog aardig wat stookolie in de ketel dus kunnen nog wel een tijdje verder, maar de vervanging moet sowieso gebeuren.


CV en verwarming Winksele
maandag 01 maart 2021

Nieuwe CV-ketel op aardgas plaatsen

Vervanging oude verwarmingsinstallatie in kelder - timing in overleg


CV en verwarming Bierbeek
dinsdag 23 februari 2021

Installation heating system for a renovation project

We are going to do a full renovation in our house in Hassrode, and we want to upgrade the central heating system from oil boiler and radiators to gas and floor heating. We are looking a heating specialist. Renovation project.


CV en verwarming Haasrode
dinsdag 23 februari 2021

Expensievat vervangen of herstellen

Doorstromer condensatieketel met defect expansievat vervangen door een nieuw toestel Ik zou graag hebben dat de ketel op gas werkt. Qua merk zou ik graag de opties bespreken met de vakman.


CV en verwarming Herent
zondag 07 februari 2021

vloerverwarming infrezen

Renovatie van verwarming, nieuwe vloeren op de benedenverdieping. Het gaat om 70m²


CV en verwarming Binkom
zondag 31 januari 2021

vloerverwarming droog systeem op de chape plaatsen.

vloerverwarming in de open leefruimte met keuken, eettafel, zithoek, hal en wc bij. Momenteel keramische vloer op 10cm chape en op een Betonplaat van 12cm en 7cm vloer isolatie EPS. De radiotoren wegdoen en bij voorkeur fineer houten parket leggen in de woonkamer. Afgewerkte ruimtes.


CV en verwarming Binkom
zaterdag 09 januari 2021

Vloerverwarming infrezen

Ik heb een ruimte van ongeveer 20 m² waar ik de vloer afwerking moet vernieuwen. Ik zou graag in de bestaande chape een vloerverwarming leggen als bijverwarming om optrekkende kou te verdrijven.


CV en verwarming Leuven
zondag 08 november 2020

Vloerverwarming op de chape plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming laten plaatsen. Liefst op de chape - Ong 65m²


CV en verwarming Pellenberg
zondag 04 oktober 2020

Vloerverwarming leggen

Ik zou graag vloerverwarming laten leggen. Het gaat over een huis van het jaar '80. Er zou nu 8cm chape aanwezig zijn, dus voldoende marge om in te slijpen. Het zou gaan over een benedenverdieping van zo een 100-120m².


CV en verwarming Lubbeek
maandag 24 augustus 2020

Verwarming installeren

I have recently bought a new house that currently has electric heating, but I would like to install verwarming and a new boiler (waterkettel). When you would be free to come and have a look? Also, when would you be free to undertake the work?


CV en verwarming Herent
maandag 27 juli 2020

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler Buderus vervangen. Huidige boiler verbruikt veel energie. Er is ook veel kalk in het water. Zonnepanelen zijn aanwezig.


CV en verwarming Boutersem
woensdag 01 juli 2020

Vloerverwarming nat systeem in de chape leggen

Vloerverwarming nat systeem aanleggen. Na bouwverlof word pur gespoten. In totaal 45 m².


CV en verwarming Herent
maandag 29 juni 2020

Vloerverwarming infrezen

In een bestaande woning die opgeknapt gaat worden zouden wij graag vloerverwarming leggen. Zeker op de begane grond, maar eventueel ook op het eerste verdiep. 32m² + 12m² + 10m² + 15m² + 16m² Alle verdiepen hebben een betonnen vloer. Er zouden ook direct leidingen naar de zolder moeten gelegd worden.


CV en verwarming Kessel-Lo
zondag 21 juni 2020

Voerverwarming nat systeem in de chape

Tegels uitbreken. Vloerverwarming in chape leggen op de volledige benedenverdieping van ong. 120m². Tegels opnieuw plaatsen.


CV en verwarming Rotselaar
maandag 15 juni 2020

Complete centrale verwarming op gas installeren

Renovatieproject. Momenteel wordt er elektrisch verwarmd, maar dit gaat verdwijnen. We willen graag CV op gas en eventueel later een houtkachel aansluiten op de CV. We hebben ook zonnepanelen.


CV en verwarming Blanden
donderdag 11 juni 2020

Installatie 2 nieuwe split unit airco’s

We hebben 2 nieuwe split unit airco’s en willen die laten installeren. Het is 2 x rechtstreeks van binnenmuur naar buitenmuur. Doorgang nog te boren, met diamantboor aub (gemetste muren, geen beton). Elektriciteit op 2 meter of minder. 1 installatie op gelijkvloers, de andere op eerste verdiep. Materialen aan te leveren door de vakman.


CV en verwarming Herent

Verwarming in jouw regio

Offertes aanvragen