Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie

Architect en vergunning - Leuven

Architect en vergunning - Leuven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Architect en vergunning in Leuven?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect en vergunning in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit regio Leuven

maandag 14 september 2020

Structuur huis analyseren

Bij het verwijderen van vinyl in de slaapkamers (voor het leggen van een nieuwe vloer), merkten we een paar grote scheuren in de vloer van 2 van de 3 slaapkamers. Aangezien er ook een paar scheuren zijn in het plafond van de woonruimte daaronder (op de 1ste verdieping) en een scheur in het plafond in de inkom op de gelijkvloers stellen we ons de vraag of dit een structureel probleem zou kunnen zijn. In de muren lijken er geen scheuren te zijn. Het gaat over een rijhuis met 2 verdiepingen + zolder (exclusief gelijkvloers) en is gebouwd in 1992. We hebben ook originele plannen met de gebruikte materialen ter info.


Bouwtekening en ontwerp
dinsdag 18 augustus 2020

Vergunning voor renovatie 7 appartementen

Zeven appartementen met een oppervlakte van 450 m² moeten worden gestript en opnieuw worden opgebouwd. Ik ben dus op zoek naar een architect om de vergunningen rond te krijgen voor deze werken.


Bouwtekening en ontwerp
zondag 12 juli 2020

Nieuwbouw ontwerp met beperking van bouwen

Ik zou graag een ontwerp laten maken voor een nieuwbouw waarbij maximum 240 kube op gelijksvloer mag gebouwd worden. (max 80m²) Er mag niet in hoogte worden gebouwd maar wel in de grond/kelder. De grond is gelegen in een vroegere recreatie zone waardoor een beperkingen aan bouw verbonden zijn. graag had ik voor de buitenkant gewerkt met baksteen en hout.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes vergelijken