Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken - Antwerpen

Pleisterwerken - Antwerpen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Pleisterwerken in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel bezetten met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende bezetter.

Offertes voor pleisterwerken in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

zondag 27 september 2020

Pleisterwerk traphal herstellen

Ik wil het pleisterwerk in de traphal herstellen na verwijdering van oud kurkbehang. Ik zoek iemand die mij kan vertellen hoe de muur eronder eruit ziet en wat er juist moet gedaan worden. Afhankelijk daarvan zou ik mijn elektriciteit eventueel vernieuwen.


Pleisterwerken
zondag 13 september 2020

Sierpleister verwijderen en egaal maken van muren

Ik wil graag in de woonkamer de huidige sierpleister/crepi verwijderen zodat dit nadien geschilderd kan worden. De oppervlakte van de woonkamer bedraagt ongeveer 30 vierkante meter. Vermoedelijk zal de keukenmuur uitgebroken worden, waardoor deze één ruimte zal vormen met de woonkamer. Evt. de sporen van de naad van deze muur ook wegwerken. In totaal is dit dan 40 vierkante meter.


Pleisterwerken
donderdag 10 september 2020

Herstellen muren en plafond

Tijdens de storm in augustus is er nogal veel water binnengekomen, door een kapotte buis. Hierdoor zijn de muren, plafond en trappen nogal beschadigd.


Pleisterwerken
Offertes vergelijken