Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Stukadoor Betonstuc

Pleisterwerken - Antwerpen

Pleisterwerken - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Pleisterwerken in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel bezetten met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende bezetter.

Offertes voor pleisterwerken in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

zaterdag 24 juli 2021

Muur herstellen

Door een lek in de douche (ondertussen hersteld door loodgieter) is de aanpalende muur aan de andere kant beschadigd. De muur die beschadigd is , is 3.20m lang en 2.60m hoog met een schadeplek over de ganse lengte (2.15m) en nog een beetje op de hoek van de aangrenzende achtermuur (15cm), de hoogte is ongeveer 1m , maar de bezetting is daarboven ook op sommige plaatsen gekwetst. Uit te voeren werk: het pleisterwerk moet hersteld worden overal waar het beschadigd is of loszittende delen zijn • de plint verwijderen en achteraf opnieuw bevestigen • het behang verwijderden over de ganse muur • beschadigde pleister en loszittende delen verwijderen en opnieuw bezetten • opnieuw behangen van vloer tot plafond en boven de deur • de ganse muur opnieuw schilderden


Pleisterwerken Brasschaat
zondag 18 juli 2021

Muren herstellen wegens vochtschade

Wij zoeken een hersteller voor sommige delen van onze muren op het gelijkvloers. Er is een vochtprobleem bij de buur vastgesteld (riolering), waardoor wij hier en daar gevolgschade hebben langs de gedeeld muren. De muur is vochtig en de pleister/verf komt los.


Pleisterwerken Hoboken (Antwerpen)
donderdag 08 juli 2021

Herstelling na waterschade

Wij hebben dit weekend waterschade opgelopen door een lek bij de bovenbuur. Er is enorm veel water in de keuken binnengekomen voornamelijk via de gaten van de lampen. Er was zodanig veel water dat het wat gyproc platen (plafond) kapot heeft gemaakt. Totale oppervlakte plafond beschadigd +- 6 x 4m. Mogelijk ook schade in de muur. Ook de parket begint krom te trekken. De gemeenschappelijke delen hebben ook wat waterschade opgelopen.


Pleisterwerken Antwerpen
zondag 04 juli 2021

Herbepleisteren + herbetegelen

Ik heb schade opgelopen door een daklekkage. In totaal 2-3m² herbetegelen van verticale muur in wc/schouw Daarnaast 16m² schade living herbepleisteren Kitting ramen moet ook herdaan worden


Pleisterwerken Borgerhout (Antwerpen)
zaterdag 05 juni 2021

Herstellen pleisterwerk na waterschade badkamer

Na waterlek bij de bovenburen, zoeken we iemand die de waterschade aan plafond en muur kan herstellen in de badkamer. Probleem dateert van januari, dus vermoedelijk is alles nu wel voldoende uitgedroogd. Betreft herstelling aan de muur (2m²) en aan het plafond (1m²). Hier heb ik zelf ook wat gaten in het pleister geboord omdat het water via de lamp door het plafond sijpelde en ik het zo wou verspreiden om te vermijden dat het via de elektrische bedrading bleef binnendruppelen.


Pleisterwerken Antwerpen
dinsdag 01 juni 2021

Bezetten muurgehelen na verwijderen tegels

Graag een bezetter die op korte termijn een 25-tal m² zou kunnen bezetten. Betreft enkele muren waar op het onderste gedeelte tegels waren voorzien, met daarboven een vliesbehang. Totale muur zou gedaan moeten worden om een egaal resultaat te krijgen: hoogte 2.8 m op een meter of 8 - in totaal (keuken, hal en toilet). Bijkomend wordt er ifv een aanbouw een raamopening vergroot naar een deurgeheel, in de -nu nog- buitengevel. Dit dient ook afgewerkt te worden.


Pleisterwerken Antwerpen
vrijdag 21 mei 2021

Bezetten op betegelde muren

Bureauruimte/winkelpand met tegeltjes tegen de muren welke dienen te worden bezet of uitgeplamuurd. tegels hangen allemaal nog goed vast. Bedoeling is om de ruimte verkoopsklaar te maken. Het gaat om een 45M².


Pleisterwerken Wommelgem
dinsdag 18 mei 2021

Pleisterwerk na plaatsen veranda en raam

Muur (nu voorzien van gyproc) staande tegen de muur van de buren.L = 3.20 m h =2.80 m Deze moet bezet worden. Een raam (wordt vervangen) ingewerkt in een muurtje, van b = 217 h 2.80 raam in het muurtje h 2.92 br 1.32 m en nog een muurtje van br 1m en h 2.80


Pleisterwerken Borgerhout (Antwerpen)
maandag 17 mei 2021

Pleisterwerken uitvoeren

Er zouden verschillende stukadoorswerken in een woning moeten gebeuren: - een deuropening zou mooi recht gezet moeten worden, - een stuk muur in de keuken van 160 cm op 50 cm, - de gang op de 2de en 3de verdieping.


Pleisterwerken Mortsel
zaterdag 08 mei 2021

Muren bepleisteren na waterschade

Hal dient opnieuw bepleisterd te worden na geval van waterschade. Van gelijkvloers tot de tweede verdieping. 2e verdiep tot op gelijkvloers, geen kleine oppervlakte. Nadien ook bekijken om te schilderen


Pleisterwerken Antwerpen
dinsdag 04 mei 2021

Herstellen en afwerken van muren na vochtschade

We hadden al een hele tijd vochtproblemen in de woning. Een halfjaartje geleden, ongeveer, is de oorzaak (thv dak) verholpen. Dus graag herstellen en afwerken van de muren/plafond met vochtschade. Controleren of al het vocht weg is, beschadigde delen verwijderen (15 m²) , opnieuw bezetten van de muren


Pleisterwerken Antwerpen
woensdag 28 april 2021

Bezetten muur

Er zou een muur van 4 m² bezet moeten worden.


Pleisterwerken Merksem
vrijdag 23 april 2021

Dagkanten bepleisteren

Dagkanten afwerken met pleister. het zijn 7 ramen en 2 deuren bepleisteren (de zijkant, de bovenkant). De onderkant hoeft niet bepleisterd te worden.


Pleisterwerken Zwijndrecht
donderdag 22 april 2021

Pleisterwerk binnenmuur herstellen + steunbalk wegkappen

Binnenmuur waar ik een ernstig vochtprobleem heb gehad. Onderste deel van de muur moet voor een groot deel terug bezet worden. Zou eerder snel moeten gebeuren. Oppervlakte is 4m2. Te weinig ruimte tussen 4 dubbele ramen appartement en de steunbalk erboven, met als gevolg dat niet alle ramen nog goed open gaan. Balk zou moeten worden weggekapt tot op hoogte dat ramen terug openen + balk opnieuw bezetten.


Pleisterwerken Antwerpen
woensdag 14 april 2021

Bepleistering in gebouw voorzien

Binnen in een gebouw moet er bepleisterd worden.


Pleisterwerken Berchem (Antwerpen)
woensdag 14 april 2021

Bezetten van plafond

De plafond in de badkamer moet bezet worden, ongeveer 10 m².


Pleisterwerken Berchem (Antwerpen)
dinsdag 13 april 2021

Gyproc plaatsen en schilderklaar bepleisteren

Gyproc plaatsen over enkele muren. Plus gyproc wandje met deur zetten rondom een bestaand toilet. Bepleisteren: naadloos afwerken van wanden zonder zichtbare overgangen en schroefkoppen.


Pleisterwerken Antwerpen
vrijdag 09 april 2021

Gyproc aan plafond plaatsen in appartement

Gyproc aan het plafond plaatsen in het hele appartement, oppervlakte van 90 m² in verschillende ruimtes. We zijn het appartement zelf aan het renoveren en kijken nu om de leidingen tegen het plafond te plaatsen.


Pleisterwerken Merksem
maandag 22 maart 2021

Muren bezetten

Muren bezetten in 2 ruimtes. Plafonds hoeven niet bezet te worden. Ongeveer een 100m²


Pleisterwerken Antwerpen
dinsdag 02 maart 2021

Muren bepleisteren

Een stukadoor die binnenmuren kan bepleisteren, afwerken tot tegen bestaand plafond en vloer. Totale oppervlakte bedraagt ongeveer 70m² zonder ramen en deuren. Momenteel de muren proper aan het maken


Pleisterwerken Borgerhout (Antwerpen)
zondag 14 februari 2021

Gevelbespleistering herstellen

De bepleistering van de achter-zijgevel moet verwijderd/hersteld worden. De gevel vertoont een barst aan de aanzet van de schouw. De oppervlakte bedraagt ongeveer 40m².


Pleisterwerken Antwerpen
donderdag 11 februari 2021

Herstellingswerken plafond na waterschade

Door waterinfiltratie van de bovenbuur moet het pleisterwerk van het plafond worden hersteld en herschilderd. Het plafond meet ongeveer 2m x 4m.


Pleisterwerken Antwerpen
woensdag 10 februari 2021

Bezetting slaapkamer

Ik zoek een bezetter om mijn slaapkamer volledig opnieuw te bezetten. Door veel waterschade hangen grote delen van het plafond en de muren volledig los. De oppervlakte die aangepakt moet worden is ongeveer 6 vierkante meter. Deze moet volledig opnieuw gestukt en geschilderd worden.


Pleisterwerken Antwerpen
woensdag 03 februari 2021

Waterschade herstellen

Waterschade bekomen op het 3deverdiep van een appartement. Het dak is alreeds hersteld, dus de binnenkant moet gestuct + geschilderd worden. De totaaloppervlakte die aangepakt moet worden is ongeveer 2 vierkante meter.


Pleisterwerken Antwerpen
zaterdag 30 januari 2021

Muur bezetten

Het betreft een klein bezettingswerk: 2 muren en een kopse kant. In totaal moet er 8 vierkante meter bezet worden.


Pleisterwerken Berchem (Antwerpen)
vrijdag 29 januari 2021

Herstel keldermuren na waterschade

Door waterinfiltratie zijn 2 muren beschadigd 2 muren, die dus moeten hersteld worden De grote weet ik niet zo vanbuiten


Pleisterwerken Schilde
dinsdag 12 januari 2021

Muur en plafond herstellen

De muur en plafond zou opnieuw bepleisterd en geschilderd moeten worden. De oppervlakte die behandeld moet worden is ongeveer 3-4 vierkante meter. De schade is een gevolg van een lek van de bovenbuur.


Pleisterwerken Berchem (Antwerpen)
dinsdag 05 januari 2021

Schade aan muur herstellen

We hebben schade aan onze muren door een lekkende kraan bij de buren naast ons. Hieronder de afmetingen van de schade: Kamer 1: - 1m40 op 2m onder trap - 1m40 op 0,35m muur 2 onder trap Kamer 2: - 1m40 op 0,35m andere kant zelfde muur als 2e kamer 1 - 2m40 op 1m40 muur kamer 2


Pleisterwerken Antwerpen
dinsdag 05 januari 2021

Pleisteren van een traphal en inkomhal

Ik zoek een stukadoor voor het pleisteren van een traphal en inkomhal. Totale te pleisteren oppervlakte: naar schatting +- 40 vierkante meter. Totale oppervlakte tot de vloer gemeten: +- 75 vierkante meter. Belangrijk: er is een nieuw verniste trap en een nieuwe tegelvloer die volledig secuur afgedekt moeten worden.


Pleisterwerken Berchem (Antwerpen)
dinsdag 08 december 2020

Herstellingswerken na waterschade

Door waterinfiltratie van de bovenbuur moet men het vals plafond , 3 muren en een kastendeur herstellen 1. 1m² vals plafond 2. 4m² om te schilderen: muur & plafond en achterkant van de kast 3. een berkenmultiplex deur die moet worden vervangen


Pleisterwerken Berchem (Antwerpen)

Pleisterwerken in jouw regio

Offertes aanvragen