Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwe tuin of nieuw terras aanleggen?

Tuin - Leuven

Tuin - Leuven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Tuin in Leuven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Leuven die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Leuven

maandag 07 juni 2021

Toegangspoort plaatsen

Wij hadden graag een "op maat gemaakte metalen poort gehad " - Idee was om een "raster" te maken waarin een 6 tal steenschotten zouden passen ( 120/110 ) wat maakt dat de poort 3.60m op 2.20m ongeveer zou zijn ( zonder wielen en andere toebehoren).


Tuinaanleg en -onderhoud Erps-Kwerps
maandag 31 mei 2021

Afsluiten terrein (25 lm) met houten omheining + geautomatiseerde poort

Graag een vakman voor het leveren en plaatsen van een houten omheining / schutting (betonpalen met houten panelen ertussen bevestigd), inclusief een geautomatiseerde poort in dezelfde afwerkingsmaterialen. Betreft een 17-tal meter aan de zijkant van het terrein, en aan de straatkant een breedte van een 10-tal meter (waarvan de poort ongeveer 3 meter breed zal bedragen) Betreft een nieuwbouwwoning, verhuis staat gepland in het najaar - dus dan kan het project worden uitgevoerd.


Tuinaanleg en -onderhoud Boutersem
maandag 24 mei 2021

Woekerende bamboe verwijderen

Bamboe krijgt vele nieuwen scheuten tot 4m veerder in gras.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
maandag 24 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Er zou een betonnen omheining van ongeveer 25 m geplaatst moeten worden. De omheining zou 2 m hoog moeten zijn. De binnenkant van de omheining zou aangekleed moeten worden met rotsen of lei stenen in het antraciet.


Tuinaanleg en -onderhoud Tildonk
dinsdag 04 mei 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Het betreft het plaatsen van tuinafsluiting. Ik wil graag een houten tuinafsluiting met een betonnen ondergrond. Het is voor een 10 tal lopende meter en een hoogte van 2m. Liefst zo geluidsdicht mogelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Holsbeek
maandag 26 april 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Schade door storm. Daardoor zouden wij onze afsluiting willen vervangen. 5 houten palen, geplaatst in metalen paalhouders, verankerd in beton, en 5 composiet schermen (180 x 180 - merk elephant) moeten vervangen worden. Ongeveer 10lopende meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Leefdaal
maandag 12 april 2021

Draadafsluiting plaatsen

We willen onze tuin van nieuwbouw afsluiten met een bekaert draad (ruit) of paneel. De hoogte moet 1m50 of 1m60 zijn. Vooraan zou er ook 2 poortjes moeten komen. Het zou ongeveer een 87lm zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Veltem-Beisem
maandag 12 april 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Plaatsing van een beton schutting van 2.4m hoog aan onze kant, 2m hoog aan de kant van de buren. In L vorm 15m+2m. Er moet ook een bestaande beton schutting verwijdert worden (klein stuk van L 2m) Als vulling overweeg voor de betonnen afsluiting betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...).


Tuinaanleg en -onderhoud Bertem
maandag 05 april 2021

Steenkorven plaatsen

Het is een klein project en moet dienen voor plaatsing in de tuin achteraan het huis om waterbakken aan het zicht te onttrekken. De ondergrond is een chape van 25 à 30 cm belegd met getrommelde klinkers van 6 cm dik (4 formaten en gelegd in Romaans verband). De afmeting van de schanskorf moet zijn : L 3.10m x H 1.20. De vulling moet nog worden bepaald al hebben we een lichte voorkeur voor kokosscherven of stenen. Maar eigenlijk kan het nog alle kanten uit voor de vulling dit naargelang de voor-en nadelen ervan. De toegang tot de tuin is via de garagepoort en een deur van 0.81 cm breed.


Tuinaanleg en -onderhoud Oud-Heverlee
maandag 05 april 2021

Voortuin aanleggen: nieuwe tegels en grind

1. Opbreken en wegvoeren van de huidige tegels in voortuin. 2. Weghalen mangat mazouttank. (de tank werd reeds buiten werking gesteld en opgevuld) 3. Aanleg nieuwe tegels (Megategel Rockstone 100x100 Dark) + bedding (tussen rode lijnen op foto) 4. Plaatsing grind (kleur Castle grind) (gele zone op de foto) Oppervlakte: 24 m².


Tuinaanleg en -onderhoud Wilsele
maandag 05 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Het betreft het plaatsen van een PVC omheining met buren. De lengte is 30m en hoogte van 2m. Momenteel staat er een oudeomheining.


Tuinaanleg en -onderhoud Everberg
maandag 05 april 2021

PVC tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een PVC afsluiting laten plaatsen Dit zou moeten zijn over een lengte van ongeveer 30 a 40 lm. Nu staat er een houten afsluiting maar die zullen wij eventueel wel wegdoen.


Tuinaanleg en -onderhoud Tielt (Vl-Br)
donderdag 01 april 2021

afsluiting tuin +garage poort

Ik heb een garage poort ter beschikking en ik wil dat dit geplaatst word. Het moet enkel geplaatst worden. Het is een poort van PVC . En de latte aan de kant moeten ook gemaakt worden. Ik wil tuinafsluiting laten plaatsen. Ik regel het materiaal. Er moet ook een hekje verwijderd worden. de tuinafsluiting is +/- 12 meter lang de hoogte is 1 m80. De materiaal dit ik zelf ga regelen bestaat uit draad.


Tuinaanleg en -onderhoud Blanden
maandag 29 maart 2021

Plaatsen zwarte draadafsluiting met bovenbuis - 30m

Rechte tuinafsluiting gewenst langs één zijde van de tuin, ter afscheiding van de buurvrouw haar tuin. Momenteel is er een betonstructuur (palen en panelen) - deze zal vermoedelijk mogen worden verwijderd. Type Draadafsluiting zwart met bovenbuis - 30 meter - gemakkelijk bereikbaar via een paadje , want is halfopen bebouwing - Dit mag uitgevoerd van zodra het in de planning kan worden opgenomen


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
maandag 29 maart 2021

Plaatsen PVC tuinafsluiting of schutting na verwijderen cypressenhaag

In de scheiding met de buur aan de straatkant staat er nu een cypressenhaag van ongeveer 25 m. Deze moet verwijderd en vervangen worden door een duurzame onderhoudsvrije afsluiting van ongeveer 15 m. De grond gaat licht bergaf.


Tuinaanleg en -onderhoud Korbeek-Lo
maandag 29 maart 2021

PVC tuinafsluiting / schutting

Plaatsen van een omheining in L-vorm. Ene stuk 20m en andere 5,75 m. In elk stuk poort van +/_ 90 cm breed. Hoogte van de omheiningen graag rond 160 cm of 1m80. Ik zou graag een omheining willen met minimum aan onderhoud, dus composiet of degelijk tijgerhout (grijsachtig) of ander hardhout dragen mijn voorkeur. Indien mogelijk, een afwerking bovenaan in boogvorm.


Tuinaanleg en -onderhoud Everberg
zaterdag 13 maart 2021

Betonplaat gieten en tuinhuis met extensie monteren

Wij willen graag een tuinhuis zetten van de Makro. Het tuinhuis in kwestie is de Luna 295 x 295 cm + extensie 380 cm. We opteren voor een betonnen grondplaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilsele
dinsdag 09 maart 2021

Tuinhuis type Annabel plaatsen

Graag zou ik het tuinhuis Annabel van de Makro laten plaatsen. Er zou ook een betonnen ondergrond voorzien moeten worden, eveneens een vloer in het tuinhuis zelf.


Tuinaanleg en -onderhoud Erps-Kwerps
zaterdag 06 maart 2021

Graszoden aanleggen - 35 vierkante meter

Het oude gazon moet verwijderd worden, hierna moet de grond gelijk gemaakt worden en daarna moeten nieuwe graszoden aangebracht worden. De totaaloppervlakte van deze gazon is ongeveer 35 vierkante meter.


Tuinaanleg en -onderhoud Kessel-Lo
vrijdag 12 februari 2021

Composiet afsluiting plaatsen

Plaatsing van composietschermen van om en bij de 50 meter en hoogte 1,80 m. Momenteel staat er een bestaande haag op ons perceel en een draadafsluiting met betonplaat op de perceelsgrens. Nieuwe afsluiting zou als mogelijks zo kort mogelijk tegen deze afsluiting moeten komen. De tuin is tevens makkelijk te bereiken.


Tuinaanleg en -onderhoud Boutersem
zaterdag 30 januari 2021

Houten tuinhuis plaatsen

Ik zou graag het tuinhuis Latina willen plaatsen van 320 x 205cm. Er moet ook een betonvloer voorzien worden. De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Erps-Kwerps
woensdag 06 januari 2021

Tuinhuis en overkapping plaatsen

Wij zouden een tuinhuis bij de Makro aankopen bij van ongeveer 6 vierkante meter. Alsook denk ik dat er een betonnen ondergrond voorzien moet worden (dit ben ik niet zeker en zou ik graag bespreken met de vakman) De tuin is makkelijk te bereiken voor de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilsele
dinsdag 22 december 2020

Plaatsen van schutsels 44meter

Er zou 44 lopende meter aan schutstels moeten geplaatst worden in de tuin. De tuin is makkelijk te bereiken, ik zou de schutsels graag met de vakman aankopen.


Tuinaanleg en -onderhoud Boutersem
dinsdag 15 december 2020

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een blokhut van macro rimini 260 x200. alsook een houten vloer of beton


Tuinaanleg en -onderhoud Everberg
zaterdag 28 november 2020

Houten afsluiting plaatsen

Wij hadden graag een jacuzzi geplaatst vlak naast de omheining vd buren. Hadden graag een privacy scheiding geplaatst van 4 m met minstens 2 m hoogte. Nu staat er een houten omheininkje maar dat is in zeer slechte staat, dus die ga ik zelf nog weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Lubbeek
zondag 22 november 2020

Tuinafsluiting en poort plaatsen

Plaatsing houten afsluiting / draadafsluiting met poort. 9 lopende meters. Geen andere voorbereidende werken.


Tuinaanleg en -onderhoud Herent
zaterdag 21 november 2020

Blokhut plaatsen

Tuinhuis Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 cm stalen dak met anti-condensdoek plaatsen. Een betonnen ondergrond moet ook nog voorzien worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Leuven
woensdag 18 november 2020

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij de edelweis tuinhuis van 505x 385 laten instaleren. De goten die kopen wij, de ondergrond van beton is al gegoten dit hoeft niet meer enkel het tuinhuis te installeren.


Tuinaanleg en -onderhoud Boutersem
dinsdag 17 november 2020

Blokhut cube plaatsen

Wij zouden onze blokhut cube 2x3m willen laten plaatsen. Een betonplaat (of chape/stabilié met vloer) moet ook nog geplaatst worden. Wij zouden graag ook geïmpregneerd hout hebben. Zou de vakman ons daar wat advies over kunnen geven?


Tuinaanleg en -onderhoud Veltem-Beisem
donderdag 12 november 2020

Draadafsluiting plaatsen

Het plaatsen van een betafence pantanet Family draad (groen) met een lengte van 10M en een hoogte van 1.22m. Er moet ook een oude omheining weggehaald worden.


Tuinaanleg en -onderhoud Lubbeek
Offertes aanvragen