Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker maakt maatwerk

Schrijnwerk - Antwerpen

Schrijnwerk - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Schrijnwerk in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schrijnwerkers uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schrijnwerker.

Offertes voor schrijnwerk in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

donderdag 29 juli 2021

Buitentrap natuursteen herstellen

De toegangstrap in natuursteen aan de klanteningang - buitentrap- is dringend aan herstelling toe. In eerste instantie wensen we zo snel mogelijk te repareren, - een 12 meter. In 2e fase tevens een voorstel voor het realiseren van een nieuwe trap, zodat we dit in de budgetten volgend jaar kunnen opnemen.


Trappen Berchem (Antwerpen)
woensdag 07 juli 2021

Betonnen noodtrap aan feestzaal realiseren

We wensen een buitentrap te voorzien aan de rokersruimte om capaciteit feestzaal te vergroten. Trap moet min. 2,5m breed zijn en overbrugt +/- 3,5m hoogte (van -1 naar +1, met een talud tussendoor). Initiële voorkeur ging uit naar metaal/staal, maar dit dient ook noodtrap te zijn, (anti-slip), dus lijkt een betontrap misschien wel interessanter (ook ifv budget). Ook leent de stijl van het gebouw zich hier zeker toe. Ondergrond bestaat uit aarde/grond, dus er zou een vloerplaat od moeten voorzien worden. Er is zeker flexibiliteit ifv uitvoeringstermijn. Graag ook advies ivm aanvragen van vergunningen (indien nodig) aangezien dit openbaar domein is.


Trappen Antwerpen
vrijdag 25 juni 2021

Betontrap storten

Ik wil 2 betontrappen laten storten (tussen gelijkvloers en eerst + tussen eerste en tweede). Het gaat om twee maal dezelfde dubbele kwart-draai trap van 17 treden. Het gaat om een nieuwbouw.


Trappen Borgerhout (Antwerpen)
zondag 23 mei 2021

Houten trap plaatsen

Ik zou graag mijn trap laten vernieuwen. Gelijkvloers naar 1e - 13 treden + 1e naar het 2e - 6 treden Nu zijn ze ook in het hout. + Voor in mijn magazijn heb ik een nieuw metalen trap nodig - ong 20 treden (3,6m hoogte)


Trappen Hoboken (Antwerpen)
woensdag 12 mei 2021

Betontrap storten

Graag hadden wij een een betontrap laten plaatsen. Indien mogelijk met als afwerking hout bovenaan de tredes. Info trap: aantrede: 24cm optrede: 18,22cm totaal niveauverschil: 328cm aantal treden: 18 incl bordes breedte trap: 80cm afmeting bordes: 80x170cm op gelijkvloers wordt er een nieuwe betonplaat + isolatie + polybeton geplaatst. Maar op verdieping 1 blijft de bestaande houten vloer behouden (+ lewiszwaluwplaten met lichtgewicht mortel). Verankering van trap te bekijken hier.


Trappen Ekeren (Antwerpen)
woensdag 05 mei 2021

Trapleuning in inox plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand om voor ons trapleuning te kunnen plaatsen. We zouden deze in inox willen. Van beneden tot 2e verdieping.


Trappen Merksem
dinsdag 20 april 2021

Vaste trap plaatsen naar zolder + trapgat boren in betonnen vloer

Ik zoek een aannemer die een vaste trap kan komen plaatsen naar mijn zolder. Momenteel een uitklapbare houten trap. Die moet worden verwijderd, het gat moet worden gedicht en er moet een nieuw gat komen met een vaste trap. Plafond waar een gat moet worden geboord, bestaat uit beton.


Trappen Hoboken (Antwerpen)
woensdag 03 maart 2021

Trapbekleding massief hout plaatsen

Bekleden van betonnen trap in nieuwbouwwoning Ongeveer 16 treden x2, want we ze zouden ze alle 2 willen bekleden.


Trappen Kapellen (Antwerpen)
dinsdag 23 februari 2021

Betontrap storten

Het betreft een bel étage woning waar achteraan geen trap meer is. Daarom zou ik graag een buitentrap willen plaatsen. Ik heb interesse in een betontrap (eventueel een ander optie zou ik graag willen bespreken) Er zijn nog geen tekening voorzien, graag zou ik dit ook in samenspraak met de vakman bespreken. De hoogte die moet overbrugt worden is wel 2.5 meter


Trappen Zwijndrecht
dinsdag 16 februari 2021

Houten trapleuning plaatsen

Ik zou graag een houten trapleuning willen plaatsen, dit zou gaan over een 16-tal treden. Alsook is er een kwartdraai in mijn trap, dit zou uiteraard ook overbrugt moeten worden. De trapleuning zou dus op maat gemaakt moeten worden.


Trappen Brasschaat
vrijdag 12 februari 2021

Balustrade plaatsen

Een trapleuning plus balustrade zwart gekleurd met een strakke uitvoering in inox, aluminium, of staal volgens bevinding van de vakman. De trap bevindt zich in een duplex appartement. Dit gaat over een trap van het eerste naart het 2de verdiep, momenteel is er al een balustrade aanwezig maar deze vinden wij helaas niet zo mooi. Het aantal treden dat overbrugt moet worden zijn 16 treden.


Trappen Antwerpen
donderdag 11 februari 2021

Bekleden van een trap

Bekleden van een trap in het tapijt, zowel de trede als het stootbord. Het is een trap in een oud herenhuis van ± 70 treden, die momenteel wit gelakt is. De overloop zou ik telkens zo willen houden en niet bekleden. De overloop moet dus niet gebeuren, die mag zo behouden worden.


Trappen Antwerpen
zaterdag 06 februari 2021

Trap bekleden met pvc / vinyl

Het gaat om een oude houten trap van 2 verdieping met leuningen. Waar momenteel tapijt ligt, maar ik zou dat weg willen zodat de schoonmaak wat beter gaat. 3 keer kwart draai en 35 tredes in totaal.


Trappen Hoboken (Antwerpen)
vrijdag 05 februari 2021

Houten leuning plaatsen

Nieuwe trapleuning. De spaken in smeedijzer zijn aanwezig. Dus nog een houten leuning die bevestigd moet worden. Naar eerste verdieping (met tussenstuk)


Trappen Zwijndrecht
woensdag 03 februari 2021

Trap zandstralen

We zouden graag onze trap laten zandstralen. Enkel trap, leuning is vernieuwd. Van verdiep 0 tot en met 2. In totaal moeten er 40 treden gezandstraalt worden


Trappen Berchem (Antwerpen)
dinsdag 02 februari 2021

Trap renoveren

Houten trap met 16 treden volledig afschuren, puntjes en oneffenheden opstoppen, zoveel als mogelijk alle oneffenheden weg werken. Daarna volledig te schilderen.


Trappen Ekeren (Antwerpen)
zaterdag 30 januari 2021

Trapgat maken en trap plaatsen

We zouden graag een trap naar onze zolder maken. We zouden de trap boven de andere trap willen maken om geen ruimte te verliezen. Alsook zou een trapgat gemaakt moeten worden. Er zijn nog geen tekening aanwezig. Dit zou ik graag met de vakman willen bespreken, alsook de materiaalkeuze.


Trappen Brasschaat
vrijdag 29 januari 2021

Trapbekleding PVC / vinyl aanbrengen

Trap in inkomsthal van klein appartementsgebouw. Trap in hout van 58 treden (over 3 verdiepingingen). Inkomsthal zal geschilderd worden, eventueel andere oplossing voor houten trap = bekleding. Ik sta gerust open voor andere opties, de vakman mag me dus zeker adviseren.


Trappen Antwerpen
zaterdag 23 januari 2021

Trapleuning plaatsen

Wij beschikken over een draaikrans zonder trapleuning en we zouden graag dit willen laten plaatsen. Het gaat om 2 trappen, van gelijkvloers naar 1e verdiep en van 1e verdiep naar 2e verdiep.


Trappen Hoboken (Antwerpen)
maandag 18 januari 2021

Betontrap storten

Dit gaat over een binnentrap van 80cm breed, ± 260cm hoog & ± 350cm lengte. Er zijn geen plannen gemaakt voor de trap, graag zou ik dit met de vakman bespreken. Achteraf zouden wij eventueel gietbeton over de vloer gieten.


Trappen Ranst
donderdag 14 januari 2021

Houten trap naar de bell etage plaatsen en ook een een bestaande trap veranderen

We hebben een draaitrap naar de 1ste verdiep die willen we veranderen (dit moet een totaalnieuwe draaitrap zijn - de trap heeft 12 treden), en er moet een trap naar onze bel etage die 2 trappen komen aan elkaar en daarom moeten ze hetzelfde zijn, we zouden graag deze trap in het hout hebben.


Trappen Antwerpen
woensdag 13 januari 2021

Trappen renovateur gezocht

Voor trapwerken zijn wij opzoek naar een schrijnwerker die deze trap volledig kan dicht werken en renoveren. Dit zou specifiek een onderaannemer die op regelmatige basis bij ons kan werken.


Trappen Schilde
woensdag 13 januari 2021

trapbekleding HPL / CPL / laminaat aanbrengen

Mijn huidige trap (steen) bekleden met overzettreden in laminaat. Er zouden een 16-tal treden bekleed moeten worden. Deze zijn 75cm breed en hoogte van een 22.5cm


Trappen Borsbeek (Antwerpen)
zondag 10 januari 2021

Trap laten bekleden

Trap van 62 cm breedte met 11 treden, kleine overloop van 90 x 70 cm en nog 1 trede met een breedte van 75 cm. Ik zou hem graag met tapijt laten bekleden


Trappen Merksem
zondag 03 januari 2021

Vaste zoldertrap plaatsen

Graag hadden we een trap geplaatst naar de zolder. Een volwaardige trap ipv een zoldertrap.


Trappen Schilde
woensdag 30 december 2020

Betontrap storten

Er moet een betontrap gestort worden van 16 treden binnen in de woning. Graag zou ik dit bespreken met de vakman.


Trappen Schoten
maandag 28 december 2020

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een trapleuning laten plaatsen in RVS. Dit gaat over een binnentrap met 11 treden. Graag zou ik dit met de vakman bespreken.


Trappen Ranst
maandag 07 december 2020

Overlopen in trappenhal bekleden met hout

Ik zou de 5 overlopen in de trappenhal opnieuw willen laten bekleden. Was bekleed met egaline / karton met nietjes + novilon... Moet dus nu herdaan worden.


Trappen Antwerpen
vrijdag 04 december 2020

Nieuwe trap plaatsen

Na renovatie van onze zolderverdieping, lieten we een nieuw trapgat maken en willen we graag een nieuwe vaste trap laten plaatsen. We denken dan aan een open eiken trap, net iets steiler dan standaard (molenaarstrap) en met enkel een trapleuning aan de muurzijde, geen trapspijlen maar op de verdieping is een balustrade nodig. (te voorzien rondom trapgat) Voorziene breedte van 70 cm, hoogte van 280cm. Ik zou graag met de vakman bespreken over hoeveel treden we het best zouden plaatsen.


Trappen Wommelgem
donderdag 03 december 2020

Trap bekleden met tapijt

Ik had graag onze kleine haltrap bekleed met vasttapijt. Deze trap fungeert als overgang van de inkomhal naar de keuken en telt 3 treden. Hierop wordt het vaakst gelopen. De treden zijn 86cm breed en bovenaan sluit deze aan op de tegelvloer.


Trappen Mortsel

Schrijnwerk in jouw regio

Offertes aanvragen