Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras of oprit aanleggen

Terras klinkers leggen

Terras klinkers leggen

Op deze pagina vind je alles terug voor het aanleggen van jouw terras in beton- of kleiklinkers.

Soorten , prijzen en en offertes voor jouw terras in klinkers

Een terras in klinkers is gegeerd dankzij het onderhoudsvriendelijke karakter. Bovendien kunnen klinkers een grotere belasting aan dan andere materialen. Een uitgebreid aanbod is een extra troef.

Ben je nog zeker welke klinkers je wil leggen of wil je meer info van een expert? Gebruik onze gratis dienst en kom in contact met de beste stielmannen in de regio.

Soorten terrasklinkers en prijzen

Betonklinkers

Betonklinkers zijn populair bij de aanleg van opritten en parkings, maar je kan ze evengoed gebruiken voor jouw terras. Ben je van plan om zowel een oprit als een terras aan te leggen? Dan kan je dezelfde klinkers gebruiken om een samenhangend resultaat te krijgen. De moeilijkste keuze is ongetwijfeld kiezen uit het enorme assortiment aan betonklinkers.

Prijs terras in betonklinkers: € 35 - € 65 per vierkante meter.

Klinkers leggen

Kleiklinkers

Deze uit klei gemaakte klinkers kennen we ook als keramische klinkers. Vaak zijn ze een stukje duurder dan betonklinkers. Kleiklinkers zijn ruwer van textuur en hebben een bredere voeg. Zelfs als je nieuwe klinkers in je handen hebt, zien ze er vaak verweerd en oud uit. Dat komt omdat ze in een trommel zijn gelegd die ronddraait. De klinkers botsen tegen elkaar, waardoor ze er imperfect uitzien.

Prijs terras in keiklinkers: € 50 - € 75 per vierkante meter.

Terras in keiklinkers oprit

Wat kost klinkers laten leggen?

Maar wat kost het nu all-in om een professional jouw klinkers te laten leggen? We geven je hieronder een indicatie van wat klinkers laten leggen in totaal kost.

Enerzijds betaal je het materiaal dat nodig is. Dat zijn zowel de klinkers zelf als bijvoorbeeld de s

Offertes terras in klinkers aanvragen

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Heel vriendelijk, dynamisch bedrijf

Amber de Meyer

Zeer goede samenwerking en onmiddellijk een vakman gevonden. Blij dat er nog eerlijke firma's zijn want er zitten ook prutsers bij. Alles verliep perfect.

Eddy van Petegem

Opdrachten terras klinkers leggen

donderdag 06 januari 2022

Terrasvloer aanleggen

Terrasklinkers vervangen door stenen Ik zou graag hebben dat het gelijk staat met de ramen, dus dit zou een beetje verlaagd moeten worden.


Terras Sterrebeek
dinsdag 05 oktober 2021

Terras aanleggen in betonklinkers

Wij willen een tuinterras laten leggen. Het terras zou een oppervlakte hebben van 6,6 m op ongeveer 3,7 m. Momenteel is dat deel van de tuin gewoon gras. In het deel waar het terras moet komen zit ook het deksel van de regenwaterput (0,6m op 0,6m) die op gelijke hoogte gebracht moet worden met het terras en netjes ingewerkt worden. Er zit ook een toegang naar de voorfilter van de regenwaterput die toegankelijk moet blijven. Voor het oppervlak van het terras willen we langwerpige betonklinkers.


Terras Hove
vrijdag 24 september 2021

Terras leggen

Is voor 20 vierkante meter terras te leggen met klinkers. Nu liggen er tegels.


Terras Halle
maandag 16 augustus 2021

Aanleggen van oprit en tuinterras

Graag willen we de oprit (21 m²) laten aanleggen met klinkers. het is een nieuwe verkaveling, dus er is momenteel niks voorzien, enkel grond. Eventueel zou er eerst een 20-tal cm moeten worden afgevoerd ifv de nodige onderlaag - daar heb ik niet goed zicht op. In de tuin achteraan de woning willen we graag een terras (18 m²) laten leggen. Onze voorkeur gaat uit naar terrastegels 60 x 60 , maar we staan zeker open voor andere materialen/uitvoeringen als daar voordelen aan gekoppeld zijn naar onderhoud/duurzaamheid/uitstraling/prijs,..... Af te werken met boordstenen rond-om-rond. Eventueel zou er ook een betonplaat gegoten moeten worden, aansluitend aan het terras voor het tuinhuis.


Terras Wondelgem
donderdag 22 juli 2021

Composiet terras plaatsen in stadstuin

Kleine stadstuin waar gras niet schijnt te gedijen. Daarom wil ik er een composiet terras van maken. Ongeveer 36 m². Er ligt een oud terras in klinkers, het nieuwe terras mag daarnaast worden geplaatst op dezelfde hoogte.


Terras Mechelen
vrijdag 02 juli 2021

vernieuwen terras

Ik zoek iemand die mijn terras met betonklinkers wil uitbreken en heraanleg met keramische tegels. De terras is 41 vierkante meter groot.


Terras Vichte
maandag 28 juni 2021

Terras aanleggen

Wij willen graag ons terras laten aanleggen in klinkers. Het zal ongeveer 60 vierkante meters gaan. Nu liggen er kasseien.


Terras Mol
dinsdag 01 juni 2021

Terras vernieuwen

Ik zou graag mijn terras vernieuwen Nu ligt dat deels in klinkers en deels in beton Dat is ongeveer een 30m² Ik ben aan het twijfelen over gepolierde beton voor het terras of tegels.


Terras Melle
donderdag 20 mei 2021

Klinkers leggen rond tuinhuis

Ik zoek een vakman die klinkers kan leggen rond het tuinhuis. Het is een kleine oppervlakte, ongeveer 10m². Het tuinhuis staat achteraan in de tuin. Er is een rest van de aanleg van het terras. Dit zijn getrommelde kleiklinkers. Nu ligt daar gewoon grond. Het is een rijhuis en de tuin is 25m naar achter. Er is geen mogelijk om de stabilise langs achter aan te voeren.


Terras Merelbeke
vrijdag 30 april 2021

Houten terras plaatsen + afwerken zijkanten en trap

Een nieuwe terras in hout laten plaatsen op een bestaand terras in klinkers. Het terras moet aan 1 zijkant opgehoogd worden met beton, het terras is 0,50m hoog en er zou 20cm opgevuld moeten worden. De oppervlakte van het terras is 4m op 5m en 3 trapjes die momenteel die ook bedekt moeten worden.


Terras Jette
maandag 05 april 2021

Bestaand terras vervangen

We hebben een bestaand terras met klinkers. Door bomen gaan de klinkers naar omhoog we denken ze met bankirai mogelijk te verhogen. De oppervlakte ervan is +/-60m2.


Terras Maaseik
maandag 29 maart 2021

Terras inclusief klein trapje in composiet aanleggen

Terras voor onze chalet terug aanleggen. Momenteel liggen daar heel slecht aangelegde klinkers en loopt er een klein, betegeld trapje naar de veranda. Alles moet worden uitgebroken en we willen een terras in composiet in de plaats, inclusief een trapje van enkele treden in hetzelfde materiaal. Het gaat om een oppervlakte van 13 op 2 meter, dus 26 m² in totaal.


Terras Tessenderlo
donderdag 25 maart 2021

Houten terras plaatsen

Graag zouden wij een houten terras willen aanleggen met thermisch hout. Ongeveer 30m² Nu ligt er gewoon gras. Het zou moeten aansluiten op een ander terras met klinkers.


Terras Ledeberg (Gent)
maandag 15 maart 2021

Terras in klinkers aanleggen

terras aan tuinhuis aanleggen. Met een oppervlakte van 23 m². dit mag in kleiklinkers worden gedaan. Er ligt momenteel gras, dus er moet geen oud terras worden uitgebroken.


Terras Kessel-Lo
dinsdag 09 maart 2021

Kunststof terras

Bedoeling is om het bestaande terras (klinkers) uit te breiden. Ik vermoed tussen de 10 en 50 m²(ongeveer). materiaal kunststof(houtlook). ik wil raad van een vakman waar beter uitbreiden.


Terras Aarschot
maandag 08 maart 2021

Terras leggen

Er ligt reeds een terras van 15m2 5m breed 3 meter diep en we zouden dit 5 op 5diep willen. Hout of klinkers.


Terras Liedekerke
zondag 07 maart 2021

Houten terras bijbouwen

vloer moet bijgebouwd worden buiten uit hard hout. Met een oppervlakte van 45 a 50m². Er liggen klinkers en stabilisé. Dit gaan we zelf afbreken.


Terras Wuustwezel
donderdag 04 maart 2021

Klinkers uithalen en herleggen

Na 20 jaar zijn de klinkers voor (+/-40m2) en achter (+/-30m2) het huis her en ze zijn wat verzakt. Het is tijd om ze uit te halen, ondergrond te egaliseren en te herleggen. We willen graag terug klinkers, waarschijnlijk zal er zand moeten zijn om te egaliseren en de klinkers zouden hergebruikt kunnen worden.


Terras Aartselaar
zondag 28 februari 2021

Klinkerwerken uitvoeren

Ik zou graag vanachter in de tuin een rechthoek en momenteel is dit een stuk betegelt en een stuk klinkers. Ik zou terug klinkers laten aanleggen op de rechthoek van +- 100 m² in totaal in de tuin. Er ligt ook een stuk beton waar een tuinhuis op staat, deze moet moet weg met het tuinhuis.


Terras Riemst
vrijdag 26 februari 2021

Tegels uitbreken en heraanleggen

Er zouden enkele klinkers uitgebroken moet worden omdat er onder deze tegels zich een lek bevindt (regenwater). Eenmaal deze tegels zijn uitgebroken zouden ze proper terug op hun plaats moeten komen..$ Dit zou gaan over een 3-tal vierkante meter.


Terras Wezemaal
maandag 22 februari 2021

klinkerwerken uitvoeren

± 25 m² in L-vorm aanleggen. Ik zou graag klinkers willen aanleggen voor een terras in een L-. Nog niet zeker tussen klinkers of terrastegels. Er ligt momenteel een terras, er liggen momenteel klinkers. 4 putdeksels zijn er ook.


Terras Stabroek
dinsdag 16 februari 2021

Composiet terras aanleggen

Wegnemen oorspronkelijk klinkers en aanleg van nieuw terras en aankleding tuin. We zouden graag een terras in composiet hebben. Afmetingen zijn nog niet beslist, maar sowieso groter dan het terras nu. Dat is ongeveer 32 m².


Terras Zoersel
dinsdag 09 februari 2021

Betonklinkers aanleggen

Graag had ik nieuwe klinkers gelegd op een stuk oprit voor een oppervlakte van ongeveer 20 m². Graag had ik ook uw mening gehoord over de kwaliteit van betonklinkers omdat deze goedkoper zijn maar blijkbaar wel snel hun kleur verliezen.


Terras Tremelo
dinsdag 02 februari 2021

Aanleggen oprit en terras

Oprit en terras aanleggen -120m² - klinkers (oprit) en tegels (terras).


Terras Tongeren
dinsdag 02 februari 2021

Klinkers aanleggen

Naast het tuinhuis zou ik graag klinkers liggen (heb er zelf veel liggen die ervoor kunnen dienen). Tussen de afsluiting van betonplaten komt een houten poort maar als grondbedekking twijfel ik over asfalt gieten of ook klinkers. Dit stuk ligt in bergop ten opzichte van de straat. De totaalopp die aangelegd moet worden is ongeveer 20 vierkante meter.


Terras Tienen
zaterdag 30 januari 2021

Terras aanleggen

Het betreft een terras met gewone betonklinkers in de tuin, ± 15 meter van de straat verwijderd. Aangezien ik er een tuinhuis op ga monteren zou ik graag een onderlaag van 20cm hebben. Het terras wordt 5 meter breed en 10 meter lang. Een paar muren die opgebouwd zijn in snelbouwsteen zouden ook nog verwijderd moeten worden. + afvoeren grond


Terras Herzele
dinsdag 26 januari 2021

Klinkerwerken uitvoeren

Momenteel ligt er asfalt op onze oprit, de totaaloppervlakte hiervan bedraagt ongeveer 120 vierkante meter (33 m x 3.8 m). Ik zou in de plaats graag nieuwe asfalt of cement klinkers in de plaats leggen, dit zou ik graag bespreken met de vakman.


Terras Heers
woensdag 20 januari 2021

Klinkerwerken uitvoeren

Uitbreiding van bestaande oprit voor een extra parkeerplaats. De oppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 10-15 vierkante meter. De klinkers die moeten leggen zijn "typische rood/witte betonklinkers"


Terras Dentergem
vrijdag 08 januari 2021

Klinkerwerken uitvoeren

Ik zou twee terrasjes willen aanleggen. Ieder van 9 m² in stadstui. Dit zou ik graag met klei klinkers willen. Er moet niks weggehaald worden, er moeten enkel klinkers aangelegd worden. Ik heb nog geen klinkers aangekocht,dit zou ik graag bespreken met de vakman.


Terras Antwerpen
maandag 04 januari 2021

Heraanleggen terras

Zoek terraslegger: terras achteraan dat momenteel betegeld is, 50 m². Trap naar tuin met 4 treden (met zelfde tegels) en enkele m² naar de tuin. Moet allemaal uitgebroken worden en herbetegeld. Ook aan zijkant een 15 m² dat opnieuw moet aangelegd worden met klinkers. Ook dekstenen op muurtje aan terras moeten vernieuwd worden (van ong 9 cm). Gewenste tegels: 60 x 60.


Terras Okegem
Offertes aanvragen