Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras of oprit aanleggen

Terras klinkers leggen

Terras klinkers leggen

Op deze pagina vind je alles terug voor het aanleggen van jouw terras in beton- of kleiklinkers.

Soorten , prijzen en en offertes voor jouw terras in klinkers

Een terras in klinkers is gegeerd dankzij het onderhoudsvriendelijke karakter. Bovendien kunnen klinkers een grotere belasting aan dan andere materialen. Een uitgebreid aanbod is een extra troef.

Ben je nog zeker welke klinkers je wil leggen of wil je meer info van een expert? Gebruik onze gratis dienst en kom in contact met de beste stielmannen in de regio.

Soorten terrasklinkers en prijzen

Betonklinkers

Betonklinkers zijn populair bij de aanleg van opritten en parkings, maar je kan ze evengoed gebruiken voor jouw terras. Ben je van plan om zowel een oprit als een terras aan te leggen? Dan kan je dezelfde klinkers gebruiken om een samenhangend resultaat te krijgen. De moeilijkste keuze is ongetwijfeld kiezen uit het enorme assortiment aan betonklinkers.

Prijs terras in betonklinkers: € 35 - € 65 per vierkante meter.

Terras of oprit in klinkers

Kleiklinkers

Deze uit klei gemaakte klinkers kennen we ook als keramische klinkers. Vaak zijn ze een stukje duurder dan betonklinkers. Kleiklinkers zijn ruwer van textuur en hebben een bredere voeg. Zelfs als je nieuwe klinkers in je handen hebt, zien ze er vaak verweerd en oud uit. Dat komt omdat ze in een trommel zijn gelegd die ronddraait. De klinkers botsen tegen elkaar, waardoor ze er imperfect uitzien.

Prijs terras in keiklinkers: € 50 - € 75 per vierkante meter.

Terras in keiklinkers oprit

Offertes terras in klinkers aanvragen

Als je bij Casius een aanvraag doet zoeken zij de beste match, ook al gaat het soms over werken die niet groot of standaard zijn. We plaatsten via Casius al vele opdrachten en vonden telkens de juiste vakman. Doe zo verder en vergeet niet: het is nog een gratis dienst ook!

M. Lens

Heel vriendelijk, dynamisch bedrijf

Amber de Meyer

Zeer goede samenwerking en onmiddellijk een vakman gevonden. Blij dat er nog eerlijke firma's zijn want er zitten ook prutsers bij. Alles verliep perfect.

Eddy van Petegem

Offertes aanvragen