Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Antwerpen

Verwarming - Antwerpen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Verwarming in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende installateurs uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe verwarmingsketel nodig of zou je graag een vloerverwarming leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste chauffagist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende installateur.

Offertes voor verwarming in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

donderdag 10 juni 2021

Plaatsen volledige nieuwe cv-installatie

In onze woning is nog geen verwarming voorzien, dus willen we graag een volledig nieuwe installatie laten installeren. Betreft het plaatsen van een cv-ketel, een 3-tal grote + 5 kleinere radiatoren. Gasaansluiting is reeds aanwezig.


CV en verwarming Ekeren (Antwerpen)
dinsdag 08 juni 2021

Installeren up-to-date elektrische boiler + waterontharder

Betreft een appartement op het gelijkvloers waarvan in juli de akte wordt verleden. Dit gaan we zsm renoveren voor de mama. Vandaag wordt er verwarmd met accumulatoren (dag/nacht-tarief) en is er slechts een kleine doorstromer van enkele liters voorzien voor de douche. We willen graag een degelijke oplossing voor sanitair water, maar een gasaansluiting voorzien en/of toegang tot rookgaskanaal zal eerstkomende periode niet mogelijk zijn wegens een nodige goedkeuring van de VME... Dus willen we graag in tussentijd een iets modernere installatie, alsnog elektrisch, met een capaciteit van een 80 à 100 liter, inclusief een compatibel type waterontharder.


CV en verwarming Burcht
maandag 07 juni 2021

Wandketel vervangen door elektrische boiler

Verwijderen bestaande wandketel en vervanging door nieuwe elektrische ketel Degene die er nu hangt is van het merk Vaillant en is voor warm water + radiatoren


CV en verwarming Antwerpen
vrijdag 07 mei 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Momenteel staat er een gasketel. Deze zou vervangen moeten worden door een gasboiler (centrale verwarming, warm water, 10 radiatoren).


CV en verwarming Wilrijk
maandag 03 mei 2021

CV ketel en radiatoren plaatsen

Wij zouden graag doorheen het hele huis radiatoren laten plaatsen. Een CV ketel zou ook geplaatst moeten worden. Nu verwarmen wij met een pelletkachel. Radiatoren in meer dan 5 ruimtes.


CV en verwarming Ranst
maandag 03 mei 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Nu staat er een CV ketel, maar die heeft een zekere ouderdom dus de hr ketel radson 27.5kw vervangen. Voor de nieuwe CV ketel zou ik graag ook eentje hebben op gas. Alleen voor de verwarming.


CV en verwarming Berchem (Antwerpen)
donderdag 29 april 2021

Radiatoren vervangen en gasketel onderhouden

De centrale verwarming in mijn woning moet herwerkt worden. Ik zou graag de bestaande radiatoren vervangen (9 stuks), deze zijn geplaatst in 1980/81. Indien mogelijk een aantal radiatoren ook op een andere plaats zetten of gewoon weglaten vermits ze niet gebruikt worden. Belangrijkste doel naast energiebesparing is plaatsbesparing. Huidige radiatoren zijn ongeveer 10 cm breed. Verwarmingsketel zelf is nog maar 10-tal jaar oud en is nog niet aan vervanging toe. Tweejaarlijks nazicht is wel aan de orde. Het gaat om een ketel op gas.


CV en verwarming Borgerhout (Antwerpen)
donderdag 15 april 2021

Plaatsing elektrische CV-ketel

Er zou een elektrische CV-boiler geplaatst moeten worden voor het warm water en de verwarming (5 radiatoren). Nu staat er een gasboiler, deze zou ook weggehaald moeten worden.


CV en verwarming Antwerpen
woensdag 14 april 2021

Vloerverwarming leggen

Er zou vloerverwarming (70m²) geplaatst moeten worden in een woning op de gelijkvloers. Momenteel is er enkel chape en nog geen tegels of parket op de vloer. De vloerverwarming zou niet op de betonnen vloer mogen komen omdat er dan een probleem ontstaat met de deuren.


CV en verwarming Wommelgem
dinsdag 13 april 2021

Radiator verwijderen en 1 nieuwe plaatsen

Radiator in de living verwijderen en een nieuwe plaatsen in de eetkamer. Het is 1 grote ruimte te samen(40m2). De radiator moet ook meegenomen worden.


CV en verwarming Hoboken (Antwerpen)
maandag 12 april 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

Ik zou graag een verwarming willen maar ik weet niet exact welke. Het is ook mogelijk dat het een verwarming in de muur kan zijn. Omdat het klein kamers zijn. Ik sta open voor verschillende opties. Het is een oude herenhuis en het zijn 5 ruimtes(klein).


CV en verwarming Antwerpen
donderdag 08 april 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas werkt nog perfect maar is 25 jaar oud en aan vervanging toe . Het is enkel voor het verwarming van het huis en niet voor het water. Het bevindt zich in de kelder.


CV en verwarming Wilrijk
zondag 28 maart 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

De cv ketel willen we graag op gas. Het zal zijn voor 2 tot 5 ruimtes te verwarmen. We willen graag werken met radiatoren +- 5 radiatoren.


CV en verwarming Kapellen (Antwerpen)
donderdag 25 maart 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

Vervangen van zeer oude gasketel naar condensatieketel. Vervangen van de leidingen van condensatieketel naar de radiatoren en mogelijks ook radiatoren vervangen.


CV en verwarming Antwerpen
woensdag 24 maart 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Oude gasketel vervangen. in een nieuwe gasketel laten plaatsen dit mag weer met gas zijn. Met het zelfde capaciteit.


CV en verwarming Antwerpen
zaterdag 20 maart 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

Ik zou graag een nieuwe CV installatie op gas willen plaatsen, de gasaansluiting is alreeds aanwezig in mijn woninig. Alsook zouden er dan 8 nieuwe radiotoren geplaatst moeten worden.


CV en verwarming Ekeren (Antwerpen)
vrijdag 19 maart 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

Graag had ik me de vakman besproken over het installeren van de centrale verwarming voor een nieuwbouwproject. De plannen van de woning zijn alreeds beschikbaar, deze kan ik ook doorgeven aan de vakman. Qua CV en radiatoren en vloerverwarming zou ik graag alles bespreken met de vakman.


CV en verwarming Antwerpen
woensdag 17 maart 2021

Nieuwe verwarming plaatsen en vloerverwarming installeren

Ik zou graag de volledige verwarming willen vernieuwen in mijn woning, de werken die daarbij gekoppeld zijn het vervangen van de CV ketel, de radiatoren verwijderen, en eenmaal dit in orde zou ik graag vloerverwarming willen aanleggen. Momenteel heb ik een CV-ketel die op stookolie werkt, Graag zou ik willen overschakelen naar gas. Het merk/type van de nieuweCV-ketel zou ik graag willen bespreken met de vakman in kwestie. In verband met de vloerverwarming zou er 60 vierkante meter op de gelijkvloers geplaatst moeten worden. Alsook zou er een koelsysteem geplaatst moeten worden op het dak, de oppervlakte hiervan is ongeveer 80 vierkante meter.


CV en verwarming Mortsel
woensdag 17 maart 2021

Vloerverwarming infrezen - 100 vierkante meter.

In ons aangekocht gelijkvloers appartement van ongeveer 90-100m2 willen we graag vloerverwarming installeren door deze te laten infrezen in de bestaande tegelvloer. Is dit mogelijk of is het beter om de vloer uit te breken? Graag had ik dus advies gekregen van de vakman over hoe we dit het best kunnen aanpakken.


CV en verwarming Berchem (Antwerpen)
maandag 15 maart 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

Wij overwegen overstap van verwarming met kachels naar CV installatie incl brander eventueel ook voor het sanitair warm water. Het gaat om een hele cv installatie te leggen. Bij ons in de straat ligt er geen gas. In de tuin hebben we een tank met petrolium. Liefst iets met mazout of petrolium.


CV en verwarming Antwerpen
woensdag 10 maart 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Momenteel heb ik een CV-ketel (merk: Vaillant) die op gas werkt. Deze is 15jaar oud en werkt niet meer naar behoren. Dit zou graag willen veranderen naar een CV-ketel die ook op gas werkt.


CV en verwarming Wommelgem
dinsdag 09 maart 2021

Nieuwe condensaiteketel plaatsen

Ik zou graag met de vakman een nieuwe condensatieketel aankopen. Eenmaal dit in orde is mag de vakman de condensatiekel plaatsen.


CV en verwarming Hoboken (Antwerpen)
maandag 08 maart 2021

Nieuwe CV-ketel op gas plaatsen

Mijn cv-ketel is dringend aan vervanging toe. Er zou ook een rookgasafvoer door de schoorsteen gestoken moeten worden over ongeveer 15 meter. Ik denk aan een Viessmannketel, maar ander merk mag zeker ook. Ketel van ongeveer 30 kW nodig om 11 à 12 radiatoren op aan te sluiten.


CV en verwarming Borsbeek (Antwerpen)
woensdag 03 maart 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Er zou een vervanging cv-warm water ketel bulex. Ik zou deze willen vervangen door een HR combi ketel VAILLANT van 25Kw. De ketel moet geïnstalleerd worden op het eerste verdieping. Een condensatiepomp naar het dak.


CV en verwarming Berchem (Antwerpen)
dinsdag 02 maart 2021

Nieuwe CV-ketel plaatsen

Nieuwe CV-ketel plaatsen. condensatie ketelverwarming. De ketel zou op gas moeten verwarmen. Er is nog niets voorzien.


CV en verwarming Mortsel
dinsdag 02 maart 2021

Cv-ketel repareren

Druk neemt af in enkele dagen. De soort ketel is Junkers Top 22/28-3 ZWB Ketel. Ik vermoed dat het (inwendige) expansievat kapot is. Geen extern expansievat aanwezig. Er is geen lek te zien.


CV en verwarming Wilrijk
maandag 01 maart 2021

CV ketel en radiatoren vervangen

I would like to replace my old gas heaters (x2) and install a complete central heating system, with radiators in each room (x5). The boiler of the bathroom will also have to be changed.


CV en verwarming Borgerhout (Antwerpen)
woensdag 24 februari 2021

Cv-ketel repareren of uitbreiden

We zouden graag een warmtepomp laten installeren voor verwarming en sanitair water. Momenteel hangt hier een gasboiler. We zoeken een combo gascondensatieketel. Indien het een warmtepomp is zijn er nieuwe (5 of 6 stuks) lage temperatuur radiatoren nodig.


CV en verwarming Borgerhout (Antwerpen)
dinsdag 23 februari 2021

Gasketel onderhouden

Condensatie gaswandketel Ariston Clas Premium 24 onderhouden.


CV en verwarming Zwijndrecht
dinsdag 23 februari 2021

Nieuwe centrale verwarming plaatsen

Installatie compleet nieuwe centrale verwarming voor een halfopen bebouwing (renovatieproject). Zowel ketel als radiatoren te voorzien. Er zijn 8 ruimtes te verwarmen. Installatie op gas.


CV en verwarming Kapellen (Antwerpen)
Offertes aanvragen