Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Verwarmingsketel hoog rendement

Hoogrendementsketel - Gent

Hoogrendementsketel - Gent

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Hoogrendementsketel in Gent?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende installateurs uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe verwarmingsketel nodig of zou je graag een vloerverwarming leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste chauffagist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende installateur.

Offertes voor hoogrendementsketel in Gent aanvragen

Recente aanvragen uit Gent

dinsdag 21 september 2021

Cv-ketel repareren of uitbreiden

CV-ketel gaat zeer frequent in storing bij afname warm water, CV is doorstromer voor chauffage en warm water, zeer waarschijnlijk is 3-weg klep defect. Junkers doorstroomketel op gas, type Cera Smart top 26 zwb.


CV en verwarming Lochristi
dinsdag 14 september 2021

Herstellingswerken afgekeurde mazoutketel

Onze mazoutketel (Viessman duo pârol -bouwjaar 1976) is afgekeurd, maar zou nog 2 jaar moeten kunnen meegaan, omdat er dan grote renovatiewerken zijn voorzien waarbij ook alternatieve energievoorzieningen zullen worden geïntegreerd. Ketel bevindt zich in kelderruimte.


CV en verwarming Gent
woensdag 08 september 2021

Ventilatiegat maken in de zolderkamer

We zijn op zoek naar iemand die een ventilatiegat kan installeren in een zolderkamer. In de kamer zijn er geen rechte muur, het zijn alleen schuine muren. Het gat zal dus dan door het dak moeten gaan. Het ventilatiegat dient voor het afvoeren van de warme lucht van de airco.


CV en verwarming Gent
zaterdag 21 augustus 2021

Ontkalken boiler

Wij hebben ons appartement 5 jaar terug gekocht en hebben de indruk dat onze boiler niet meer zoveel druk geeft. Vermoedelijk zal de boiler ontkalkt moeten worden.


CV en verwarming Aalter
vrijdag 13 augustus 2021

Installeren van technieken: airco, ventilatie D, chauffage, sanitair

Ik zoek een vakman die op hele korte termijn beschikbaar is voor het voorzien van ventilatie D / chauffages/ airco / sanitair . Dit voor een nieuwe tandartspraktijk. Momenteel zijn ze bezig de elektriciteit aan te leggen, en alles dient verder nog te worden voorzien van technieken. Enkel de muren staan er. We hadden een overeenkomst met een vakman, maar die is ernstig ziek geworden, dus zijn we nu dringend op zoek naar iemand die ons verder kan helpen!


CV en verwarming Gent
zaterdag 07 augustus 2021

Ketelonderhoud Bulex

Wens een ketelonderhoud voor mijn Bulex gascondensatieketel (centrale verwarming, warm water) mét onderhoudsattest & attest met vermelding van het resultaat van de metingen van de verbranding. Type van de boiler is Thema CONDENS F25/30 B.


CV en verwarming Wondelgem
woensdag 04 augustus 2021

Nieuwe verwarmingsketel op gas plaatsen

Ik zoek iemand die een Vaillant muur verwarmingsketel kan vervangen door een nieuwe samen met plaatsen van drukvat. Nu zit het drukvat in de ketel. Oude leidingen zijn nog gelegd met galvanisébuizen onder de grond, dus alles zou daarop moeten worden aangesloten. Indien mogelijk en VR-ketel, sanitair moet niet worden aangesloten.


CV en verwarming Ledeberg (Gent)
maandag 21 juni 2021

Vervangen mazoutketel of alternatief - woonboot

Vakman nodig voor mogelijkhedne te bekijken voor mazoutketel Viessman (vroegere generatie) te laten vervangen, of eventueel een condensatieketel te laten plaatsen. Gasketel lijkt niet aan de orde, want het betreft namelijk een woonboot. Ik weet ook niet juist onder welke wetgeving dit valt - betreft roerend goed, op een vaste ligplaats in 'de Visserij' waar ik gedomicilieerd sta. Technische ruimte is makkelijk toegankelijk. Zonnepanelen lijken niet aan de orde, want de ligplaats in onder platanen.


CV en verwarming Gent
maandag 14 juni 2021

Monoblock airco particulier

ik zou in een duplex appartement 2 in Gent monoblocks willen plaatsen 1x voor volume +/- 80 m² airco alleen in de living 1 x voor volume +/- 30 m² airco en verwarming in de duplex boven


CV en verwarming Gent
woensdag 21 april 2021

Cv-ketel mazout vervangen

Het verwijderen van de bestaande mazoutbrander + bijhorend boilervat en vervangen door een nieuw exemplaar. Het boilervat wordt via de mazoutbrander. Ik heb geen voorkeur van merk, dit is te bespreken met de vakman.


CV en verwarming Destelbergen
dinsdag 06 april 2021

Ventilatierooster dichten en nieuwe plaatsen

Momenteel is er een ventilatierooster in ons toilet aanwezig dat uitkomt op de carport bij de buren. Deze moet worden gedicht en een nieuw ventilatierooster zou moeten aangemaakt worden op een andere kant van de muur. Het gaat om een toilet dat zich bevindt op de gelijkvloers en het huis is gebouwd in 1980.


CV en verwarming Lochristi
woensdag 17 maart 2021

Nieuwe elektrische boiler plaatsen

Ik zou graag een nieuwe elektrische boiler willen plaatsen ter vervanging van mijn versleten examplaar (merk:onbekend). Graag had ik met de vakman in kwestie alle opties en mogelijkheden besproken.


CV en verwarming Lochristi
woensdag 10 maart 2021

Boiler herstellen of een nieuwe plaatsen in de badkamer

Momenteel hebben wij een boiler staan die niet meer naar behoren werkt (merk: onbekend) Graag hadden wij een nieuwe boiler geplaatst, qua merk en type zou ik dit graag bespreken met de vakman. Dit mag een klein model zijn van tussen 80-100 Liter.


CV en verwarming Gent
dinsdag 09 februari 2021

Vloerverwarming droog systeem plaatsen

Vloerverwarming/bijverwarming badkamer- renovatie. Renovatieproject voor de volledige badkamer warm te houden. Afmetingen: 3x5.


CV en verwarming Gentbrugge
donderdag 14 januari 2021

Zonneboiler plaatsen en aansluiten op zonnepanelen

Ik wil graag een zonneboiler laten plaatsen. De zonnepanelen zijn reeds geplaatst, enkel de zonneboiler moet geplaatst worden.


CV en verwarming Gent
dinsdag 12 januari 2021

Nieuwe boiler installeren

Ik wil graag nieuw sanitair laten installeren. Ik heb nu een bulex boiler voor de badkamer, maar dat plaatje is op 3 jaar al 5 keer kapot geweest Ik zou graag een nieuwe boiler plaatsen.


CV en verwarming Gent
maandag 04 januari 2021

Radiator en buizen plaatsen

Ruimte aan het renoveren. Muren en vloer isoleren. In deze ruimte moet ook radiator komen (± 3800 vermogen). Er liggen apex buizen, maar nog radiator plaatsen. Eventueel ook voor radiator, indien die via jullie moet. Plaatsing zelf is niet super dringend, maar zou graag aansluitingen hebben, zodat ik muur of vloer kan dichtmaken.


CV en verwarming Gent
zondag 20 december 2020

Nieuwe leidingen plaatsen

We zouden graag nieuwe leidingen en radiator laten leggen Ook berekenen van nodige kw.


CV en verwarming Lochristi
donderdag 17 december 2020

Cv op gas en tien radiatoren plaatsen

We willen graag cv op gas installeren en ongeveer 10 radiatoren in onze woning plaatsen. Graag zou ik met de vakman bespreken hoe we dit het best kunnen aanpakken.


CV en verwarming Gent
zaterdag 24 oktober 2020

Nieuwe boiler plaatsen

Mijn boiler is kapot en ik zou graag een nieuwe hebben + ook plaatsing Onze huidige boiler werkt op gas.


CV en verwarming Sint-Amandsberg
woensdag 07 oktober 2020

Nazicht warme lucht blazer

Warme luchtblazer moet nagekeken worden, het serie nummer van het toestel is 0724626167 Het merk is Verko.


CV en verwarming Gent
woensdag 07 oktober 2020

Condensatieketel reparen/vervangen

Sinds anderhalve week werkt de verwarming niet meer. Ook heb ik geen warm water meer. Ik beschik over een Oertli gasgestookte condensatieketel type GMR 4000 Condens. Graag had ik iemand gevonden die dit kan nakijken en herstellen.


CV en verwarming Melle
zondag 27 september 2020

Vloerverwarming droog systeem (op de chape)

Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht waar we graag de vloer van de benedenverdieping (gelijkvloers) willen aanpakken. We willen graag vloerverwarming (droog systeem) installeren - materialen, installatie, etc. De ruimte omvat de keuken en de living/eetruimte en bedraagt ongeveer 50 m². Onder een deel van de woonruimte ligt de kelder, waardoor we denken dat we kunnen baten bij het droog systeem (kleinere opbouwhoogte).


CV en verwarming Sint-Amandsberg
donderdag 24 september 2020

Elektriciteit en chauffage voorzien

We zijn op zoek naar een aannemer die volledige electriciteit,verwarmingsistalatie van stookolie naar gasinstalatie ombouwen + nieuwe chauffage buizen en radiatoren opentrekken achterbouw met nieuwe aanbouwveranda,badkamer met bad en inloopdouche,dakisolatie woning 130 vierkante meter met 1 verdiep.


CV en verwarming Lovendegem
zaterdag 19 september 2020

Vloerverwarming droog systeem leggen

Afbraak bestaande vloer, egaliseren, plaatsing ondervloer met vloerverwarming, plaatsing en afwerking bovenvloer. Renovatieproject. Woning van 1908. Ruwe schatting 40 m². Bij voorkeur bestaande ketel bewaren.


CV en verwarming Gent
maandag 31 augustus 2020

Vloerverwarming nat systeem plaatsen

Wij staan voor een totaalrenovatie van een vrijstaande woning uit 1931. Wij willen op de benedenverdieping vloerverwarming als hoofdverwarming (badkamer + leefruimte) De vloer wordt volledig uitgegraven dus ruimte om in nat te doen. Het gaat over een 5x17m


CV en verwarming Gavere
donderdag 27 augustus 2020

Gaskachels vervangen door centrale verwarming in huis

Ik heb enkele jaren geleden een oud huis gekocht. Dit wordt voorlopig enkel nog verwarmd door 2 gaskachels op de gelijkvloers. Boven is er geen verwarming. Ik zou dit willen vervangen door een centrale verwarming, zowel in de living als keuken als in de 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Daarnaast wil ik ook reeds een aansluiting voorzien naar de zolder (waar op termijn nog 2 kamers komen) en naar de achterbouw waar nu de badkamer is (en ik op termijn ook wil aanpakken).


CV en verwarming Gentbrugge
woensdag 26 augustus 2020

Radiatoren plaatsen en leidingen leggen

Er zouden 2 leidingen moeten doorgetrokken worden van verdiep 1 naar 2 en plaatsen van 2 radiatoren.


CV en verwarming Gentbrugge
dinsdag 18 augustus 2020

Herstelling ventilatiesysteem vent axia

Ik heb 13 jaar geleden gebouwd en nu werk mijn ventilatiesysteem niet meer. Ik ben op zoek naar iemand die kan werken aan Vent axia.


CV en verwarming Aalter
dinsdag 16 juni 2020

Vloerverwarming droog systeem (op de chape)

Voorzien van vloerverwarming bij renovatieproject. Woning gebouwd in 1976. Is volledig onderkelderd met kruipkelder van 90cm hoogte. Minimale opbouwhoogte ifv prijs/kwaliteit. Tussen 50 en 100 m²


CV en verwarming Laarne

Hoogrendementsketel in jouw regio

Andere klussen in Gent

Offertes aanvragen